Velvet revolver

Ναι ρε συ δεν ειπα να παρουν απαραιτητα τον Βach (αν και δεν μπορω να πω οτι τα προσωπικα του αλμπουμ μ’ αφηνουν αδιαφορο) αλλα καποιον στο στιλ του Bach επειδη για 'μενα ειναι ισως η πιο χαρακτηριστικη hard rock φωνη των 80s-90s (μαζι με αλλους βεβαια αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μας), και τον ανεφερα σαν παραδειγμα. Τα σεναρια περι Corey Taylor μου εφερναν μονο γελιο. Τελος παντων, η Αμερικη, ειναι γεματη απο pure hard rock φωνες, και πιστευω οτι αν παρουν το ρισκο και δοκιμασουν εναν αγνωστο ισως να τους βγει.

Σκεφτειτε αλλωστε ποια μεγαλη μπαντα το δοκιμασε…καποιοι Deep Purple με εναν David Coverdale, ο οποιος μεχρι τοτε επαιζε στο γκρουπακι της γειτονιας του…

Ισως να το ειδες λιγο βιαστικα, υπαρχουν 2 reviews απο διαφορετικα ατομα…Εγω ειμαι ο 2ος:)
Τελικα μετα απο τοσα χρονια και βλεποντας τα πραγματα ηρεμα, θεωρω οτι μονο με τον Weiland η μπαντα μπορει να εχει , εαν εχει, μελλον…Σε λιγες ημερες θα κανουν ενα one-off reunion. Δεν θα μου κανει καμια εκπληξη εαν πουν οτι ολα καλα κτλ κτλ
Αλλα και παλι ο Slash το 2012 εχει τον προσωπικο του δισκο και “χωρος” για τους Velvet θα παει για μετα…

Οντως δεν το προσεξα συγγνωμη :). Τελος παντων, οσο καλοπροαιρετος και να θελω να ειμαι, δεν μπορω σχεδον με τιποτα να αντεξω τον Weiland, και αντιθετα με 'σενα, πιστευω οτι μονο πισω μπορει να παει τη μπαντα. Επισης, το reunion, καθως και το αν θα βγει πρωτα ο δισκος του Slash και μετα των VR η το αναποδο, σιγουρα θα εξαρτηθει απο το πο$α λεφτα θα πε$ουν $το τραπεζι μετα απο αυτο το one off $how!!!

Κατά τη γνώμη μου είναι ωραίος ο Weiland. Και ταίριαζε στο στυλ της μπάντας που ήταν πιό alternative γενικά κ λιγότερο hard rock (παρά το παρελθόν του πυρήνα των μελών). Συν του ότι κουβαλάει κι αυτός μια τρέλα και είναι κ ωραίος performer. Και στους Velvet Revolver και στους Stone Temple Pilots τον παραδέχομαι τον τύπο.

συμφωνα με το βιβλιο του ο Weiland πηγε για το κασερι και θεωρει τους VR μια προκατασκευασμενη μπαντα απο εταιρειες με σκοπο αποκλειστικα τις μεγαλες πωλησεις και οχι κατι καλλιτεχνικο.Μεγαλος τραγουδιστης ο Weiland και καλα εκανε και την πουλεψε γιατι η ολη φαση με τους VR πηγαινε να γινει ανεκδοτο.Ο πρωτος δισκος των VR ειναι εξαιρετικος.Επειδη ειχα την τυχη να δω STP live το καλοκαιρι ειναι σαφως πιο ανετος σε σχεση με το υφος που ειχε και επρεπε να παρουσιαζει με τους VR
και ναι βοηθησε εξαιρετικα τους VR για μεγαλυτερες πωλησεις επειδη στην Αμερικη ειναι τεραστιο ονομα μαζι με τους STP που εχουν εκατομμυρια πωλησεις.Τωρα γραφικοτητες που ειχα παρατηρησει στο λαηβ των VR στην μαλακασα ‘‘που ειναι ο Axl’’ και πως ειναι αυτος ο τυπος πως κουνιετε ετσι ειναι οι κλασσικες γραφικοτητες απο φανμποηδες