ε, να μην ακυρωθεί ?
επίσης γιατι αλλάζει γκρούπ - αφου τ ανακοινώσει τη ΜΕΡΑ που παίζουν ? αν κάποιος πήρε εισητήριο όπως έκανε γνωστος μου και τώρα αλλαξε η μπάντα μέρα τι είναι ? μαλάκας ? Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. αλλα ναι, νομίζω οτι το έχουμε ήδη καταλάβει αυτό.
Τρελή χαρά για τους conception !!
PS Μήπως να ανοίξει thread για το φετινό up the hammers ?
Που χαθηκες ρε μαλακα;
Γιατί θα ξαναδούμε dexter ward?
Ενας μαλακας λιγοτερος στην σκατοχωρα
Ωπ, βρήκα συμφορουμίτη στο Όσλο ρε. Συγκίνηση…
Aπελπισια παντως το σετλιστ των Conception. Κριμα να μην ερθουν τοτε το 97.
Δεν ειμαι σιγουρος για ποιο πραγμα πρεπει να ανησυχουμε.Για το setlist των Conception ή για το οτι θα παμε και παιζει να μην ειναι ουτε ο διοργανωτης μεσα?Εκει στο fb δεν διαβαζουμε τιποτα αλλο παρα μονο ατομα που ψαχνουν απελπισμενα να δωσουν σε αλλον το εισιτηριο…
Νομίζω και όσοι πουλάνε, θα βρουν να τα δώσουν. Θα δείξει τώρα πόσο κόσμο θα έχει.
Για να μιλήσουμε και λίγο μουσικά, δεν ξέρω πόσοι θα ενδιαφερθούν ή τους περιμένουν, αλλά ανυπομονώ πολύ να δω Trespass. Δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκονται, αλλά λατρεύω τον ήχο και θεωρώ πως ότι έγραψαν στα 80ς είναι κόσμημα. Αγαπημένη μπάντα, νιώθω πολύ δεμένος με την μουσική τους.
Αν παιζαν σοβαρο σετλιστ οι Conception κ μονος μου να ημουν θα πεταγα στα συννεφα. Απορω πραγματικα με τις επιλογες καποιων μπαντων. Ρε φιλες εχεις βγαλει κομματαρες που ειναι κ τα 4/5 του υλικου σου κ παιζεις μονο 3-4 απο αυτα κ σε χωρες που δεν εχεις παει ποτε; Αν δεν ειχα μια αμυδρη ελπιδα για 2-3 προσθηκες δεν θα πηγαινα κ ας ειναι απο τα μεγαλυτερα αχτι μου κ μεσα στις 4-5 πιο αγαπημενες μου μπαντες
Αλητεία οι trespass, ακουγα τακτικα τα τελευταια 2 χρονια εν αναμονη του uth αλλα τελικα δε θα μπορεσω να ερθω
Μιας και οι περισσότεροι φαντάζομαι θα έχουμε δει powercrue και η ώρα νομίζω είναι γενικά καλή θα γίνει μάζωξη στο πάνω μπαρ?
Λέω να είμαι πάνω από την αρχή, ελπίζω να έχει άλφα και όχι χάινεκεν
πλακα (με) κάνεις. heiny >>>> αλφά
Ιδανικά θα ήθελα Guinness, οπότε πάω με αυτή που με ενοχλεί λιγότερο
Άμστελ και μύθος να μην υπάρχουν και όλα καλά. Υπάρχει πάνω μπαρ; Εγώ μόνο το merch θυμάμαι πάνω.
Anyway, λογικά θα σκάσω κάπου στους Fire and Steel, αν θέλετε στο τέλος του σετ τους που υπάρχει και ένα μισάωρο κενό μέχρι να βγουν οι Άτλαντεαν Κοντεξ μπορεί να γίνει ένα meeting.
Πάνω θα είμαι και γω λογικά από αρχή. Λευκό μπλουζάκι Tyrann
Θα σε πετυχω λογικα, fire and steel αχαστοι
Μαύρο μπλουζάκι Yoth Iria