UP THE HAMMERS FESTIVAL XV - Gagarin 205 . 13-14 / 3 / 2020

Ελεος!Ας το κλείσει το μαγαζί να τελειώνουμε!
Κανονικά,κι αν υπήρχε σεβασμός στον κόσμο,θα έπρεπε να δώσει δυνατότητα για επιστροφή χρημάτων…

καλα κρασια(κυριολεκτικα).

1 Like

Και γιατί δε βάζει Atlantean Kodex και τρίτη μέρα? Και γιατί δε βάζει Skyclad με new school set? Λύσεις υπάρχουν

3 Likes

μην εισαι γκρινιαρης ρε,θα βγει λαγος απ το καπελο.στα σοβαρα τωρα,υστερα απ ολη αυτη τη φαρσοκωμωδια ειχα αποφασισει να ηρεμησω κ παω να απολαυσω kodex k titan force…

1 Like

δεν θα γκρινιαξω, δεν θα γκρινιαξω, δεν θα γκρινιαξω.
Τελος ομως οτι εχει να κανει με αυτο το συναφι.

2 Likes

Στη συγκεκριμενη περιπτωση παντως ετσι οπως παρουσιαζεται δεν εχει ευθυνη ο διοργανωτης

Η ευθύνη του διοργανωτή έγκειται στο γεγονός ότι έχει αφήσει τα πάντα στην τύχη τους

την ευθυνη για τις επιλογες του διοργανωτη, ειναι ενα αποτελεσμα που θα φανει στο μελλον.
(κανονικα απο την αρχη θα επρεπε να ειχε δωσει την επιλογη σε οποιον ηθελε τα χρηματα πισω, η καταστροφη τοτε μπορει να ηταν μικροτερη απο αυτη που μπορει να ερθει με αυτη που θα ειναι τωρα).
reschedule ολο, να γινει το live στο Αn στο Temple και πανε μονο οι true.
ας ημουν με τους wimps and posers αυτην την φορα :stuck_out_tongue:

αυτο δεν το συζηταμε. εννοειται οτι η διοργανωση ειναι για τον πουτσο. Αναφερομουν μονο στο συγκεκριμενο γεγονοσ.

4 Likes

δεν θα ελεγα οτι ειναι για τον π@τσο, νομιζω οτι σκεφτονται πολυ κοντοφθαλμα εως κουτοπονηρα και οτι μας περνανε για ενα ματσο παιδεραλια-μ@λ@κες ειναι αυτο που μου την δινει περισσοτερο.

1 Like

Η τεράστια μαλακία του(τουλάχιστον με το δικό μου μυαλό) είναι η εξής: βγες μίλα ειλικρινά ρε μαλάκα. Συμβαίνει αυτό και αυτό. Όποιος θέλει λεφτά πίσω μπορεί να τα πάρει αλλά παρακαλώ όποιον μπορεί να μην το κάνει γιατί αυτό το φεστιβάλ βασίζεται στα εισιτήρια. Τώρα τι έχει καταφέρει? Απλά θα πάμε αυτοί που έχουμε τα παλιά εισιτήρια και σίγουρα όχι όλοι, και δε θα ξαναπάρουμε(φαντάζομαι). Πόσοι αν είχε βγει να μιλήσει ανοιχτά θα είχαν ζητήσει λεφτά πίσω? Σίγουρα λιγότεροι, πολύ λιγότεροι από αυτούς που τον κράζουν τώρα και τους χάνει από πελάτες

7 Likes

σ΄ αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αυτή θα ήταν η σωστή στάση. Τώρα, στη σημερινή ακύρωση, ε μάλλον μιλάμε για πλήρη ερασιτεχνισμό και σταρχιδισμό από τη μπάντα, αλλιώς δε θα τους έδινε και τόσο στεγνά στο ποστ.
Edit. Τα λέμε στο warm up, νωρίς νωρίς (αν τα καταφέρουμε και βγει το πρόγραμμα) για να ακούσουμε fire and steel

2 Likes

συγγνωμη αλλα οταν πληρωνω εισιτηριο για να δω μια μπαντα δινω τα λεφτα για να δω κατι συγκεκριμενο. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα πρεπει να εχω την επιλογη να παρω τα λεφτα μουτ πιθσω. Δεν τα δινω για να στηριξω την φαση και τον καθε μαλακα γιατι δεν μου περισσευουν. η διοργανωση ειναι για τον ΠΟΥΤΣΟ

3 Likes

Α καλα. Ουτε που χα παρει χαμπαρι οτι θα χει κ Manowar η βραδια. Τελεια

1 Like

OTΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

https://www.facebook.com/upthehammersfestival/posts/5278272702196128

1 Like

Μας γάμησε…

Το σετλιστ ειναι ψιλοχοντρομλκ, αλλα εστω αυτα τα 4-5

Κλαίω, τι λες…

2 Likes

Για μενα οι Conception ηταν λογος ταξιδιου εξω.Επομενως δηλωνω ενθουσιασμενος(κραταω ομως και μικρο καλαθι καθοτι το τελευταιο ψιλοξεφουσκωσε μεσα μου με τον καιρο και ειλικρινα ειναι ερωτηματικο σε τι κατασταση θα ειναι live)

3 Likes

παιδιά το 1997 κλαίγαμε που μαθαμε την ακυρωση conception μεσα στο ροδον οποτε τι να λεμε ρεσεις, τρελη ανατροπη

3 Likes