Tί να σου πω, θα σε γελάσω. Αμφιβάλλω αν είναι τόσο γνωστός. Θα ρωτήσω ένα φίλο μου που μου το είχε μεταφέρει and I’ll let you know.
Αυτή τη φορά συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον Σάρουμαν…
Tί να σου πω, θα σε γελάσω. Αμφιβάλλω αν είναι τόσο γνωστός. Θα ρωτήσω ένα φίλο μου που μου το είχε μεταφέρει and I’ll let you know.
Αυτή τη φορά συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον Σάρουμαν…
Πρώτον: είμαστε σίγουροι τελικά ότι έγινε η επίθεση ή άλλα ντι άλλον μπούρδες που υπόθηκαν στη τηλεόραση είναι αυτά?
Δεύτερον: το να λέμε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να κάνουν απλό κόσμο να τη πέφτει σε πάτσους μου φένεται άκυρο. Πιο πιθανό μου φένεται απλά η βλακεία να έχει εξαπλωθεί σε όλη τη κοινωνία πια. Και δεν μπορεί κανείς να πεί ότι δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις είτε απο τους μεν είτε απο τους δε.
Δηλαδή θες να πεις πως είναι μεμονωμένο περιστατικό (έχει- δεν έχει συμβεί έτσι όπως το ακούς σαν είδηση);
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι βλέπω χίλια δυο άλλα σημαντικότερα πράγματα που μου δείχνουν την κατάντια αυτής της χώρας.
Προς mods: To παρόν thread και το άλλο για τα γεγονότα δεν υπάρχει λόγος να είναι ξεχωριστά. Περισσότερο ταλαιπωρία είναι παρά λειτουργικότητα. Μπήκα στο άλλο, διάβασα για την μπατσίνα και postαρα την άποψή μου, τώρα μπαίνω σε αυτό και διαβάζω για το ίδιο πράγμα. Ποιό το νόημα να υπάρχουν δύο διαφορετικά thread πια; Αφού τα ίδια λέμε και στα δύο.
Copy paste αυτά που έγραψα στο άλλο για το θέμα:
Το είχα πει και θα το ξαναπώ. Όσο και αν μισώ τους μπάτσους τέτοιες “τυφλές” επιθέσεις είναι αδικαιολόγητες αν γίνονται. Ακόμα και αν οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι ίδιοι οι μπάτσοι παραμένουν αδικαιολόγητες.Κανείς δεν πρέπει να χαίρετε με τέτοια περιστατικά. Αν το κάνει τότε είναι ίδιος με αυτούς. Δεν γίνεται να κατηγορείς τους μπάτσους για τα βασανιστήρια στους ξένους, τις αναίτιες επιθέσεις στους διαδηλωτές, το αναίτιο ξύλο στους ναρκωμανείς κτλ κτλ κτλ και παράλληλα να κάνεις τέτοιες ενέργειες. Τότε είσαι ίδιος με αυτούς. Με την διαφορά πως αυτοί είναι θεσμοθετημένα όργανα του κράτους ενώ εσύ όχι. Εκτός από αυτό δεν έχεις καμία άλλη διαφορα. Οι καταπιεσμένοι δεν κάνουν εξέγερση κατά των καταπιεστών τους για να κάνουν τράμπα στους ρόλους. Κάνουν εξέγερση για να σταματήσουν να υπάρχουν αυτοί οι ρόλοι.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος βέβαια πως είναι πραγματικό το γεγονός με την μπατσίνα. Όταν πέθανε ο Αλέξης διέρευσε μια φήμη για νεκρό μπάτσο που ήταν ψέμα. Μετά μάθαμε για την Μυρτώ και (κοίτα σύμπτωση) λίγες μέρες μετά σκάει αυτή η φήμη. Anyway AN ισχύει είναι αδικαιολόγητη.
Διαφωνώ σε αυτό, το λάθος ήταν του χρήστη που το post- αρε και στα 2 threads (κατά τη γνώμη μου). Κατά τα άλλα, καλά είναι που έχουμε 2 διαφορετικά threads.
Γενικώς τα λες πάλι πολύ καλά.
Ναι μόνο που απο τη φύση της η εξεγερση και κατα επεκταση η επανάσταση εχει απο τη φύση της βια αρα και θυματα ακομα ακομα. Το να πεθάνει στην εξέγερση μπάτσος δε σημαίνει οτι γίνομαι ιδιος μ αυτους.
Αυτο τελείως παρενθετικα. Αλλωστε όσο και αν συμφωνω με τον ρόλο του ενοπλου αγώνα στη συγκεκριμένη φάση τον βρίσκω επικίνδυνο όσο και ύποπτο μήν πω…
Αυτές τις μέρες πολλά γράφονται σε blogs και είναι σίγουρο πως παίζονται επικοινωνιακά παιχνίδια από διάφορους. Προσωπικά είμαι επιφυλακτικός τόσο με το περιστατικό της “μπατσίνας” όσο και της “Μυρτώς” (και ας μοιάζει πιό αληθοφανές) μέχρι να επιβεβαιωθούν από περισσότερες πηγές.
Manson αυτά που γράφεις καταδικάζοντας το “συμβάν” σε τιμούν.
Davidian και Mike Stan, χαίρομαι που η “σιωπηλή πλειοψηφία” παύει να είναι τόσο σιωπηλή και ακούγονται περισσότερες φωνές λογικής. 8)
[QUOTE=Destroyer;509807]
Τελος οσο για τα μαγαζια που σπανε τα παλικαρια (κατα την γνωμη) μ καλα κανουν.
Δεν σπανε τυχαια μαγαζια… Σπασανε ολες τις τραπεζες, τις αντιπροσωπιες αυτοκινητων, την Σονυ, τα γραφεια της ΝΔ κ αλλες μεγαλες εταιριες του καπιταλισμου που εκμεταλευονται την δουλεια αλλων. Δυστυχως δεν σπασανε κ το ιντερνετ καφε (Η Απολυτη αποχαυνωση)…/QUOTE]
Τι λες ρε μεγάλε εσύ που δίνεις και συχαρίκια στα σπασίματα?
Μάλλον δεν έχεις ιδέα περί του θέματος, γιατί κάθεσαι μπροστά στην Sony τηλεορασούλα σου (όπως σωστά είπε ο freedom) και τρως πίτσες ζεστές χαζεύοντας την λεγόμενη “απαλλοτρίωση” της ξένης περιουσίας από “αντιεξουσιαστές”.
ΔΕΝ έσπασαν μόνο τράπεζες. Έσπασαν και μικρά μαγαζιά μεροκαματιάρηδων ανθρώπων, μικρές επιχειρήσεις που ζούν από αυτές 2-3 οικογένειες και έμειναν χωρίς δουλειά. Γιατί, αρκετές από αυτές, δεν πρόκειται να ανοίξουν ξανά ή θα πάνε αλλού ή, αν ανοίξουν, θα έχουν τεράστια διαφυγόντα κέρδη.
Δεν δικαιολογώ ούτε το σπάσιμο τράπεζας, ούτε πολυεθνικής, ούτε αυτοκινήτου, ούτε τίποτα.
Αν νομίζεις ότι έχεις κάπου δίκιο, διαμαρτυρήσου και κάνε αγώνες με άλλο τρόπο, γιατί με το σπάσιμο-κάψιμο-λεηλασία σίγουρα δίκιο δεν βρίσκεις.
η ιστορια με τον μπατσο που ηταν σε κωμα(3 χρονια οπως ειπωθηκε) και πεθανε αναφερεται στον μπατσο που ειχαν δειρει πολυ ασχημα περσι μου φαινεται στο φεστιβαλ που ειχαν παιξει οι beastie boys και οντως αυτος πεθανε αυτες τις μερες.αλλα εγω εκει πουτο διαβασα δεν ελεγε οτι ηταν σε κωμα 3 χρονια.απλα ελεγε οτι πεθανε
Μην τα λες αυτά, θα σε θεωρήσουν φασίστα!
Δε θα τον θεωρήσουν φασίστα, απλώς θα θεωρήσουν ότι λέει ανακρίβειες.
Και από την ταραχή τους, θα πάνε να σπάσουν 5-6 ντουζίνες μαγαζιά να μείνουν κι άλλοι άνεργοι.
Μπα, οι περισσότεροι είναι άνεργοι για άλλους λόγους, όχι για μία σπασμένη τζαμαρία.
Βασικά, το ξέρεις ακόμη και ο ίδος ότι τώρα λες πράγματα απλώς για να τα πεις, αλλά it’s ΟΚ, έχω υπομονή.
Το θέμα της ανεργίας είναι πικρό. Άσχημο να στήνεσαι στην ουρά για το επίδομα κάθε μήνα.
Δεν χρειάζεται να επιτείνεται το πρόβλημα με τέτοιους τρόπους.
Ό,τι λέω δεν το λέω απλά “για να το πώ”…και για αυτό έχω τη δυνατότητα να το τεκμηριώσω πάντα.
Μα δεν υπάρχει κάτι να τεκμηριώσεις εδώ. Όταν η απάντηση σου σε αυτό: ‘‘Δε θα τον θεωρήσουν φασίστα, απλώς θα θεωρήσουν ότι λέει ανακρίβειες’’ είναι αυτό: ‘‘Και από την ταραχή τους, θα πάνε να σπάσουν 5-6 ντουζίνες μαγαζιά να μείνουν κι άλλοι άνεργοι’’, τότε δε δίνεις την εικόνα ατόμου που μιλάει με επιχειρήματα. Δηλαδή το επιχείρημα σου στο ότι επισήμανα ότι η πληροοφία αυτή είναι ανακριβής, ήταν ότι μετά κάποιοι θα τα σπάσουνε. ΟΚ. Anyway, ας το λήξουμε εδώ, μιας και δε συζητάμε στην ουσία τίποτα.
Τεσπα…πάω revenge για μπύρες…θα επανέλθω δριμύτερος!
8)
Λινκ; Πηγη;:roll:
Από εδώ μάλλον
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/m_12.html
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_7759.html
δεν το ειδα στο νετ,το ειδα σε μια απο της εφημεριδες του μετρο που το ελεγε…δε θυμαμαι ποια