UP THE HAMMERS V 5-6 Μαρτίου 2010 @ An Club

praying mantis = ποιότητα οπότε από όπου και να τους πιάσεις θα ενθουσιαστείς.

προτείνω forever in time και to the power of ten γιά αρχή. εκτός εάν είσαι του nwobhm. τότε πας γιά ντεμπούτο

Κάνει κάποιος μία ανακεφαλαίωση με τα συγκροτήματα που έχουν κλείσει προς το παρόν?Και αυτά που είναι να κλείσουν,άλλη μία λίστα :stuck_out_tongue:

Σκαλισα καποιες απο τις μπαντες του φεστιβαλ και μ’αρεσαν πολυ !
Με κοβω να ερχομαι και εγω τελικα…

Ποσο ηταν το εισητηριο περισυ ?

25 και 28, και 50 ευρώ νομίζω το διήμερο.

Ο didis τα ξερει αυτα ? :stuck_out_tongue:

Up the hammers Festival V 5+6 March 2010

ARRYAN PATH (CYP)
ATLANTEAN KODEX (D)
DANTESCO (PR)
DOOMSWORD (I)
ENFORCER (SWE)
FAITH FACTOR (USA)
?Featuring Deadly blessing singer?
IN SOLITUDE (SWE)
MARAUDER (GR)
?20 Years anniversary show performing the whole 1821 album plus classics?

PRAYING MANTIS (UK)
SAVAGE GRACE (USA)
SLAUTER XSTROYES (USA)

WILD KNIGHT (UK)
? a night of Running wild and x wild?

Το σαιτ δε το έχουν ανανεώσει ακόμη προφανώς:p

Άρα μένουν γύρω στα 4-6 συγκροτήματα ακόμα(αν έχει τον ίδιο αριθμό με πέρσι).Riot, Solstice εκτός απροόπτου τα 2 από αυτά.Ανετα το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς!!!

ουσιαστικά πάντα αυτό θα είνιαι το συναυλιακό γεγονός κάθε χρονιάς!φέτος θα έρθω και ας μην ξέρω πολλές μπάντες…

Now playing: Amorphis - Sampo
via FoxyTunes

Δίκιο έχεις, απλά ήθελα να δώσω έμφαση… :stuck_out_tongue:

Λοιπόν…Έμαθα οτι τελικά οι Riot ζητάνε πολλά, και δε θα κλείσουν.Με τα δεδομένα που ισχύουν τώρα(εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά).Επίσης, οτι οι Solstice έχουν πει το ναι,αλλά δεν είναι και πολύ…πως να το πω…φερέγγυοι…Οπότε και αυτοί είναι στον αέρα.Αν δεν έρθουν αυτοί, είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην θέση τους κάποιοι άλλοι ντουμοθεούληδες…:-k

pentagram???να προσευχηθω?

Τσου…Έχει σχέση με την αυγή του χειμώνα…8)
Όποιος ενδιαφέρεται για γαμάτο ντουμοφεστιβαλ υπάρχει αυτό πάντως…Εγώ ψάχνω παρέα…και λεφτά…:stuck_out_tongue:

dawn of winter πως λεγωνται αυτοι??
που χουν και εναν γνωστο τραγουδιστη??

Εχει ποσταρει ο Angmar την αφισα στο αντιστοιχο θρεντ.Γαμησε τα.
Oι Dawn Of Winter (αν ειναι αυτοι) δεν ειναι με την καμια ισαξιοι των Riot.
Εμεις θελουμε Pentagram ! 8)

Δεν είπα οτι θα είναι χεντλαινερς, δεν το γνωρίζω αυτό.Απλά έκανα μια συζήτηση χθες μετά την συναυλία των municipal με κάποιον που είναι μέσα στα πράγματα, και μου είπε αυτά που σας έγραψα.Αλλά να λέμε και αλήθειες,οι Riot ήταν/είναι πολύ πάνω των προσδοκιών που είχαμε για το φεστιβάλ(μιλάω σαν μέγεθος και μόνο, όχι σαν αξία).Και δεν πολυήταν και στα στάνταρ του φεστιβάλ ακριβώς.Θέλω να πω, είναι λίγο πιο “mainstream”, αν μπορώ να το πω έτσι.Απλά όλη αυτή η κουβέντα, μας άνοιξε την όρεξη…Λάθος?:slight_smile:

Ωραια ολα αυτα που λες.Δικιο εχεις.

Ναι.Και αφου μας ανοιξε την ορεξη καλα θα κανουν να φερουν τους Procession 8)

Ποιό αντίστιχο θρεντ?Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι…

:band::papas:
Αν έπαιζαν και αυτοί στο hammer of doom, θα ήταν ονείρωξη…Ήδη με Lamp of thoth, Spiritus Mortis και Atlantean kodex έχω πολλαπλούς οργασμούς(και μιλάω για τα “μικρά” σχήματα μόνο…)
Για UTH δύσκολο τους κόβω να τους φέρουν…

Στο θρεντ με τις αφισες συναυλιων αναφερομαι.