UP THE HAMMERS FESTIVAL XV - Gagarin 205 . 13-14 / 3 / 2020

Από τα δεύτερα ονόματα, ελπίζω οι Blood Star να έχουν βγάλει δίσκο έως τότε.
Με τρεις δικές τους συνθέσεις και δύο διασκευές δε γίνεται δουλειά. Είναι ωραία μπάντα πάντως.

1 Like

Exciter - τεμαχίζουν. εχω δεί αλλά ξανάβλεπα.
Riot καλή φάση, απλά 100 φορά και με κασκάντες, δεν με καίει.
Toxik. Ok έχω δει με πρώτο τραγουδιστή. Με 1 μέλος τώρα… μπα
Enforcer τίμιοι, αλλά όχι γιατί έχουν τον καραγκιόζη γαμώ την Ελ…μανατζέρ κι αυτοί. Τίμιοι κατα τ’ άλλα.
Riot City, αδιάφοροι.
Tytan σεβαστοί αλλά covers.
Cloven Hoof, όχι λόγω του φασίστα Αμερικάνου τραγουδιστή. Αδιάφοροι οι νεότεροι δίσκοι κιόλα.
Dark Quarterer - Αδιάφοροι.
Blazon Stone - διασκευές.
4 γραμμή, δεν μου λέει κάτι.
Από το WU - ούτε για πλάκα 23-30 για μια αδιάφορη μπάντα που ο/η/οι τραγουδιστικό άτομο, δεν μπορούν να τραγουδήσουν. O πρώην Angelwitch θα ήταν δέλεαρ στο δεκάρικο αν δεν είχα δει 2 φορές. τα άλλα, δεν τα ξέρω, αν και το ένα κλέβει γραμματοσειρά Ολλανδικής μπάντας.

Αν ήταν πιο κοντά ή αν είμαι κάτω εκείνες τις μέρες. Και είναι μαζί Exciter με τπτ άλλο καλό ίσως, αν έχει μονοήμερο κι αν παίζουν αυτές οι μπάντες. αν δεν έχει, τότε hard pass.

95 € λέει πλέον η προπώληση :open_mouth: ζούμε σε άλλη χώρα ρε παιδιά; Και ήθελα απεγνωσμένα να δω Riot για 4η-5η φορά… από τις πιο τιμές live μπάντες εβερ. Την προηγούμενη φορά θέρισαν.

1 Like

δλδ στην πόρτα 100 ?

Πιστεύω θα αυξηθεί η προπώληση και άλλο σε επόμενη ανακοίνωση.

Εντωμεταξυ, γραφουμε ακομα στο topic του 2020 (χαχαχα) για το επομενο…που ειναι του 23 :stuck_out_tongue:

Hi friends!
We are happy to announce the complete, 3-day lineup for Up the hammers festival 2023. Our final addition is the NWOBHM heroes Millennium!

After considering your requests, we will be releasing day tickets for the festival as well. Very limited early bird tickets for each day are now available for 50 euros and the rest of the presale will be 55 euros for each day.
Weekend tickets are still available, priced 95 euros.
https://www.ticketservices.gr/event/up- … ival-2023/

Early bird tickets for Warm up show are sold out from Ticketservices. https://www.ticketservices.gr/event/up- … 3-warm-up/

Those of you who are located in Athens, you can purchase tickets without bank fees from Ticketservices Box Office with cash only. (Panepistimiou 39).

Μay 18 - An club
Sonja (USA)
Kev riddles Baphomet (UK)
Claymorean (SRB)
Receiver (CYP)

Presale: Ticketservices.gr - No Remorse Records
Early Bird: 23 euros (sold out from Ticketservices, still a few left at No remorse)
Rest of Presale: 26 euros
On spot: 29 euros

May 19 - Gagarin 205
Exciter (CAN)
Enforcer (SWE)
Riot City (CAN)
Dark Quarterer (I)
Tytan (UK)
Seven Sisters (UK)
Darklon (GR)

Presale: Ticketservices.gr
Early bird: 50 euros
Rest of presale 55 euros

May 20 - Gagarin 205
Riot V (USA)
Toxik (USA)
Cloven Hoof (UK)
Blazon Stone (SWE)
Millennium (UK)
Bloodstar (USA)
Midas (USA)

Presale: Ticketservices.gr
Early bird: 50 euros
Rest of presale: 55 euros

Weekend Tickets: 95 euros

ρε γμτ, και να μου ελεγαν πριν μερικα χρονια οτι οσο εκανε το εισητηριο το διημερου, θα κανει πλεον μονο για την μια δεν θα το πιστευα. το αντεργκραου, εχει ψωμι.

3 Likes

έχεις δίκιο

αλλά με τρώει ο κώλος μου άσχημα για την τριαδα exciter , enforcer , riot city

4 Likes

Για μενα ισως το πιο αδυναμο UPTH των τελευταιων ετων…(το προηγουμενο δεν το μετραω λογω των γνωστων συγκυριων).Περιμενω Exciter,Toxik,Cloven Hoof και Seven Sisters κυριως.
Σε χρονια που βγαζουν αλμπουμ γκρουπ οπως οι Sword,οι Leatherwolf ,οι Cauldron born,οι Sumerlands και οι Onward(φανερη η αγαπη μου για το εντελως παραμελημενο φετος us power)για παραδειγμα,θα περιμενα κατι καλυτερο.Κατανοω πως πολλα απο τα γκρουπ απωθημενα του ειδους ειναι ημιενεργα η και ανενεργα αλλα τα φεστιβαλ αυτου του τυπου υπαρχουν ακριβως για να μας δινουν την ευκαιρια να δουμε τετοιου τυπου μπαντες και οχι την νιοστη εμφανιση των riot(χιλιες φορες riot act που καλυπτουν επαξια μια αλλη περιοδο της μπαντας και εβγαλαν και αξιοπρεπεστατο αλμπουμ)

6 Likes

η παρασκευη ειναι λουκουμι γαμωτο

2 Likes

Εγώ ήθελα να ερχόταν η Lee Aaron γμτ

δεν είναι τρου ιναφ και προφανώς θα ζήταγε όσο ολο το μπατζετ μιας τέτοιας διοργάνωσης, που δεν είναι τεράστιο. Ας είναι καλά τα Φεστιβάλ έξω.

πρωτη ακυρωση. Tytan.
NEXT

1 Like

Ετοιμάζεται ο Μπομπ Κατσιόνις να πάρει τη θέση των Riot City

(πλάκα κάνω ε, μην αγχωθείτε)

ακόμα :smiling_face_with_tear:

6 Likes

Ισχύει ισχύει αυτό για Riot city?

Η ολη φαση ειναι απλα κωμικη.Αντικαθιστουμε σιγα σιγα διαφορες μπαντες απο το εξωτερικο με Ελληνικες που δεν θα μας στοιχισουν τιποτα(ισα ισα θα μας χρωστανε και χαρη) και ολα καλα…

6 Likes

Midas εξω.
Triumpher μεσα.

(Αυτο που ακυρωνει ξενες και βαζει ελληνικες, νομιζω το εχω ξαναδει :p)

5 Likes

Πως κάνεις έτσι μωρέ τσίπη. Θα σου δώσει πίσω δίευρω

5 Likes

μπα, θα με φλομωσει και θα μου πει οτι εβγαλαν διαγαλαξιακη δισκαρα οι Triumpher και θα ζητησει και ταλιρακι. :stuck_out_tongue:

5 Likes

Τη λες αυτή την πρακτική και modus operandi του φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια.
Ο λόγος που δεν έχω πάρει εισιτήριο ακόμα ειναι ότι θα πληρώσω να δω Exciter και θα έχει τους Maidenance στο τέλος με special guest, σε ένα μοναδικό σόου με best of κλπ. κλπ.

7 Likes

Από μένα μαύρο πλέον

5 Likes