Τι την χρειαζονται την διαφημιση ρε !
Αφου η μπαντα τσακιζει κοκκαλα,τα βαζει στο μπλεντερ και μετα τα κανει μιλκσεηκ.
Έτσι όπως είναι τα είπατε!
29 euros το εισιτήριο κάθε μέρας, 50 euros του διημέρου!
Απομένουν 2-3 μπάντες ακόμα να ανακοινώσουν, αλλά θα είμαστε ήδη εκεί!
Κάτι πήρε τ’ αυτί μου για Jag Panzer και Watchtower(μιλάγανε, αλλά δεν ξέρω αν συμφωνήσανε).Ας μιλήσει κάποιος υπεύθυνος να μας πει τι παίζει…
Για jag panzer και watchtower…που το ακουσες…τα χαπια μου…8O
Όπως είπα, το πήρε τ’ αυτί μου. Έμαθα οτι ήταν στα υπ’ όψιν και οι 2.Δεν έμαθα όμως πως εξελίχθηκε το πράμα.Γι’ αυτό απευθύνομαι σε όποιον υπεύθυνο μπορεί να ακούει/διαβάζει να μας διαφωτίσει.
σταυρωνουμε τα δαχτυλα μας… και περιμενουμε…!!!
καιρο εχουμε να ακουσουμε ανακοινωση καποιου γκρουπ παντως…!για παμε!!!
οχι δεν παιζει καπιο απο τα παραπνο γκρουπ και σιγουρα τα γκρουπ ποθ μενουν να ανακοινωθουν δεν θα ειναι headliners.
Στανταρ πραγματα βρε US-METAL?? Καμια ελπιδα? Δηλαδη χεντλαινερς θα ειναι Doomsword (λογικα) και…?
headliners θα ειναι οι doomsword και οι savage grace απ οσο ξερω (ο Μανωλης μου το χε πει)
αρα περιμενουμε πιο “μικρα” γκρουπ
ετσι και δω watchtower μετα θα με τρεχεται στα ΠΙΚΠΑ!!! ΘΕΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!
Αδερφέ πρόσεχε πώς τα λες, γιατί έχω α) μία καρδιά μόνον, β)κάποια κιλά παραπάνω, γ)ηλικία εμφράγματος
Πείτε μου ότι θα είναι αλήθεια, πείτε μου ότι… δεν… περιγ…γρά…φω άλ…
Με διέψευσε ο φίλος πιο πάνω.Είχα ακούσει οτι ήταν στα υπ’όψιν, αλλά προφανώς δεν έκατσε.Άρα περιμένουμε κάτι πιο “μικρό”.Για να δούμε…
Χαζεύοντας στο Myspace, είδα οτι ετοιμάστηκε αφίσα.
:thumbup:
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!
αυτά είναι
Ωραία, τώρα που έχω την αφίσα μπροστά μου, θυμήθηκα που με ρωτούσε ο pumpkin στους Angelwitch γιατί θεωρώ ότι γαμάει τόσο πολύ το επερχόμενο UTH και είχε κολλήσει το μυαλό μου από ονόματα. Λοιπόν! Υπάρχουν τουλάχιστον 6 συγκροτήματα στο billing που ανυπομονώ να δω. Σου λύθηκε η απορία μικρέ; 8)
Enforcer πάνω απ’ όλα.
Εννοείται ότι θάμαι εκεί γιατί πέραν όλων, λογικά θάναι και το μωρό που ήταν και στους Angel Witch.
μωρά να λες καλύτερα 8)
Λέω για συγκεκριμένη εγώ. 8)