Φέρνω άσχημα μαντάτα.Solstice άκυρο…Δεν ξέρω τι όνομα θα παίξει για headline 2ης μέρας.Αλλά περίμενα τους συγκεκριμένους πως και πως…
κρίμα ρε φούστη μου
Μας εχεις κανει την καρδια περιβολι απο τοτε που γυρισες…
Γιατί η δικιά μου καρδιά νομίζεις καλύτερα είναι?
Δεν με πάει φέτο…Πριν 2 μέρες έκλεισε και σήμερα ακύρωσε, ένα λατρεμένο μου doom συγκρότημα(επειδή υπήρχαν κλεισμένα λάιβ με το άλλο συγκρότημα του τραγουδιστή, που δεν έπαιρναν ακύρωση…).Όνομα δεν λέω για να μην φάτε κι εσείς την ξενέρα(όσοι και όποιοι τυχόν τους γουστάρουν…). Απλά ήθελα να πω τον πόνο μου…
(Μάρθα Βούρτση θα καταντήσω με τόσο κλάμα)
saint vitus;;;
Όχι ρε.Αυτοί έχουν κλείσει 2ήμερο απ’όσο ξέρω.Αλλά δεν γνωρίζω το πότε ακριβώς.Πιο “μικρό” όνομα είναι.Άστο, δεν έχει νόημα.
Dawn Of Winter ?
Κλαψ λυγμ… Ναι… Και ο τρόπος που έμαθα οτι έκλεισαν και μετά οτι ακύρωσαν είναι ακόμα πιο επίπονος…Αυτά έχει η ζωή, τι να κάνουμε…
συγνωμη που ειμαι off αλλα οι vitus ξερουμε ποτε περιπου??
Κοίτα, σε νέο update που είχα, δεν έχουν κλείσει, απλά είναι σίγουρο οτι θα τους φέρουν.Οπότε ημερομηνίες είναι λίγο φλου, αν και ακούγεται για Ιανουάριο.
Ρε συ twisted, εάν έχεις κονέ με τη διοργάνωση, φέρε τα πάνω κάτω να κλείσει κάποιος μεταξύ Crom, Hibria!
Κι αμα εχεις ακουσει τιποτα για Riot:(
Για Riot κάπου είχε ειπωθεί πως δε τα βρήκανε στο οικονομικό (νομίζω από τον ίδιο τον twisted)
Όχι παιδιά δεν έχω κονέ.Δεν τον ξέρω καν προσωπικά τον Μανώλη. Απλά τυχαίνει καμμιά φορά και συζητάω με άτομα που είναι μέσα στα κόλπα και μαθαίνω.Για DOW το έμαθα από τους ίδιους πάντως.Solstice έπεσε άκυρο λόγω προβλημάτων υγείας,και Riot είναι πολύ ακριβοί για αυτή την διοργάνωση.Μπορεί(και το τονίζω το μπορεί) να έρθουν μόνοι τους πάντως.
Οι Vitus ανακοινωσαν καποιες ευρωπαικες ημερομηνιες για Φλεβαρη. Δεν ειμαστε μεσα προς το παρον.
κατι ακουσα για fifth angel
οχι στο up the hammers
απλα λεω οποιος ειναι μεσα στα κολπα αν εχει ακουσει τιποτα??
οι fifth angel εχουν κλεισει για το keep it true στη γερμανια.απ οσο ξερω ειναι εδω και μηνες sold out
Όποιος ενδιαφέρεται για εισιτήρια KIT ας τσεκάρει εδώ:http://www.keep-it-true.de/index.php?mod=static&page=detail&id=11
Έχει 3 εναλλακτικές για να παραγγείλεις.Λογικά κάπου θα έχουν μείνει,δεν ξέρω…
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν…
Επειδή δεν χωράει και πολλά άτομα ο χώρος του φεστβάλ, φεύγουν γρήγορα τα εισιτήρια.
εδιτ: Μόλις επισκέφτηκα nuclear blast & Hellion και δεν έχουν εισιτήρια.Τώρα για το email που δίνουν δεν ξέρω.Αν θέλετε σβήστε το αυτό το ποστ.
Όποιος δεν έχει τσεκάρει Atlantean Kodex να τους τσεκάρει ΤΩΡΑ!!Δεν ξέρω γιατί άργησα να “διαφημίσω” αυτή την μπάντα