UP THE HAMMERS FESTIVAL XV - Gagarin 205 . 13-14 / 3 / 2020

Το σκηνικό που έγινε ρε με Jason, δεν πήρες πρέφα? Μετά το κιτ rising

Δεν έχω ιδέα, τώρα ψαχουλεύω πράγματα, δυστυχώς διάφορες δημοσιεύσεις στο φβ έχουν σβηστεί (?). Ψιλοκατάλαβα τι παίχτηκε πάντως. Όλα τα καλά χάνω γαμώτο, ψοφάω για μεταλλικό κουσκούς και ξεκατίνιασμα.

για πείτε …

Όλες οι σουσουράδες μαζευτήκαμε τελικά…

1 Like

Δε έχω φβ ρε μλκες, η γυναίκα μου δείχνει. Το γενικό συμπέρασμα ήταν ότι ο Όλιβερ ζητούσε από eternal να παίξουν συγκεκριμένη χρονιά, με ποσοστό από το merch και κάτι άλλο που δε θυμαμαι

Θα τα πούμε από κοντά Ιούνιο?

1 Like

Εγώ έχω εισιτήρια, άρα ναι, θα τα πούμε τον Ιούνιο.

Warm up είναι κύτταρο?

λελ. δλδ απο εκει που παζάρευε 500-800 τα ονόματα. Φυσικά, τέτοια στα guardian κτλ δεν τον παίρνει καν να τα κάνει και επειδή κάνει μάγκες πολλούς μικρούς, το στρίβει. της τρουίλας το ανάγνωσμα ο κυρ fat-conan.τεσ-πα. σ αυτά μόνο αν παίξουν 1-2 μπάντες πλέον (τύπου heaven’s gate και 1-2 άλλες semi-obscure) με βλέπω να πηγαίνω.

Aπο απορία, κοίταξα. ο τύπος έχει το σχετικό θράσος, να βάζει 42-45€ την ΗΜΕΡΑ (Αυτό που μέχρι 23 Μαρτη διαφήμιζε σαν 4μέρο) ? χιχι. οκ τρουιλά ναι αλλά 90€ σορρύ αλλά πας σε σοβαρά φεστ. δλδ … 120€ νομίζω. κάνει το 4ήμερο Medalidare στην Βουλγαρία, που πάω μ αμάξι με πενταροδεκάρες και μια βινιέτα, με Headliners Whitesnake, Running Wild, Within Temptation & Judas Priest… ντάξ. Κανω λάθος ή όντως τόσο είναι ? Και δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, αλλά αξίας/απόδοση.

1 Like

Αν, νομιζω.

1 Like

Gagarin

3 Likes

Η ξεφτίλα της ξεφτίλας, αλλά θα πάω στο Warm Up λόγω επειδή Atlantean Kodex και επειδή ήταν το πρώτο live που έχασα λόγω covid το 2020 και ο λόγος είναι συναισθηματικός.

BTW πουλάω το εισιτήριο μου για την 1η μέρα, το πήρα €38 το δίνω €30, γιατί φεύγω πίσω Δουβλίνο την επόμενη μέρα. Στείλτε DM αν ενδιαφέρεστε.

3 Likes

Ειδα το τελευταιο σετλιστ Ατλαντεαν κ ενθουσιαστηκα

4 Likes

Αν είχε και Hidden Folk θα μιλούσαμε για το ιδανικό σέτλιστ, τολμώ να πω. Οκ, μακάρι να τους βλέπαμε 3-4 ώρες να παίζουν τα πάντα αλλά αφού αυτό δεν θα γίνει, ένα τέτοιο σετάκι θα είναι μούρλια.

1 Like

Καλός ο αθλητισμός αλλά καμία μπύρα θα πιούμε στο warm up?

5 Likes

Πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά;

Πριν και μετά, κατά την διάρκεια ποτέ.

η αλήθεια είναι ότι το line up στο warm up είναι γ@μ@το.

https://www.facebook.com/513660118657434/posts/5276721339017931/

Και κει που λες δεν υπάρχει χειρότερα ο διοργανωτής κάνει ότι μπορεί για να ξεπεράσει τον εαυτό του, όσο και να προσπαθεί να το ρίξει στις μπάντες. Τιτανομέγιστος σομελιέ. Στα δικά μας τώρα. Το πάνω μπαρ είναι μια πολύ καλή λύση για συνάντηση να ξέρετε. Και οπτική επαφή έχεις με τη σκηνή και μπαρ και ένταση ήχου καλή για να μπορείς να πεις και δυο κουβέντες

2 Likes