Ρε καρβου. Μη κανεις αυτο που πρεπει να του πεις να σταματησει να κανει! γμτ
2 ποντους απο μενα και στους 2 σας.
Ρε καρβου. Μη κανεις αυτο που πρεπει να του πεις να σταματησει να κανει! γμτ
2 ποντους απο μενα και στους 2 σας.
η μουσικη ειναι μουσικη και η αποψη,αποψη!
μην βαζεις ταμπελα στο thrash ως αντιεξουσιαστικο!
ακουω kreator,sepultura,soulfly!εχω διαβασει τους στιχους τους!
δεν αναφερει πουθενα ‘‘χτυπα μπατσους’’!
αν εχεις ιδεα καπου λεει ‘‘live your life leave me alive’’!
ο cavalera ειναι αναρχικος αλλα δεν καει τη σημαια της πατριδας του…αντιθετα…
δεν λεει ‘‘γαμω σημαια και χριστο,γαμω την παναγια’’…τα σεβεται…
τωρα αν μου μιλας για στιχους απο municipal waste…τους παρνεις στα σοβαρα?
επισης κανενας απο τους θρασαδες που ξερω δεν ασχολουνται με μπατσους κι αναρχικους!
Μετά το παραπάνω νομίζω ότι δεν θα ξαναποστάρω εδώ, καληνύχτα.
την επιβολή της δικαιοσύνης στη δημοκρατία (για την οποία χύθηκε το αίμα που τόσο γρήγορα ξεχνάς από ότι βλέπω) την έχουν αναλάβει άλλοι. Θεσμοθετημένα όργανα που ελέγχονται από θεσμοθετημένα όργανα. Παίρνοντας το νόμο στα χέρια σου α) πραξικοπηματικά παίρνεις στα χέρια σου την επιβολή της δικαιοσύνης β) πράττεις με τρόπο που δε βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία του κόσμου (παράνομα), γ) προβαίνεις σε ενέργειες που δε διορθώνονται και κανείς προφανώς δε σε εμπιστεύεται και για αυτό δε σου έδωσαν την ευθύνη για αυτές δ) στηρίζεις τη βία ε) νομιμοποιείς τη βία και την άλογη χρήση της (όπως κάνουν κάμποσοι μπάτσοι) στ) οδηγείς σε χαοτικά συστήματα όπου όλοι θα φοβούνται όλους
και το κυριότερο είσαι ίδιος
περι πιστωτικής…το παραθέτω συμβολικά ως υποστήριξη των τραπεζών. Εσυ πέστο δανειο ή δε ξέρω γω πως.
Περι καναπε. ΣΕ ΕΙΠΑ τιποτα προσωπικο. μην ισοπεδώνεις τη κουβέντα.
δε θα κάτσω να κάνω οικονομική ανάλυση για το δάνειο τώρα, γιατί σέβομαι την επιθυμία του Μπάκιλους να μην παρεκτραπεί η συζήτηση.
Και δε το πήρα προσωπικά αυτό με το καναπέ, αλλά μου φαίνεται χαζό να απολογούμαι που δεν πήρα ένα καδρόνι να πάω να κυνηγήσω αυτούς που κάνουν τα επεισόδια, γιατί υποστήριζω τη μη βία. Δε χρειαζόταν καν να εξηγήσω πως θα μείνω στον καναπέ μου να κρίνω και θα αφήσω την όποια αστυνομία έχουμε τώρα να επιβάλλει τη τάξη… Και αύριο θα κάνω από τον καναπέ μου ξανά κριτική στην αστυνομία για να βάλουν τα κεφάλια κάτω και να δουν τα χάλια τους και να κάνουν την αυτοκριτική τους…
Ξεχνάω ναι…μονο που αυτοι που την έχουν αναλάβει τη φέρνουν στα δικάτους μέτρα. Ποιοι ελέγχουν;;;;;;Κορακασ κοράκου μάτι δε βγάζει!
Πραξικοπηματικα ως προσ ποιον;
η πλειοψηφια που στηρίζει τι;;;;;;;
Χαοτικα συστήματα που όλοι θα φοβούννται όλους; Αυτο υπάρχει ήδη. μήπως χάνεις κάτι;
ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΩΡΕ; με αυτον που σκοτωνει και κοπανάει τον εξεγερμένο; Τον εξουσιαστη; Ασε ρε καρβου…
Α,και κατι αλλο καπετανιε…
ελευθερο νου με κανει το οτι δεν εχω πεσει θυμα του γλυψιματος καποιου αντιπροσωπου φοιτητικης παραταξης και το οτι τοση ωρα υποστηριζω κατι το οποιο η συντριπτικη πλειοψηφια των συνομιλητων μου απαξιει και κραζει!
ελευθερος νους ειναι ο μη φοβισμενος νους!
Guys το χουμε χέσει το θέμα. Ας μη χάνουμε την ουσία.
Οκ αντε να μη σας στεναχωρω άλλο. Αντε γεια
Ακούμε pig destroyer
Σε είπε κανείς οτι είμαι φοβισμένος νούς;;;;
ισως να φοβασαι να παραδεχτεις καποια πραγματα…
μονο εσυ το ξερεις αυτο…
στο ξαναλεω δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου…δεν σε ξερω…
οι αποψεις μας διαφερουν…
σε φορουμ ειμαστε οχι σε πολεμο…
Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Απλα 2 διπλοσκοπιές στο Πεντάγωνο παραπάνω, και ίσως αύριο 2 αναφορές παραπάνω. Τπτ περισσότερο. Κακόμοιρα φανταράκια…
Ο Σκούρτζος με κάλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ!
Τι; πες κατι σωστο να το παραδεχτω.
κ κανεις δε μίλησε για πόλεμο παλληκαρι μου.
κ δε σε ξερω και δε με ξέρεις…
ΤΕΡΜΑ r.i.p. στο παλληκαρι και καληνύχτα σας.
Μόλις γύρισα από μία μεγάλη νύχτα, ενδιαφέρουσα η κουβέντα που ανοίξατε, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος για να απαντήσω. Κάποια πράγματα θα τα πω αύριο- μεθαύριο.
Μην ξεχάσω, όμως: Όποιος ενδιαφέρεται, αύριο σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδας έχουν καλεστεί πορείες διαμαρτυρίας για το θάνατου του 16χρονου. Ας είμαστε όσοι περισσότεροι μπορούμε.
Και κατι που παρελλειψα να σχολιασω. Θεωρειται δεοντολογικο τα καναλια να δινουν την γενικη εικονα του συμβαντος βαση της (“των” βασικα) καταθεσης των εμπλεκομενων αστυνομικων και οχι βαση των αυτοπτων μαρτυρων???
Αυτο τώρα το είδα…
γιατι βρίζω…:wacko::blow:
ωχχχχχχχχχχχχχχ
παιδια ισχυει οντως οτι αλλαξανε καταθεση οι μπατσοι??
Για πιο λόγο εχουν οπλα οι αστυνομικοι αν απαγορευται τα χρησιμοποιουν σε περίπτωση που κινδυνευουν…
Αυτα τα τσογλανάκια που ονομαζονται αντιεξουσιαστες και θεωρουν οτι ο αντιεξουσιαστης ειναι αυτος που φτιαχνει τις καλυτερες μολότωφ…σκεφτηκαν οτι οι θυτες στην πείπτωση του 16 χρονου ειναι αυτοι…?
Οχι γιατι ηταν πολυ απασχολημενοι με το να κανουν μπουρδελο την Πατησιων…
Αν ημουν αστυνομικός και η ζωη μου κινδυνευε ,ετσι ακριβως θα αντιδρουσα…Ειναι εμετικές οι απόψεις περι φασισαμού…προσωπικά προτιμώ τον φασσισμο απο μια 10 ατομων που τα κανουν λιμπα γιατι καποιος τους μιλησε για “αναρχια” καποτε(και αυτοι δεν καταλαβαν)…Θεωρώ τραγικό αδικο τον χαμο του νεαρού ,θεωρω οτι μπλεχτηκε σε αυτό , αλλα οπως ελεγαν οι παλιοι οποιος μπλεκει με τα πίτουρα…ξερετε τη συνέχεια…
Αυτη τη φορα εγω αρνουμαι να τα φορτωσω στους" κακους μπατσους "…