Βελγοι ειναι bro
Τελικά θα πάω ΑΠ ΤΟΥ ΧΑΜΕΡΣ λόγω του ότι για το άλλο λαιβ με Μπορν το Παιν ξενέρωσα που τελικά δεν έρχονται 2 παιδιά που ξέρω…
[COLOR=“Olive”](ΑΝ ΚΑΙ ξέρω πως σε λίγο ξεκινάει το 2ο μέρος, να ρωτήσω αν παίζει merch από τις μπάντες; Εχθές είχαν;;; )[/COLOR]
τι ειναι το merch?
Merch ειναι το εμπορευμα καθε μπαντας, αν εχει μπλουζες και δισκους της να αγορασεις δηλαδη.
Και, Νικο, δισκους σιγουρα εχει, μπλουζα του φεστ επισης ειχε (15 ευρω t shirt), τωρα για συγκεκριμενα συγκροτηματα δεν ειδα (του φεστιβαλ δλδ, γιατι ειδα κατι Manowar, Venom, Mercyful Fate κ.α.).
Λεποοοοον, [B]πήγα- είδα- απόλαυσα -αγόρασα[/B] και τι σερτ & σιντάκια…
[I]Τα Μάνογαρ, Βένομ και λοιπά μπλουζάκια που είδες, είναι των καταστημάτων που έστησαν πάγκους για τη πραματεια τους στα πλαίσια του Φεστιβαλ -αναγνώρισα τους ιδιοκτήτες τους (ήταν όλοι εκεί )…[/I]
[COLOR=“DimGray”]Το μπλουζάκι που τσίμπησα είναι το οφίσιαλ του Φέστιβαλ (εμ δεν είχα κανένα από παλιότερα του “θεσμού”)[/COLOR]
ωραια ηταν το διημερο, αναλυτικα αυριο, ως τοτε, οριστε ενα βιντεακι!
αλλο ενα
ΠΟΛΕΜΟΣ λεμε!
επεται συνεχεια!
και ενα τελευταιο για καληνυχτα!
μιλαμε για το μεταλ μπυροκοιλι 2012!
metal inquisitor
Ένα κλικ καλύτερη η πρώτη μέρα, σούπερ η τριπλέτα Holy Martyr, Pagan Altar, Shok Paris (με γύρισαν πίσω στα γυμνασιακά χρόνια, τέλη 80ς! Κρίμα που το thread που είχα ανοίξει [B][U]εδώ[/U][/B]πήγε άπατο, δώστε τους μια ευκαιρία).
Αλλά καθόλου κακή και η 2η (κυρίως για Metal Inquisitor και Cloven Hoof), βέβαια η 2η είχε και 2 πολύ καλά tribute bands στο τέλος οπότε μάλλον θετικό πρόσημο και για τις δύο μέρες!
Βιντεάκια πρώτης μέρας:
Gae Bolga [B][U]?thrashAssassination[/U][/B]
Sorrows Path [B][U]?black mass (Warlord cover)[/U][/B]
[B][U]Evil lyn ? live[/U][/B]
Holy Martyr [B][U]?hellenic valour[/U][/B]
Pagan Altar [B][U]?in the wake of Armadeus[/U][/B]
Shok Paris [B][U]?on your feet[/U][/B]
Κανα report για Skyclad?
Ήταν καλοί (έστω και με αυτό το line-up)?
ρε ποιος ηταν (nickname) ο Γιωργος με το σκουφι που μου μιλησε αλλα δεν ακουγα τιποτα ? σε θυμηθηκα ρε φατσικα μετα, με μπερδεψε ο φακιν σκουφος
run but dont hide ρε φουστη ! μας διαλυσαν οι shok paris…
Παμε για Up The Hammers VII 8-9 Μαρτιου 2013…Πρωτα ονοματα που ανακοινωθηκαν…
UP THE HAMMERS FESTIVAL VIII
BLITZKRIEG (UK)
STORMZONE (SWE)
MANY MORE BANDS T.B.A
κόντεψα να λιποθυμήσω όταν το δα!!!
κόλαση!!! :D:D:D
Το φεστιβάλ ήταν γαμάτο και αυτή τη χρόνια… απλά holy martyr, shok Paris, metal inquisitor, cloven hoof αλλά και skyclad παρόλο που δεν είμαι τρελός φαν έκαναν απίστευτες εμφανίσεις…
αυτό που έχω να πω είναι ότι με ξένισε λίγο το γεγονός ότι το μαγαζί σχεδόν αδιασε στους remember lizzy.
τα παλικάρια παίξανε γαμάτα ύμνους από μια από τις σπουδαιότερες μπάντες στην ιστορία της μουσικής!!!
Τρελό πάρτυ… Μακάρι να κράταγε άλλες 2 ώρες!!!
Μπράβο στα παλικάρια!!!
Μπράβο και στον Μανώλη για άλλη μια φορά…
αυτά!!!
Ιρλανδοί δεν είναι αυτοί;
Ετσι ηξερα και εγω, αλλ μηπως ειναι καποιοι αλλοι.
copy paste το πηρα απο
https://www.facebook.com/events/196520220453518/
Οι Skyclad αν και θα μπορούσαν να διαλέξουν καλύτερα τραγούδια από την αρχική περίοδο ήταν πολύ καλοί. Ούτως ή άλλως μιλάμε για 5 δίσκους που είναι απίστευτοι και δεν υστερεί σχεδόν τίποτα εκεί μέσα. Απλά λείψανε μερικά κλασσικά μεταλλοέπη τύπου Skyclad, Sky beneath my feet, Civil war dance, Men of strαw ktl. Ήταν καλύτεροι από ότι περίμενα και σε πολύ κόσμο προκάλεσαν πανικό και έντονη γλυκιά μελαγχολία. Απανωτά 2 encore μιας και δεν τους αφήναμε να φύγουν. Απλά εκ του αποτελέσματος μου φάνηκε ότι ήταν λίγο ξεκάρφωτοι με το πακέτο. Δηλαδή υπήρχε ο κόσμος που είχε έρθει για τα άλλα γκρουπ και ο κόσμος που είχε έρθει για Skyclad. Λίγοι σχετικά πρέπει να γούσταραν και τις 2 φάσεις πολύ. Μπορεί και να κάνω λάθος σε αυτό. Τέσπα για άλλη μια φορά ήταν πολύ ωραία στο αγαπημένο Up the Hammers.
ο φακιν σκουφος εδω…:lol:
εχεις ΠΜ ρε φακιν σκουφε :lol:
για ποσταρετε κιαλλα βιντεακια απο το διημερο!