Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

+10000000

δεν μπορεις επειδη κατι δεν σου αρεσει ή δεν σε αντιπροσωπευει να το αποκλεισεις απο καπου ειδικα ενω το εχει ψηφισει μερος του ελληνικου λαου!!ειναι βασικη αρχη της δημοκρατιας.

προφανως το καλεσμα προς την χρυση αυγη το περναμε στα ψιλα, εκτος κι αν δεν πιστευουμε πως ειναι νεοναζι αλλα απλα αγαπανε την πατριδα τους. οπως και οτι ειχε στο κομμα τον Πλευρη ο οποιος εχει τεθει ανοιχτα υπερ του ολοκαυτωματος. βεβεια τωρα εχει το υιο . νταξει μην δινουμε και αφορμες. δεν ειμαιστε ακρο. γουσταρουμε και Τσε και Καστρο.

το οτι κανει ανοιχτο καλεσμα προς τον ακροδεξιο χωρο ειναι εμφανες αλλα δε μπορεις να τους απαγορεψεις να ειναι μεσα στην βουλη εφοσον εχουν ψηφιστει απο καποιο μερος του ελληνικου λαου

ε εγω απλα διαφωνω. για μενα δεν θα επρεπε να εχει το δικαιωμα.

βανγκελις δε γινεται κατι για αυτο…εδω η αυστρια ειχε βγαλει κυβερνηση τον heider τον οποιο νομιζω δεν αναγνωρισε η ΕΕ και αναγκαστηκε να παραιτηθει, στη γαλλια ψηφισαν λεπεν… και οι ακροδεξιοι ειναι πολιτικη πραγματικοτητα

Εχω την εντυπωση οτι ο Κ.Πλευρης απλα εχει δειξει με στοιχεια οτι δεν υπηρξε ολοκαυτωμα και οτι στην ουσια οι γερμανοι εφαρμοσαν οτι διδασκει ο Εβραικος λαος τον κοσμο του για τον αλλο κοσμο.Ο Πλευρης λογικα θα ειπε οτι αφου οι Γερμανοι καναν οτι θελουν να κανουν οι Εβραιοι και αφου δεν υπηρξε ολοκαυτωμα αλλα και εκει υπηρξε εκμεταλευση για την κονομα δικαιολογει καπως τους Γερμανους αλλα αν αυτο που λες ισχυει στειλε μου πηγη βιντεο η εικονα να το τσεκαρω.

Wait,what?Δεν υπηρξε ολοκαυτωμα?

ναι δεν διαφωνω, απλα λεω για μενα τι θα πρεπε να ισχυει

ο πλευρης διαβαζει irving? :lol:

όχι ρε. Όλα ψέμματα είναι.

Και για να τελειώνουμε σιγά-σιγά με τα κωλοναζίδια, κατεβάστε αυτό το βίντεο.
μπορεί να σέρνεται αυτή τη στιγμή, αλλά αξίζει την υπομονή.

Είναι από κρατικό αμερικάνικο φορέα, είναι φρη, και είναι ένα ντοκιμαντερ από ό,τι έγραψαν οι κάμερες των αμερικανών προελαύνωντας στη Γερμανία το '45 και μπαίνοντας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Κατεβάστε το όλοι. Και δείτε το. Με γεμάτο στομάχι. Και διαδώστε το.

Για να μη βρίσκει ο κάθε μαλακο-πλεύρης πρόβατα να πουλάει τις μαλακιάρες του!

ναι ρε

καπου το διαβασα

οι καλοι μας φιλοι αγγλοι , το καταργησαν απο το σχολικο προγραμμα

ενω το ιραν προωθει οτι δεν εγινε
http://www.iranholocaustdenial.com/views/holocaust-denial-as-a-tool-of-iranian-policy-2.htm

Κυρίως αναφερόμονα στους ναζί του Χίτλερ.Όσα για τους συγχρονους αν ήταν δυνατόν να μεινουν μονο στις ιδέες τους θα τους αντιμετώπιζα με τον ίδιο τρόπο.Αλλα δεν συμβαίνειι ποτέ. Ο ναζισμός δεν είναι απλά μια μορφή φασισμου αλλά μια ξεκάθαρη τρέλα που πάντα οδηγεί σε καταστροφικές πράξεις.Είναι μια παθολογική κατάσταση για εμένα το μίσος που παράγεται και προέρχεται από τους ναζιστές.

Δεν μίλησα εγώ ποτέ για αδιαφορία…Εννοω οτι είμαι εναντίον της δράσης που στοχευει να φημώσει τους φασίστες αλλά υπέρ συπεριφορών και δράσεων που προσπαθούν να αποδείξουν το παράλογο της ιδέας και το γεγονός ότι μία κοινωνία πρεπει αυτομάτως να απορίπτει τέτοιες ιδέες χωρίς να τις πολεμά με βία…Και όταν λεω για πράξη δεν μιλάω απλά για προσβολή αλλά αναφέρομαι ξεκάθαρα για έγκλημα.

Έλεος ρε συ. Πραγματικά δυκολέυομαι να πιστέψω πως παίρνεις τον Πλεύρη στα σοβαρά κα πιστεύεις πως είναι σε θέση να “αποδείξει” οτιδήποτε με στοιχεία…
Μου φαίνεται πως γουστάρεις την πρόκληση για την πρόκληση…
Σου θυμίζω πάντως πως και στο παρελθόν σου έχει επισημανθεί πως τα αντισημιτικά σχόλια είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ.
Επίσης να ξέρεις πως σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Γερμανία) η άρνηση του ολοκαυτώματος είναι αδίκημα.

Επίσης με μπέρδεψε λίγο η σύνταξη της τελευταίας πρότασης σου: “Ο Πλευρης λογικα θα ειπε οτι αφου οι Γερμανοι καναν οτι θελουν να κανουν οι Εβραιοι και αφου δεν υπηρξε ολοκαυτωμα αλλα και εκει υπηρξε εκμεταλευση για την κονομα δικαιολογει καπως τους Γερμανους αλλα αν αυτο που λες ισχυει στειλε μου πηγη βιντεο η εικονα να το τσεκαρω”

Έχεις μήπως διατελέσει παράγοντας στον Εδεσσαϊκό; :stuck_out_tongue:

Ιδιαίτερα δημοκρατικό θα έλεγα από κράτη που είτε σιωπούν στην σφαγή των Παλαιστινίων, είτε τη στηρίζουν (βλ. Μέρκελ)…

τους ‘βολευει’ πολυ να τα αποσιωπουν και να παραχαραζουν την ιστορια
το θεμα ειναι τι πιστευουμε εμεις

Α) Η Γαλλία -διαχρονικά- μόνο σιωπηρή δεν έχει μείνει στο θέμα της Παλαιστίνης. Ψάξτο αν θέλεις.

Β) Eίναι λάθος να ταυτίζετε το ολοκαύτωμα με το Ισραήλ

Γ) Ξεφεύγουμε τραγικά off topic :roll:

Όσον αφορά το ΛΑ.Ο.Σ.: δε μίλησα για το (μεγάλο) ποσοστό ψηφοφόρων από γριούλες και γερμανοτσολιάδες που έχουν απομείνει. Η αναφορά μου στο ΛΑ.Ο.Σ. έγινε γενικώς για να δείξω που μπορεί να φτάσει η αδιαφορία προς τη γέννηση φασιστικών ιδεολογημάτων. Δεν είναι τυχαίο π.χ. που το ΛΑ.Ο.Σ. ιδρύθηκε και μπήκε στηη βουλή αυτήν τη δεκαετία και όχι το 1980.

Όσον αφορά τους χρυσαυγίτες: μεγάλο κεφάλαιο και αυτό. Έχω καταλήξει ότι τους αντιμετωπίζεις ΠΟΛΙΤΙΚΑ με βία, και όχι συμμορίτικα.

Αυτό που εννοώ είναι ότι οι φασίστες κρύβεστε πίσω από τέτοια light επίθετα. Επίσης το post του Vangelis είναι παλιό, μήπως τώρα πια το δει κανένας mod ώστε να μην μπαίνουμε στη διαδικασία και εμείς να μιλάμε με φασίστες;

Χμ, νομίζω ότι καταλβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά προφανώς διαφωνώ.

καλα τι συγκρινεις??

ειχαμε το ιδιο ποσοστο μεταναστων το 80 με σημερα??

επισης το 80 οι πολιτικοι φροντιζαν να πεταξουν και κανα κοκκαλακι στο λαο
για να μην φωναζει

και η δεξια ηταν πιο σοβαρη απο τι ειναι σημερα

αν ειχανε τον μπουλη τοτε μπορει και να τον ειχανε σφαξει για γουρουνοπουλο!!!
:lol::lol:

να κανω μια ερωτηση?το ΛΑ.Ο.Σ εχει το ποσοστο που εχει λογω της ψηφου των ηλικιωμενων ή λογω της ψηφου των πιο ακροδεξιων??ειναι μια απορια που εχω…

H άποψη μου είναι πως οι περισσότεροι ψήφοι του ΛΑΟΣ προερχονται από ακροδεξιούς και από απολιτικ. Επίσης, κατά την γνώμη μου, ένας απολιτίκ, σε αυτήν την χώρα, με αυτή την κοινωνική κατάσταση χωρίς να το θέλει φασιστίζει και έτσι είναι λογικό κάποιοι απολιτίκ να ρίχνουν την ψήφο τους στο ΛΑΟΣ. Αν δεις και πόσο προωθούν το κόμα αυτό τα απολιτίκ ΜΜΕ (πόσες φορές έχω δει τον Καρατζαφέρη ή τον μπουμπούκο ή τον αδερφό του να μιλάνε στην Λαμπίρη για παράδειγμα) είναι λογικό να παίρνει και από αυτούς ψήφους. Οι γιαγιάδες και οι παππούδες συνήθως έχουν εμμονές και δύσκολα ξεκολάνε από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.