Αγαπημένο Uriah Heep album (Byron era)

Μιας και οι Uriah Heep είναι από τα πολύ αγαπημένα μου γκρουπ, θα ήθελα να δω τις προτιμήσεις σας! Υπάρχει παρόμοιο thread αλλά όχι με poll.

demons and wizards απο μενα… εχει μεσα το καλυτερο κομματι τους…

So spoke the wizard
In his mountain home
The vision of his wisdom
Means well never be alone
And I will dream of my magic night
And a million silver stars
That guide me with their light

:bow2::bow2::bow2:

Άχαστο χινάρι το Look at yourself - Demons and wizards, με Sailsbury να κερδίζει τον μικρό τελικό ενάντια στο Magician’s birthday

Salisbury γτ εχει το ομοτιτλο.-

Look at yourself, όχι όμως εύκολα, αλλά έπειτα από μεγάλη μάχη με τα the magician’s birthday, deamons and wizards και salisbury (αν έχει νόημα μια κατάταξη, τότε με την σειρά που τα έγραψα).

Υπερτιτανοτεράστιοι. Και ακόμα υπερτιτανοτεραστιότεροι με τον μοναδικό David Byron, μία από τις ομορφότερες φωνές του ροκ. Η ερώτηση δεν είναι δύσκολο να απαντηθεί. Είναι αδύνατον…

Μια εποχή άκουγα πολύ κ αγόραζα Heep. Στην ερώτηση δεν ξέρω τί ν’απαντήσω. Να υπενθυμίσω όμως ότι κ το πρώτο είναι μεγάλος δίσκος… :wink:

Demons And Wizards:):!:

‘‘Look At Yourself’’!!!

Δεν είδα ότι έχει 0 το The Magician’s Birthday αλλιώς θα την έριχνα εκεί(δισκάρα,το πρώτο τους που άκουσα,συναισθηματικοί λόγοι κτλ).Demons and Wizards λοιπόν από μένα,μαζί βέβαια και τα προηγούμενα και το The Magician’s Birthday.Απίστευτα όμορφα άλμπουμς,heavy και προοδευτικά,τεράστια μπάντα και ίσως τα καλύτερα πλήκτρα που έχουν ακουστεί στη rock μουσική για μένα.:slight_smile:

Έχω φτιάξει μία επιλογή στον υπολογιστή στη δουλειά και το ακούω τώρα και μου ήρθε η υπέρτατη φλασιά. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!!
Βέβαια με πρόλαβε κατά τι ο Hopeto, αλλά ναι…

[SIZE=“3”][FONT=“Tahoma”]ΤΗΕ MAGICIAN’S BIRTHDAY[/FONT][/SIZE]

για μένα ίδιου επιπέδου δισκάρα με τα παλιότερα είναι και το υπεραδικημένο sweet freedom. Ακούστε το όσοι δεν το έχετε ακουσει και θα ανακαλύψετε υπέρτατες κομματάρες: Pilgrim, one day, sweet freedom, if i had the time, τρομερά!!!

Nταξ’, εμένα με αρέσει ακόμα και το High’n’mighty. Όλοι οι δίσκοι με το David είναι κορυφαίοι και αυτό πρέπει να είναι και το μεγαλύτερο συναυλιακό μου απωθημένο που δεν θα εκπληρωθεί ποτέ…:(:(:frowning:

Μέτριο album, με κανα 2 καλά κομμάτια (weep in silence, footprints in the snow)…τεράστιο απωθημένο κ για μένα να τους έβλεπα με byron:(:(:frowning:

Nταξ αγαπημένο σου γκρουπ σου λέει και δε βάζει το Firefly. [-X
Οντόπι, κι εγώ μάλλον για Look @ yourself το πάω με D&W και κανά 2 άλλα από κοντά.

Εδιτ: sorry, τώρα είδα το Byron Era.

Aπο που να ξεκινησει κανεις…Ενταξει, η ‘κλασικη’ τους περιοδος με τον Byron ειναι ανυπερβλητη αλλα και με Lawton μου αρεσουν πολυ και με Bernie Shaw! Δισκαρες το Wake The Sleeper και Sea Of Light! Για να ξαναμπω στο θεμα, καλυτερο album τους θεωρω το ανατριχιαστικο The Magician’s Birthday, ενα απο τα πιο αδικημενα στην ιστορια του rock…Τα Salisbury, Look At Yourself, Demons And Wizards αλλα και Sweet Freedom (μην ξεχνιομαστε!) ειναι κι αυτα αριστουργηματικα

Και το Live τους είναι από τα καλύτερα στην ιστορία της μουσικής ε…Μιλάμε για μεγάλη δισκάρα!!!Τα τζαμαρίσμαtα είναι απίστευτα(βλ. Gypsy για παράδειγμα με τον Hensley να οργιάζει!).

Bump, γτ δεν είναι δυνατόν να έχει τόσες λίγες ψήφους το πολλ.

Και γιατί τουλάχιστον για όσο ακούς Heep επί Byron δεν υπάρχει καλύτερος τραγουδιστής.

…Βασικά δε γίνεται το Salisbury να έχει τόσο λίγες ψήφους! Το 'ριξα με πάθος.

Άντε ντε, να τα λέμε κιόλας. Αυτός ήταν ο καλύτερος λαρύγγης…

Κι έχω ψηφίσει Magician’s birthday, γιατί έτσι…