:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οι “αξιωματούχοι” καλώς ή κακώς είναι αυτοί που έχουν μπαχαλέψει τη χώρα. Το ζήτημα με τον πρύτανη είναι έφαγε λοστό στο κεφάλι ή όχι?Γιατί όσοι ήταν εκεί αρνούνται ότι έγινε κάτι τέτοιο? Αν όντως έφαγε λοστό γιατί όσοι ήταν δίπλα του δεν βγαίνουν να το ανακοινώσουν και να το χαρούν? π.χ. στο indymedia καραγουστάρουν όταν ανεβάζουν φωτό με ξυλίκια στους Ματατζήδες.
Αν όμως δεν έφαγε ούτε ξύλο ούτε λοστό ο πρύτανης και δεν τον πείραξε κανείς, τότε τι είναι ο πρύτανης ?
Επαναλαμβάνω πως δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε πραγματικά εκεί , αλλά ρε πούστη μου σαν δικαιολογία για άρση ασύλου μου φαίνεται εμένα.
Ναι αλλά δε μου φαίνεται λογικό (όσο κουρασμένος και να είναι κάποιος) να του φαίνεται καλή αυτή η μπατσοκρατία. Και μιλάμε για άτομο που είναι στον κεντρώο χώρο ιδεολογικά.
Με αυτά τα άτομα νευριάζω. Γιατί έχω ακούσει ατάκες περι καθαρισμού των εξαρχείων, ενώ την ίδια μέρα ΕΞΩ ΑΚΡΙΒΩΣ από το πολυτεχνείο στις 7 το απόγευμα ήτανε καμιά 40αριά πρεζάκια και βαράγανε ενέσεις.
Μου φαίνεται ότι ΟΛΗ η χώρα μας πρέπει να πάθει καρκίνο και να κάνει μεταστάσεις μέχρι να ψοφήσουμε, αλλιώς δεν “καθαρίζει” η ελλάδιτσα.
Μήπως να το πάμε στο τόπικ για τα “πρωτοφανή επεισόδια” μιας και το θέμα δεν αφορά “αστυνομική βία”;
Γενικά πάντως, σε αυτό που ρωτάς, νομίζω πως η απάντηση είναι προφανής και δε θες να την παραδεχτείς. Με τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται πως το έφαγε το χτύπημα στο κεφάλι ο καψερός ο Πρύτανης. Τεράστια βλακεία, το 99% όσων ήταν στο κέντρο προχθές το καταλαβαίνουν πως αυτό ήταν λάθος και δεν έπρεπε να γίνει, αλλά πάντα υπάρχουν οι επαρκώς ηλίθιοι για να κάνουν κάτι τόσο ηλίθιο. Και το ότι κάποια στιγμή κάποιοι τον είδαν σώο και αβλαβή τον άνθρωπο, σας αρκεί για να μην παραδέχεστε τα τόσα ρεπορτάζ και την ανακοίνωση του Πρύτανη για να ακούμε “μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις του νοσοκομείου”, όπου κι αυτές προτιμάτε να μη τις πιστέψετε επειδή είναι “επίσημες”.
Πάντως, μπορεί η Διαμαντοπούλου να πέταξε το μπαλάκι στους Πρυτάνεις για το άσυλο, ο Χρυσοχοϊδης όμως με σημερινές του δηλώσεις δηλώνει κατηγορηματικά κατά του να πειραχθεί το άσυλο (θα μου πεις, το παραβιάζει και τώρα εξάλλου και δε θα έχεις πολύ άδικο… ) και προχθές η αστυνομία είχε το ΟΚ για να μπουκάρει στην Πρυτανεία και δε το έκανε. Αν το χτύπημα στον πρύτανη είναι προβοκάτσια για την άρση του ασύλου, τότε δε θα ήταν διαφορετικές οι ενέργειες στις παραπάνω 2 περιπτώσεις;
Το indymedia είναι ένας εναλλακτικός φορέας ενημέρωσης-προπαγάνδας. Το θεωρώ απολύτως αναμενόμενο να μη θέλει να πάρει διαστάσεις το θέμα του πρύτανη, όπως αντίστοιχα άλλες εφημερίδες κίτρινου τύπου δεν κάνουν αναφορά στις 800 προσαγωγές μέσα σε 3 μέρες.
Αυτό από που προκύπτει? Εγώ δεν μπορώ να εμπιστευτώ ούτε το Πασόκ, ούτε το Προπό ουτε τα ΜΜΕ. Προτιμώ να διαβάζω απόψεις ανθρώπων, να κατεβαίνω ο ίδιος στους δρόμους, να ενημερώνομαι από blog, tvxs, indymedia και μετά να βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα . Δε μπορώ να εμπιστευτώ αποδεδειγμένους ψεύτες και απατεώνες δημοσιογράφους.
Πόσταρα νομίζω πριν από λίγη ώρα τη δήλωση του Πρύτανη όταν τον έβγαλαν από την Εντατική που παρακάλεσε να ενημερώνεται ο κόσμος από τις επίσημες ανακοινώσεις του νοσοκομείου και μόνο, που χθες είχαμε πάλι την ίδια κουβέντα, μιας και δε την εμπιστευόσουν καθότι επίσημη.
Απορία: Αν γράψω στο indymedia “παιδιά, εγώ χθες είδα ντου στον Πρύτανη και έφαγε μια στο κεφάλι” θα το πιστέψεις τότε και θα συμφωνήσουμε; Τόσο εύκολο είναι;
karvou καταλαβαίνεις πόσο απέχει το σπρώξιμο πάνω σε μία στιγμή με ένταση (που και αυτό μαλακία είναι) από την απόπειρα ανθρωποκτονίας με λοστό, τούβλο, καδρόνι ή όχι; Καταλαβαίνεις πως στον κόσμο μένει νωπή πάντα η πρώτη είδηση και δεν σκέφτονται καν ό.τι κι αν ακολουθήσει μετά; Οι πολιτικάντηδες το γνωρίζουν καλά, και κάτι Καρατζαφέρηδες ακόμα καλύτερα. Αυτό το πράγμα της παραπληροφόρησης και μετά να προσπαθεί ο άλλος ν’αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας είναι τακτική, γι’αυτό φροντίστε να μην πέφτετε θύματα της.
Να το θέσω αλλιώς. Εμπιστεύομαι πιο πολύ ανθρώπους που γράφουν στα @@ τους το μέγκα , το αντ1, το σταρ, τη νετ, το σκαι. Εμπιστεύομαι πιο πολύ αυτούς που αναρτούν ειδήσεις στο indymedia παρά τον πρύτανη και τον πρετεντέρη. Εμπιστεύομαι πιο πολύ αυτούς που κατεβαίνουν σε πορείες και γράφουν την άποψη τους από την μαριέττα ή τον Βούγια.
Το κουράζουμε πάντως και όπως είπα και πριν δεν αφορά “αστυνομική βία” και κρύβει άλλες πληγές το θέμα.
Το πόσο δυνατά τον χτύπησαν ΒΑΝ, δε το γνωρίζω και πιστεύω και όσους υποστηρίζουν πως στο ντου που του έγινε από μικρή μερίδα κόσμου/ηλιθίων (όταν βγήκε από την Πρυτανεία, δηλαδή σε χρονική στιγμή μετά από τη φώτο του Ζούγκλα που έχει ακόμη το μπορντώ φόντο της Πρυτανείας), υπήρξαν πολλοί που τον υπερασπίστηκαν. Και επαναλαμβάνω πως το 99% του κόσμου ούτε που θα τον άγγιζε. Όχι γιατί θα δώσει τροφή στα media, αλλά γιατί είναι κρατικός λειτουργός με σπουδαία ακαδημαϊκή καριέρα και ισχυρή προσωπικότητα με πολιτικό παρελθόν που από μόνη της δημιουργεί σε πολύ κόσμο ένα είδος σεβασμού.
Και δεν έχω ιδέα το πως το παρουσίασαν τα κανάλια στην Ελλάδα, γιατί όλο το Σ/Κ έλειπα και ίντερνετ μπήκα το πολύ για 10 λεπτά κι αυτά γιατί ήθελα να μάθω για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Το ότι συγκεκριμένα media και κόμματα θα τα παραφούσκωσαν το πιστεύω και είμαι σίγουρος. Για αυτό εξάλλου και ο ίδιος ο Πρύτανης έκανε τη δήλωση για το από που να ενημερώνεται ο κόσμος. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση νιώθω πως όποιος πιστεύει πως ο Πρύτανης δεν έφαγε καμία στο κεφάλι, εθελοτυφλεί. Ακόμη και το “την έφαγε από ασφαλίτη” θα με παρεξένευε λιγότερο ως άποψη. Το να πιστεύει όμως κάποιος ακόμη πως δε την έφαγε ο Πρύτανης και λέει ψέματα μου κάνει εντύπωση.
@ Ζούγκλα
Έχουμε πολλές επικαλύψεις στους ποιους δεν εμπιστευόμαστε αλλά υπάρχει χάσμα σε αυτούς που εμπιστευόμαστε, οπότε ας το λήξουμε εδώ
Προσαγωγές επικίνδυνων τρομοκρατών…
Σε 3 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία στη Λεωφ. Αθηνών κατά τη διάρκεια μαθητικής πορείας. Νωρίτερα μαθητές τους είχαν ρίξει νεράτζια. Αυτή τη στιγμή η πορεία βρίσκεται στο ύψος Παλατάκι Χαϊδαρίου.
Από το τβχσ η είδηση.
Το (ηπιο?) καρδιακο επεισοδιο του Πρυτανεως - περαστικα του, γνωριζω απο πρωτο χερι τη δυσαρεστη εμπειρια καρδιακων προβληματων - επισκιαζει στα ΜΜΕ την δολοφονικη α-λα “γκοτζαμανης” επιθεση σε διαδηλωτρια που δεν ειναι “απλως” γυναικα μιας α’ ηλικιας αλλα πολιτικοποιημενη αγωνιστρια απο τα χρονια της χουντας. Που δεν προεβη σε αστικη εξαργυρωση της αντιδικτατορικης δρασης αλλα συνεχισε να παλευει αταλαντευτα για τον κομμουνισμο. Αυτο ειναι το “λαθος” της, το “λαθος” ολων εμας που παραμενουμε στοχοπροσηλωμενοι στον σκοπο της κοινωνικης χειραφετησης. Δεν ηταν ατυχημα, δεν ηταν συμπτωση, δεν ηταν λαθος ή τυχαιο γεγονος. Οπως επισης η σφαιρα περσι δεν “εξοστρακιστηκε” αλλα σημαδεψε στην καρδια τον Αλεξη και συνεχιζει να στοχευει τον καθε εναν που αγωνιζεται και διεκδικει το αυτονοητο - το δικαιωμα στη ζωη.
ΥΓ Και ορισμενοι ακομα στην κοσμαρα τους
Το ρεζουμέ για μένα είναι ότι συντονισμένα η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ προσπαθούν να νομιμοποιήσουν στα μάτια του μέσου έλληνα πολίτη την αστυνομική βία για την οποία και συζητάμε σε αυτό το τόπικ. Προληπτικές συλλήψεις, ξύλο, χημικά, δολοφονικά μηχανάκια, προσαγωγές, φακέλωμα. this is pasok!
Πάντως χθες ήμουν με άτομο που συνδέεται με τους Πολυμορφικούς και ήταν παρών στα γεγονότα με τον πρύτανη και μου είπε πως οι ίδιοι οι Πολυμορφικοί τον έβγαλαν από την βιβλιοθήκη προστατεύοντας τον από τα μπαχαλάκια που βρέθηκαν εκεί. Δεν ήμουν μπροστά για να μεταφέρω με βεβαιότητα το τι έγινε ακριβώς αλλά πολλοί μαζεμένοι αυτόπτες μάρτυρες που λένε το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζετε εχουν βρεθεί. Συν τοις άλλοις οι Πολυμορφικοί είναι και σοβαρά παιδιά, δεν είναι τίποτα μπαχαλάκια και δεν νομίζω πως θα επιτρέπαν να γίνει κάτι τέτοιο.
“[…]Ιδού τώρα τι δήλωσε σχετικά και κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής: «Ήταν ατύχημα. Ήδη ο μοτοσικλετιστής έχει επισκεφτεί την κυρία που τραυματίστηκε. Κάλεσε ο ίδιος ασθενοφόρο, ζήτησε συγνώμη και το θέμα έχει λήξει εκεί».
Ψέμα πρώτο: Δεν ήταν ατύχημα αλλά δολοφονική επίθεση, όπως όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και τα φωτογραφικά και κινηματογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν. Γιατί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βιάζεται να βγάλει αθωωτική δικαστική απόφαση, πριν καν έρθει στο δικαστήριο η μήνυση που καταθέτουμε;
Ψέμα δεύτερο: Από το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου τα ραδιόφωνα λέγανε ότι ο «μοτοσικλετιστής έχει επισκεφτεί την κυρία και ζήτησε συγνώμη», ενώ αυτός εμφανίστηκε κατ? εντολήν των ανωτέρων του το απόγευμα της ίδιας μέρας. Εξάλλου ήταν γνωστό στις αρχές ότι το ΕΕΚ είχε τον αριθμό της μοτοσικλέτας κι η ταυτότητά του δεν ήταν άγνωστη.
Ψέμα τρίτο: Ο «μοτοσικλετιστής» δεν κάλεσε το ασθενοφόρο. Το κάλεσε το ΕΕΚ, ενώ οι υπεύθυνοι της μηχανοκίνητης επίθεσης αρνήθηκαν να το κάνουν παρά τις επίμονες απαιτήσεις μας.
Ψέμα τέταρτο: Το θέμα δεν έχει λήξει ούτε δικαστικά- κατατίθεται μήνυση- ούτε ηθικά ούτε πολιτικά με μια υποκριτική συγνώμη για να βγει λάδι κι ο δράστης κι οι ηθικοί αυτουργοί, πρώτα-πρώτα ο ίδιος ο Χρυσοχοϊδης κι όσοι στείλανε τις μοτοσικλέτες πάνω στο πλήθος, εκσυγχρονίζοντας το τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη σε δίτροχο.
Ένα ανάλογο ψέμα διέδωσαν τα παπαγαλάκια του υπουργείου για την επίσκεψη του υφυπουργού Βούγια στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και την υποτιθέμενη «επίσκεψή» του στην σ. Κουτσουμπού. Η αλήθεια είναι ότι ο υφυπουργός δεν έγινε δεκτός αλλά αποπέμφθηκε από τον ίδιο τον γραμματέα του ΕΕΚ από το χειρουργικό ιατρείο όπου δίνονταν πρώτες βοήθειες στην σ. Αγγελική, με την επισήμανση : « Εσείς είσαστε με τους θύτες, εμείς είμαστε θύματα, δεν δεχόμαστε την υποκρισία σας. Η ζαρντινιέρα μας κυβερνάει ακόμα».
Με το όργιο καταστολής, τις 850 προαγωγές, τις διώξεις για κακούργημα με τον κουκουλονόμο Δένδια, τις δολοφονικές επιθέσεις των Ζητάδων και Δελτάδων, η κυβέρνηση Παπανδρέου-Χρυσοχοϊδη- Τρισέ-Γιούνγκερ, στις πρώτες εβδομάδες της ύπαρξής της, έσκαψε ένα μεγάλο πολιτικό λάκκο ανάμεσα σ? αυτήν και τον λαό. Πιστεύει ότι η σπρωξιά της οικονομικής χρεοκοπίας, και της αντιλαϊκής πολιτικής που απαιτούν οι «αγορές», η ΕΕ, το ΔΝΤ δεν θα την ρίξουν στον λάκκο που η ίδια ετοιμάζει; Θα την σώσουν τα παράσημα του Εφ Μπι Άι στον Χρυσοχοϊδη;”
Το θρασος των κυβερνητικων παπαγαλων δεν εχει οριο. Απο το κειμενο που μοιραστηκε στη σημερινη συνεντευξη τυπου του ΕΕΚ στην Αθηνα.
Το σφυροδρέπανο δεν πείθει:-k
Ωπ, ωπ… Αποκτά ενδιαφέρον το thread…
Matia άκυρη παρατήρηση, άκυρο ποστ, άκυρος εντελώς ρε παιδί μου. Εδώ συζητάμε συγκεκριμένα θέματα. Σαν να βγαίνω και να ποστάρω εγώ τώρα ότι ο κόκκαλης ελέγχει τη διαιτησία και ότι δεν μου αρέσει ο Ντομί αλλά τα μακαρόνια. Έλα σε παρακαλώ…
Γιατί βρέ είναι άκυρο? Επειδή δεν με πείθει το κόκκινο παπαγαλάκι που κράζει το πράσινο παπαγαλάκι? Δεν είμαι φοιτητής ίσως…γιαυτό…no hard feelings.
In b4 the dawn κατακεραυνωτικό ποστ
Επειδή δεν κρίνεις το περιεχόμενο του ποστ. Επειδή προσπερνάς το ότι ένας δελτάς με μηχανάκι παραλίγο να σκοτώσει έναν διαδηλωτή. Επειδή δεν σχολιάζεις ότι το ΕΕΚ βγάζει ψεύτες το υπουργείο, τα ΜΜΕ και το Βούγια. Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι φοιτητής ή όχι .
Άκυρος εντελώς. Τράβα δες τηλεόραση ξέρω γω…