Συλληψεις μαθητων χωρις λογο στο κεντρο της Αθηνας πριν λιγες μερες.
http://chiourea.blogspot.com/2009/04/2009.html
μεμονωμενο περιστατικο Νο 48546307567. Και αν απο αυριο τα εν λογω παιδια υιοθετησουν το λαικο ρητο “Μ.Γ.Δ” θα τους ψεξουμε γιατι “δεν ειναι ολοι οι αστυνομικοι ετσι” γιατι “ετυχε να πεσουν στους κακους επαγγελματιες” γιατι γιατι γιατι… Αλλα ταυτοχρονα εμεις που καθομαστε κλεισμενοι στο γυαλινο πυργο μας απολαμβανοντας την μικροαστικη (ενιοτε και μεγαλοαστικη) ζωουλα μας, κριτες των παντων, δε θα αναρωτηθουμε ποτε γιατι ενα συνθημα οπως το “Μ.Γ.Δ” ακουγεται δεκαδες χρονια τωρα σε ολα τα μηκη και πλατη της Γης. Δε θα αναρωτηθουμε που ειναι οι “καλοι” αστυνομικοι. Δε θα αναρωτηθουμε ποτε ότι αποδεχομενοι σιωπηρα αρα και ενοχα τετοιες συμπεριφορες απο τους απο πανω, χτιζουμε το μελλον που δεν (??) θελουμε. Αλλα ενταξει το θεμα ειναι ο γυαλινος πυργος μας να στεκει στερεος και ολα τα αλλα να πανε να ********.
συνεχιστε να αποδεικνυεται ποσο μονοπλευρα βλεπετε τα πραγματα…μονο ανθρωποι με παρωπιδες αντιμετωπιζουν ετσι την απλη λογικη…
Απλη λογικη ειναι το παραπανω περιστατικο? :?
οχι ρε φιλε το παραπανω περιστατικο ειναι κατακριτεο απο μενα αλλα και απο ολους φανταζομαι!!!εγω μιλαω γενικα για το οτι ολοι λενε πανω κατω οτι δεν υπαρχουν ευσυνειδητοι και καλοι αστυνομικοι.και λιγοι να ειναι υπαρχουν!!
ναι ρε συ original αλλα και που υπαρχουν τι αλλαζει? εκαναν καμια διαφορα? η μηπως φταιει ο κοσμος που δεν το αναγνωριζει? γιατι αν το αναγνωριζε θα δουλευε καλυτερα η αστυνομια? αυτο ειναι το προβλημα. οτι η αστυνομια εχει την ευθηνη να αλλαξει και απο την στιγμη που η γενικη εικονα ειναι ιδια δεν απασχολει τον πολιτη αν υπαρχουν και καλοι αστυνομικοι.
η κουβεντα δεν οδηγει καπου.εχετε τις αποψεις σας και εγω τις δικες μου.οποτε ολα οκ.εγω απλα πιστευω οτι εστω και λιγοι,αστυνομικοι υπαρχουν οι οποιοι κανουν καλα την δουλεια τους απλα τους παιρνει και αυτους η μπαλα(σε αυτο αντιτιθεμαι) επειδη καποιοι συναδελφοι τους την εχουν δει “ραμπο” ή οπως αλλιως θελετε πειτε το(μαλακες…).
Που ειναι?? Γιατι δε βγαινουν στο προσκηνιο ?? Να μιλησουν να ξεκαθαρισουν τη θεση τους απο την πλεμπα των “κακων αστυνομικων”?? Γιατι δε προσπαθουν να αλλαξουν την αστυνομια απο τα μεσα?? Γιατι κρυβονται λοιπον??
τι να σου πω ρε ισις που να ξερω γιατι δεν βγαινουν να τα πουν!φανταζομαι,επειδη δεν ζουμε σε ενα κοσμο τελειο στον οποιο παντα ο νομοταγης βγαινει κερδισμενος,μπορει να φοβουνται επειδη ειναι λιγοι μηπως υπαρχουν καποιες συνεπειες απο τους “κακους” συναδελφους τους…
ρε παιδιά! Τι είναι το ζαμπόν;
Πρεζα.8)
Πάλι καλά… Για μια στιγμή φοβήθηκα πως μετά τις κουκούλες, απαγορεύτηκε και η Μορταδέλα στην Ελλάδα. :lol:
Δύο ερωτήσεις:
-
Με βάση τα λεγόμενά σου συμφωνείς ότι το “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι” για την συντριπτική πλειοψηφία του σώματος αυτού ισχύει, έτσι;
-
Αυτή η μειοψηφία που επιλέγει να συμπορεύεται και να συναναστρέφετια με τους “κακούς” μπάτσους χωρίς ενοχές δεν έχει και αυτή την δικιά της ευθύνη;
αλλον ρωτησες, αλλα θα πεταχτω κι εγω να σου απαντησω:lol:
νομιζω υπαρχουν κοντα στους 40000 αστυνομικους στην ελλαδα.μπορει να μην ειναι μεμονωμενα περιστατικα οι απανθρωπες πραξεις τους αλλα δεν νομιζω πανω απο τους μισους να ειναι καθικια.
οτι πανω απο τους μισους ειναι εφησυχασμενοι,ναι θα συμφωνησω.
πες μου ομως σε ποιον τομεα των δημοσιων επαγγελματων βγαινουν οι ‘‘καλοι’’ να τα χωσουν στους ‘‘κακους’’?
δεν αρνουμαι οτι εχουν μεγαλη ευθυνη, αλλα η νοοτροπια των ανθρωπων γενικα ειναι ‘‘κοιτα τη δουλεια σου’’.κακη μεν, αλλα συμβαινει παντου.
μην τους διαχωριζουμε απο τους υπολοιπος πολιτες.τον ιδιο μισθο παιρνουν και στις ιδιες γειτονιες ζουν.
οποως ολοι οι αλλοι εχουν υιοθετησει την ‘‘στ’αρχιδια μου’’ νοοτροπια.αυτο ειναι το λαθος.
1)εννοειται οτι συμφωνω οτι ισχυει για μεγαλο αριθμο αστυνομικων!!!
2)βασικα την απαντηση την εδωσε ο indeferrent sun.σε καμια αλλη υπηρεσια του δημοσιου δεν βγαινουν οι “καλοι” να τα “χωσουν” στους “κακους”
Δεν νομιζω οτι ολες οι δημοσιες υπηρεσιες στην Ελλαδα ειναι σαν την Αστυνομια…Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.Απο τη στιγμη που επιλεγεις να γινεις αστυνομικος εχεις κανει πολυ περισσοτερες απο μια επιλογες.Οταν επιλεγεις να γινει εφοριακος η ΙΚΑτζης οχι…
8O8O8O
Να υποθέσω πως δεν έχεις ακόμα υποβάλλει δική σου δήλωση;
Μιλάμε για ένα επάγγελμα όπου ο “καλός” δεν τα χώνει στον “κακό” επειδή βασανίζει Πακιστανούς, βαράει κόσμο, τραμπουκίζει ναρκωμανείς αφού πρώτα τα παίρνει από εμπόρους κτλ. Σε άλλα επαγγέλματα ο “κακός” απλά μαλακίζεται στο facebook αν είναι υπάλληλος ή κάνει περισσότερα τσιγάρα στα διαλείματα αν είναι οικοδόμος κ.ο.κ… Άλλο το να δέχεσαι να συμπορεύεσαι με τον “κακό” μπάτσο και άλλο με τον “κακό” ενός άλλου επαγγέλματος…
Kαλα υπεθεσες…Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι διαφορετικο να παιρνεις μιζες και να κωλοβαρας(πραγματ απου κανουν και οι μπατσοι) και αλλο να κανεις κατα περιοδους(μερικοι ισως και καθημερινα) πραγματα που αναφερει ο manson…Το αστυνομιλικι θελουμε δεν θελουμε κουβαλαει κουβαλαει καποια πραγματα μαζι του.