Up the Hammers Special Edition με Manilla Road 14/10/2012 @ KYTTAPO

Ό,τι επιβίωσε από τον ετρουσκικό πολιτισμό μετά την υποταγή και αφομοίωση του ετρουσκικού γένους από τους Ρωμαίους. Ίσως γι’ αυτό και ο σχετικός φόρος τιμής στη μουσική του.

Ρε μαλάκα Νιρ, το τοτέμ μπορεί να ακούγεται αστεία λέξη αλλά αυτό σημαίνει! Κάτι επιβλητικό και μεγαλειώδες που το προσκυνάνε ας πούμε. =Ρ

ναι ρε παιδι μου, ξερω τι ειναι το τοτεμ και ποια η χρηση του, απλα για να περιγραψεις μουσικο δεν τοχα ξανακουσει

:’)

Ολα κι ολα, ο Σελτον ειναι τιτανας για τη προσφορα του, ειδαλλως δε νομιζω πως θα ακουγαμε καν Megadeth. =P Κριμα που δεν πηγα στο συγκεκριμενο ρε γμτ, αλλα Manilla εχω ξαναδει και σε πολυ καλη εμφανιση. Με εψηνε πολυ για το τριωρο του θεματος, αλλα δεν μπορεις να τα προλαβεις ολα.

Γράκχε, στους Etusgrave δεν έχασες και πολλά, ένας φίλος μου που ήταν μέσα μου είπε ότι έπαιξαν 4 τραγούδια μόνο! Μάλιστα λόγω blackout ζητήθηκε από τον κύριο Serena να παίξουν ένα κομμάτι λιγότερο και τους είπε ότι 4 παίζουμε έτσι κι αλλιώς!

αλλο ενα βιντεακι απο μανιλα

αυτο που παρατηρω παντα ειναι οτι στα βιντεακια ο τραγουδιστης ακουγεται αρκετα καθαρα, ενω μεσα στο live σπανια τον ακουω ετσι καθαρα και τον καλυπτουν οι κιθαρες και τα ντραμς. εξηγειται “τεχνικα” αυτο ή εγω καθομαι σε λαθος θεσεις;

ναι το που είσαι παίζει ρόλο, αν κάθεσαι κάγκελο τους χαιρετάς δια χειραψίας αλλά χάνεις διάφορα :slight_smile:

από την άλλη (πχ psychotic waltz) όπου και να ήσουν ήταν δράμα

review και video
http://drdoomslair.com/2012/10/15/1843/

δεν γίνεται να αμφισβητήσει κανείς το πόσο γαμώ ήταν αυτό το live!
καλό…αλλά μικρό!

καμία αναφορά στις άλλες μπάντες όμως ??!! :-s

Εκτός από d.n. δεν είδα τπτ άλλο δυστυχώς…
d.n. είδα 4 τραγούδια μόνο, είναι σίγουρα έξω από αυτά που θα άκουγα καθημερινά, αλλά μου άρεσαν κυρίως λόγω του επαγγελματισμού τους και λιγότερο της μουσική τους. Δεν περιμένα να παίζει τέτοια φάση από ελληνικό group.

Ο τραγουδιστής μου θύμισε λίγο κάτι ανάμεσα σε Tate και Dickinson (στο live πιο πολύ τον δεύτερο). Βασικά ο τύπος είναι όλα τα λεφτά. Γι αυτό σήμερα άκουγα το τελευταίο τους στο youtube. Δεν παρατήρησα ενοχλητκή παραγωγή όπως προειπώθηκε.

Τώρα από μουσική μου θύμισαν πολλά και τίποτα συγκεκριμένο, οι πιο σχετικοί με το χώρο θα μπορούν να τα πουν καλύτερα.

Μεση και προς τα πισω ηταν πολυ καλος ο ηχος.Και φανηκε η αντιθεση οταν στη Νεκροπολη ξεχυθηκαμε ολοι πιο μπροστα και παρατηρησα οτι ο ηχος σα να μπουκωσε καπως κατα τη διαρκεια του.

Σόρι αλλά τι εννοείς μικρό?
εκτός αν αστειευεσαι…!!!

ε ναι ρε συ!
αν και δεν θα χάλαγε κανένα να κλείναμε 4ωρο!

Το Necropolis και αρκετά ακόμα στο προφίλ του τυπά

Βρήκα και το καινούργιο War Dance

Λοιπόν ας πω και γω δυο λόγια!

Απίστευτο, τεράστιο, τίμιο, γαμάτο live από τους Manilla Road. Οκ ναι, το συγκρότημα δεν ήταν σε περιοδεία και ήταν πιο ξεκούραστο κλπ κλπ αλλά ελάχιστες μπάντες έχουν τα @@ να μας προσφέρουν αυτό που είδαμε την κυριακή. Και μάλιστα χωρίς πολλά μπλά - μπλά, διακοπές ανάμεσα στα κομμάτια και τα ρέστα. Χαλαρά 2:45 καθαρής συναυλίας.
Τα κομμάτια όλα ένα και ένα. Ευτυχώς βόλεψε και κατέβηκα Αθήνα για να δω αυτό το έπος!!! Απίστευτη εμπειρία!!!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε Γρακχο, pumpkin, cynic, nir, karamourtzouni!!! Χάρηκα πολύ παιδιά!!!

αστρονομικαααααααααααα δε λος δατ μπαιντ ας οοοοολ

εντ πρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεευ και σκανε μαζι σολο και δακρυ

κλαιω με 0:50

Το καλύτερο σκηνικό ήταν εκεί που ένας τύπος έχει μόλις βουτήξει και πλέει πάνω στις μπροστινές σειρές με τα σκέλια ανοιχτά προς τη σκηνή, και τότε ο Καραζέρης παίρνει φόρα και πέφτει εκεί ανάμεσα. Priceless. Αν υπάρχει βίντεο στο νετ ειδοποιήστε με.

οποιος εχει και αλλα βιντεακια ας τα ανεβασει πλιζ

μλκς τι κομματάρα είναι το achilles war dance 8O8O8O

το παιδι που σε μια φαση ειπε για το dvd του up the hammers ηταν ο τραγουδιστης των convixion?