Jameson με ginger ale πάντως δοκίμασα απόψε και θα το κρατήσω.
Ο διοργανωτής ανακοίνωσε στο fb του φεστιβάλ, ότι δεν ξεκινά προπωληση για του χρόνου γιατί δεν ξέρει αν θα γίνει. Θα υπάρχει ανακοίνωση σύντομα.
Δεν πειραζει,στο καλο.Ελευθερη αγορα εχουμε,θα …αυτορρυθμιστει,ολο και καποιος αλλος θα εμφανιστει να ανοιξει αλλο μαγαζι…
Λογικό. Δε νομίζω κάποιος να πάρει το ρίσκο, ειδικά για ημερομηνίες πριν το Μάιο του 2023.
πολυ καλο αρκει να το δουμε
Να μαζευτούμε να πάτε
παμε τα στοιχηματα για ακυρωσεις
Αρχικά είναι δυνατό line up.
Τιμές για εισιτήρια ξέρουμε?
85αρι. Στο λαιμό μου κάθεται ρε γαμώτο, πολλά λεφτά.
ας σοβαρευτουμε λιγο…
Ας μην είμαστε αχάριστοι όμως, όσοι πάμε (εγώ ναι δηλαδή) απόψε Eternal Champion θα έχουμε εκπτωτικό κουπόνι 10 ευρώ
Δηλαδή όσοι πήγαν πέρσι με τόσες ακυρώσεις, αλλαγές κλπ. δεν έχει κανένα κουπωνακι?
Ουτε Titan Force,ουτε Fifth Angel?Και 85 ευρουδακια κιολας?
Μωρέ τα ονόματα είναι το λιγότερο τώρα, βασικά τα βρίσκω πολύ καλά ονόματα αλλά έχουν γίνει λάθη που χτυπάνε άσχημα και δεν διορθώνονται.
85 ευρώ λέει… Έγινε μπρο
Εγώ μπορώ να δω Riot City που είχα πληρώσει και δεν τους έφερε; anyway …
είναι που θα το σκεφτότανε πολύ αν θα ξανακάνει.
ok ειμαι εκτος φασης οποτε δεν ξερω αν “δικαιουμαι” να σχολιασω αλλα τι 85 ευρω ρε μαλακες???
Το θέμα δεν είναι τα 85€ σαν ποσό. Γιατί αν υπήρχε περίπτωση να πληρωθούν ΟΛΕΣ οι μπάντες τότε (πιστεύω) θα λέγαμε χαλάλι, ας πληρωθούν όλα τα μέλη και οι συμμετέχοντες έστω και συμβολικά. Αλλά επειδή η προϊστορία έχει δείξει πως ο συγκεκριμένος ούτε καν (μην σου πω πως οι Ελληνικές που θα ανακοινωθούν αργότερα σίγουρα πληρώνουν!!) γι’αυτό τον λόγο μαύρο! Μαύρο δαγκωτο!