UP THE HAMMERS FESTIVAL XV - Gagarin 205 . 13-14 / 3 / 2020

Zemial αντί Ostrogoth…

Τι αποδοση δινει να παμε να δουμε Skyclad & AD και να βγουν Nightstalker και Mpofiliou;

9 Likes

:clown_face: :clown_face: :clown_face: :clown_face:

Νομίζω το refund (έστω μερικό) για εκείνη την ημέρα πρέπει να γίνει. Καταλαβαίνω τις αναποδιες και τις δυσκολίες, όπως επίσης και την προσπάθεια που γίνεται αλλά δύσκολοι καιροί για κάποιον να δίνει 45 ευρώ για να δει σχεδόν μόνο εγχώριες (καλές βέβαια) μπάντες.
Εγώ θα έδινα έκπτωση για το επόμενο στην τελική.

2 Likes

Είναι πολλά τα λεφτά ρε γαμωτο για skyclad και atlantean kodex ουσιαστικά. Θα το σκεφτώ σοβαρά μέχρι αύριο

Έστω μια :beer: η κάνα tshirt αντί για refund…σαν να βλέπω εγχώριο fest είναι η πρώτη μέρα…

1 Like

Τραγελαφος η κατασταση.Μετα θα φταιει ο κοσμος που δεν στηριζει αν δεν εχει καθολου κινηση η προπωληση για του χρονου!
Οπως ειπε κι ο φιλος πιο πανω ας δειξει οτι σεβεται τον κοσμο δινοντας επιλογη για refund ή μιση τιμη στο εισιτηριο για του χρονου σε οσους ατυχους πανε μεθαυριο…

Εν τω μεταξύ ρε Γκαραζιέρη, τι θα πει special Sleeping Under Tartarus show, 3 κομμάτια έχει το EP όλα κι όλα, γράψε λίγο καλύτερα :stuck_out_tongue: Κατά τ’άλλα, θα ακούσουμε και BM στο UTH, που φτάσαμε.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πάντως, κατανοώ πως έχουν πέσει οι επτά πληγές του Φαραώ πάνω στο φεστ αλλά η επικοινωνία από την μεριά της διοργάνωσης είναι αστεία.

3 Likes

Για αυτό, ας πιούμε να ξεχαστούμε.
Και ας χορέψουμε με Skyclad. Χικ.

3 Likes

Εγώ ψιλοστεναχωριέμαι γιατί νιώθω πως παίρνει η μπάλα και τις μπάντες και είναι κρίμα. Τύπου “κοίτα μωρέ ποιους θα δούμε τώρα”. Συμμερίζομαι την απογοήτευση στο 100%, αλλά οι μπάντες προφανώς δεν φταίνε και από την άλλη είναι μια χαρά συγκροτήματα.

Αν η πρώτη μέρα γινόταν Κύτταρο (μην πω ΑΝ και με πείτε γραφικό) και είχε 25 με 30 (το πολύ) ευρώ, τότε θα ήταν ιδανικά. Φυσικά δεν γίνεται να αλλάξει το venue τελευταία στιγμή, δεν γίνεται ούτε να μειωθεί η τιμή όσο πρέπει, αλλά ρε φίλε, δεν γίνεται να μην έχεις ΜΙΑ ιδέα να γλυκάνεις τον κόσμο. Δώσε ένα κουπονάκι για στην είσοδο για ένα δωρεάν ποτό, δώσε ένα -10/20% για όσους στηρίξουν φέτος για να τους περιμένεις και του χρόνου, στην χειρότερη πες ένα συγγνώμη και κάνε μια απολογία. Γενικά κάνε κάτι. Δεν είσαι το Wacken, ένα fest που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό είσαι, γνωριζόμαστε όλοι φατσικά όσοι πάμε σε τέτοιες συναυλίες, σε ξέρουμε και μας ξέρεις (καταλαβαίνετε πως το λέω).

Τέσπα, το τελευταίο που θέλω να πω είναι πως παρά την μέγιστη ξενέρα, νομίζω πως καλά θα περάσουμε και βασικά “πρέπει” να περάσουμε καλά. Το λέω από την άποψη πως δεν αξίζει να παει κανείς και να είναι στραβωμένος 6 ώρες, αφού θα πάμε που θα πάμε, let’s make the most of it.

Έχω μεγάλη απορία να δω τι θα γίνει του χρόνου.

5 Likes

Για να μην ανοιξουμε μεγάλη κουβέντα, ο διοργανωτης δεν αγοράζει εισητηρια στα γκρουπ, αλλά τα αποζημιώνει, αμα ερθουν εδω ?
Επίσης πολλά ακόμα και headline, λένε οτι δεν λαμβάνουν καθόλου χρήματα. Συγκεκριμένα μέλη τους, το λούζουν κατα συνέπεια, χωρίς πολλές περιστροφές.
Εξού και πολλές απο τις ακυρώσεις, διοτι ωραία όλα αυτά, αλλά πέφτουν παντόφλες απο γυναίκες, δουλειές κτλ. Και φυσικά λες για να το δικαιολογήσεις, μου πονεί το δάχτυλο ή οτιδήποτε άλλο. Δεν χάνεις και κάτι. Ο οπαδός γ@μ#$ται λίγο, αλλά μετά απο 10 lineup, τι είναι μερικά last minute changes.
Η όλη η φάση πολυ τυχωδιοκτικά στημένη. Όταν δεν μπορείς να κάνεις ένα φεστιβάλ, με τα συγκροτήματα που διαφημήζεις, μην το κάνεις ΑΠΛΑ. ΜΗΝ κοροιδεύεις τον κόσμο.

Επίσης ήρωας όποιος κάτσει να το δεί όλο. 2 γκρουπ την ημέρα βλέπονται, βαριά.

Ti ωρς θα στε πανω? Πριν τους Fire and Steel?

Σκέφτομαι από αρχή, ίσως με μικρή καθυστέρηση

Οι Ostrogoth ήταν ο λόγος που θα ερχόμουν, αλλά δυστυχώς…
Δεν πρέπει να υπάρχει festival στην ιστορία,με τόσες αλλαγές στο line up.
Ας ελπίσουμε ότι ο διοργανωτής θα επιστρέψει κάποιο ποσό στα παιδιά που θα πάνε, θα μπορούσε στο ταμείο να επιστρέφει 8-10 ευρώ σε όποιον μπαίνει.

Sorry εννοω ποτε θα πατε πανω για συναντηση. Βασικα που κ τι ωρα θα βρεθειτε; Νομιζα σε καποιο μπαρ πανω κατα την ωρα που ξεκινανε οι Fire & Steel

Δεν έχει οριστεί κάποια ώρα, υπάρχει πάντως ένα μισάωρο κενό πριν τους Kodex

1 Like

μπλουζάκι ντιέγκο (ένας είναι ο ντιέγκο) σήμερα, να η ευκαιρία για όποιον γουστάρει να με βρίσει

σεναρια επιστημονικής φαντασίας. 2 χρόνια δεν έδωσε δεκαράκι τσακιστό, ούτε σε οπαδούς, ούτε στα γκρούπ. τσάμπα μαγκιές. παίζει το μόνο γκρουπ που θα πάρει λεφτά να είναι οι Conception. Τα λοιπά μεταφορικά και αν.

1 Like

Είναι σίγουρο ότι θα παίξουν οι Atlantean Kodex σήμερα ;; Έχουμε αποδείξεις ότι πάτησαν το πόδι τους Αθήνα ; :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Εγώ θα είμαι με μπλουζάκι Atlantean Kodex που έδιναν μέσω FB όταν ακυρώθηκαν τα λάιβ λόγω κοβιντ

2 Likes

Εγώ κατά τις 9 θα σκάσω και όταν τελειώσουν οι Fire and Steel, θα έρθω πάνω για merch και για να αναζητήσω φορουμόφατσες. Τα λέμε εκεί κορίτσια :kissing_heart:

1 Like