Καλά ρε, ξέρετε από τώρα τι θα φοράτε; Μωρέ μπράβο φροντίδα και επιμέλεια
Εγώ λογικά θα δώσω αναφορά την Πέμπτη, μπορώ να σας πω με σιγουριά πως θα φοράω μαύρη μπλούζα και έχω μακρύ μαλλί, αλλά ΥΠΟΘΕΤΩ πως αυτό δεν βοηθάει και πολύ ε;
Καλά ρε, ξέρετε από τώρα τι θα φοράτε; Μωρέ μπράβο φροντίδα και επιμέλεια
Εγώ λογικά θα δώσω αναφορά την Πέμπτη, μπορώ να σας πω με σιγουριά πως θα φοράω μαύρη μπλούζα και έχω μακρύ μαλλί, αλλά ΥΠΟΘΕΤΩ πως αυτό δεν βοηθάει και πολύ ε;
Αν έχεις καστανοκόκκινο και σπαστό το μαλλί, κάπως έτσι σε θυμάμαι από τις φάτσες μας thread, ε θα σε βρούμε
Ο σάκος είναι ήδη έτοιμος ρε
Καστανόξανθο είναι πιο ακριβής περιγραφή, αλλά επειδή είμαι σίγουρος πως θα κάνω blend in με τόσους μαλλιάδες, θα δώσω στίγμα εγκαίρως για να μην ψαχνόμαστε!
Λογικα θα περασω κ γω αν κ θελω να δω Fire and Steel κ ειμαι κ μισανθρωπος😛
Μπορούμε να τους δούμε από πάνω με μπυρακι στο χέρι
Δεν έχω δει Fire and steel και έλεγα να τους κάψω. Αξίζει? Επίσης, οι Power crue ποιον έχουν τραγουδιστή τώρα?
Ακους manowar?
Δεν ακους manowar?
Λιτός και απέριττος
Εφόσον θα μαζευτεί όλο το ΑΕΚτζήδικο lobby καθώς φαίνεται, το μόνο που θα άρμοζε στην περίσταση είναι funeral doom και κονιάκ.
Μην απογοητεύεσαι, πάντα υπάρχουν και χειρότερα
Έχετε να φάτε πολλά μα πολλά ψωμιά για να μας φτάσετε, αλλά η αλήθεια είναι πως κάνετε φιλότιμη προσπάθεια.
θα είμαι κι εγώ εκεί, όλο και κάπου θα περιφέρομαι
Γαμιεται ο κοβιντ…
Και όλοι με μπλουζάκια stryper κιτρινόμαυρα
Τι επικη αλλαγη ψευδωνυμου ειναι αυτη;
Το ειδα ολο αυτο το λαηβ. Μου φανηκαν κκαλυτεροι απο οτι τους ειχα στο νου μου. Ειδικα στα φωνητικα. Η κοπελα, αν κ ειμαι ασχετος, νομιζω πεταξε κατι πρασινες, αλλα κομπλε. Ανυπομονω για αυριο που θα υπαρχει κ το γηπεδικο του κοινου εδω. Κολλαει πολυ στα τραγουδια τους
Αποτιναξα τον ζυγό του συζυγικού επιθέτου
Εννοείται ότι θα παίξει γηπεδικο “οοοhhh”
Achamian, συνομήλικος, λίγα μαλλάκια και ασπριζον μουσακι
Fingers crossed να ακούσω το αγαπημένο μου ΑΚ αύριο για να αφήσω τα κοκκαλάκια μου στο Gagarin. Νομίζω δεν τους έχω ακούσει να το παίζουν, εκτός αν έχω πάθει αμνησία και το έπαιξαν το 11 (τι 11 χρόνια πριν ρεεεεε). Επίσης ελπίζω την Παρασκευή να έχει και 1-2 διαφοροποιήσεις το σετ, να μην είναι απλά το ίδιο αλλά με περικοπές.
Through years of longing we march
From here to the end of the world
I lead my folk to the gate
Where past and today become one
Through years of longing we march, as seasons pass us by
Relentless in our stride, we enter the mountainside
(Δεν κλαίω ρε μλκς, αλλεργία είναι, γιατί δεν με πιστεύετε)
ΥΓ. Αύριο με μπλούζα Cirith Ungol θα εμφανιστώ.
εγω θα ήθελα να παραμείνει το ίδιο γιατί δεν θέλω να μερακλώσω τελευταία στιγμή και δώσω 40 ευρώ στο UTH
υπάρχει και το γνωστό fear of missing out που με πιάνει για τις συναυλίες