Up the hammers vii 2+3 march 2012

warm up σήμερα,μη ξεχνιόμαστε ε:!:

Έτσι.

Παιδια με τα εισητηρια τι παιζει για αυριο?Αν ερθω κατα τις 9 πχ παιζει να βρω στην πορτα ή μπα?

λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα. Εγω πήγα κ το πηρα πριν λιγες μερες κ ειχε αριθμο 11

GO DOWN FIGHTING!

Παμε ρε Σοκ Παρις γαμωτο.

Και PAGAN ALTAR πριν, αυτα ειναι γαμωτο.

Ανυπομονησια :smiley:

τα λέμε στο ΑΝ αύριο

ναι, ελα να σου τσιμπισουμε τις ρωγιτσες

ΓΚΑΥΛΕΣ. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.

μπορω μονο μια απ τις 2 μερες και ειμαι σε μεγαλο διλλημα μια βδομαδα τωρα :frowning: εχει αγαπημενες μπαντες και τις 2 μερες…μεχρι στιγμης κλινω προς Σαββατο, αλλα παιζει να μου τη δωσει το βραδυ γιατι εχω 2 μηνες κοντα να παω σε συναυλια και δεν αντεχω αλλο [-X :metal:

όσοι δεν ήρθατε χθες πάντως χάσατε επική εμφάνιση wrathblade και finger of scorn.(highlight της βραδιάς για μένα οι δυο τους) αγαπάμε παπακώστα σε ρόλο tim baker και ελπίζω να συνεχίσουν να δίνουν live (ακούς us metal? :p) CHAOS RISING MOTHERFUCKEEEEERS

μετά από μήνες απραξίας το διήμερο αυτό θα ναι μια γερή δόση γκαύλας…

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!! :D:D:D:D:D:D

πυγαινε αποψε φιλε. καλυτερα :thumbup:

Μήπως γνωρίζει καποιος τι ωρα βγαίνουν οι Shok Paris?

^^^^^

τλκ θεριεψε η φλογα του μετσαλ μεσα μου και θα παω σημερα :stuck_out_tongue:

προφανως θα παιξει και η κλασικη μισαωρη καθυστερηση σε σχεση με τις ωρες που λεει το προγραμμα ε;; γιατι θελω να προλαβω να δω και τους holy martyr κατα τις 9 που θα σκασω. \m/

Απιστευτος ο Vic
ο μοναδικος τραγουδιστης απ οσους ειδα σημερα που ακουγοταν πανω απο τη μουσικη κι οχι το αντιθετο
μου θυμισε το messiah ο φουστης (του φερνει λιγο και σωματικα :stuck_out_tongue: )

ενας χριστιανος να δωσει ενα χαρτομαντηλο στον Terry δεν υπηρχε, με το ιδιο που ειχε χιλιοφυσηξει τη μυτη του σκουπιζε και τον ιδρωτα απ το προσωπο:?

ωραια παντως η πρωτη μερα, οι shock paris ηταν αυτοι που ξεχωρισα και εδωσαν ρεσιταλ κατα τη γνωμη μου

//μ αρεσει που ελεγα και για μιση ωρα καθυστερηση :lol:

Heavy metal ρε μουνια. Απλα. Αναλυση αυριο.

Τα λογια ειναι λιγα απλα oi SHOK PARIS ειναι μεγαλη ΚΑΥΛΑ και εχθες ειχα πολλαπλους οργασμούς και πως να μην ειχα οταν ακουω υμνους οπως run but dont hide,castle walls,
exhibit a,on your feet,hot on your heels,tokyo rose,burn it down,go for the throat,2 φορες το go down fighting,heat and the fire,και καποιους αλλους παιανες που δεν μου ερχονται αυτη τη στιγμη

Παμε μια αναλυση τωρα, ετσι για να κανω και το ρεζουμε στο μυαλο μου:

[B]Witchcurse:[/B] Δεν τα ειχα ξαναδει τα παιδια, αλλα επαιξαν οπως περιμενα. Ιδανικο ορεκτικο, μπηκαν με πορωση, γουσταραν και μας ζεσταναν για τα καλα!

[B]Gae Bolga:[/B] Θυμαμαι πως μου εκανε εντυπωση που θα επαιζαν θρασαδες φετος. Ιταλοι τα παιδια και φανηκαν δεμενοι στην σκηνη και σε γενικες γραμμες μου αρεσαν. Slayer-ικο θρας (αυτες οι τσιριδες βασικα ηταν ολοϊδιες :Ρ) αλλα με κουραζει λιγο οταν τα θρας κομματια κυμαινονται καπου στο 5λεπτο. Το θεωρω λιγακι too much. Γενικοτερα αυτο, οι τυποι εκαναν καλα το κομματι τους και με διατηρησαν ζεστο :Ρ :Ρ

[B]Sorrow’s Path:[/B] Δεν ειδα απο την αρχη και δεν τους ηξερα καν. Ενδιαφεροντες φανηκαν, πρεπει να μετρανε αρκετουτσικα χρονια στην σκηνη απ’οσο καταλαβα και τους ειδα ευχαριστα αν μη τι αλλο!

[B]Evil Lyn:[/B] Τα κομματια τους δεν μου εκαναν τοσο κλικ, ισως ηταν και λιγακι αγχωμενοι (ετσι μου φανηκαν). Αλλα νταξ, οταν επαιξαν Purgatory και Heavy Metal Angels εγινε ενας μικρος χαμος απο κατω, και δικαιως. Γαμω τις επιλογες λεμε. Α και ο κιθαριστας με την Stormwitch μπλουζα, μου θυμιζε παααααρα πολυ Murray στα νιατα του. Old school παντως τα παιδια, μπλουζες Stormwitch, OZ, Sortilege και δεν συμμαζευεται ξερω γω!

[B]Holy Martyr:[/B] Ουτε τους Holy Martyr τους προλαβα απο την αρχη, γιατι ειχα παει για σουβλακια. Δυστυχως. Γαμησαν στεγνα. Και θα κατσω να ακουσω το συντομοτερο. Μπαινω στο ΑΝ και επαιζαν και ενιωθα σε ολη την διαρκεια του σετ τους οτι ετοιμαζομαι για εκστρατεια, τρελο πολεμικο feeling! Το κοινο να ανταποδιδει βεβαια, φανηκε οτι εχουν πολλους καυλωμενους με την μουσικη τους εδω περα και γενικα τρομερη ατμοσφαιρα!

[B]Pagan Altar:[/B] Ε και εδω αρχιζει η παρανοια για μενα. Για αρχη παιξανε ολο το Volume 1, πηγαιντε σπιτια σας γαμωτο. Ημουν καγκελο και οταν βλεπω το σετλιστ μπροστα μου, ενιωθα λες και πηρα εκσταση. Ο Terry ΤΕΡΑΣΤΙΑ μορφαρα, οπως ακριβως τον περιμενα δηλαδη. Μυσταγωγια να πουμε. Γενικα, ενας και ενας ηταν οι ατιμοι. Στο πως παιξανε, ε γαμησανε βασικα. Μετεδωσαν ακριβως το συναισθημα της μαυριλας, σατανιλας κτλ κτλ. Συγκινηση.

[B]Shok Paris:[/B]Ε και νταξ, ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! Ηρθαν, τα πηραν ολα και εφυγαν. Υμνοι ο ενας μετα τον αλλο (οκ, μικρη κοιλιτσα εκει με τα καινουρια, αλλα συγχωρουνται). Μουρλαμενο κοινο, αψογη επικοινωνια μπαντας-κοσμου, τα 80ς να εχουν γυρισει, η πορωση να μεγαλωνει κομματι με κομματι, τι αλλο να πεις. Ισοπεδωση. Δεν εχω να πω πολλα. Go down fighting.

Αυτα σε γενικες γραμμες. Τρομερη βραδια, την ευχαριστηθηκα οσο λιγες. Καλα να περασετε σημερα οσοι πατε!

Cheers και σε ολες τις φατσαρες απο εδω :smiley:

Συμφωνώ σε όλα με τον μεσιέ από πάνω…
Είμαι πολύ νεκρή για να γράφω έκθεση ιδεών… :p:p