UP THE HAMMERS V 5-6 Μαρτίου 2010 @ An Club

Εγαμησε.

Προλαβα απο Mortician και μετα.Συμπαθητικουληδες,κλεισαν με Μπρικια Κολλω κοβερ.Ενα καλο ορεκτικο…

Marauder.Ε 2η μουνοπλακα με τον τραγουδιστη τους.Το χα ξαναπαθει οταν τους πρωτοδα…1821 μπραβο στα παιδια…

Praying Mantis τραγουδαρες,κεφι,ενεργεια!Mε κερδισαν απ τη πρωτη νοτα…
[CENTER]
Fighting for a reason
It’s something they call freedom
They stalk the streets like hungry wolves
In the midnight heat
Fighting for a reason
It’s something they call freedom
But you know the reason
Is panic in the streets
[/CENTER]

:metal:

Wild Knight.Τιγκα UDO φωνη ο τραγουδιστης(μορφαρα).Τα περισσοτερα δικα τους κομματια μου φανηκαν πολυ καλα και επισης λογω Majk Moti τσιμπησαμε Riding The Storm και Under Jolly Roger(στο ρεφρεν του οποιου ο παλμος επιασε το peak ολης της βραδιας γενικα)

Savage Grace…Ειναι τρελος.O Logue ειναι τρελος.Με τη καλη εννοια βεβαια.ΚΑΒΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΣΠΙΝΤ ΚΑΒΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΣΠΙΝΤ ΚΑΒΛΕΣ.

Μοναδικο ψεγαδι στην εμφανιση η φωνη που στην αρχη ηταν χαμηλα,μετα καπως εφτιαξε.Αλλα τι να λεμε…SAVAGE GRACE.

ΚΑΒΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΣΠΙΝΤ ΚΑΒΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ ΣΠΙΝΤ ΚΑΒΛΕΣ.

Μας ευλογησε!

Σετλιστ,ελπιζω να μη ξεχναω κατι:

Lions Roar/Bound To Be Free
Into The Fire
Betrayer
After the Fall from Grace
Master of Disguise
Call to Arms/We Came,We Saw,We Conquered
The Dominatress
Burn(Deep Purple)
Sins of the Damned
Motorcycle Man(Saxon)

They came.We saw.They conquered.

Ραντεβου παλι σημερα:drunk:

ΣΠΙΝΤ ΚΑΒΛΕΣ

Συνοπτικα το τι έγινε:

Convixion:Γαμάτοι!Χαβαλές, αλκοόλ, θρας.Απλά πράγματα.

Arryan Path:8O:bow2::metal: Τι ΜΠΑΝΤΑΡΑ είναι αυτή???Είχα πάρει μια ιδέα από 2-3 κομμάτια που άκουσα μέσω youtube αλλά δεν τους περίμενα τόσο καλούς!!!Αν μιλάγαμε για Γερμανούς/Σουηδούς/Ιταλούς, τώρα θα ήταν ήδη ένα κάποιο όνομα στον χώρο!!!Αλλά δυστυχώς είναι από την Κύπρο.Ρε έχω πάθει πλάκα σας λέω!Από την ώρα που γύρισα σπίτι, έχω στο repeat το καινούριο τους άλμπουμ που τσίμπησα από την συναυλία!ΜΠΡΑΒΟ τους!(μ’ αρέσει που είπα στην αρχή ότι θα είναι συνοπτική η κριτική :p)

Mortician:Τα σπάσανε!Heavy metal με αρχίδια και τσαμπουκά!Δεν τους ήξερα καθόλου να πω την αλήθεια και με βλέπω αύριο να τσιμπάω το cd τους(σήμερα ξέμεινα από λεφτά).

Marauder:Κατέληξα σε ένα συμπέρασμα…Οι συγκεκριμένοι είναι οι Saxon της Ελλάδας!100% τίμιοι, αληθινοί, METAL και ΓΑΜΑΝΕ ΣΥΜΠΑΝΤΑ live!!!

Praying Mantis:Πάρα πολύ καλοί!Δεν περίμενα και κάτι λιγότερο βέβαια.Συγκρότημα εγγύηση.

Wild Knight:Ψιλοαδιάφοροι μου φάνηκαν.Αρκετά συμπαθητικά τα κομμάτια τους, ικανά να περάσει ευχάριστα η ώρα,αλλά μέχρι εκεί για μένα.

Savage Grace:Τρομεροί!Το κοινό τα έδωσε όλα και η μπάντα ανταποκρίθηκε(ή το αντίστροφο,πάρτε το όπως θέλετε :stuck_out_tongue: )!Ο τραγουδιστής μου φάνηκε λίγο ψυχάκι.Κυριολεκτικά μιλάω.Δεν ξέρω, κάτι είχε το βλέμμα του!:stuck_out_tongue: Ικανός πάντως να ξεσηκώνει πολύ άνετα το κοινό.
Αυτά για την πρώτη μέρα.Πάμε για την συνέχεια.

ohhh Minas Tirith rising,let me see your fiiire,and now the children cry…and now the angels sigh…Ρε τι έπαθα ο άνθρωπας…

Aς πω και εγω την ταπεινη μου αποψη…

Convixion: Δεν τους προλαβα δυστυχως…

Arryan Path: Αυτους τους πετυχα αρκετα και αν και ειχα ακουσει μερικα κομματια που μου αρεσαν, δεν περιμενα τετοια εμφανιση. Πολλα κιλα αρχιδια, ΦΩΝΑΡΑ ο τραγουδιστης, κεφι και πορωτικα τραγουδια. Road To Macedonia highlight μακραν!

Mortician: Χμμμ…Απειροελαχιστη επαφη με αυτους ειχα πριν το λαηβ. Βασικα μονο το No War (το κομματι) ειχα ακουσει. Να σας πω την αληθεια ψιλοαδιαφοροι μου φανηκαν. Σε 1-2 κομματια ξεκουνηθηκα λιγο αλλα σε γενικες γραμμες οχι πολλα πραγματα. Αν και γουσταρα και εγω στο τελος, με την διασκευη. Ο μπασιστας ηταν λιγο κρυος, παραυτα τσεπωσα μια υπογραφουλα :stuck_out_tongue:

Marauder: Ε εδω εγινε της κολασεως…Καγκελο εννοειται, πορωση, η μπαντα τα εδωσε ολα, γαματη αποδωση, 1821 ζωντανα με ολα τα επη. Χρειαζεται να πω κατι παραπανω? Απλα συγχαρητηρια στα παλικαρια. Α και τον Απριλιο εννοειται πως θα τους τιμησουμε!

Praying Mantis: Οκ. Μου αρεσαν οι Praying Mantis, δεν περιμενα την συναυλια για να τους ακουσω. Αλλα πραγματικα με εντυπωσιασαν. Κεφι, ενεργεια, μεγαλη ανταποκριση απο το κοινο (αυτο δεν το περιμενα). Σε κατι Panic In The Streets βεβαια, εγινε χαμος και το ευχαριστηθηκα παρα πολυ!

Wild Knight: Ε εκει η κουραση αρχισε να φαινεται. Βασικα ημουν λιγο πτωμα ολη την μερα και σε εκεινο το σημειο ειχα ψιλοκλαταρει. Οποτε ειχα κατσει σε μια γωνια και ημουν λιγο αλλου. Οτι ακουσα παντως με επεισε και απο οτι ειδα γουσταρε και ο κοσμος. Βεβαια να προσθεσω πως στα Riding The Storm και Under Jolly Roger αναστηθηκα κυριολεκτικα και απο εκει που ημουν ψιλοκοιμισμενος, σηκωνομαι και αρχιζω να τραγουδω/χτυπιεμαι :lol:

Savage Grace: Ε οι Θεοι…ΚΑΒΛΕΣ οπως προαναφερθηκες. Ο Logue μορφαρα και γαμω τις σκηνικες παρουσιες. Η φωνη του στις ψιλες ηταν ΚΑΒΛΑ και τα εδωσε ολα! Ε τι αλλο να πω? Διασκευαρα των Σαξον? INTO THE FIRE? DOMINATRESS? MASTER OF DISGUISE? Απλα μας δωσαν τα μυαλα στο χερι. Το μονο παραπονο ειναι πως μου ελειψε το Fear My Way…

Υ.Σ. Pumpkin φοραγες μια μπλουζα (ή ζακετα), Αdidas? :stuck_out_tongue:

Κατ’αρχάς οι Arryan Path πήραν τα σώβρακα όλων. 2-3 από το καινούριο που δεν έχω ακούσει ακόμα γιατί λέει στη δισκογραφική τους πως θα βγάλουν μία περιποιημένη έκδοση εντός ολίγου, 4-5 από τη δισκάρα και τη διασκευή Nessun Dorma. Εντάξει, δεν υπάρχουν λόγια.

Για τους υπόλοιπους: Convixion πολύ καλοί, με τελευταίο τραγούδι Heavy Metal Re Mounia. Mortician δεν είδα όλο το σετ, αλλά πρόλαβα τη διασκευή στο τέλος, καλοί ήτανε όσο είδα. Marauder τα έσπασαν όλα με όλο το 1821, Praying Mantis τρομεροί και δεν περίμενα ούτε και εγώ τέτοια ανταπόκριση, Wild Knight είδα προς το τέλος 2-3 τραγούδια (including Jolly Roger) αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας και τέλος οι Savage Grace που παίξανε αρκετά καλά αλλά η φωνή του στην αρχή ήταν χαμηλά (έφτιαξε λιγάκι αργότερα) συν θα μπορούσαν να παίξουν περισσότερα δικά τους τραγούδια.

Ye:) Παιζει να σε καταλαβα κι εγω,τι μαλλι εχεις και τι φοραγες?:stuck_out_tongue:

Aν θυμαμαι καλα σε ειδα στο κενο πριν βγουν οι Wild Knight. Καθισμενος στην κολωνα (μπροστα απο το μπαρ, οχι την αλλη). Σπαστο μαλλι και μπλουζα Testament-Souls Of Black. :stuck_out_tongue: Σε κοιταζα επιμονα σε καποια φαση και σκεφτομουν να σου μιλησω αλλα σκεφτηκα πως ισως να γινω ρομπα και ετσι κρατηθηκα :lol: :lol:

:lol::lol:

μην κανεντε σαν τις γκομενες σε κλαμπ…
επικοινωνηστε…

πειραζει που ζηλευω. . . ?

Εγώ να δεις πώς τους ζηλεύω μαν, που αν και είχα εισιτήριο, τελικά δεν κατάφερα να δω ούτε μισό λεπτό συναυλία! :frowning:

Η θλίψη συνεχίζεται σήμερα, καθώς αυτή τη στιγμή χάνω οριστικά τους In Solitude (κλαψ λυγμ σπαράγμ) και μπορώ μόνο να ελπίζω ότι δε θα χάσω τους Atlantean Kodex.

Τουλάχιστον δε χάνω με τίποτα τη μαγική τριπλέτα Enforcer / Slauter Xstroyes / Doomsword.

γιατι τετοια γκαντεμια ρε αδερφε;:-k

In Solitude ωραιοι,Atlantean Kodex γαματοι(γουσταρα πολυ φωνητικα και ατμοσφαιρα),Dexter Ward ξεσηκωτικοι με γαματα ροκ εν ρολ-ταλαντουχα-φωνητικα,Overdrive χαλαρα οι χειροτεροι του μπιλινγκ(αν ελειπαν τα πληκτρα θα ηταν μια μετριοτατη μπαντα.Με τα πληκτρα(που ακουγοντουσαν εκτος τοπου και χρονου και δε ταιριαζαν καθολου με τον ηχο)ειναι μια μετριοτατη+ενοχλητικη σε φασεις μπαντα.Enforcer τσουναμι ενεργειας,πορωσης και καβλας…τα δωσαν ολα.(ειδικη μνεια στην lead guitar).Slauter Xstroyes μας χαζεψε ο μπασιστας και παρακαλω τον Γκρακχο να παραθεσει ατοφια την ατακα του στο αυτι του μπασιστα γιατι το ιδιο που του ειπε ισχυει και για μενα.Doomsword μαγεψαν οπως ανεμενοταν…οκ ελειψε το One Eyed God αλλα who cares,δε νομιζω πως εφυγε κανεις σημερα χωρις να ναι “γεματος”.

Στα του ηχου,ο ηχοληπτης τον επαιξε λιγο με τα φωνητικα σημερα αλλα anyway…

Ολα βουιζουν,δεν ακουω τον αδερφο μου που μου μιλαει στα 2 μετρα,ο αυχενας δεν υπαρχει.

Cheers σε ολους του φορουμιτες που δωσαν το παρων!

Ακολουθεί ανταπόκριση μη-ειδικού:

Κατά την είσοδο στο πολυαγαπημένο ΑΝ, στη σκηνή βρίσκονταν οι Έλληνες Raging Storm, αποδίδοντας τσιτωμένο maiden-to-the-bone metal. Ο ήχος ήταν βαβουριάρικος αλλά τα παιδιά παίξανε καλά και έμπασαν στο κλίμα το (πιο πολυπλήθες από ποτέ για τέτοια ώρα -17:00) κοινό. Ακολούθησαν οι In Solitude που ήταν το πρώτο σοκ της βραδιάς για μένα. Υπέροχο μείγμα Mercyful Fate/King Diamond (χωρίς τα ψηλά φωνητικά), πρώιμων Helloween και λίγο Candlemass. Μπάντα για μεγάλα πράματα, αρκεί να κόψουν παπαρίτσες του τύπου “ντάξει παίξαμε και τώρα σας παρατάμε χωρίς να πούμε ούτε γεια” ειδικά όταν παίζουν σε τέτοια φεστιβαλ. Στους Dexter Ward βγήκα να πάρω λίγο αέρα και όταν ξαναμπήκα έκανα βόλτα από το merchandize οπότε δεν μπορώ να πω ότι τους έδωσα μεγάλη προσοχή. Δεμένη μπάντα πάντως, δυνατές συνθέσεις (αν και το στυλ δεν είναι τόσο του γούστου μου) και ο πιο καλός ήχος της βραδιάς.

Περνάμε στους Atlantean Kodex και το δεύτερο (και μεγαλύτερο) σοκ είναι γεγονός. Πραγματικό ΕΠΙΚΟ metal! Έχουν ήδη γίνει αγαπημένοι και ειδικά η μορφάρα ο τραγουδιστής. Overdrive δεν είδα, πήγα για φαΐ ώστε να είμαι κομπλέ για τους θεούς Enforcer. Οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν δώσει το heavy metal live της δεκαετίας αν ο ήχος ήταν έστω ανεκτός. Διότι φωνητικά και τη μία κιθάρα δεν την ακούγαμε. So be it, κι έτσι γαμώ ήταν και το Scream Of The Savage έσπειρε κάβλες! Οι Slauter Xstroyes, παρότι τρομερά δεμένοι (από άποψη απόδοσης μάλλον οι κορυφαίοι της βραδιάς), ποιοτικοί και με καλό ήχο αποδείχτηκαν αρκετά τεχνικοί για τα γούστα μου οπότε στο τελευταίο μισάωρο του σετ βγήκα για να αράξω λίγο. Το τέλος ήρθε με την ισοπεδωτική εμφάνιση (100+ λεπτά) των Doomsword σε ένα γεμάτο και παλλόμενο ΑΝ. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, το Heathen Assault ήταν η ΥΠΕΡΤΑΤΗ στιγμή όλου του φεστιβάλ.

Congrats σε διοργανωτές, κάθε χρονιά και καλύτερα!

Αρχικά guys σόρρυ που έφυγα χωρίς να χαιρετήσω αλλά πήρε τηλέφωνο το αίσθημα και έπρεπε να φύγω:oops:

Τώρα, Σουηδική κυριαρχία στο Αn! In Solitude πολύ καλοί, Enforcer τα πήραν όλα κι έφυγαν. Τεράστιες μπάντες, ειδικά οι δεύτεροι. Το ίδιο ισχύει και για τους Atlantean Kodex, το “Hidden Folk” απο μόνο του μηδένισε όποια μπάντα είχε παίξει πριν:p

Παντόφλα! :lol:

setlist απο slauter και doomsword κανεις; την πάλεψε ο τραγουδιάρης των slauter;

Αντιγραφω απ’το σετλιστ των Doomsword μπροστα μου:

In The Battlefield
Days Of High…
For Those Who Died…
Swords Of Doom
Steel Of My Axe
Youth Of Finn…
Wrath Of The Gods
Heathen Assault
Woden’s Reign
1119
Onward Into Battle
Warbringer
Odin’s Hail
Doomsword

Sacred Metal
The Siege

Τετοιες συναυλιες δεν περιγραφονται με λογια. Απλα ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ.
Επικο Μεταλ παιγμενο κατευθειαν απο την καρδια.

Σομν, ο νέος τραγουδιάρης των Slauter μοιάζει εξαιρετικά με τον παλιό. Μια χαρά τα είπε. Σετλιστ δε θυμάμαι όλο, διάσπαρτα κομμάτια που μου έρχονται στο μυαλό όμως: Winter Kill, City Of Sirtel, Battle Axe, Charlotte, Black Rose and Thorns και ένα καινούριο (!)

Εντελώς συνοπτικά:

Στιγμή της βραδιάς: Heathen Assault
Συγκρότημα της βραδιάς: Enforcer
Ήχος ως επί το πλείστον εκνευριστικά μέτριος. Κλασικός ήχος για μεταλλάδες δηλαδή ^^

να πω την αλήθεια δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι βρήκαν τραγουδιστή να αποδίδει τα κομμάτια (και δεν τον λένε tyrant ξέρω 'γω). μακάρι πάντως. αν στα υπόλοιπα ήταν και τα the stage, mother, motherfucker, nsz190, metal’s no sin, απορώ πώς δεν ανατινάχτηκε το γαμημένο το club. και σου ξεκινάνε και οι άλλοι με in the battlefield, κωμικά πράγματα! πω ρε πούστη μου, δεν το πιστεύω ότι έχασα πάλι τέτοιο πράμα. και έχουμε τον άλλο τον μαλάκα να μας λέει ότι συγκρότημα της βραδιάς ήταν οι enforcer. ΡΕ.

Χαχαχ, όλα τα άλλα είναι υποκειμενικά, το μόνο που μπορώ να σε διαβεβαιώσω είναι ότι η φωνή ήταν ΙΔΙΑ με του John Stewart. (όση από αυτήν ακουγόταν… αλλά νταξει, μια χαρά ήταν οι slauter, οι enforcer ήταν λες και παίζαν instrumental). Μπορεί να επιβεβαιώσει όποιος βρισκόταν.

Τέσπα, έσπειραν οι Slauter πάντως. Έχασες! χοχο

Slauter Xstroyes setlist

Winter Kill
The Stage
Farther Than Yesterday
Charlotte
NSZ 190
Wicked Bitch
City of Sirtel
Battle Axe
Voodoo (new song)
Black rose and thorns