Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ουσιωδες ποστ-απαντηση

ρε φίλε, τα ίδια και τα ίδια θα λες συνέχεια? είπαμε, κουράζεις… :roll:

το σχέδιο δουλεύει ρολόι, όπως σχεδόν πάντα, δεν ανησυχούμε! 8)

Τι αστοχο ρε συ,προβοκατορες κωλομπατσοι ειναι,για να δωσουν την δυνατοτητα τους Ματατζηδες να σκοτωσουν τους παντες στο ξυλο και να διαλυσουν την πορεια,και προμηθευουν εικονες στα καναλια να δουν οι γεροι και τις γριες τα καθικια τους νεους.Ημαρτον:p:p

ευχαριστώ! :smiley:

Γιατί δεν κατέβηκες στην πορεία είπαμε? Φοβήθηκες για τη σωματική σου ακεραιότητα? Αφού “Οσοι συνεχιζουν να πιστευουν οτι τα 2 γεγονοτα εχουν καποια σχεση μεταξυ τους περαν της “για τα ματια του κοσμου” σχεσης τους…Αυταπατωνται.”

Ώστε δεν ήθελες να τιμήσεις τη μνήμη του ε? τς τς τς τς

Μα οταν ζητας ασφαλεια τη στιγμη που σκοτωνει μπατσος 15χρονο παιδι και εσυ απλα βλεπεις και λες για αναρχικους, για ufos κτλ απλα κατι δε παει καλα. Δε θελω να το παμε στο προσωπικο λουνατικ. Δε μου ταιριαζει, ειδικα σε ενα φορουμ. Ειμαι παιδι ευαισθητο και απο σπιτι με πλυντηριο πιατων.

Οσον αφορα το ψωμι μου δε ξερω ποια κατουρημενη ποδια πρεπει να πρωτοφιλησω για να εξασφαλισω καποια στιγμη ενα ψιχουλο. Μπραβο στους μεγαλυτερους μου λοιπον.

Οσον αφορα το dogville, θεα η Kidman για αλλη μια φορα!

δεν εννουσα αυτο…

αλλου το παω, στην γενικοτερη παραπληροφορηση και στο οτι καθε φορα που παιζει σκανδαλοεπικαιροτητα, παντα με την παραμικρη αφορμη “αντιεξουσιαστικα” στοιχεια (μπατσοι με κουκουλες) τα καινε και τα σπανε για να αλλαξει η επικαιροτητα (και οπου επικαιροτητα βλεπε τρεμοπρετεντερηδες και ειδησεις των 20¨00)…αυτο…

Αυταπατωμαι ουρλιαζοντας! (θα ειναι ο τιτλος του τραγουδιου μου που θα κανει θραυση.)

Οχι αλλο καρβου.νο (!)

Δεν θυμαμαι να σε ειρωνευτηκα Δημητρη. Την μνημη του δεν την τιμαω με την πορεια. Ειχα 2-3 λογους που δεν πηγα, αλλα δεν σε πολυαφορουν. Το οτι δεν απαντας παλι κατι ουσιαστικο αλλα ειρωνευεσαι με κανει να σε ψιλοεχω πλεον στο ιγκνορ λιστ μου νοητα σε αυτη την κουβεντα. Κριμα.

Δεν το πάμε στο πρσωπικό …ρε Βακιλους γτ το ξερω οτι εισαι ευαισθητο παιδί και δε θελω να κλαυσεις…Ουτως ή αλλως δε σε ξερω προσωπικά…:pΚαλά εκανες και τα καταλαβες αυτα απο το dogville …
Δε σου μιλάω για δουλεια απλα αλλα για επιβίωση…σε δυσκολους καιρους.Δε χρειαζεται ισοπεδωση ολων…

το 2ο είναι άσμα από Κάργια Κούρουνεν…

Έχεις δίκιο στο ποστ σου από πάνω. Η ΕΛ.ΑΣ είναι άχρηστη. Όχι μόνο έχει ηλίθιους μπάτσους μέσα στο σώμα με πολλά προβλήματα και κόμπλεξ, που ξεχνάνε πως οφείλουν να προστατεύουν πολίτες, αλλά ακόμα και μετά από αυτό αδυνατούν να προστατεύσουν τους πολίτες και για αυτό τα επεισόδια συνεχίζονται… Μπάχαλο κράτος. Νομίζω πως λίγη αστυνομική βία για να σταματήσουν τα επεισόδια χρειάζεται πλέον. Είναι αναγκαία.

Δε θα διαμαρτυρηθεί και κανείς εξάλλου, γιατί “Οσοι συνεχιζουν να πιστευουν οτι τα 2 γεγονοτα εχουν καποια σχεση μεταξυ τους περαν της “για τα ματια του κοσμου” σχεσης τους…Αυταπατωνται.”

Σόφι:cry: Με παρεξηγείς. Δεν είπα τίποτα εγώ. Εγώ είμαι καλό παιδί. Μα δεν είπα κάτι, όπως και εσύ ποτέ δε λες τίποτα…

Το να βαζετε τα προσωπικα σας ΚΑΙ σε ενα τοσο σοβαρο θεμα,ειναι πολυ καλο.Μπραβο μπραβο.
Μη λετε σε μας μετα ομως οτι γαμαμε την κουβεντα ομως ε!Δεν κανει! :slight_smile:
Ειπαμε να ειμαστε συνεννοησιμοι,αλλα να νιωθουμε και λιγο τι λεμε και τι κανουμε.

Εδω πινω καφε και ειμαι κουλ.

Καρβου μαναρι μου, κουραζει λιγο να επαναλαμβανεις καθε λιγο την τοσο ΣΟΦΗ:p προταση μου που ομως δεν καταλαβες στο ελαχιστο. Αν εχεις κατι να πεις πεστο. Εγω εδω κουβεντα θελω να κανω, οχι επιθεση σε καποιον, αλλιως θα ημουν κεντρο τωρα. Φχαριστω.

Ρε είστε τελείως μαλάκες; Σκοτώθηκε το παιδί γαμώτο! Σεβαστείτε το πια! Αφήστε ένα θέμα να συζητάμε μόνο γι αυτό! Έλεος!!!

Ανοίξτε ένα θρεντ που να αναλύετε όλα αυτά που σας απασχολούν, βγάλτε τα εσώψυχά σας και αφήστε μας να συζητάμε εδώ για την καταστολή και τη βία!

ΕΙΣΤΕ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΣΑΣ, ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ! ΑΝΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ ΛΕΜΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟΥ!

Δε μας νοιάζει γιατί δεν πήγατε στην πορεία, δε θέλουμε να μάθουμε όλα σας τα εσώψυχα σε αυτό το θρεντ, εδώ συζητάμε για την ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ. ΟΚ?

Ναι, γιατί αν δεν υπήρχε το φόρουμ εκεί θα ήσουν και θα έψαχνες στο 2ο όροφο το collector’s box μου. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως κάνεις σοβαρή κουβέντα όταν το παίζεις τρελή στη Λουνατικ και απαντάς ό,τι να 'ναι και της προσάπτεις ό,τι να ΄ναι; Σε αφήνω πάντως, αφού αποφάσισες πλέον να κάνεις σοβαρή συζήτηση.

Χάρηκα που άλλαξες (τόσο γρήγορα) άποψη και με έβγαλες από το ignore list:)

Εγώ πιστεύω πως θα πρέπει τα επεισόδια να σταματήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και δίχως θύματα. Ας τους συλλάβουν με τη βία. Στο κάτω κάτω της γραφής αστυνομικοί είναι. Ας μη βγάζουν όλο τον ανδρισμό τους μόνο στα πιτσιρίκια και στους γέρους.

Και να πάμε επιτέλους ήρεμοι και ήσυχοι στην κηδεία του παιδιού και στην αυτοκριτική μας ως κοινωνία :slight_smile:

Ε;;; Τι λες καλο μου; Αν δεν με συμπαθας ρε Δημητρη βγαλτο αλλου εστω οχι εδω. Πλιζ. Να ληξει εδω ε. Εχουμε σοβαροτερα θεματα και ολες οι απαντησεις μου σε αυτο το τοπικ ηταν σοβαρες νομιζω. Το δεχτερ μιλησε σωστα και καλο ειναι να παραμεινουμε ον τοπικ.

Τωρα για να τα πεις αυτά γιατί κουόταρες εμένα; Είμαι πολύ χαζή, χρόνια μου το λένε.

Το τοπικ ειναι αστυνομικη βια και εχει προεκτασεις…Δεν ειναι ενα παιδι σκοτωθηκε …Οχι αυτο μονο…Αυτο ηταν η αφορμή…δυστυχως.

γιατί εσύ μου ζήτησες να είμαι ον τόπικ…

Σόφι… μη σπαμάρεις. Άνοιξαν άλλα τόπικ για αυτά τα πράγματα που μιλάς. Σεβάσου λίγο κάποια πράγματα!