Ακούμε pig destroyer
Σε είπε κανείς οτι είμαι φοβισμένος νούς;;;;
ισως να φοβασαι να παραδεχτεις καποια πραγματα…
μονο εσυ το ξερεις αυτο…
στο ξαναλεω δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου…δεν σε ξερω…
οι αποψεις μας διαφερουν…
σε φορουμ ειμαστε οχι σε πολεμο…
Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Απλα 2 διπλοσκοπιές στο Πεντάγωνο παραπάνω, και ίσως αύριο 2 αναφορές παραπάνω. Τπτ περισσότερο. Κακόμοιρα φανταράκια…
Ο Σκούρτζος με κάλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ!
Τι; πες κατι σωστο να το παραδεχτω.
κ κανεις δε μίλησε για πόλεμο παλληκαρι μου.
κ δε σε ξερω και δε με ξέρεις…
ΤΕΡΜΑ r.i.p. στο παλληκαρι και καληνύχτα σας.
Μόλις γύρισα από μία μεγάλη νύχτα, ενδιαφέρουσα η κουβέντα που ανοίξατε, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος για να απαντήσω. Κάποια πράγματα θα τα πω αύριο- μεθαύριο.
Μην ξεχάσω, όμως: Όποιος ενδιαφέρεται, αύριο σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδας έχουν καλεστεί πορείες διαμαρτυρίας για το θάνατου του 16χρονου. Ας είμαστε όσοι περισσότεροι μπορούμε.
Και κατι που παρελλειψα να σχολιασω. Θεωρειται δεοντολογικο τα καναλια να δινουν την γενικη εικονα του συμβαντος βαση της (“των” βασικα) καταθεσης των εμπλεκομενων αστυνομικων και οχι βαση των αυτοπτων μαρτυρων???
Αυτο τώρα το είδα…
γιατι βρίζω…:wacko::blow:
ωχχχχχχχχχχχχχχ
παιδια ισχυει οντως οτι αλλαξανε καταθεση οι μπατσοι??
Για πιο λόγο εχουν οπλα οι αστυνομικοι αν απαγορευται τα χρησιμοποιουν σε περίπτωση που κινδυνευουν…
Αυτα τα τσογλανάκια που ονομαζονται αντιεξουσιαστες και θεωρουν οτι ο αντιεξουσιαστης ειναι αυτος που φτιαχνει τις καλυτερες μολότωφ…σκεφτηκαν οτι οι θυτες στην πείπτωση του 16 χρονου ειναι αυτοι…?
Οχι γιατι ηταν πολυ απασχολημενοι με το να κανουν μπουρδελο την Πατησιων…
Αν ημουν αστυνομικός και η ζωη μου κινδυνευε ,ετσι ακριβως θα αντιδρουσα…Ειναι εμετικές οι απόψεις περι φασισαμού…προσωπικά προτιμώ τον φασσισμο απο μια 10 ατομων που τα κανουν λιμπα γιατι καποιος τους μιλησε για “αναρχια” καποτε(και αυτοι δεν καταλαβαν)…Θεωρώ τραγικό αδικο τον χαμο του νεαρού ,θεωρω οτι μπλεχτηκε σε αυτό , αλλα οπως ελεγαν οι παλιοι οποιος μπλεκει με τα πίτουρα…ξερετε τη συνέχεια…
Αυτη τη φορα εγω αρνουμαι να τα φορτωσω στους" κακους μπατσους "…
Ποσο μαλακας μπορεις να εισαι οταν το Σαββατοβραδο σου αντι να γαμεις καποιο μουνι το ξοδευεις ριχνοντας μολοτοφ σε μπατσους?
Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί στις προηγούμενες σελίδες… Έχετε γράψει άπειρα πράγματα και έχουν διατυπωθεί άπειρες απόψεις.
Το μόνο που θα πω είναι μια παντελώς ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ οπτική του περιστατικού, όπως ξεστομήθηκε από γνωστό που παρευρέθει στο συμβάν:
Αναρχικοί πλησιάζουν να σπάσουν μπατσικό, οι μπάτσοι προκαλούν με απειλές του τύπου “όποιος είναι μάγκας ας πλησιάσει”, πιτσιρικάς πλησιάζει όλο μαγκιά και πουλάει μούρη “εγώ σας γράφω στα παπάρια, ορίστε εδώ είμαι τι θα μου κάνετε”, μπάτσος τον εκτελεί εν ψυχρώ.
Δεν ξέρω αν ισχύει και στην τελική δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα αυτή καθεαυτή η ιστορία.
Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένας νεκρός 15χρονος.
Ξαφνικά, βλέπω ότι ξεσηκωνόμαστε όλοι και ζητάμε να αλλάξει κάτι και κατακρίνουμε με αφορμή τον θάνατο ενός ανθρώπου (δεν έχει σημασία 15 ή 85 χρονών)…
Την κατάχρηση εξουσίας δεν την βλέπαμε δηλαδή; Την απαξίωση του ανθρώπου δεν την βλέπαμε όταν οι μπάτσοι πλάκωναν στο ξύλο εν χορώ και μες στο κέφι και την καλή χαρά, άμαχους και μη, σε πορείες;
Δηλαδή, σκοτώθηκε ένας 15χρονος και… ΩΠ, ξαφνικά υπάρχει θέμα;
Εγώ θα κατέβω στην πορεία αύριο αν και αντιτίθεμαι με το όλο σκεπτικό λόγω των ενστάσεων που προανέφερα. Υπάρχουν, άλλωστε, πολλοί ακόμα λόγοι.
Καλημέρα.
Τα διαβασα. Συμφωνησα/Διαφωνησα. Δεν εχει σημασια.
Θρηνω παιδικη ψυχη. Δεν εχει σημασια τι σκατα κουβαλουσε στο κεφαλι του και ηταν εκει (η και μπορει και να 'χει).
Αποψεις επι του θεματος δεν εκφραζω γιατι δεν ξερω γεγονοτα. Ναι, κατακρινω καταχρηση εξουσιας. Ναι, κατακρινω αβουλο αντιεξουσιασμο. Πανω απ’ολα κατακρινω την παρακμη του ανθρωπου σημερα
Tα ειπανε καλυτερα απο μενα αλλοι.
Αυτα.
Συλληπητηρια.
η να δεις μπαλα βρε αδερφε…#-o
Ωραια. Πρωτον εχεις βγαλει ποια ειναι η αληθινη εκδοχη λεγοντας οτι οι αστυνομικοι ηταν περικυκλωμενοι απο 30 ατομα που τους ειχαν σε πυρινο κλειο και δευτερον οταν ενας αστυνομικος απειλειται…σκοτωνει!
Ας καταργησουμε καθε εννοια του νομου δηλαδη. Και μη μου τιποτα οτι “και αυτα τα κωλοπαιδα πετουσαν πετρες” γιατι αλλο αυτο και αλλο να σκοτωσεις καποιον εν ψυχρω. Το συστημα δικαιοσυνης των περισσοτερων δυτικων κοινωνιων στηριζεται στο να μην εχουμε περιπτωσεις “οφθαλμου αντι οφθαλμου” (εξου και εξαλλειψη της θανατικης ποινης απο την πλειοψηφια τους). Στην προκειμενη περιπτωση ομως οχι απλα ειχαμε οφθαλμο αντι οφθαλμου αλλα μια πολυ χειροτερη “ανταλλαγη” και μαλιστα απο ατομο που οφειλει να τηρει την ταξη με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
Καταθεση αυτοπτη μαρτυρα :
Έρχεται ένα περιπολικό στην Τζαβέλα-Ναυαρίνου. Σταματάει το περιπολικό και κοιτάει προς τα κάτω. Σαν να έψαχναν κάτι. Διαπληκτίζονται λεκτικά με μια ομάδα μέσα από το περιπολικό με μια παρέα ανθρώπων. Δεν ήταν κουκουλοφόροι. Υπάρχουν καφετέριες εκεί και ήταν τα παιδιά. Κατεβαίνουν από το περιπολικό οι αστυνομικοί μετά από 50μ και λίγα λεπτά μετά τον λεκτικό διαπληκτισμό. Δεν…
έγινε επίθεση και δεν υπάρχει σωματική επαφή. Ούτε στο περιπολικό έγινε κάποια επίθεση. Μόνο μια ομάδα ανθρώπων άρχισε να φωνάζει. Πετάχτηκαν πλαστικά δύο μπουκάλια νερό και ήταν στην θέση τους οι αστυνομικοί. Ξαναμπαίνουν στο περιπολικό και φεύγουν προς Χαριλάου Τρικούπη και γυρίζουν πεζοί με γρήγορο βήμα και φθάνουν πάλι στο ίδιο σημείο.
Στην οδό Τζαβέλα και Μεσολογγίου ήταν η ομάδα που είχαν διαπληκτιστεί. Δεν κινήθηκαν προς το μέρος τους. Υπήρχε απόσταση πάνω από 20 μέτρα. Δεν έφθασαν σώμα με σώμα. Μόνο λεκτικοί διαξιφισμοί σε απόσταση 40μ. Μετά από φωνές και βρισιές, ΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Είδα την προέκταση του χεριού του. Δεν ήταν στον αέρα.
Δεν ξερω αν οντως εγιναν ετσι τα πραγματα… ΑΛΛΑ…
Προφανως λογικα σκεπτομενος ανθρωπος ΔΕΝ μπορει να δεχτει ως αληθινη την επισιμη γνωμη της αστυνομιας. Κ σε αυτο ειμαι κατηγορηματικος.
5 πράγματα στα γρήγορα.
Στην απορία του karvou, γιατί το μπατσικό να δέχεται επίθεση στα Εξάρχεια: Καταρχήν να ομολογήσω ότι προσπικά δε συμφωνώ με τέτοιου είδους επιθέσεις, απλώς θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω πώς το βλέπουν αυτοί που είναι υπέρ τέτοιων επιθέσεων. Τα Εξάρχεια γενικώς εδώ και χρόνια είναι ο πιο έντοντα πολιτικοποιημένος χώρος της Αθήνας, με στέκια, βιβλιοπωλεία κλπ. Τα τελευταία χρόνια, κυρίως, έγινε έντονη η επίθεση του κράτους σε αυτόν το χώρο, με σκοπό να καταστείλει κάθε νησίδα αντίστασης.Βλέπε Εξάρχεια τίγκα σε ασφαλίτες κλπ. Αυτό οδηγεί καθημερινά σε συγκρούσεις, όταν οι μπάτσοι με σκοπό ΚΑΘΑΡΑ την επίδειξη εξουσίας, βρίσκονται σε ΚΑΘΕ γωνιά των Εξαρχείων δυσκολεύοντας τη ζωή πολιτών και πολιτικοποιημένων πολιτών που βρίσκονται εκεί. Γενικώς το να περάσει μπατσικό από τα Εξάρχεια και να μη φαει πέτρα είναι ασύνθηες φαινόμενο, ιδίως Σάββατο βράδυ. Οπότε μη λέμε ότι οι μπάτσοι βρέθηκαν εξ απροόπτου κλπ.
Τώρα για το τι ακριβώς έγινε, εδώ παίζει τρελή ράδιο- αρβύλα. ΄Καταρχήν πολλές πηγές αναφέρουν ότι όντως οι μπάτσοι ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ στο σημείο και πυροβόλησαν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γ’ αυτό.
Στη χειρότερη περίπτωση, οι μπάτσοι ήταν σε κατάσταση άμυνας. Βέβαια πολύ αμφιβάλω, γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να ακινητοποιηθεί μπατσικό. Άνετα έφευγαν. Anyway, 'εστω ότι ήταν. Υποτίθεται ότι είσαι μπάτσος, δηλαδή μισθωτός υπάλληλος, δηλαδή έχεις μία στοιχειώδη ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Η οποία σου λέει ότι πυροβολείς στον αέρα, πυροβολείς στο πόδι στη χειρότερη περίπτωση, αλλά δε σκοτώνεις γαμώτο. Δε δέχομαι ΚΑΜΙΑ δικαιολογία φόβου κλπ. ΑΠΑΙΤΩ από τα άτομα αυτά να έχουν ψυχραιμία, γιατί έχουν εκπαιδευτεί για αυτό υποτίθεται.
Ήθελα να πω κι άλλα αλλά ο χρόνος με πιέζει. Θα τα πούμε στην πορεία.
δηλωση αυτοπτη μαρτυρα στο MEGA :
http://www.megatv.com/summaries.asp?catid=14161&tag=10706
δεξια διαλεγετε το “αυτοπτης μαρτυρας…”
Το σπάσιμο της Ερμού τρισμέγιστη μαλακία. Χάνουν το δίκιο τους έτσι.
Όχι ρε, ας μας πουνε η Lunatic κι ο karvou (καλά για alexsymbolic δεν σχολιάζω) τι έγινε και ποιό είναι το δίκιο.