UP THE HAMMERS V 5-6 Μαρτίου 2010 @ An Club

α ρε Sodo θεουλη,ουτε ενα ονομα δε πετυχες:lol: (α το Doomsword:p)

Btw το νεο Doomsword κομματι πως το τραγουδουσαν καποιοι?Εχει leakarei μεμονωμενα η το χουν παιξει κι αλλου?

αχαχαχα, παλιομαλάκες. ΑΧΑΑΧΧΑΑΧ

Είμαι σίγουρος πώς αν ρωτήσω αν παίξαν και το syncopated angel, θα βρεθεί κάποιος να μου πει ότι, ναι μεγάλε το παίξανε κι αυτό. MOTHERFUCKER.

δεν ηξερα κανενα γκρουπ
απλα πηγα να τους ακουσω

ναι μωρε σιγα,απλα τα διαβαζα ενα ενα κι ειχε πλακα:p

Καλά ρε παιδά όντως ο τραγουδιστής των Slauter Xstoryes δεν ήταν ο αυθεντικός?? Πραγματικά αμφιβάλλω αν εκείνος θα μπορούσε να τα πει καλύτερα…αφού μου πε ένας φίλος μου οτι ήρθαν με άλλον και του λέω αποκλείεται είναι ολόιδιος!! φοβερή απόδοση γενικώς η μπάντα!

Εξαιρετικά καλοί και επικοί όπως αναμενόταν και οι Doomsword!! Και πραγματικά υπέρτατη στιγμή της βραδυάς το Heathen Assault! Ανατριχιαστικό!

Του χρόνου ΑΠΑΙΤΩ:

Spiritus Mortis
Ereb Altor
Hour Of 13

Edit: Και Ντάρκθρον έτσι όπως πάει το πράμα!! :lol:

πολυ καλοι οι Atlantan Kodex και οι Overdrive… καλυτεροι για μενα Slauter xstroyes και Enforcer απο τη δευτερη μερα, DoomSword βαρεθηκα και εφυγα μετα απο 6 κομματια!!! (παντως οντως το Heathen Assault ηταν ανατριχιαστικο…)
τωρα απο τη πρωτη μερα γουσταρα περισοτερο στους Marauder!!! οι Savage Grace με απογοητευσαν, περιμενα πολυ καλυτερη αποδοση, στους Praying Mantis βαρεθηκα και στους White Knight πηγα για σουβλακια!!!:stuck_out_tongue:

είναι κρίμα και άδικο γιά όλες τις μπάντες που εμφανίστηκαν σε αυτό το καταπληκτικό διήμερο να πρέπει να συγκριθούν με αυτό που απέδωσαν οι μυθικοί Slauter Xstroyes…

#-o :frowning: :cry:
γαμώ τη δουλειά μ γαμώ ! :blow:

Πριν πω οτιδήποτε για τα του αγαπημένου μου φεστιβάλ, θέλω να υποβάλω τα “σέβη” μου στον ηχολήπτη που επί ώρες ψωλαρμένιζε αγέρωχος και άφηνε θεϊκά συγκροτήματα σαν κι αυτά που είδαμε, άλλο να μην έχει φωνή στο μικρόφωνο (μα καθόλου!), άλλο να μην έχει “αρκετή” κιθάρα και άλλο τίποτα απο τα δύο! Κι έτσι να μην μπορούν, όσο κι αν ήθελαν, να ξεδιπλώσουν στο ακέραιο τις τεράστιες δυνατότητές τους στο σανίδι και να μετριάζουν αντικειμενικά τον ενθουσιασμό μας, των θεατών που είχαν σκάσει 29 ευρώ, σε άλλον λιγότερο και σε άλλον περισσότερο. Γειά σου ρε φίλε!

Τέλος πάντων, καλή καρδιά, πάμε στα του φεστιβάλ.

Κατάφερα να σκάσω μύτη κατά τη διάρκεια (και απ’ ότι κατάλαβα, προς το τέλος) του σετ των Atlantean Kodex. Δυστυχώς, απ’ ότι με πληροφόρησε ο Φέλιξ “έφυγα-στους-Doomsword” Μπόρχα, είχαν ήδη παίξει το υπέρτατο έπος “From Shores Forsaken”. Γαμώτοοοοοο! Εν πάσει περιπτώσει, όσο τους άκουσα τους απόλαυσα και με το παραπάνω. Είναι γνωστό (σε όσους είναι τέλος πάντων) ότι το group μουσικά και αισθητικά είναι πιο Manowar κι από τους ίδιους τους Μanowar (…καλά, θα μου πείτε, αυτό δεν είναι πια δύσκολο, αλλά :roll:), ενώ είχαν μάλλον και τον καλύτερο ήχο απ’ όλα τα συγκροτήματα που είδα εγώ. Μια χαρά.

Ακολούθησαν οι Overdrive για τους οποίους, σεβόμενος την ιστορία και τα χρόνια τους (και ΜΟΝΟ), δε θα πω τίποτα (άλλωστε τα είπε ο pumpkin). Μία απορία μόνο.

Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΓΕ; :!:

…και μετά, ακολούθησαν τα πραγματικά σπουδαία…

Enforcer. Τί να πεί κανείς γι’ αυτά τα παλικάρια. Αν και είχα ήδη ακούσει το θεϊκό δίσκο που είχαν βγάλει πρόπερσι (…σωστά;), με το που τους είδα σκέφτηκα “τι ‘ν’ τούτοι ρε;!” Ήμουν δε σίγουρος ότι αν πήγαινα να μιλήσω σε οποιονδήποτε απ’ αυτούς, θα μου απευθυνόταν ως “κύριο” ή “μπάρμπα” - και δεν είμαι κανένας παππούς ε, τα 25 κλείνω την Πέμπτη! Όπως έλεγε κι ο pumpkin, “ρε πόσο είναι; 15;” Ρε δεν πα να ήτανε και 8; Με το που γρατζούνισαν τις πρώτες νότες, κουζουλαθήκανε όλοι τους με τη μία και τα κάνανε ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΛΕΜΕ! Ειδικά ο τραγουδιστής ήταν ηφαίστειο σκέτο (…αν και πολύ ξανθό), τελείως “άφωνος” (δεν ακουγότανε εννοώ ε) αλλά στ’ αρχίδια του το παλικάρι! Ειλικρινά, δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί συγκρότημα που να βγάζει τέτοια ενέργεια και αγνή μέταλ καύλα επί σκηνής και υπήρξαν στιγμές που έκανα τη βέβηλη σκέψη ότι “δεν μπορεί, κι οι Maiden κάπως έτσι πρέπει να παίζανε live το '80-'81”. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο;

…Slauter Xstroyes. Ωχ, ωχ. Εδώ σκουραίνουν τα πράγματα. Εδώ απλά βαράς προσοχή και λες “ευχαριστώ”. Που ήρθαν μέχρι εδώ και μας δείξανε -έτσι όπως μόνο συγκροτήματα της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΗΣ μπορούν- πώς το μέταλ μπορεί να είναι εγκεφαλικό και τελειοποιημένο και ταυτόχρονα καυτό, πηγαίο, ατσάλινο και ΜΕΤΑΛ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ. Τείνω να συμφωνήσω με τον φίλτατο Τραμπάκουλα ότι ναι, αυτοί ήταν το κορυφαίο συγκρότημα της ημέρας. Ολόκληρο το σετ τους ήταν μια παρατεταμένη ηδονή, ένα διαρκές σφυροκόπημα, μια επίθεση στα αυτιά, τις αισθήσεις και το μυαλό μας. Ο τραγουδιστής (…απ’ όσο τουλάχιστον μπόρεσα να καταλάβω, γαμώ τον ήχο μου μέσα γαμώ) ήταν κυριολεκτικά άψογος ψηλά και χαμηλά και, όπως ειπώθηκε, τόσο ιδανικός γι’ αυτό το συγκρότημα που κάποιοι αναρωτιούνταν “βρε μπας και είναι ο ίδιος ο John Stewart και μας δουλεύανε τόσον καιρό όλοι;” Ο πραγματικός Θεός στο συγκρότημα όμως ήταν άλλος…

Βεβαίως.

“Ντουντ, γιο’ ρ δε μπεστ μπέις γκιτάρ πλέιερ άι β έβερ σιν γουίθ μάι όουν άις μαν, άι φάκιν σουέρ μαν”. 8)

Πάαααμε λοιπόν και στους Doomsword

Εντάξει, πρέπει να παραδεχτώ κάτι. Χτες δεν ήμουνα ο πιο φανατικός του συγκροτήματος που ήταν μέσα στο Αν. Μάλιστα οι περισσότεροι που είχαν έρθει στο φεστιβάλ φάνηκε ότι είχαν έρθει κυρίως για τους Ιταλούς (…σιγά το νέο, θα μου πείτε). Άσε που μετά από μια μέρα που δούλευα κανονικά και είχα ξυπνήσει εξίσου κανονικά (πρωί πρωί δηλαδή), από κάποιο σημείο και μετά “πέθανα”. Αλλά τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει και πολλή μεγάλη σημασία. Οι Doomsword ούτως ή άλλως είναι από τα 3-4 συγκροτήματα που ηγούνται της σκηνής του επικού μέταλ και χτες αυτό ήταν παραπάνω από εμφανές. Ειδικά στο “Ηeathen Assault” και τα ντελιριακά “BURN ENGLAND TO THE GROUND” του, η τρίχα (και όχι μόνο) σηκώθηκε κάγκελο. Στο μικρόφωνο, ο Κέλτης που γεννήθηκε σε λάθος χώρα (αλλά μετοίκησε στη σωστή, για να κάνει παρέα με τον άλλο Ιερέα του επικού μέταλ, τον Άλαν Νεμτεάνγκα) δεν ήταν απλώς τεράστια μορφή. Ήταν το μέταλ το ίδιο! Από κοντά κι ο αδερφός του στο μπάσο, τρελοκομείο απ’ τα λίγα που έχω δει live. Μπορεί να έχει φάτσα και κοψιά Ιταλού πορνοστάρ, ΟΚ, αλλά στις κινήσεις του ήταν συγκινητικά εκδηλωτικός και σε στιγμές ανατριχιαστικά θεατρικός.

Ο τελικός απολογισμός, έστω και περιλαμβάνοντας μόνο μια μέρα για μένα φέτος, ήταν οπωσδήποτε κάτι παραπάνω από θετικός. Up the Hammers είναι αυτό ρε, θα το τιμάμε με τυφλή εμπιστοσύνη κάθε χρόνο λέμε, πάει και τελείωσε. Λυπάμαι μόνο που έχασα έναν από τους σοβαρότερους λόγους για τον οποίο περίμενα το φετινό φεστιβάλ, δηλαδή τους In Solitude (για τους οποίους τόσο ο κ. Μπόρχα όσο και άλλοι φίλοι και γνωστοί που συνάντησα φρόντισαν να με εκνευρίσουν δεόντως, μεταφέροντάς μου το πόσο γάμησαν… γκρρρρ…), ενώ τελικά νιώθω κάπως καλύτερα που απ’ ότι φαίνεται δεν έχασα και τα τεράστια πράγματα μη βλέποντας τους Savage Grace, οι οποίοι μάλιστα απ’ ότι έμαθα δεν έπαιξαν καν το κομμάτι που θα ήθελα βασικά ν’ ακούσω από κείνους, δηλαδή το Trial By Fire. Αλλά τεσπά.

Άντε και του χρόνου να μαστε καλά βρε!

καλησπερα σε ολους, παραθετω λοιπον τις εντυπωσεις μου,

Καταρχας πηγα μονο τη δευτερη μερα και ξεκιναω λεγοντας οτι για μενα αυτο ηταν με διαφορα ισως το καλυτερο Up The Hammers που εχω δει (αν θυμαμαι καλα εχω παει στα 3 τελευταια), ΚΥΡΙΩΣ γιατι η αποδοση απο ολες τις μπαντες ηταν κορυφαια.

Δυστυχως εχασα τους Raging Storm, οποτε γραφω για τους υπολοιπους,

In Solitude:
Οταν μπηκα παιζανε το πρωτο τους κομματι. Εκ πρωτης οψεως γελασα, ηταν κατι παιδακια, ο τραγουδιστης κλωνος του Alexi Laiho, ποζερι, με βαψιμο, κοιλιτσα εξω και βρακακι D&G να βγαινει εξω απο το παντελονι. Λεω τι σουργελα ειν τουτα… αλλα εκατσα και τους παρακολουθησα. Τα παιδια παιζουν αρκετα τιμιο μεταλ, στο στυλ Portrait, Ram, etc δλδ Mercyful Fate revival χωρις (ευτυχως) προσπαθειες απομιμησης του King Diamond στη φωνη. Γενικα κρινονται ικανοποιητικοι εως καλοι, κριμα ομως το γελοιο λουκ, δεν πειραζει μικροι ειναι θα μαθουνε. 7

Dexter Ward: Τους ειδα και την πεμπτη αλλα το Σαββατο ειχαν καλυτερη εμφανιση. Κλασικουρα μεταλ με ροκ ν ρολλ στοιχεια, ο Μαρκο τα σπαει στη φωνη και οι υπολοιποι του δινουν και καταλαβαινει, κεφατη μουσικη και αναμενω συνεχεια με ενδιαφερον. 8

Atlantean Kodex: Απο αυτους δεν ηξερα τι να περιμενω live, το δισκακι τους ειναι συμπαθητικο αλλα ολιγον βαρετο. Ζωντανα παντως θερισαν, πολυ καλο crowd interaction, αψογες εκτελεσεις με νευρο, πορωση και τσαμπουκα. Χαλαρα καλυτεροι απο το δισκο. Γενικα τους ευχαριστηθηκα. 8.5

Overdrive: Tουτους εδω ουτε ακουστα δεν τους ειχα. Οταν δε βγαινουν στη σκηνη κατι υπερβαροι παπουδες γελαγα. Μαλλον αντιστοιχη αντιδραση ειχαν οι περισσοτεροι γιατι το πιτ αδειασε ξαφνικα. Οποτε ειχα την ευκαιρια να παω να δω απο κοντα. Με εξεπληξαν ευχαριστα παντως με το γενικα απλο αλλα πολυ ευχαριστο NWOBHΜ τους, μπολιασμενο με στοιχεια pomp λογω πληκτρων. Καταπληκτικη μπαλλαντα το All Souls Night με ηχο κρυσταλλο και σπαραξικαρδια σολο. Σαν συγχρονοι των Spinal Tap δε θα μπορουσε να λειπει και αντιστοιχο σκηνικο! Η μασκοτ τους, ενας εταιρος υπερβαρος γερος με λευκη στολη και μασκα χοκευ ανεβηκε σε σκαμπουδακι στη σκηνη για εμψυχωση του πληθους, ο τραγουδιστης τον εσπρωξε και αυτος βρεθηκε με το κεφαλι κατω μεσα στο κοινο :lol: Παντως τα γεροντια μεχρι το τελος ειχαν παρει τον κοσμο με το μερος τους. Α, επισης αξιο σχολιασμου το μπουκαλι περδικας που ειπιανε σχεδον ολοκληρο στη διαρκεια τους σετ τους! 8

Enforcer: Τα λογια ειναι λιγα να περιγραψουν το τι εγινε. Καλο το δισκακι τους, αρκετα πορωτικο αλλα δεν ειχα ιδεα περι τινος προκειται live. Μερικες μπαντες το ροκσταριλικι το υποδειονται, αλλες το αποκτουν στην πορεια, αλλες ποτε, ε αυτοι εδω οι πιτσιρικαδες το εχουν στο αιμα τους! Ισοπεδωτικη εμφανιση που ξεσηκωσε το κοινο και εγινε τις ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ απο κατω αλλα και πανω στη σκηνη με τρελες ποζεραδικες υπερβολες που θα περιμενες ισως απο τους Μπον Τζοβι στα νιατα τους! Τα ατομα ειχαν ενεργεια σαν να ειχαν ρουφηξει ενα κιλο κοκα ο καθενας. Αποκορυφωμα το stage diving του ιδιου του τραγουδιστη που τον φτασανε μεχρι τερμα πισω! Σαρωτικη εμφανιση. 10

Slauter Xstroyes: Eνταξει, τι να πω… τα λογια περισσευουν. Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, μιλαμε για εμφανιση οδοστρωτηρα, καταπληκτικες ερμηνειες και γενικα a live to remember! 10

Doomsword: Εδω εγινε πολεμος! :twisted: :twisted: Μετριος προς κακος ηχος δυστυχως, αλλα με περισση διαθεση οι Ιταλοι στα σπασαν ολα! Ο Deathmaster δεν εβγαζε τη φωνη των δισκων, αλλα οχι οτι τα ειπε ασχημα, δυστυχως δε βοηθουσε και ο ηχος για να κρινω καλυτερα. Παντως η ατμοσφαιρα ξεχειλιζε, υπηρχε γαμω τα interaction, το ενα επος διαδεχοταν το αλλο και θα μπορουσα να ειμαι εκει να κοπανιεμαι μια ωρα παραπανω! Κριμα παιξαν μονο μια ωρα και ενα τεταρτο… ελπιζω να ξαναρθουν συντομα γιατι οι συναυλιες τους ειναι ΠΟΛΕΜΟΣ! :twisted: :twisted: Παρεπιπτωντος πεταξαν δυο μπλουζακια στο κοινο και αρπαξα το ενα! :twisted: :twisted: 9

οριστε και μερικα βιντεακια που τραβηξα:

In Solitude
Atlantean Kodex - Marching Homeward
Overdrive - Stonehenge
Overdrive - Wizard Ridge
Enforcer - Into The Night / Roll The Dice / Curse The Night
Slauter Xstroyes - The Stage
Doomsword - In The Battlefield

Αντε και του χρονου!

αυτο ελεγα και εγω στον φιλο μου που ειδαμε μαζι το ive
οτι δεν προκειται να επαιζε καλυτερα απο τους Slauter Xstroyes
κανενας αλλος
εχω παει σε αρκετες συναυλιες αλλα
αυτο δεν το εχω ξαναδει
με μια κιθαρα.

THOD thanx για τα βίντεο ρε, βλέπω και τη μουτσούνα μου κάγκελο In Solitude! 8)

Eντοπιστηκε Night*Sky στο καγκελο των Doomsword / Slauter Xstroyes / Atlantean Codex. :drunk:

Ρε παιδια oι Overdrive μια χαρα τραγουδια ειχαν !
Απλα η φαση με τον γελωτοποιο (πως αλλιως να τον χαρακτηρισω :p) ηταν κωμικοτραγικη.
Αφου οταν σαβουριαστηκε προσπαθουσα να συγκρατησω τα γελια μου, γιατι ημουν μπροστα και φανταστηκα οτι θα ηταν προσβλητικο για την μπαντα να σκασουμε στα γελια ολοι. Αν και τωρα που το ξαναβλεπω πιο πολυ γελασαν οι ιδιοι οι Overdrive. :lol:#-o:lol:

Σε ο,τι αφορα τις περιγραφες της αποδοσης καθε μπαντας θα συμφωνησω πανω-κατω με οσους τα ειπαν παραπανω.
Οι δυο που γουσταρα περισσοτερο ηταν σαφως οι Doomsword και οι Atlantean Codex.

Atlantean Kodex - Marching Homeward--------> [SIZE=“5”]ΕΠΟΣ!!![/SIZE]

μια χαρα ηταν οι overdrive… εγω παντως γουσταρα και το σκηνικο με το παλικαρι δεν με χαλασε καθολου…

:bow2:

Τα ειπες ολα σε λιγες γραμμες. Οι Doomsword ηταν το απωθημενο μου και τιμησα το φεστιβαλ, παροτι ειδικοι λογοι δεν μου επετρεπαν να ειμαι απο νωρις εκει. Συνεπως δε θα εκφερω γνωμη για καποια αλλη μπαντα, αλλα μονο για τους ιταλους.

Οταν αρχισε το Days of High Adventure κυριολεκτικα εμεινα με το στομα ανοικτο! Τοσος παλμος, τοσο παθος απο τον κοσμο εχω πολυ καιρο να δω και μαλιστα ηταν μολις το δευτερο τραγουδι. Τι να το κανω ομως που μετα βιας ακουγα τις κιθαρες; Για τα φωνητικα δε μιλαω καν, κατα τυχη τα ακουγα… Παραλληλα, μου φαινεται οτι ο αρχηγος πορωθηκε υπερ του δεοντος και ξεπερασε τον εαυτο του, με αποτελεσμα ο ηδη κακος ηχος της φωνης να γινεται και ιδιαιτερα ενοχλητικος, διοτι δεν νομιζω οτι φημιζεται o Deathmaster φημιζεται για τα “ψηλα” του :lol:

Κι ομως! Λατρεψα τη μπαντα για πρωτη φορα σε λαιβ και για αλλη μια φορα στην καρδια μου: επαιξε καθαρο, βαρβαρο μεταλ, πορωσε τον κοσμο, ανεβασε στα υψη την αδρεναλινη, τιμησε το κοινο διοτι επαιξε 100 γεματα λεπτα και με αφησε παραπανω απο ικανοποιημενο.

Γρηγορες παρατηρησεις:

1. Μπραβο στους διοργανωτες.
  2. Περιμενα περισσοτερο κοσμο.
  3. Επιτελους, ας γινει κατι για τον ηχο στο ΑΝ. Οι τελευταιες συναυλιες που ειδα εκει με εχουν “χαλασει” λογω ηχου. Αν δεν μπορουν οι “μαγαζατορες”, ας αλλαξει χωρο το φεστιβαλ. Λεφτα δινουμε κι εμεις, λεφτα κι οι διοργανωτες. Σχεδον παρακαλαω να δω συναυλια στο Sin City/Underworld/Next/οποιο ονομα εχει τωρα τελος παντων #-o
  4. Αφου ειδα τουλαχιστον τρεις με τη συγκεκριμενη μπλουζα, μου ηρθε η επιθυμια: Μαζεψτε (οι διοργανωτες) ξανα τους Cirith Ungol, βαλτε τους σε ενα αεροπλανο με κοκκινη κορδελα και στειλτε τους προς τα εδω…
  5. Ρε συ Γρακχε, ακριβως μπροστα μου καθοσουν; Εκτος αν δεν ειναι δικο σου το βιντεο απο το “Battlefield”!
  6. Μπραβο στους διοργανωτες (αν δεν το ανεφερα :p).

Με μπέρδεψες ρε. Δεν τράβηξα εγώ κανένα βίντεο. Στο κομμάτι που λες (αν δεν κάνω λάθος ήταν το πρώτο που παίξανε) ήμουνα καγκελάκι. Ήμουνα εκεί σχεδόν από την ώρα που έσκασα μύτη, δηλαδή από τους Atlantean Kodex. Είδα από κει και Overdrive (άσκοπο, αλλά), και Enforcer, και Slauter Xstroyes. Στους Doomsword την πάλεψα πρώτη σειρά για 4-5 κομμάτια, αλλά μετά η πίεση έγινε ψιλοαφόρητη, ε είχα αρχίσει να ψιλοσβήνω κιόλας όπως έγραψα ήδη, οπότε είπα να παραχωρήσω τη θέση μου σε κάποιο από τα παλικάρια με μπλουζάκια Doomsword που ήταν έτοιμοι να αφήσουν τα κόκκαλά τους εκεί πέρα και αποσύρθηκα διακριτικά προς τη μέση του πιτ, απ’ όπου απόλαυσα το σετ τους με την ησυχία μου. Φορούσα όπως πάντα το ηρωικό μου Judas Priest φούτερ :), οπότε αν με έβλεπες φαντάζομαι ότι δε θα δυσκολευόσουν να με αναγνωρίσεις!

Στηρίζω το αίτημά σου να φέρουνε Cirith Ungol του χρόνου. Επίσης θέλω: επανένωση Scald αποκλειστικά για το Up the Hammers VI (“ναι καλά μαλάκα, κάνε όνειρα χοχο”), Slough Feg ή Hammers of Misfortune (ή και τους δύο!), Jag Panzer, Metal Inquisitor, RAM, Mael Mordha, και βέβαια πάνω απ’ όλα…

…ναι, αυτούς που παρακαλάω να φέρουνε εδώ και πάνω από ένα χρόνο. [SIZE=“4”]Watchtower.[/SIZE] Του πούστη, τον άνοιξαν το δρόμο οι Slauter Xstroyes!

Ωπα, σωστος. Διαβαζα το κειμενο σου, αλλα ειχα ανοιξει το βιντεο του THOD που εγραψε μετα απο εσενα. Εκει εγινε η γκελα #-o και ο THOD μαλλον βρισκοταν μπροστα μου (και λιγο πλαγια για την ακριβεια).

Καλα, για Jag Panzer δεν το συζητω. Καθε μερα να τους φερνουν, εκει θα ειμαι. Θεωρω δεδομενο το να τους τοποθετησω διπλα/πανω απο ολους. Θα εχουν και νεο δισκο συντομα. Cirith Ungol ομως :bow2: ααααααααααααααα

προσυπογραφω για Watchtower!!!

τωρα για Scald… αν βρεθει τροπος να αναστησουν τον τραγουδηστη ή βρουν καποιον να τον αντικαταστησει επαξια (χλωμο αλλα μετα τους Σλωτερ ολα ειναι πιθανα…)

anyway,

αλλα δυο βιντεακια που ανεβασα:

Atlantean Kodex - From Shores Forsaken

Slauter Xstroyes - Voodoo (new song)

και 3 βιντεακια Strikelight απο το warmup της πεμπτης:

Strikelight - s/t

Strikelight - My Living Hell

Strikelight - Heavy Metal Strike

και νεο βιντεακι Slauter

mother, mother fuckerrrrr!!