Παιζει μαρουλι τελικα…
Χωρίς καμιά διάθεση να υποστηρίξω τον Καραζέρη, ας προσπαθήσω/-ουμε να δουμε και μια άλλη οπτική του θέματος. Μήπως η περιρρέουσα κατάσταση έχει επηρεάσει τις τιμές που βλέπουμε; Λειτουργικά έξοδα, αεροπορικά κτλ κτλ, ξέρετε. Έπαθα ένα μικρό σοκ χθες όταν διαπίστωσα πως το Demons Gate στο τέλος του μήνα (με Tiamat, Draconian και λοιπούς) έχει 66 ευρώ διήμερο και 36 ευρώ εισιτήρια ημέρας χωρίς καν να παίζουν μπάντες από US.
Μήπως αυτή είναι μια πραγματικότητα, λοιπόν, που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται και θα πρέπει να συνηθίσουμε; Προσωπικά έχω προβληματιστεί αρκετά, βλέπω να ζορίζει σημαντικά η κατάσταση στο εγγύς μέλλον.
Ποιά λοιπόν η διαφορά του demons gate με το up the hammers και εχει 20 παραπανω?
Μερικές εικασίες: Μπάντες με κάπως μεγαλύτερο budget, συγκροτήματα από US, Gagarin αντί Κύτταρο και ενδεχομένως περισσότερα ελληνικά συγκροτήματα στο DG.
Δικαιολογούν αυτά το 20αρι; Δεν ξέρω. Δεν διοργανώνω συναυλίες. Προσπαθώ να το δω όσο πιο ανοιχτά γίνεται (πιο ολιστικά που λέει και μια ψυχή). Έχω σύρει στον Καραζέρη και εγώ ένα κάρο πράγματα και τα 85 ευρώ είναι εντελώς δυσκολοχώνευτα, αλλά ας κάνω και εδώ τον δικηγόρο του διαβόλου.
Το μόνο που δικαιολογώ είναι ότι οι μπάντες είναι από US (ή Καναδά ). Το Gagarin πιο ακριβό αλλά διπλάσια χωριτηκοτητα. Επομένως αυξάνεται το περιθώριο κέρδους.
Τα ελληνικά σχήματα πόσο να προσθέτουν στο σύνολο. Εάν ισχύουν και οι φήμες ότι τζάμπα εμφανίζονται δε νομίζω να υπάρχει κόστος.
Συνυπολογίζοντας την περσινή προσέγγιση για αληθινούς μεταλλαδες, που στηρίζουν τη φάση κλπ. , εγώ περίμενα κάπως καλύτερες τιμές ή/και κουπόνι σε όσους έφαγαν ήττα πέρσι και πήραν εισιτήριο για Riot city π.χ. και είδαν Zemial (τυχαίο παράδειγμα για μια μπάντα εξαιρετική).
Τώρα στην τσέπη του δεν είμαι και μονο εικασιες κάνω γιατί σίγουρα δεν ξέρω τα πραγματικά περιστατικά.
Προσωπικά το line up με έχει ιντριγκάρει και παρόλη τη γκρίνια θα στηρίξω κατά πάσα πιθανότητα, αλλά κάπου μέσα μου ο λογικός καταναλωτής διαμαρτύρεται.
Μακάρι αυτό να μην προμηνύει αύξηση στο κοστος σε όλα τα φεστιβάλ - συναυλίες.
Επίσης, οι τιμές στο πετρέλαιο, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν δε γίνει κάτι απρόβλεπτο, θα πέσουν σημαντικά τους επόμενους μήνες, που σημαίνει και μείωση του κόστους μετακίνησης.
Οι Γερμανοί ? ? Toxik ? Αμερικάνικη μπάντα, απλά έχει μείνει μόνο ο JC και παίζει μαζί με Ολλανδούς. (σχετικά με το νέο αναφέρομαι)
Και οι Cloven Hoof, με Αμερικάνο τραγουδιάρη, που ο ένας είναι και λιγάκι φασιστάκι.Χμ. Αμα κάνανε καμιά επανένωση Sultans, θα κατέβαινα.
Το μόνο πραγματικά ενδιαφέρον οι Exciter. Ακόμα και στους Riot, εκπτώσεις.
667 the neighbor of the beast…
Hi friends!
We would like to inform you that we will soon announce the lineup for the warm-up show and some very exciting new additions to the main festival. We are extremely thrilled about the lineup and looks like it will be the best Up the Hammers in the festival’s history.
With the announcement, the first phase of the presale will end, and afterward, the ticket price will be increased.
Please note that the capacity of the Gagarin Venue will be limited to 800 people. Given your great support so far, we expect to have a sold-out with two-day tickets alone, therefore we don’t have any plans for single-day tickets yet.
Τι γράφει;;
χείβι μείταλ βραί μουνία. αχαχαχαχα !
Για κάποιο λόγο ο Καραζέρης έχει καταλάβει πως θα προσφέρουμε άπλετα και αφιλτράριστα την αγάπη, τη στήριξή μας και τα χρήματά μας επειδή φέρνει όσες μπάντες έχει φέρει ανά τα χρόνια. Δεν λέω, είμαι παρών εδώ και πολλά χρόνια σερί και έχω αποκομίσει πάμπολλες αναμνήσεις, αλλά όχι, μαν, it’s the other way around.
Το φεστιβάλ είναι που μπορεί και υπάρχει τόσα χρόνια επειδή το στηρίζουμε και μπόρεσε να επιβιώσει και να μεγαλώσει, όσο (κακό) PRιλίκι και να κάνει η διοργάνωση. Με τέτοια στάση - διαχρονικά πλέον - απέναντι στον κόσμο και το αυτί να μην ιδρώνει εγώ δεν την παλεύω άλλο.
Εγώ προσωπικά τελείωσα με το Up The Hammers για φέτος, και ίσως και γενικά. Θα πρέπει να συμβεί κάτι συγκλονιστικό για να ξανατιμήσω με τα χρήματα που δεν μου περισσεύουν κιόλας τον άνθρωπο με τον οποίο δεν ξέρεις τι εισιτήριο θα σου ξημερώσει. Δεν πειράζει, ας μείνει με τους Γερμανούς κι ας το πάει στη Γερμανία κιόλας το φεστ, και με ντόπιους φόρους ιδανικά.
Οι ελληνικές μπάντες δε πήραν φράγκο. Ήθελα να πάω Draconian αλλα το 36 από που βγαίνει οεο
Για Sonja και Claymorean πάω άνετα.
23 euros για το warm up. Έχει ξέφυγει το πράγμα
εως 30. άλλαξε ο σομαλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
απο Αμερικα θα τους φερει, και ειναι και it happens now, τι θελατε να μας πληρωσει (ναι) απο πανω και να τους δουμε; (ξανα ναι)
Χαχαχαχχ
Από τότε που έφυγα από την Αθήνα ποτέ δε με έκοψε η τιμή του εισιτηρίου για να ανέβω για μια συναυλία ή φεστιβαλ καθως τα έξοδα μετακίνησης ειναι πολλαπλάσια. Καταλαβαινω τη δυσαρεσκεια πολλών για την αυξηση αλλά φαίνεται οτι ακομα και ετσι είναι value for money, πιο γεμάτο απο ποτέ και πιστευω σε ευκολο sold out.
Ισως παω αλλα δεν παίρνω εισιτηριο ακομα.
2 μπυρες λιγοτερες και χωρις να παρω μπλουζα αυτη τη φορα ομως.
Εχω παει 2 φορες στο uth και εχω περασει παρα πολυ καλα, χωρις καν να ειμαι οπαδος του epic, speed, thrash metal
Τον Καραζέρη δεν τον ξερω προσωπικα και ουτε θα τον γνωρισω αν τον δω στο δρομο, πουλαει κατι και βλεπω αν με συμφερει και το αγοραζω, δεν ημουν ποτε true για να ξενερωνω με τα χαϊλικια και τα κρασια αλλα και παλι δικαιολογω την απεχθεια αρκετων
Καπως ετσι το βλεπω απο τη μερια μου
Enforcer μετα απο τοσα χρονια και riot city, riot ειναι μεγαλο κινητρο
κι εγώ έχω αρχίσει να ψήνομαι άσχημα με την όλη φάση και τα ονόματα που βλέπω στο ποστερ
Γαμώ το ξεσταύρι του , μου την σπάνε πολλά στον τύπο αυτόν αλλά κάποιες μπάντες θέλω πολύ να τις δω . Σαφώς και έχω τα όρια μου σε κάποια σοβαρά θέματα , αλλά την μουσική την βάζω πιο πάνω και το συγκεκριμένο φεστιβαλ μάλλον δεν μου τα έχει ξεπεράσει ακόμα απ ’ ότι φαίνεται