Κατά το οποίο θα προσέλθω να τιμήσω σε μια στιγμή παραφροσύνης.
Mαλλον κι εγώ στους Fire and steel θα κατηφορίσω.
θελει καποιος να πουλησει το εισητηριο για 1η μερα?
Είναι κανείς εδώ?
Ναι, ανεβα
Μεγάλη εμφάνιση!!!
Καλοί αυτοί οι Atlantean kodex
Ειδικα απο το Pilgrim κ μεχρι το τελος ηταν φανταστικα. Twelve stars ανατριχιλες
Pilgrim, Chariots, Twelve Stars, Course of Empire highlights.
Μεγάλη μπάλα, πλέον είναι φανερό πως ανέβηκαν επίπεδο και live. Κόσμος λίγος αλλά καλός, σπουδαία νίκη το ότι υπήρχαν νέοι στο κοινό και πως γενικά ο κόσμος ήξερε τα κομμάτια.
Χαιρετίζω όσους είδα και όσους γνώρισα (Primordial δώσε στίγμα αύριο αν είσαι, δεν σε πετυχα όταν ανέβηκα).
Share the madness, the fury and the might.-
Κι όμως ήρθαν , κι όμως τους είδαμε , κι όμως ήταν υπέροχοι
Κι ας άφησαν το heresiarch για αύριο ( μαλλον ) τα κωλόπαιδα
Εν τω μεταξύ, αν κρίνω από τις φωτογραφίες των δύο συμφορουμιτων παραπάνω, πρέπει να ήμασταν όλοι σχεδόν δίπλα δίπλα ε
αγοραζω ενα ακομη για πρωτη μερα και ενα για δευτερη
Με ψυχραιμία, οι Kodex υπήρξαν ισοπεδωτικοι και χωρίς το Heresiarch. Η χαρούμενη και έκπληκτη φάτσα του τραγουδιστή με τη συμμετοχή μας, τα είπε όλα.
Οι Manowar tribute ήταν καλό ζέσταμα για τους original με δύο τρεις πολύ πωρωτικες στιγμές.
Power Crue συμπαθητικοί με πρωταγωνιστή τη βιβλική μορφή στα τύμπανα και οι Achelous μάλλον θα ήταν ιδανικοί πριν τους Kodex.
Κάργα επικοί με brutal rhythm section που ανεβαζε την αδρεναλίνη. Έπιασα κάγκελο μπροστά μετά από 25 χρόνια και όσους γνώρισα, συγκινήθηκα γιατί είστε γαμώ τα παιδιά.
Αύριο, χορός. Ξέρετε με ποιους.
Μωρέ μπράβο γεροντοσυγκινήσεις οι Ατλαντιανοί. Όχι, μπράβο τους.
Achelous: γαμησαν, θα ηθελα να ακουσω και το Outcast. πηρα και το Macedon απο το Merch
Power Crue: βαρεθηκα, μπαντα που δεν ακουσα ουτε το 1992 δεν περιμενα οτι θα ημουν σε live το 2022 και να μου αρεσαν κιολας…ΤΥΝ (sic) που λενε και στο χωριο μου
Fire And Steel : τις προηγουμενες μπαντες τις ειδα στον εξωστη, εδω κατεβηκα καγκελο. πολυ καλοι, διεκπαιρωτικοι θα ελεγα. Ο Κροκοδειλος εχει πολυ καλη φωνη, θα τον δουμε και με τους Spitfire σημερα.
Atlantean Kodex : γαμησαν, ισως οι καλυτερη φορα απο τις 3 που τους εχω δει αν και νομιζω οτι ο ηχος ειχε καποια θεματακια- εκτος και εαν εχουν γερασει τοσο πολυ τα αυτακια μου- και η φωνη ωρες ωρες χανοταν πισω απο την κιθαρα. στο καγκελο με το που τελειωσαν οι Fire and Steel εγινε αλλαγη φρουρας με γερμανους παντως
σε γενικες γραμμες καλα ηταν, θα ηθελα και τους Crush που ηταν το αρχικο πλανο στο line up…
να δω πως θα την παλεψω σημερα, νυσταζω απο τωρα και ειμαι με δυο καφεδες…λογικα θα φτασω με το που τελειωνουν οι Dexter Ward. κριμα γιατι θα χασω τους Mirror…οσοι μπορειτε ΜΗΝ τους χασετε, γαμανε live.
Παρων
Οι Fire & Steel ηταν πολυ καλοι. Τα παιζουν εξαιρετικα. Μλκ μου που δεν τους ειχα τιμησει κ μλκς τους που νε κολασαν λεγοντας για Secret of Steel κ τελικα παιξαν το Power of the Sword
Έλα για πάμε!!
SKYCLAD Σήμερα λέμε και όλα τα παιδάκια κλαίμε!!
Και οσοι χασανε τους Α. Κ θα πάρουν μια γεύση σημερα
πολύ καλή μπάντα, τρομερός ο ντράμερ και ο κροκόδειλος αποδίδει εξαιρετικά τα φωνητικά