Ο αναρχικός δεν εντάσσεται στον ακροαριστερό, όχι.
Εγω δεν μιλησα καν για πλειοψηφια. Ακομα και μειοψηφια να είναι αυτοι που ΔΕΝ κανουν σωστα την δουλεια τους, αν δημιουργηθει μια «προκαταληψη» δεν θα φταιω ουτε γω ουτε τα media. Θα φταει το Σωμα και ας κοιταξει το ιδιο να αλλαξει αυτην την εικονα.
Ο Αλβανος και ο κάθε Αλβανος εκπροσωπει τον ευατο του, όχι το κρατος, ουτε ένα Σωμα ουτε μια οργανωση, ουτε τη χωρα του, ουτε τιποτα. Αν κανει κατι στραβο το χρεωνεται ο ιδιος. Αν δημιουργηθει μια «προκαταληψη» γι’αυτό φταιει αυτος που την εχει και όχι ο κάθε Αλβανος. Αν εγω θελω να γινω εγκληματιας δεν θα σκεφτω ότι θα βγαλω κακο ονομα στους Ελληνες.
αυτό. Ναι, κάτι Πλεύρηδες και λοιπούς, μπορείς άνετα να τους χαρακτηρήσεις έτσι, και δε νομίζω να παρεξηγηθούνε κιόλας, απλά έχω δει πολλούς -όχι απαραίτητα από δω μέσα- να μοιράζουν χαρακτηρισμούς απλόχερα, γι αυτό και η επισήμανση.
Λήξις.
Εδώ όμως δεν υπάρχει ένα παράδοξο;
Όπως πολύ σωστά αναφέρεις το σύνολο των Αλβανών δε μπορεί να ευθύνεται για τις ενέργειες των λίγων, γιατί όμως στους αστυνομικούς αυτό πάει ανάποδα; Γιατί οι ενέργειες των λίγων να καθορίζουν την εικόνα του συνόλου; Στη μία περίπτωση κάτι τέτοιο είναι κλειστομυαλιά και ρατσισμός, αλλά στην άλλη δεν είναι;
Και προσοχή, δεν υποστηρίζω πως η ΕΛ.ΑΣ. είναι μια χαρά και απλά υπάρχουν 2-3 βλάκες. Προσωπικά πιστεύω πως τα πάντα ξεκινάνε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και για αυτό δε μου αρέσει όταν η προσοχή και η κατακραυγή στρέφεται στα κατώτερα όργανα της τάξης και τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αν αύριο- μεθαύριο αναλάβεις εσύ (φανταστικό σενάριο) την αναδιάρθωση της ΕΛ.ΑΣ., θα απολύσεις 50,000 αστυνομικούς γιατί τους θεωρείς διεφθαρμένους; Με τους ίδιους λίγο-πολύ αστυνομικούς δε θα πρέπει να συνεχίσεις;
Είναι σαν να βρίζεις το Νίνη, που ο Βύντρα παίζει βασικό δεξί μπακ…
αυτο ακριβως εννοουσα!!
α οκ παω πασο.ετσι και αλλιως ποτε δεν ασχολουμουν φανατικα με τα πολιτικα!!
εγω σου λεω ρε παιδακι μου και να ειναι “ρατσισμος”, δεν ειναι στο χερι μου να αλλαξω την κατασταση.
δεν ειπα να απολυθουν 50.000 αστυνομικοι αλλα αν σε κραυγαλεες περιπτωσεις καταχρησης εξουσιας διωξεις 1-2, ε οσο να ναι την επομενη φορα ο αλλος μπορει να το σκεφτει καλυτερα. απλα δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια διαθεση η οτι θεωρουν τετοιες συμπεριφορες ανησυχητικες η λανθασμενες. περισσοτερο τους νοιαζει να μην βγουν στη φορα και τους κραξουν τα ΜΜΕ. ειναι θεμα νοοτροπιας που συμφωνω οτι ξεικναει απο πανω αλλα αυτο δεν δικαιολογει και τον μπατσο που θα βγαλει ολα τα κομπλεξ του και θα αφησει την ιδεολογια του να επηρεασει την δουλεια του. απλα ξερει οτι μπορει να το κανει γιατι δεν του χει πει κανενας οτι αυτο ειναι λαθος. νομιζει οτι αυτη ειναι η δουλεια του βασικα.
Και για το ότι τα πάντα οφείλονται στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, κι όχι στο σχεδόν αναμενόμενο ποσοστό ηλιθίων μπάτσων (ελαφρώς μεγαλύτερο από το ποσοστό ηλιθίων Ελλήνων), νομίζω το αποδεικνύει το ποστ του Isis από το cosmo.gr. 350 αστυνομικοί τιμωρήθηκαν πέρσι, σύνολο ποινών μερικές χιλιάδες χρόνια, αλλά συγκεκριμένα αδικήματα αμφιβάλλω αν θα τα βρεις μέσα σε αυτές τις υποθέσεις. Και ο λόγος είναι πως ήταν εντολές, είτε δηλώθηκαν επίσημα είτε ανεπίσημα.
Συμφωνώ μαζί σου πάντως, πως δε μπορείς να κάνεις τίποτα ούτε για αυτούς που πιστεύουν πως οι Αλβανοί είναι εγκληματίες ούτε για αυτούς που πιστεύουν πως όλοι οι αστυνομικοί πρέπει να πεθάνουν και είναι γουρούνια-δολοφόνοι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εκφράζεις τη διαφωνία σου και να προσπαθείς να τους μεταπείσεις.
189 κλοπές και διαρρήξεις, 65 κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, 9 ένοπλες ληστείες και μία δολοφονία, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Αυτή είναι η σπουδαία πολυπολιτισμική Ελλάδα σήμερα των Καραμανλήδων, Παπανδρέηδων, Παπαρηγαίων, Αλβανάνων. Σχεδόν Κολομβία δηλαδή… Λίγο θέλουμε ακόμα και θα την ξεπεράσουμε την Κολομβία, ζήτημα χρόνου είναι… ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
κατι τετοιες μαλακιες τις πιστευα και γω αλλα στα 15. στα 24 ειναι μεγαλο προβλημα
Eγώ θα πω δύο πραγματάκια και θα αποχωρήσω επειδή έχω δουλίτσα.
-
Επειδή τέθηκε το ζήτημα του ποιός είναι φασίστας και ποιός όχι, να πω απλά ότι: “ο φασισμός εκτός από ιδεολογία είναι και νοοτροπία”. Και στην περίοδο του Δεκεμβρίου ανακάλυψα πολλούς “φασίστες” μέσα σε αυτό το φόρουμ.
-
Ίσως να είναι μειονέκτημά μου αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω διάλογο με τους ακροδεξιούς. Μπορώ ΜΟΝΟ να τους ειρωνευτώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Και όχι, για όσους μπερδεύονται, αυτό δεν είναι φασιστικό.
Αυτά.
Στην Ελλάδα κυβερνά η δικτατορία των Μ.Μ.Ε. και οι θιασώτες της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Οι Έλληνες πολίτες όμως σύμφωνα με έρευνα του ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ:- Σε ποσοστό 60% θεωρούν ότι μία κοινωνία δεν πρέπει να αποτελείται από πολλές φυλές και θρησκείες.- Το 81% θέλει όριο σε ξένες φυλές και θρησκείες.- Το 87% θέλει οι μετανάστες από φτωχότερες χώρες να είναι λίγοι.- Το 77% θεωρεί ότι σε μία χώρα θα πρέπει να έχουν όλοι τα ίδια έθιμα και παραδόσεις.- Το 87,27% πιστεύει ότι η παρουσία των μεταναστών δεν ωφελεί την Ελλάδα.- Το 85% θέλει επαναπατρισμό των εγκληματούντων αλλοδαπών.Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του ευρωβαρόμετρου οι Έλληνες είναι οι πρώτοι στην Ευρώπη που δεν επιθυμούν να κονιορτοποιηθούν στα πλαίσια μίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Δεν επιθυμούν την παρουσία αλλοδαπών και ζητούν τον επαναπατρισμό τους. Τα ποσοστά που προαναφέραμε είναι τα υψηλότερα στην Ευρώπη και με διαφορά από τον δεύτερο. Για μία ακόμη φορά η ελληνική κυβέρνηση δεν σέβεται, όπως και οι προκάτοχοί της τη βούληση του ελληνικού λαού. Αντίθετα, προβαίνει σε νομιμοποιήσεις άνευ προϋποθέσεων δίνοντας το δικαίωμα κάθε καρυδιάς καρύδι να απολαμβάνει τα ίδια δικαιώματα με τον Έλληνα πολίτη για τον οποίο έχει πλήρη εικόνα, όταν για τον καθένα λαθρομετανάστη δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα.
ctrl+c / ctrl+v
Ρε παιδια νταξει τα ξεκαθαρισε… Κ μεις τον λεγαμε φασιστα:lol:
Βασικα σχεδον καμια σχεση… Καποια πραγματα ειναι κοινα, αλλα ακομα κι αυτα στο θεωρητικο επιπεδο ξεκινουν απο αλλη βαση… Αλλα αυτο ειναι μια τερααααστια κουβεντα
Συμπέρασμα: Οι Έλληνες είναι φασιστικός λαός.
Καλά, αν πάρουμε στα σοβαρά την κάθε “έρευνα”. Πάντα ο κάθε θιασώτης μιας θεωρίας/ιδεολογίας προσπαθεί να ανατρέξει στην αυθεντία και τη σιγουριά της “επιστήμης”, ή στη δύναμη των αριθμών και της στατιστικής, για να επιβεβαιώσει τις απόψεις του.
Όχι πως έχω και πολύ υψηλή εντύπωση για πολλούς Έλληνες δηλαδή, για ένα ποσοστό ισχύει ένας λαικισμός και ένας εθνικισμός απο τους πολύ ισχυρούς - σε συνδυασμό με αυτή την τόσο τυπική “παιδεία” του μέσου νεοέλληνα. Για ένα ποσοστό ισχύουν σίγουρα τα παραπάνω.
Αλλά τι μου λέει εμένα αυτό? Τίποτα. Όπως τίποτα δε μου λέει το οτι ο Χίτλερ και οι ναζί ήταν τόσο αγαπητοί απο την πλειοψηφία των Γερμανών κάποτε.
Ο λαός είναι μια δυνατότητα για το καλύτερο, και για το χειρότερο.
αχου αυτοι οι μεταναστες… να δω χωρις αυτους αν θα ειχε την ευκαιρια ο νεοελληνας να παρακολουθησει με “εθνικη υπερηφανια” τους Ολυμπιακους αγωνες στην χωρα που τους γεννησε (sic). Αν χωρις αυτους είχε την δυνατοτητα να ικανοποιησει την σχεδον σεξουαλικη του πεινα για καταναλωση στα διαφορα MALL. Αν χωρις αυτους ειχε την ευκαιρια να νιωσει λιγο ευρωπαιος, λιγο δυτικος ρε παιδι μου με το μετρο της αθηνας, τη γεφυρα ριου - αντιρριου , την εγνατια κ.α. δημοσια εργα. Αν χωρις αυτους ειχε την ευκαιρια να αγορασει την μεζονετα των ονειρων του για να στεγασει την ονειρεμενη (μικροαστικη) ζωη του. Αν χωρις αυτους ειχε την ευκαιρια να τους αφησει στα χωραφια να παραγουν τον πλουτο του με μισθο πεινας, ενω αυτος γαιοκτημονας πια θα αραζε στο καφενειο του χωριου να χαζευει πετρουλα στο τιβι. Αν χωρις αυτους θα ειχε την ευκαιρια η καθε κυρατσα να αγορασει μαιμου τσαντα Burberry (η οπως στο διαολο λεγεται) στο παζαρι του Πειραια, για να πουλησει μουρη στη γειτονισσα της. Aν χωρις αυτους να δω ποιος θα καθαριζε τα σκουπιδια της καλοβολεμενης ζωης του, γιατι οπως και να το κανουμε ειναι ντροπη να εισαι νεοελλην και σκουπιδιαρης. Αν χωρις αυτους που θα βρισκαν διαθεσιμους επιβητορες οι κυριες της καλης κοινωνιας για να ικανοποιησουν τα παραμελλημενα , απο τους χοντρομπαλαδες συζυγους τους, κορμια τους. :lol::lol:
Πρεπει να υπολογισεις και τα εκατομμυρια των Ελληνων που μεταναστευσαν σε χωρες πολυ πιο πλουσιες.Εκει τι γινεται?
Επισης,αν δεν υπηρχαν αλλα εθιμα κ.τ.λ. θα ακουγες δημοτικα και οχι metal.κι εσυ κι εγω.
Στο μεγαλυτερο μερος του συγκεκριμενου post σου διαφωνω.
Εγω απλα το ανεφερα και μπορω να αναφερω κιαλλα στοιχεια επισημα επειδη εχει χαθει η λογικη σε καποια μεριδα ανθρωπων που ειτε απο αντιδραση ειτε απο αγνοια ειτε απο σκοπιμοτητες προσπαθουν να πουν οτι η εγκληματικοτητα δεν συνδεεται με τη λαθρομεταναστευση και πως οι Ελληνες ειναι φασιστες και αλλα ανυποστατα.Το εγκλημα,η ανεργει,ο θανατος και ολα τα σχετικα δεν εχουνε παραταξη.Δεν νομιζω οτι οι Ελληνες σαν λαος ειναι φασιστες οι ακραιοι επειδη διακρινουν μια πραγματικοτητα.Το ζητημα για μενα ειναι οτι ουτε δημοψηφησματα κανουνε οι κυβερνησεις ουτε λαβαινουν υποψη τους την γνωμη του λαου σε πολλα ζητηματα και γενικα ειναι συμμετοχοι στην παρουσα κατασταση και συνενοχοι.Γιαυτο και ουσιαστικα δεν εχουμε την δημοκρατια στην οποια αποφασιζει ο λαος στο εκαστοτε ζητημα.