UP THE HAMMERS FESTIVAL XV - Gagarin 205 . 13-14 / 3 / 2020

'24 πιο χατζημέταλ, τριμπιουτ κτλ πεθαίνεις. 0 ενδιαφέρον.

Εγώ αυτό που μου κέντρισε πιο πολύ το ενδιαφέρον είναι ο Ski με το album των Deadly Blessing.

το χε παίξει σε kit κι έλεγε οτι δεν θα το ξαναλεγε κ πέταγε τα ρούχα του, περικαρπια; κτλ. ακραίος δίσκος κ φωνή. εμένα με κουράζει. αλλά γούστα ειν αυτά.

Πολύ δυνατό.

2 Likes

Toxiκ χαιρετησαν

toxik. αλλα ναι. σει γκουντμπάι το δι ολντ πλειν τρί.

3 Likes

Νταξ καλοί και οι dexter ward , δεν κατάλαβα ;;

1 Like

Ξεφτίλα αν τους αντικαταστήσουν με Dexter Ward ή οποιοδήποτε ελληνικό σχήμα. Γενικά έχει γίνει μαύρη κατάντια η φάση.

δεν νομιζω να ειναι καποιο ελληνικο. το θεμα ειναι οτι αρκετοι θα πηραν εισητηρια για να δουν Toxic και οχι καποιον αλλο της τελευταιας στιγμης. περσι αντικατεστησε και εφερε Conception.

1 Like

Οι Conception πάντως ηταν ενα απο τα πιο ομορφα live που εχουμε ζησει στη χώρα (και τρελο απωθημένο μετα απο εκεινη την ακυρωση πισω στα 90ς… γιατι ναι, παντα είχαμε ακυρωσεις)

https://www.youtube.com/watch?v=qHFCibIQiFc

6 Likes

Conception γάμησαν πελώρια

6 Likes

ας τους ξαναφέρει. περιοδεύουν.

Εντάξει, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται να είναι θέμα υγείας, τι να κάνεις;

Αλλά η αντικατάσταση θα πρέπει να είναι αξιόλογη και όχι φάση “που’σαι κολλητέ, θα παίξεις μια ωρίτσα επειδή ακύρωσαν οι Toxic;”

Και τελικά μάλλον αυτό θα γίνει δηλαδή, αν και ελπίζω να με εκπλήξουν. Ευτυχώς δεν έχω πάρει ακόμα εισιτήριο, τους έχω μάθει πια.

1 Like

με κάθε ειλικρίνεια … 2 μέρες πριν την ακύρωση, οι toxik, προωθούσαν την συναυλία. δεν ήξεραν δλδ οτι έχει θέματα ο άλλος ? πλέον κάποιοι διοργανωτές το αφήνουν στον καλλιτέχνη, ή στην τύχη λίγο με τα αεροπορικά, να δουν πως θα πάει και η προπώληση. ε… αμα δλδ λάκισαν 2-3 διοργανωτές απο το τουρ να πληρώσουν, τι πιο εύκολο και για την μπάντα, να πει, ούπς ναι. μου πονάει το νύχι. βσκ, μπάντα που ακύρωσε σε προηγούμενο, μια εβδομάδα πριν, δεν είχε αεροπορικά και 2 μέλη είπαν σε άλλο, εμείς δεν βάζουμε απο την τσέπη μας για να παίξουμε (το παραδεχόντουσαν σε μνμ στο fb). απλά πράγματα.

1 Like

Vicious Rumors άκουσα

8 Likes

Για co headliners
Εκτός κι αν είναι rumours.

λες να ναι fleetwood mac αν είναι σκέτο rumors ? (πλακίτσα κάνω) οι VR, κάτι λένε σαν αντικατάσταση.

VR καλή φάση αν γίνει όντως

1 Like