Ved Buens Ende-06/03/2020@Temple (Athens), 07/03/2020@8ball (Thessaloniki)

Ved Buens Ende live in Athens
Ved Buens Ende live in Thessaloniki

Αν είναι να πάτε σε ένα λάηβ φέτος, ξέρετε…

7 Likes

Άντε γεια. Το δεν χάνεται είναι understatement.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, θα το πιστέψω μόνο αφού τελειώσει το λάιβ.

4 Likes

Θα προτιμούσα να τους Ελλάδα, σε δικό τους λάηβ, παρά εδώ στο Όσλο που παίζουν στο ινφέρνο. Μην είστε μαλάκες, όπως λέει ο Αποστόλης, άχαστο…

1 Like

Θεσσαλονίκη είναι ίδια μέρα με Riverside.

Παντέλω, μιλάμε για comeback θανάτου…αν κάποιος ακούει αρκετά πράγματα, όπως εγώ, και όχι μόνο το ένα ή το άλλο είδος, ας τιμήσει τους Ved Buens Ende. Δεν νομίζω να περίμενε κανείς ότι θα γινόταν ποτέ αυτό το λάηβ.

2 Likes

Δε μένω Θεσσαλονίκη :stuck_out_tongue:!

Ναι ρε χαμένε ούτε εγώ :grinning:…απλά λέμε.

1 Like

Εγώ, όμως, που μένω Θεσ/νίκη θέλω να πάω. Είχα ψηθεί για Riverside, αλλά όχι τόσο όσο για κάτι τέτοια live σαν ετούτο εδώ.

Μεταξύ μας, νομίζω ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Η απόδοση βάραγε κόκκινο.

3 Likes

Παιδιά, αυτά μην τα γράφετε έτσι. Βάλτε κάποιον άλλον τίτλο, κάτι που να προειδοποιεί, γιατί το “Ved Buens Ende live”, έτσι ξαφνικά, στα new topics, προκαλεί καρδιακά.

Δεν είχα ιδέα ότι παίζανε καν. Έπαθα σοκ. Δεν το πιστεύω ότι θα τους δω. Νιώθω όπως το '07 με τους Dodheimsgard.

Από τις φωτογραφίες κατάλαβα ότι είναι η κλασική τριάδα. Αλλά ποιος παίζει τύμπανα;

(Θα είμαι βλάσφημος αν πω πόσο θα ΄θελα να τραγουδούσε ο Vortex ξανά;)

3 Likes

Αν καποιος ακουει αρκετα πραγματα, εχει προβλημα στις 7/3 :stuck_out_tongue:.

3 Likes

Βλάσφημος ή αναμενόμενος; Διαλέγεις και παίρνεις!

Ακόμη να αντιληφθώ πλήρως τι θα ζήσουμε. Αν τους απαγάγουμε και τους αναγκάσουμε να τα παίξουν όλα 2 φορές; Υπερβολικοί;

@pantelis79 Δεν βλέπω τι μπορεί να μπει ίδια μέρα με αυτό το λάιβ, και να με κάνει να σκεφτώ έστω και 1% να το χάσω.

Είδα πρώτη φορά DHG με Aldrahn το 2015, που ενώ τη συναυλία ΟΚ δεν την λες και μνημειώδη, εγώ ήμουν σαν χαμένος μπροστά, δεν με ενδιέφερε τίποτα. Κάπως έτσι νιώθω και εδώ, όπως και να εμφανιστούν, αρκεί όντως να το ζήσω.

1 Like

Δε ξέρω αν θα σε “πονέσει” καθόλου, αλλά το '15 εδώ πάνω οι DHG ήταν “τούμπανο” από όλες τις απόψεις μιας live τους εμφάνισης. Και σύμφωνα με τα όσα ηχητικά φονικά συνέβησαν στην Αθήνα, σημείωσε: DHG live in Greece - Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη = 0-2. Τα λεφτά μου εκείνο τον καιρό ήταν ακριβώς 25 ευρώ για το εισιτήριο και σκεφτόμουν να τα έδινα στον Warrel για να μου έμενε και κάτι. Τελικά, έδρασα κατά την “τρέλα” και δεν το μετανοιώνω.

2 Likes

Εδώ λογικά ξέρεις και όλοι υποθέτω πως πήγε η εμφάνιση…

Κανονικά θα έπρεπε να πονέσω, αλλά ξέρεις τι;

Κάγκελο, έχω ενθύμιο drumstick/setlist, και θυμάμαι το χάσιμο του “God Protocol Axiom” ακόμη μες το κεφάλι μου και ανατριχιάζω.

Στο μυαλό μου τα κομμάτια παίζανε όλα σωστά. Ακόμη αντηχεί αυτό το heyy… Ξέρεις ποιο… Ε άλλο αν μετά ποτέ δεν ακούστηκε το κομμάτι όπως έπρεπε…

Οπότε, ναι πονάω αρκετά, τους είδα αλλά ήταν σαν να μην τους είδα. Το λάιβ της Θεσσαλονίκης το έχω δει πάμπολες φορές στα ίντερνετς οπότε καταλαβαίνω το 0-2, επιεικής είσαι μάλιστα. Τρέλα, συναίσθημα. The devil hides in fractal patterns…

Ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι θα ζήσουμε. Μακάρι μόνο ο ήχος να είναι έστω και μέτριος. Αλλά πάλι δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη σημασία.

1 Like

Σε πιάνω. Σε νιώθω.

Για τον ήχο, πάντως, έχει σημασία. Μεγάλε, είναι καθόλα σημαντικό να ακουστεί το μπάσο όπως πρέπει στο “Autumn Leaves”. Πρέπει.

2 Likes

Έχεις πολύ δίκιο. Αυτή η μουσική είναι τόσο ξεχωριστή, τόσο όμορφη, εύθραυστη, σαν ένας κύκνος (τυχαίο; όχι). Πρέπει να ακουστεί σωστά.

Όταν ηρεμήσω και συγκεντρωθώ με βλέπω να κάνω το ταξίδι για βορρά για να είμαι σίγουρος πως δεν θα την ξαναπάθω. Τώρα απλά έχω χαθεί.

2 Likes

Προσυπογραφω :stuck_out_tongue:!

2 Likes

τι έγινε; ποιος ήρθε;

Νταξ όνειρο που δεν περίμενα ποτέ να γίνει πραγματικότητα.

3 Likes

Συναυλια της χρονιας για εμενα και το καλυτερο συναυλιακο νεο εν Ελλαδι για το 2020.Δε χανεται!

1 Like

Αλλαξε ο χώρος λόγω μεγάλης προπώλησης. Στο Fuzz πλεον.

2 Likes