Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Εχει χαθει τελειως η επικοινωνια. Και καλα της λουνατικ τι να της πω.
Καρβου θες να ξεδιπλωσεις την σκεψη σου; Που διαφωνεις;

Πληρωνεις φορους εσυ?

ρε λουνατικ λιγο αργα δεν αρχισες να ανησυχεις για την λεηλασια της χωρας? και αφου παραδεχομαστε οτι τιποτα καλο δεν βγαινει γιατι να σκαμε ε? αφου τιποτα δεν προκειται να γινει καλυτερο τι με νοιαζει αν η χωρα λεηλατειται απο αναρχικους η απο πολιτικους και παπαδαριο? ε στα @@ μου ? ε ετσι κι αλλιως εγω φορους δεν πληρωνω, πληρωνε εσυ χεστηκα. Ουτε εγω ειμαι ευαισθητος.

Του ΣΔΟΕ εισαι εσυ ρε;:stuck_out_tongue:

@ σόφι
Μα πως μπορώ να διαφωνώ με δικό σου κείμενο? Copy paste σε έκανα.

http://krogias.blogspot.com/2008/12/blog-post_1162.html

το διαβασα χτες και αν το καλοσκεφτειτε, δεν ειναι και τοσο αστοχο…

Βακιλους βγαλε μια μερα αγορι μου το ψωμί σου…προσπ’αθησε να σταθεις μεσα στην ανασαφάλεια και μετα ειρωνευεσαι…Οχι οτι με νοιαζει αλλα να ,λίγος σεβασμός και στους κοπους και στα αγχη των ανθρωπων που ζητούν μια ασφάλεια ,που δεν τα γραφουν ολα στα αρχ…δια τους και που βλεπουν τους κοπους μιας ζωης να καταστρεφονται…Για την Ελλαδα ρε γαμωτο…Πες μου τί αποκόμισες εσυ απο το dogville εν τέλει…
Vangelis οχι και αργα…απο την πρωτη στιγμη εξαγριωνομαι και σορυ αλλα η λογικά σε" αλλουνου τον κ…λο και οπου θελει ας μπαινει δε μου κανει"

Ουσιωδες ποστ-απαντηση

ρε φίλε, τα ίδια και τα ίδια θα λες συνέχεια? είπαμε, κουράζεις… :roll:

το σχέδιο δουλεύει ρολόι, όπως σχεδόν πάντα, δεν ανησυχούμε! 8)

Τι αστοχο ρε συ,προβοκατορες κωλομπατσοι ειναι,για να δωσουν την δυνατοτητα τους Ματατζηδες να σκοτωσουν τους παντες στο ξυλο και να διαλυσουν την πορεια,και προμηθευουν εικονες στα καναλια να δουν οι γεροι και τις γριες τα καθικια τους νεους.Ημαρτον:p:p

ευχαριστώ! :smiley:

Γιατί δεν κατέβηκες στην πορεία είπαμε? Φοβήθηκες για τη σωματική σου ακεραιότητα? Αφού “Οσοι συνεχιζουν να πιστευουν οτι τα 2 γεγονοτα εχουν καποια σχεση μεταξυ τους περαν της “για τα ματια του κοσμου” σχεσης τους…Αυταπατωνται.”

Ώστε δεν ήθελες να τιμήσεις τη μνήμη του ε? τς τς τς τς

Μα οταν ζητας ασφαλεια τη στιγμη που σκοτωνει μπατσος 15χρονο παιδι και εσυ απλα βλεπεις και λες για αναρχικους, για ufos κτλ απλα κατι δε παει καλα. Δε θελω να το παμε στο προσωπικο λουνατικ. Δε μου ταιριαζει, ειδικα σε ενα φορουμ. Ειμαι παιδι ευαισθητο και απο σπιτι με πλυντηριο πιατων.

Οσον αφορα το ψωμι μου δε ξερω ποια κατουρημενη ποδια πρεπει να πρωτοφιλησω για να εξασφαλισω καποια στιγμη ενα ψιχουλο. Μπραβο στους μεγαλυτερους μου λοιπον.

Οσον αφορα το dogville, θεα η Kidman για αλλη μια φορα!

δεν εννουσα αυτο…

αλλου το παω, στην γενικοτερη παραπληροφορηση και στο οτι καθε φορα που παιζει σκανδαλοεπικαιροτητα, παντα με την παραμικρη αφορμη “αντιεξουσιαστικα” στοιχεια (μπατσοι με κουκουλες) τα καινε και τα σπανε για να αλλαξει η επικαιροτητα (και οπου επικαιροτητα βλεπε τρεμοπρετεντερηδες και ειδησεις των 20¨00)…αυτο…

Αυταπατωμαι ουρλιαζοντας! (θα ειναι ο τιτλος του τραγουδιου μου που θα κανει θραυση.)

Οχι αλλο καρβου.νο (!)

Δεν θυμαμαι να σε ειρωνευτηκα Δημητρη. Την μνημη του δεν την τιμαω με την πορεια. Ειχα 2-3 λογους που δεν πηγα, αλλα δεν σε πολυαφορουν. Το οτι δεν απαντας παλι κατι ουσιαστικο αλλα ειρωνευεσαι με κανει να σε ψιλοεχω πλεον στο ιγκνορ λιστ μου νοητα σε αυτη την κουβεντα. Κριμα.

Δεν το πάμε στο πρσωπικό …ρε Βακιλους γτ το ξερω οτι εισαι ευαισθητο παιδί και δε θελω να κλαυσεις…Ουτως ή αλλως δε σε ξερω προσωπικά…:pΚαλά εκανες και τα καταλαβες αυτα απο το dogville …
Δε σου μιλάω για δουλεια απλα αλλα για επιβίωση…σε δυσκολους καιρους.Δε χρειαζεται ισοπεδωση ολων…

το 2ο είναι άσμα από Κάργια Κούρουνεν…

Έχεις δίκιο στο ποστ σου από πάνω. Η ΕΛ.ΑΣ είναι άχρηστη. Όχι μόνο έχει ηλίθιους μπάτσους μέσα στο σώμα με πολλά προβλήματα και κόμπλεξ, που ξεχνάνε πως οφείλουν να προστατεύουν πολίτες, αλλά ακόμα και μετά από αυτό αδυνατούν να προστατεύσουν τους πολίτες και για αυτό τα επεισόδια συνεχίζονται… Μπάχαλο κράτος. Νομίζω πως λίγη αστυνομική βία για να σταματήσουν τα επεισόδια χρειάζεται πλέον. Είναι αναγκαία.

Δε θα διαμαρτυρηθεί και κανείς εξάλλου, γιατί “Οσοι συνεχιζουν να πιστευουν οτι τα 2 γεγονοτα εχουν καποια σχεση μεταξυ τους περαν της “για τα ματια του κοσμου” σχεσης τους…Αυταπατωνται.”

Σόφι:cry: Με παρεξηγείς. Δεν είπα τίποτα εγώ. Εγώ είμαι καλό παιδί. Μα δεν είπα κάτι, όπως και εσύ ποτέ δε λες τίποτα…

Το να βαζετε τα προσωπικα σας ΚΑΙ σε ενα τοσο σοβαρο θεμα,ειναι πολυ καλο.Μπραβο μπραβο.
Μη λετε σε μας μετα ομως οτι γαμαμε την κουβεντα ομως ε!Δεν κανει! :slight_smile:
Ειπαμε να ειμαστε συνεννοησιμοι,αλλα να νιωθουμε και λιγο τι λεμε και τι κανουμε.

Εδω πινω καφε και ειμαι κουλ.

Καρβου μαναρι μου, κουραζει λιγο να επαναλαμβανεις καθε λιγο την τοσο ΣΟΦΗ:p προταση μου που ομως δεν καταλαβες στο ελαχιστο. Αν εχεις κατι να πεις πεστο. Εγω εδω κουβεντα θελω να κανω, οχι επιθεση σε καποιον, αλλιως θα ημουν κεντρο τωρα. Φχαριστω.