Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

indifferent sun, σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς το multiquote για να μη τριπλοποστάρεις. Κάτω δεξιά, στα ποστ που θες να κάνεις quote, έχει ένα “+”. Το πατάς και όταν πατήσεις post reply το σύστημα σου βγάζει αυτόματα όλα αυτά τα quotes.

Αυτή τη φορά στα κάνω εγώ merge…

Δηλαδη συγνωμη…Καποιος γινεται μπατσος επειδη δεν εχει να ζησει?Φασκεις και αντιφασκεις…Ρωτας εμενα ποια δημοσια υπηρεσια σου εξασφαλιζει αμεσως εισοδημα(εισοδημα για να ζησεις?εισοδημα μεγαλο?τι εισοδημα? εισοδημα ισο με του αστυνομικου?δεν καταλαβα βασικα)…Για να μη γινεις υπαλληλος σε καποιο καταστημα αλλα αστυνομικος ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τοτε αυτο που θα σε τραβηξει ειναι ΤΑ ΛΕΦΤΑ.Οποτε το παραδειγμα που φερνεις με το ηθικο παιδι μας λεει οτι μπαινει στην αστυνομια για να βγαλει περισσοτερα απο οτι αν δουλευε ως ιδιωτικος υπαλληλος ας πουμε.Οποτε στην αστυνομια δεν μπαινεις να για να εχεις ψωμι να φας αλλα να εχεις πολυ χωμι να φας…(κανω καπου λαθος?)…

Με το τελευταιο παραδειγμα τι θες να μου πεις?:?..Το οτι αν εισαι 18 χρονων εν ξερεις τι παει να πει εξουσια κλπ?Ειναι λαθος…Τα παιδια καθοριζονται απο πολυ πιο πριν…Ακους να βριζουν τους Αλβανους,να φασιστιζουν να κανουν οτιδηποτε…Ολα περνανε μεσα απο την οικογενια…Στα 18 εχεις σκεφτει σιγουρα αυτα τα βασικα πραγματα.Οποτε ο φιλος σου ή ηταν εντελως ανιδεος και νομιζε οτι η αστυνομια απλα δινει λεφτα και σωνει κοσμο ή υπηρχαν αυτες οι ιδεες στο πσιω μερος του μυαλου του.Και στις 2 περιπτωσεις κατακριτεος ειναι…

Οτι θεωρουμε εμεις(οι οποιοι εμεις) κακο το συγκεκριμενο επαγγελμα δεν ειναι δικο μας θεμα…Προκυπτει μεσα απο την αναλυση της πραγματικοτητας.Το επαγγελμα αυτο δεν υπαρχει για να σωνει γιαγιαδες απο τσαντακηδες αλλα να διατηρει την εκαστωτε αρχουσα ταξη της στη θεση.Το θεμα απο κει και περα ειναι ποιο ειναι οκ με την αρχουσα ταξη,ποιοι κατα,ποιοι δεν θελουν αρχουσα ταξη κλπ.

Ενταξει μη το παιζεις και φυλακας των Θερμοπυλων.Εμεις καλοι εσεις κακοι:p…Συμφωνω οτι οι προσωπικες επιθεσεις πρεπει να λειπουν.

Με λάβωσες θανάσιμα με τον σαρκασμό σου.
Αντί να κοιτάξεις να σοβαρευτείς 25 χρονών άνθρωπος και ν’ ασχοληθείς σοβαρά με ορισμένα πράγματα (μα γιατί ν’ ασχοληθείς, τι λέω) ειρωνεύεσαι εμένα που κοντράρω οτιδήποτε μ’ απασχολεί κι είναι στραβό. Αλλά είπαμε απ’ αυτούς είσαι, η βολή μας ο καναπές μας και κατα τ’ άλλα κριτική σ’ όσους χαλάνε την ηρεμία μας/μας τα χώνουν ωραίος κι εις ανώτερα.

Μην μου πουλήσεις άλλο ουδέτερο υφάκι γιατί γίνεσαι χειρότερος.

πουλάω ουδέτερο υφάκι για 5€

υπογραφή: ο χειρότερος! :lol:

οκ, BAN, ξεκαύλωσες τώρα, άσε το τόπικ να ασχοληθεί και με κάτι σημαντικότερο από την πάρτη σου και τις “διαισθητικές” σου πολιτικές απόψεις και την πάρτη μου

ναι λεω οτι μπορει η οικογενεια του να μη μπορει να τον βοηθησει για τις σπουδες του.
εαν εσυ πιστευεις οτι 1200 ευρω ειναι μεγαλο εισοδημα, παω πασο.τοσα παιρνουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι.
και ναι, αν θελει αντι για 700 να βγαζει 1200 μαγκια του.οι δασκαλοι και οι λοιποι δημοσιοι που διαμαρτυρονται για το εισοδημα εχουν δικιο, ενω για τον αστυνομικο 1200 φτανουν για να ζησει την οικογενεια του?μη γινομαστε ρατσιστες.
αλλο μια σιγουρη θεση στο δημοσιο και αλλο μια μη σταθερη στον ιδιωτικο.δεδομενο.

δεν ειναι ετσι τα πραγματα.εγω δεν γνωριζω ανθρωπο που να μην εχει βρισει αλβανο.αρα ολοι ειναι ρατσιστες.δε λεω οτι δεν ξερει τι θα πει εξουσια, αλλα δεν τον καιει μετα απο ενα χρονο διαβασματος να παει να βαραει και να καταπιεζει.σιγουρα θα προτιμουσε να εχει 4-5 χρονια φοιτητικης ζωης αντι τον περιορισμο της σχολης.λες κατακριτεο κατι για το οποιο ολοι ανθρωποι(δυστυχως) προσπαθουν,δηλαδη το να βγαλεις λεφτα.ναι για τα λεφτα πηγε.ολοι για τα λεφτα σπουδαζουν και δουλευουν.οχι μονο οι μπατσοι.αλλο ενα δειγμα ρατσισμου απεναντι τους.

η αστυνομια ετσι καταντησε λογω των κυβερνωντων κομματων.και παλι ομως οι περισσοτεροι αστυνομικοι θα σωσουν και τη γιαγιακα, θα ρυθμισουν την κυκλοφορια, θα συλλαβουν τον κλεφτη ή τον εμπορο ναρκωτικων.
αστυνομια δεν ειναι μονο τα ματ.

μεσω του forum δε γινεται καποιος να αλλαξει γνωμη.απλα δημιουργουνται προβληματισμοι που ολοι πρεπει να σκεφτουν.
και εγω επιμενω σε αυτα που λεω διοτι εχω γνωρισει αρκετους αστυνομικους, για να καταλαβω την σταση τους, αλλα και αρκετους αριστερους ή αναρχικους.
τον ρατσισμο και την ακραια κριτικη προς ολους τους αστυνομικους τη θεωρω δεδομενη απο την πλευρα των δευτερων, οι οποιοι σε πολλα εχουν δικιο αλλα με τον τροπο που το διεκδικουν ποτε δε θα καταφερουν να δικαιωθουν.
γνωμη μου.

Απορία προς τους γνωρίζοντες:

εμείς που θέλουμε μια αστυνομία που θα υπακούει στο σύνταγμα της Ελλάδος, που θα βγαίνει με δημοκρατικές διαδικασίες, σε ποια μεριά ανήκουμε; Της τωρινής αστυνομίας, σίγουρα όχι. Της μεριάς μάνσον και ΒΑΝ πάλι σίγουρα όχι. Εμείς που ανήκουμε οι καψεροί; Να ξέρω κι εγώ τι να δηλώνω ο καψερός. Να ξέρω τη μεριά που διάλεξα…

εσυ να δηλωνεις αστος, κρυφορατσιστης, ανθρωπος που ανταλλασει την ελευθερια του για την ασφαλεια του και ρουφιανος του συστηματος νοικοκυραιε.:lol::lol::lol:
και λιγο χιουμορακι.
ελπιζω παντως στο παραπανω ρητορικο ερωτημα να μην αναφερεσαι σε μενα, γιατι ακριβως γι αυτο απορω κι εγω.

Συγγνώμη. Δε μου επιτρέπω να πάρω θέση :lol::lol:

(με άλλα που έχεις γράψει έχω τις διαφωνίες μου, αλλά για αυτό το θέμα συγκεκριμένα δε θυμάμαι να έχεις γράψει κάτι που να με έβρισκε κάθετα αντίθετο)

Όπως είπες εσύ κανείς δεν θα αλλάξει άποψη μέσω φόρουμ γι’ αυτό και δεν θα προσπαθήσω γι’ αυτό τώρα. Λες πολλά πράγματα που είναι αφελή αλλά δεν έχω χρόνο τώρα να τα θίξω. Αυτό που είπε όμως μου έβγαλε το μάτι. Το γεγονός ότι βρίσκεις αυτονόητο πως όλοι βρίζουν τους Αλβανούς και δεν σου κάνει εντύπωση είναι από μόνο του ρατσίστικο. Ναι indifferent sun, είναι ΟΛΟΙ ρατσιστές. Όσο και αν σε σοκάρει.

Χμου… Δεν ξέρω αν η τωρινή αστυνομία υπακούει στο σύνταγμα της Ελλάδας, πάντως στο σύστημά και στον τρόπο λειτουργίας της Ελλάδας υπάκουει…

αυτο λεω.δε με σοκαρει.το 99% των ανθρωπων και των μετεπειτα αναρχικων και αντιρατσιστων εχουν βρισει Αλβανο.
ελπιζω να μην νομιζεις οτι αναφερθηκα μονο για τους αστυνομικους.
αναφερομαι σε ολους τους Ελληνες.

Άντε και πες πως το έχουν κάνει όλοι, αυτό τι σημαίνει;
Λάθη κάνεις, το θέμα είναι να αποκτάς κρίση και να τα διορθώνεις και να μην συνεχίζεις σαν άλλος original_1924 ή ακόμα χειρότερα damnation777 και να διυλίζεις τα όποια σκατά έχουν περάσει στο κεφάλι σου από μία κοινωνία λαθών, ένα σύστημα χτισμένο έτσι ώστε να επωφελούνται λίγοι.

Διαφωνώ πως το 99% των Ελλήνων έχουν βρίσει Αλβανούς. Εκτός αν εγώ και κάμποσοι ακόμη γνωστοί μου είμαστε στο 1% που το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο. Θέμα παιδείας είναι από το σπίτι…

Κατά τα άλλα, περιμένω ακόμα να μάθω, εγώ σε ποια μεριά ανήκω, ώστε να ξέρω ποιοι είναι οι “οχτροί” μου και σε ό,τι παράγω στη ζωή μου, να βάζω όρο “προορίζεται μόνο για αυτούς της δικιάς μου μεριάς”…

βασικα, δεν εννοω να βρισεις μπροστα του, αλλα γενικα.
αν δεν εχεις βρισεις γενικα εσυ και πολλοι αλλοι χαιρομαι.
αλλα η πλειοψηφια, πλειοψηφια.

Γενικεύεις και τσουβαλιάζεις για να στηρίξεις την αναπόδεικτη θέση σου. Δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Όσο και να προσπαθείς να πείσεις ότι υπάρχει ψιλορατσισμός σε όλους, δε νομίζω να το καταφέρενεις.

Επίσης, από πότε μπορείς να κρίνει κανείς τις πολιτικές απόψεις κάποιου ως διαισθητικές? Πως μπορείς να ξέρεις τι έχει διαβάσει και τι μόρφωση έχει? Και στην τελική, ακόμα κι έτσι να είναι, που το πρόβλημα? Το αυθόρμητο είναι φορέας του συνειδητού, και δεν υπάρχει καμιά θεωρία που να μη στηρίζεται στην πράξη.

Εδώ όμως κολλάει η θέση που προσεταιρίζεται ο μάνσον και ο BAN για την ουδετερότητα. Δηλαδή, ορισμένοι ψάχνουν τις άπειρες δικαιολογίες για να μην προβούν σε δράση για οτιδήποτε, θεωρητικοποιώντας το βόλεμα της συνείδησής τους, την ουδετερότητά τους και την αδιαφορία τους για να στηρίξουν την αδράνειά τους.

σε ποιον απευθύνεσαι; Εγώ μίλησα για τις διαισθητικές απόψεις του ΒΑΝ, μετά από δικιά του παλιότερη δήλωση, αλλά δεν είπα ποτέ πως όλοι είναι ρατσιστές… Με έχεις μπερδέψει ΡεντΡαμ

1)To λες και μονο σου.Αν το προβλημα του ειναι τα λεφτα μπορει να γινει καθηγητης,δικαστικος κλητηρας,εφοριακος κλπ κλπ δοξα τω θεω στην Ελλαδα απο δημοσιες υπηρεσεις εχουμε.Το να γινει μπατσος δειχνει και κατι αλλο.
2) Καλα αυτο που ελς στην αρχη ειναι…:-s…Ελπιζω να μην το παραθετεις ως επιχειρημα μονο…Εγω σου μιλαω για αντιληψεις που δημιουργουνται μεσω του περιβαλλοντος σου και το πως τα εξωτερικα ερεθισματα απο την κοινωνια περνανε στο παιδι μεσω αυτου.Δεν θεωρω κατακριτεο το να βγαλει καποιος λεφτα.Ειναι αναλογα πως τα βγαζεις.Σε παρακαλω μην βγαινει οτι ειδικα αυτοι που βγαλαν μορια για να γινουν μπατσοι το καναν με το πιστολι στο κροταφο…ΕΠΙΛΟΓΗ ειναι.
3)Βαση αυτου που λες καποτε η αστυνομια ηταν καλη.Αυτο ακουω και στην τηλεοραση αλλα για καποιο λογο δεν το καταλαβαινω.Ποτε η αστυνομια ηταν καλη πριν 10,20 χρονια?στη Χουντα?Πριν τη χουντ απου ηταν παλι σαν χουντα?
Το σωσιμο της γιαγιας ηταν το μοναδικο που επρεπε να κανουν απο τη στιγμη που η κοινωνια μας εχει εγκληματικοτητα.Αλλα οπως βλεπουμε γυρω μας ακομα και το προβλεπομενο δεν γινετα αλλα γινονται διαφορα αλλαι…Ε τωρα ας μην μιλησουμε για ναρκωτικα κλπ γιατι θα παει μακρια…και το φανταζεσαι οτι μπορω να ανασυρω απειρα επιχειρηματα περι αυτου.

1)αυτα που λες το ξαναλεω απαιτουνε σπουδες=εξοδα.
2)επιμενω οτι η πλειοψηφια δε γινονται αστυνομικοι λογω ιδεολογιας.επιμενω λογω της οποιας εμπειριας μου.
3)δεν ειπα οτι παλια ηταν καλη.λεω οτι δεν την εχουν αφησει να γινει σωστη την αστυνομια.
4)οντως υπαρχουν πολλα παραδειγματα για τα ναρκωτικα,αλλα υπαρχουν και παραδειγματα ανθρωπων, που εχασαν τη ζωη εν ωρα τετοιου ειδους υπηρεσια, αλλα αυτα ξεχνιουνται.

Στη σιωπηλή πλειοψηφία μάλλον. :slight_smile: Σε αυτό το υγιές κομμάτι της κοινωνίας που δεν πείθεται πως για όλα μας τα δεινά φταίνε τα οπλισμένα, ανεκπάιδευτα και κακοπληρωμένα 20χρονα της ΕΛ.ΑΣ. και για αυτό η μόνη λύση είναι να τους κάψουμε ζωντανούς #-o, αλλά από την άλλη φρικάρει και ανησυχεί βλέποντας πως η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά που της έχουν εμπιστευθεί, περιφρονεί το σύνταγμα και εφαρμόζει επιλεκτικά, μόνο στους πιό αδύνατους τους νόμους.
Σε αυτή την σιωπηλή πλειοψηφία που συκοφαντείται ως “ουδέτερη” και “απαθής” επειδή δεν βγαίνει να συμμετέχει σε μαζικές πράξεις εκτόνωσης επειδή ξέρει πως αυτές δεν είναι τίποτα περισσότρο από αυτό. :wink:

μια ερωτηση…απο που ξερεις οτι δεν εχω κριση και δε διορθωνω τα λαθη μου???

Σκατά. Αντε να ρίξεις γκόμενα με όλα αυτά. Μπορώ να αλλάξω μεριά ή είναι αργά? :lol: