UP THE HAMMERS V 5-6 Μαρτίου 2010 @ An Club

Εγω επαναλαμβανω… Θελω Hibria και Harmony. Να γινει χαμος. Ειδικα με Hibria θα ειναι ακομα πιο γαμω η φαση… Ααα και τωρα που μου ηρθε. Για Forsaken τι θα λεγατε? (ετσι να ντουμιζουμε λιγο:p)

Hibria πρέπει να κλείσουν όπωσδήποτε, έχω στείλει mails απο δω κι απο κει, απλά ελπίζουμε:p

Να φέρουν Crescent Shield κ Slough Feg :!:

Και μαζί με Hibria ας φέρουν τους συμπατριωτες τους Shadowside και τον Crom άμα γίνεται και έτοιμο το φεστιβαλάκι:D

Newcomer us metal band DEXTER WARD added to the line up!

Up the hammers Festival V 5+6 March 2010

ARRYAN PATH (CYP)
ATLANTEAN KODEX (D)
DANTESCO (PR)
DEXTER WARD (USA)
DOOMSWORD (I)
ENFORCER (SWE)
FAITH FACTOR (USA)
?Featuring Deadly blessing singer?
IN SOLITUDE (SWE)
MARAUDER (GR)
PRAYING MANTIS (UK)
SAVAGE GRACE (USA)
SLAUTER XSTROYES (USA)
WILD KNIGHT (UK)

Δεν τους γνωριζω…

Στο νετ δε βρήκα τίποτα, άμα έχεις κανα δίσκο ρίξε κανα pm τραμπάκουλας!

δεν έχω κάτι από τη μπάντα δυστυχώς. από το myspace τους ξέρω και εγώ

Δυστυχως ο original τραγουδιστης των Slauter Xstroyes δεν συμμετεχει στο reunion…

γιγαντιαία απώλεια. να δούμε πως θα αποδίδει ο καινούργιος

Faith Factor ακύρωσαν.

ε όχι ρε πούστη μου. υπάρχει ανακοινωση που λέει το λόγο?

We are sorry to announce that Faith factor has cancelled their appearence at Up the hammers festival. We will announce more bands soon! Stay tuned!

Αυτό μόνο.

Στείλε ένα μύνημα στο Μανώλη στο Myspace, ίσως σου πει κάτι.

Κρινοντας απο τις 15 (?) περσινες μπαντες ποσες μενουν ακομα να ανακοινωθουν ?

Οι Doomsword νομίζω μπορούν να σταθούν ως headliners, επομένως φαντάζομαι θέλουμε άλλον έναν και ίσως 1-2 ή 2-3 μπάντες ακόμη :-k

12 μπαντες μεχρι στιγμης.

Χωστε Solstice γαμω την αγια πατατα !

Εχει 2 “S” ηδη μωρε.Χωστε κανα “R”:stuck_out_tongue:

Παντως μιας και ειχε γινει αναφορα στους Riot εμαθα απο σχετικα αξιοπιστη πηγη οτι παλευουν να τους φερουν μονους τους αφου οντως μεσα στο εισιτηριο των 28-30 ευρω δενμπορουν ανα ερθουν απο Αμερικα…

Φέρτε και τους Sinister Realm ρε παιδια!!!:stuck_out_tongue: Τους ανακάλυψα πρόσφατα και τα σπάνε!Τσεκάρετε τους,έχουν και Μyspace όποιος θέλει…