Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ λ’εω γενικά…ΟΧΙ μονο την ιστορια των εξαρχείων. Τη συγκρουσιακη ιστορια μεσα στα χρονια της ανθρωπότητας. Το πιασες αυτο; Γι αυτι λέω πάρτο πισω.

2)Καλα τωρα αν πιστεύεις εστω και 1 δευτερολεπτο αυτο “Οι αστυνομικοί θα λάβουν (ελπίζω) τις νόμιμες ποινές και ο λαός (ελπίζω) θα δείξει τη δυσαρέσκεια του στις επόμενες εκλογές.”…δηλαδη…μενω αφωνος. οπως έχει γινει δηλαδηλες τις άλλες φορές; Σε όλες τις χώρες του κόσμου; ΤΙ;

1. Κ γω στεναχωριέμαι για όλα αυτα που συζητατε τόση ώρα και δεν έχετε καταραστεί τ’οση ώρα τον φονιά. ετσι είναι παλληκάρι μου ευτυχώς ή δυστυχώς

Ναι,αυτο που λες το χουν πει ηδη αρκετοι σε ποστ τους.Το ιδιο σιχαμενοι ειναι και οι δυο.Αυτο λεμε τοση ωρα.
Αλλα μη μου βγαζεις τους μπατσους(και ειδικα τα ΜΑΤ) αγιους,ελα τωρα.Η σκεψη και μονο ειναι αστεια.

Ρε συ καρβου. Μου πεφτουν τα μαλλια. Λες οτι δε μιλησες για αγια αστυνομια και μετα μιλας για εξουσιομανεις. Εξουσιομανεις τι? Εξουσιομανεις αναρχικους? :S Καποιοι αλλοι θελουν εξουσια και φαινεται οτι πανε να γινουν η 5η εξουσια σε αυτη τη χωρα. Αφου ειναι γεγονος οτι δε μπορουν να καταλαβουν οτι απλως ειναι εκτελεστικα οργανα!

Η βια δεν ειναι λυση αλλα η Λια ειναι βισση. ναι.

Υπαρχουν οι χαζοι, οι βλαμμενοι, οι γκαγκα, οι ουγκου, τα ορκ (!). Αυτοι που κανουν κουμαντα αυτους ομως εκει μεσα, ειναι οι αχορταγοι, οι μισανθρωποι, οι εξουσιομανεις! και και και…

Ο κομπλεξικος που λες οτι φορτωνει τα σκατα ολης της ζωης του στους μπατσους, υπαρχει. Δεν ειναι αυτος που παει σε πορειες ομως, ουτε αυτος που σπαει βιτρινες, ουτε ο αναρχικος, ουτε ο αντιεξουσιαστης, ουτε ο αντιφα. Κανενας τους. Ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ μεσος (χαχαχα μαλλον αυτο παιρνει) Ελληνας, που δεν ειναι ικανος να ψηφισει αλλα μονο γκρινιαζει. Σημερα βρυχαται αλλα αυριο θα ημερεψει. Λιγο Τατιανα, λιγο πακετο καρτοκινητης, λιγο τηλερεαλιτι και ειναι τζετ ο παικτης μας!

Να πέσουν λινκς για Καλτεζά και μετά για Τεμπονέρα;

Ε καλά…Στον δικό σου και στον δικο μου…

Εγω είμαι απο αλλού…

Εγω ειμαι απο τον ΑΡΗ!!!

@ ΒΑΝ, ξέχασα το quote…

για αρχή, ηρέμησε. Κατά δεύτερον, όπως βλέπεις μιας και είμαι σαφής σε αυτά που γράφω, περιμένω να είσαι και εσύ σαφής σε αυτά που γράφεις. Δεν υποχρεούμαι να καταλάβω “πως η ιδεολογία πίσω από τον αστυνομικό” είναι το ίδιο για σένα με το “η ιδεολογία πίσω από την αστυνομία”.

Κατά 2ον δε βλέπω ούτε ιδεολογία πίσω από τον αστυνομικό. Εκτός αν το να αναλαμβάνεις μία ευθύνη για την οποία δεν είσαι ικανός να ανταπεξέλθεις και το να μη σέβεσαι στον υπερθετικό βαθμό την ανθρώπινη ζωή, είναι κάποια ιδεολογία. Παραδέχομαι πως δε την ξέρω και χαίρομαι για αυτό. Όπως είδες όμως σε κάποια ποστ λίγο πιο πάνω, τέτοιοι υπάρχουν και στην άλλη πλευρά…

Αστο γιατι για μερικους αυτο δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. είναι “καλα να πάθουν τα κωλώπαιδα”

συμφωνω οτι μονο και μονο που τα ματ εμποδιζουν τον κοσμο στο να διαμαρτυρηθει απεναντι σε καποιους ειναι μεγαλο λαθος!
συμφωνω οτι το σωμα των ματ ειναι αντικειμενικα ‘‘κακο’’…
αλλα ειναι κομματι του κακου μας συστηματος…
επισης τα λεφτα στα ματ ειναι καλυτερα απο τις αλλες υπηρεσιες…
το συστημα φταει,οχι ομως οι εργαζομενοι…
με την ιδια λογικη πρεπει να επιτεθουμε κι αυτους που πηγαν σε μια στρατιωτικη σχολη…

Oχι νταξει,προσπαθησα,αλλα μπα,δεν γινεται.

το σώμα των βουλευτών των δικαστικών και των δικηγόρων γιατί δεν το αντιμετωπίζουμε αναλόγως με τα μπατσόνια βτς;

Γιατι παντα η “πρωτη επαφη” ειναι με τους μπατσους.
Επισης, τους βουλευτες τους ψηφιζεις εσυ και γω. Δε μετρανε.

ρε συ αλεξάκο. στανταρ ακούς THRASH μωρέ; Ελα μεταξύ μας μιλάμε ρε.

(γαι το κοκκινο)Προφανώς δεν έχεις πάει φαντάρος…Και αμα θές προσωπική αποψη…Ω ΝΑΙ!!!

γιατι φιλε μου κοιταμε το δεντρο κι οχι το δασος…
για ολα, αυτοι που αναφερεις φταινε…

αγηδσγφακσ.

Ξέχνα το, δεν θα πω κανέναν φασίστα. :slight_smile:

Υπάρχει κανένας πολίτης που θα μείνει ανέπαφος; να ξέρω δηλαδή σε ποιους να μιλάω…

τι εννοεις;

Μιλα σε μενα.

ε, δεν νομίζω να είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να στήσουν καρτέρι σε κάποιον από τους παραπάνω, το πολύ πολύ να πλακώσουν και τα σεκιούριτι πρώτα, διπλή χαρά. σοβαρά τώρα, αφού οι άλλοι μας νοιάζουν, γιατί τους μπάτσους;

αυτο δεν εχω αναγκη να στο αποδειξω…οντως δεν εχω παει φανταρος κι ουτε θελω να γνωρισω τη σημερινη μορφη της χουντας(για το στρατο μιλω)…
βαλε το στο μυαλο σου φιλε…
δεν ειμαι ,οπως νομιζεις, φασιστας…ουτε καν δεξιος…
απλα αηδιαζω στις κλειστομυαλες γνωμες…
δεν ειμαι μπατσος…ειμαι φοιτητης!
εχω κι εγω ονειρα!

ε ρε παιδί μου, σιγά σιγά θα φάνε όλοι ξύλο από ότι βλέπω και θέλω να ξέρω ποιοι ακόμα Έλληνες πολίτες θα φάνε ξύλο. Ξέρεις, όταν συναντώ έναν μελλοπλακωμένο να σκέφτομαι “αχχχ καψερέ… και εσύ όπως οι τραπεζίτες και οι αστυνομικοί θα πας”