Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ειναι οι μονοι που δεν ειναι εξουσια απο αυτους που λες. Και ομως πραττουν σα να εχουν. Για αυτο.
Και αν θες και μια φοβερη αληθεια, κανενας απο αυτους δε μας νοιαζει. Μας νοιαζει μονο εγω, εσυ και οι αλλοι. Τι κανουμε και γιατι.

ενώ μπορείς να βαρέσεις τη βασίλισσα λοιπόν, βαράς το στρατιωτάκι γιατί πήραν τα μυαλά του αέρα, χαχ οκ. υποθέτω γουστάρει τρελά η βασίλισσα μ’ αυτό και με το δίκιο της. κι εγώ αυτό λέω, τι κάνουμε;

Καίμε τις τράπεζες!!!

Το καμμένο υποκατάστημα θα κοστίσει ένα κάρο λεφτά στην … ασφαλιστική. Η οποία θα αυξήσει τα ασφάλιστα στους … πολίτες. Έτσι, οι βουλευτές θα πληρώνουν περισσότερα ασφάλιστα όταν γίνουν ξανά πολίτες.

Γιούπιιιιι!!!

@αλεξη Παλληκάρι μου ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ!!! Τι να με αποδείξεις μωρέ; οτι ακους ΤΗRΑSΗ; Στον ευατο σου απ’οδειξε το διαβάζοντας κανα στίχο παραπάνω. Εγω δε σε ειπα φασίστα. το οτι έισαι φοιτητης δε σε κάνει ελεύθερο νου. Σορρυ.

@καρβου. ποιοι πολίτες στρατιωτικοί είναι αυτοί. μεχρι και ταυτότητες διαφορετικές έχουν. και ποιοι όλοι θα φάνε ξύλο; οι δημιουργοί δικτατωριών; Ναι να φάνε γιστι όχι;

Δλδ για αυτο ζητησε παραιτηση ο Παυλοπουλος!??!? Μη μου πεις! ειπε τον μπατσο "βαρα στο εδαφος!"8O

Οπως ειπα δε μπορεις να κανεις κατι σε μεγαλο βαθμο για ριζικες αλλαγες στα πλαισια της “δημοκρατιας”. Ετσι πιστευω. Αλλος βριζει. Αλλος λεει οτι θα ψηφισει κατι αλλο και τελικα παλι ψηφιζει σαν οπαδος. Αλλος δε ψηφιζει. Εγω? Εγω ειμαι τυχερος που δεν ημουν ο 16χρονος! Λεω να πεσω για νανι σημερα και αυριο βλεπουμε!

Μαλλον θα προτιμουσα να ειμαι εκει εξω τωρα. Απλα δε μπορω γιατι ειμαι εκτος.

Οι κοινωνίες πρέπει να έχουν αστυνόμευση. Αλλά οι αστυνομικοί πρέπει να συμπεριφέρονται κάπως έτσι π.χ. στις πορείες.

Συνοδεία, προστασία, κρίση.

Εδώ έχουμε δει παρεούλα χρυσαυγίτες με μπάτσους πολλές φορές.

Όσο για αυτούς που έχω γνωρίσει δε θα αναφερθώ γιατί θα χαρακτηριστώ τουλάχιστον αριστεριστής.

Σοκαρισμένος από το γεγονός και αναγκαστικά, σύμφωνα με το παρελθόν, προκατειλημμένος δε μπορώ να δώσω κανένα δίκιο στους αστυνομικούς όσο μεγάλη (μέχρι τώρα έχω διαβάσει 50, 30, 20 & 3)και αν ήταν η ομάδα των “αναρχικών”. Το γεγονός ότι ο αστυνομικός άλλαξε ήδη 2 φορές την κατάθεσή του λέει πολλά. Θυμάται κανείς τον Αλβανό στην Εγνατία? Εκεί είχε εκπυρσοκροτήσει το όπλο και ο αστυνομικός έφαγε ένα εξαμηνάκι και μετά πάλι στην ενεργό δράση. Ντροπή. Αύριο θα 'χουν πάλι πλάκα τα δελτία ειδήσεων.

Μόλις ενημερώθηκα πως επεισόδια στη Θεσ/νίκη υπήρξαν από τα πανεπιστήμια μέχρι και τη Βενιζέλου.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Καθομαι και κατακρίνω απο τον καναπε βγάζοντας ακομα μια πιστωτική

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

δε το λέω προσωπικά έτσι;

Δικτατοριών ε? Σαν αυτές που έδερναν κόσμο και ασκούσαν βία γιατί πίστευαν πως αυτοί ήταν οι σωστοί; Καλά θα τους κάνετε!

Ναι βαρας τους φονιάδες ειναι κακο αυτο; Που ειναιι το κακο; Το πoλυ το υπερανω κανει κακο karvou trust me

έχεις ιδέα τι είναι η πιστωτική γράφοντας αυτές τις γραμμές; Έχεις διαβάσει τους όρους με την οποία την αποκτάς; Έχεις δει κάποιο είδος κλεψιάς που εγώ δεν έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής; Αν ναι, πες το μου για να ενημερώσω τους γνωστούς μου που έχουν…

Και δεν κατακρίνω από τον καναπέ. Κανονική καρέκλα έχω. Δε φτάνει το καλώδιο του μόντεμ. Μπορώ να κατακρίνω τα επεισόδια και όρθιος αν θέλετε ή και κάνοντας κοιλιακούς. Απλά θα δυσκολευτώ στην πληκτρολόγηση, για αυτό συγγνώμη που δε το κάνω.

Ρε καρβου. Μη κανεις αυτο που πρεπει να του πεις να σταματησει να κανει! γμτ

2 ποντους απο μενα και στους 2 σας.

η μουσικη ειναι μουσικη και η αποψη,αποψη!
μην βαζεις ταμπελα στο thrash ως αντιεξουσιαστικο!
ακουω kreator,sepultura,soulfly!εχω διαβασει τους στιχους τους!
δεν αναφερει πουθενα ‘‘χτυπα μπατσους’’!
αν εχεις ιδεα καπου λεει ‘‘live your life leave me alive’’!
ο cavalera ειναι αναρχικος αλλα δεν καει τη σημαια της πατριδας του…αντιθετα…
δεν λεει ‘‘γαμω σημαια και χριστο,γαμω την παναγια’’…τα σεβεται…
τωρα αν μου μιλας για στιχους απο municipal waste…τους παρνεις στα σοβαρα?
επισης κανενας απο τους θρασαδες που ξερω δεν ασχολουνται με μπατσους κι αναρχικους!

Μετά το παραπάνω νομίζω ότι δεν θα ξαναποστάρω εδώ, καληνύχτα.

την επιβολή της δικαιοσύνης στη δημοκρατία (για την οποία χύθηκε το αίμα που τόσο γρήγορα ξεχνάς από ότι βλέπω) την έχουν αναλάβει άλλοι. Θεσμοθετημένα όργανα που ελέγχονται από θεσμοθετημένα όργανα. Παίρνοντας το νόμο στα χέρια σου α) πραξικοπηματικά παίρνεις στα χέρια σου την επιβολή της δικαιοσύνης β) πράττεις με τρόπο που δε βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία του κόσμου (παράνομα), γ) προβαίνεις σε ενέργειες που δε διορθώνονται και κανείς προφανώς δε σε εμπιστεύεται και για αυτό δε σου έδωσαν την ευθύνη για αυτές δ) στηρίζεις τη βία ε) νομιμοποιείς τη βία και την άλογη χρήση της (όπως κάνουν κάμποσοι μπάτσοι) στ) οδηγείς σε χαοτικά συστήματα όπου όλοι θα φοβούνται όλους

και το κυριότερο είσαι ίδιος :slight_smile:

περι πιστωτικής…το παραθέτω συμβολικά ως υποστήριξη των τραπεζών. Εσυ πέστο δανειο ή δε ξέρω γω πως.

Περι καναπε. ΣΕ ΕΙΠΑ τιποτα προσωπικο. μην ισοπεδώνεις τη κουβέντα.

δε θα κάτσω να κάνω οικονομική ανάλυση για το δάνειο τώρα, γιατί σέβομαι την επιθυμία του Μπάκιλους να μην παρεκτραπεί η συζήτηση.

Και δε το πήρα προσωπικά αυτό με το καναπέ, αλλά μου φαίνεται χαζό να απολογούμαι που δεν πήρα ένα καδρόνι να πάω να κυνηγήσω αυτούς που κάνουν τα επεισόδια, γιατί υποστήριζω τη μη βία. Δε χρειαζόταν καν να εξηγήσω πως θα μείνω στον καναπέ μου να κρίνω και θα αφήσω την όποια αστυνομία έχουμε τώρα να επιβάλλει τη τάξη… Και αύριο θα κάνω από τον καναπέ μου ξανά κριτική στην αστυνομία για να βάλουν τα κεφάλια κάτω και να δουν τα χάλια τους και να κάνουν την αυτοκριτική τους…

Ξεχνάω ναι…μονο που αυτοι που την έχουν αναλάβει τη φέρνουν στα δικάτους μέτρα. Ποιοι ελέγχουν;;;;;;Κορακασ κοράκου μάτι δε βγάζει!

Πραξικοπηματικα ως προσ ποιον;

η πλειοψηφια που στηρίζει τι;;;;;;;

Χαοτικα συστήματα που όλοι θα φοβούννται όλους; Αυτο υπάρχει ήδη. μήπως χάνεις κάτι;

ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΩΡΕ; με αυτον που σκοτωνει και κοπανάει τον εξεγερμένο; Τον εξουσιαστη; Ασε ρε καρβου…

Α,και κατι αλλο καπετανιε…
ελευθερο νου με κανει το οτι δεν εχω πεσει θυμα του γλυψιματος καποιου αντιπροσωπου φοιτητικης παραταξης και το οτι τοση ωρα υποστηριζω κατι το οποιο η συντριπτικη πλειοψηφια των συνομιλητων μου απαξιει και κραζει!
ελευθερος νους ειναι ο μη φοβισμενος νους!

Guys το χουμε χέσει το θέμα. Ας μη χάνουμε την ουσία.

Οκ αντε να μη σας στεναχωρω άλλο. Αντε γεια