To ακουσα δυο-τρεις φορες και μου φανηκε καλο, προσωπικα πιστευω οτι μετα απο ενα μηνα δεν θα ειναι απο τις πρωτες επιλογες για ακουσμα.
εμενα δεν μου αρεσε…το πηρα στα χερια μου με την προσδοκια να ειναι καλυτερο απο το contraband…απλα αυτο…διοτι το contraband δεν ηταν ο δισκος που με ξετρελανε ηταν ομως μια δουλεια αξιοπροσεκτη που ειχε χαρακτηρα και καθε τραγουδι ειχε τη δικη του ταυτοτητα ηταν ξεχωριστο κατ εμε…απλα δεν ηταν σαν συνολο δισκαρα…μετριο θα ελεγα…
το libertad απο την αλλη δυστυχως το βρηκα πολυ σφιγμενο και ανιαρο…δεν βρισκω το λογο να το χαρακτηρισω καλυτερο απο το προηγουμενο-αν και θα το ηθελα πολυ-αλλα δεν ειναι κατ εμε ρε γαμωτο…επρεπε να φτασω στο just sixteen για να ξυπνησω λιγακι…διοτι για να πω την αληθεια κοντεψε να με παρει λιγακι ο υπνος…δεν βρξηκα αυτο το κατι στο libertad…τα τραγουδια του ειναι πολυ κοινα και δεν εχουν κατι το εξερετικο…μονο 2 σολο του σλας εχουν ενδιαφερον…και ειναι και λιγα ρε παιδι μου εκει μεσα…
να ξεκαθαρισω κατι…ΔΕΝ περιμενα να βγαλουν κατι σαν γκανς…περιμενα κατι σαν αυτο που εβγαλαν…αλλα κατι πιο ξεχωριστο…ειναι φρεσκο to libertad…απλα δεν κανει το μπαμ…
(ειναι και αυτος ο weiland ρε παιδι μου… …αλλα τι μπαχ λετε ρε παιδια…το φιλαρακι του αξλ;
Aυτο ακριβως, ειναι κολλητοι με τον Axl ο Bach, δλδ θα ηταν περιεργο να συμμετειχε σε καποια κομματια οπως το my michelle στις περιοδιες του Axl και παραλληλα να ηταν με τους VR. Παντως νομιζω οτι χαραμιζονται ολοι τους και δεν πιανουν τα υψηλα στανταρ που θα μπορουσαν, και οπως ειπε καποιος λογω του παρελθοντος τους εγιναν γνωστοι ως συγκροτημα οι VR διαφορετικα δεν νομιζω να τους χαρακτηριζαν supergroup η να ειχαν την ιδια απηχηση.:-s Η αποψη μου ειναι οτι μονο μαζι ολοι σαν original GNR μπορουν να δημιουργσουν κατι καλο παλι, oχι ετσι οπως ειναι τωρα.:-s
α καλα εννοειταοι… η ισχυς εν τη ενωσει…αν στρωσει ο αξλ βεβαια…πραγμα χμ…δυσκολο…
πιστευω ακραδαντα πως ο σλας ειναι σε θεση να δημιουργησει κατι ανταξιο του παρελθοντως…απλα το οχημα των βελβετ ειναι προορισμενο για αλλου και ειναι πιο σφιγμενος πιστευω…