Με τα ‘‘έως τώρα δεδομένα’’ πριν 2 χρόνια ο Μάνθος είχε ξυλοκοπηθεί και περυσι το Δεκέμβρη η βιβλιοθήκη είχε καεί.
Δεν τον είδαν ‘‘κάποια στιγμή’’, η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την έξοδο του.
Είδες κάποιον να υποστηρίζει ότι το indymedia έχει γράψει τη σωστή/αντικειμενική αποψάρα; Με το να το πηγαίνεις στο άλλο άκρο δεν εντυπωσιάζεις κανένα. Εγώ πρώτος μίλησα για τους ενδοιασμούς για το γεγονός αυτό, και εξέφρασα και τους ενδοιασμούς ακόμα και για το indymedia. Είπα το προφανές: ότι εμένα στη φωτό αυτός ο άνθρωπος δε μου μοιάζει με ανοιγμένο το κεφάλι από λοστούς και ξύλα.
Γνωρίζουμε ότι η κάθε κυβέρνηση μπορεί να ψεύδεται, και γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοί μπορεί να ψεύδονται και γνωρίζουμε ότι τα μέσα μπορεί να ψεύδονται. Οι περισσότεροι εδώ μέσα, απ? ό,τι βλέπω, δεν πιστεύουν ποτέ ούτε λέξη από τις πληροφορίες των παραπάνω πηγών. Τις πληροφορίες που τοποθετούνται ανώνυμα σε «ανεξάρτητα» site γιατί τις δεχόμαστε σαν να μας τις αποκάλυψε ο θεός ο ίδιος;
Δεν τις δεχόμαστε απροκάλυπτα. Ίσα ίσα. Απλά διαφορετική βάση δίνεις σε ανθρώπους που κατεβαίνουν σε πορείες και έχουν προσωπική και βιωματική άποψη και διαφορετική βάση στο λόγο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και των λοιπών έγκριτων
Αν δεις τα ποστς του Ζουγκλα θα καταλάβεις γιατί αναφέρω το indymedia. Σκέτο το ποστ μου που quotάρεις δε λέει τίποτα. Εκεί που ο BTD θέτει το θέμα εκεί που θα έπρεπε να επικεντρωθούμε (και εγώ για αυτό το θέμα προτιμώ να διαβάσω απόψεις, παρά για το αν σε κάτι μαζικό υπήρχε και κάποιος ηλίθιος που κατάφερε να κάνει κάτι τόσο ηλίθιο), επιστρέφεις για να μου ζητήσεις να απολογηθώ για εντυπωσιασμούς που δεν έκανα ποτέ και που αν διάβαζες σοβαρά όλο το διάλογο θα έβλεπες γιατί έγινε η αναφορά στο indymedia. Ούτε με τα ποστ σου (που δε τα θυμάμαι εξάλλου) ασχολήθηκα ούτε με τίποτα άλλο. Άσε που για τη στιγμή της φώτο, μιλάω σε μετέπειτα ποστ μου.
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά μετά θα βγω πάλι ο προβοκάτορας που αποπροσανατολίζει την κουβέντα!
Πόθεν το ξέρεις ότι πάνε σε πορείες, αφού δεν ξέρεις καν ποιοί είναι; Πόσο σφαιρική γνώμη μπορεί να έχουν; Πού ξέρεις ότι δεν είναι προβοκάτσια ή απλά ψέμα;
Δε μπορώ να είμαι σίγουρος αν είναι προβοκάτσια. Δε μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι ανθρωποι που κατεβαίνουν σε πορείες ή 'ασχετοι ή ασφαλήτες. Μπορώ όμως να τα έχω όλα αυτά που αναφέρεις στο μυαλό μου , να τα συνδιάζω και να βγάζω μια άποψη βασισμένη σε αυτά που βλέπω εγώ όποτε κατεβαίνω σε πορείες.
Το είπε πολύ σωστά ο Leper πιο πάνω. Δεν γράφει κανείς ότι το indymedia έχει την αποψάρα που όλοι άκριτα ασπαζόμαστε. Πάμπολες φορές θεωρώ ότι γράφει υπερβολες το ινδυ. Όμως πέρισι στην δολοφονία του Γρηγορόπουλου από το indy είχαμε την πρώτη πληροφόρηση. Αυτό δεν μπορώ να το παραβλέψω. Σημαίνει κάτι.
Ρε τι κάθεστε και απαντάτε σε παιδάκια που αράζουν σπίτι;
Vic Vega αγόρι μου αν θέλεις, εσύ και οποιοσδήποτε άλλος, να μάθει τι γίνεται στ’αλήθεια ας κατέβει στον δρόμο, έστω και σαν θεατής. Και τα ξαναλέμε οταν πνιγείτε στο πρώτο δακρυγόνο και την κάνετε.
Το προσπερνάω γιατί δεν έχει κάτι να πώ, ένας δελτάς με μηχανάκι είναι μαλάκας, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή? Να κατεδαφίσουμε την βουλή? Το ότι το υπουργείο τα ΜΜΕ και ο βούγιας λένε ψέμματα ισχύει από αρχαιοτάτων χρόνων, τι να πώ δηλαδή? Μπράβο στο ΚΚΕ που τους ξεμπρόστιασε? Σιγά τον πολυέλαιο…αν ο μηχανοκίνητος μαλάκας δεν χτυπούσε την συγκεκριμένη κυρία και χτυπούσε έναν λιθουανό θα έλεγε τα ίδια το ΚΚΕ? Θα προσπαθούσε να αποδείξει τα ψέμματα κλπ που ειπώθηκαν? Να σου πώ εγώ?
Surprise surprise…[SIZE=“5”]ΟΧΙ[/SIZE]
Μήπως είναι πιο άκυρη η αναδημοσίευση κειμένου ενός κόμματος? Να βάλουμε άμα είναι και της ΝΔ κανένα κλασικό κείμενο/σχόλιο “αντιπολίτευσης” σχετικά με τα γεγονότα και κανένα του Συριζα επίσης…έγκυρες πηγές τα κόμματα…το έχει αποδείξει η ιστορία…
FYI έχω σταματήσει όχι απλά να βλέπω αλλά να ΕΧΩ τηλεόραση από τα 25 μου και τώρα είμαι 34…νιώθω ελεύθερος εδώ και πολλά χρόνια…μην ξεχνιόμαστε όμως γιατί και το πολύ το indymedia κάνει το παιδί μαλάκα, ακριβώς όπως η τηλεόραση…υπάρχει όμως και μέση λύση και λέγεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.
Μάτια ναι έχεις τόσο προσωπική αντίληψη που δεν είδες καν ότι η ανακοίνωση δεν είναι του ΚΚΕ. Επιπλέον από πότε δεν έχει σημασία το να αναφέρεις και να καταγγέλεις τέτοια περιστατικά? Εδώ έχουμε σχεδόν 1000 προσαγωγές , γεγονός πρωτόγνορο και εσύ μας λες για την προσωπική σου αντίληψη. Πάρτην και κράτα την για τον εαυτό σου. Εδώ τόσες μέρες συζητάμε άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις για ένα ζήτημα που μας καίει. Αν θεωρείς ότι είναι ντεμοντέ γιατί μπαίνεις στη συζήτηση?
Δεν ήθελα να σε τρομάξω, έλα να γίνουμε φίλοι. Όμως την επόμενη φορά που θα θέλεις να ενημερωθείς για κάτι, αφού έχεις αμφιβολίες για την ενημέρωση που λαμβάνεις από κάθε πηγή, σου συνιστώ το πιο λογικό: κατέβα σε μια πορεία, και τα ξαναλέμε.
Άλλη φορά, ήδη κατασπατάλησα άσκοπα τις σημερινές ώρες για να μην χάσω την επικαιρότητα, γράφω 3 μαθήματα την Παρασκευή και δεν έχω διαβάσει τίποτα, πως με κόβεις; ;p
Τσάο, τα ξαναλέμε όταν!
Παιδιά εσείς που δεν πάτε σε πορείες για τα τουλάχιστον τρία δακρυγόνα που έπεσαν μέσα στο κέντρο των μπλοκ γνωρίζεται ή δεν σας το είπαν στις ειδήσεις; Η αστυνομία είχε την λογική να σπάσει τον τσαμπουκα στους διαδηλωτές από την έναρξη της πορείας και εγκατέστησε ένα κλίμα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Και ας μην το είπαν στις ειδήσεις.