Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

[QUOTE=zouglau;723389
Αρκετοί πιστεύουν πως η κίνηση του Χρυσοχοίδη δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από κίνηση εντυπωσιασμού. Μακάρι λοιπόν να είμαι εγώ ο αφελής και να μην καταφέρνω να βλέπω την όλη εικόνα. Μακάρι το Πασόκ να φέρει το σοσιαλισμό και να επανιδρύσει το κράταος. Μκάρι όσοι μπάτσοι ακουμπήσουν πολίτη ή έχουν σχέση με Χρυσή Αυγή να εκδιωχθούν όπως δήλωσε ο Υπουργός.Για να δούμε.Εδώ θα μαστε…[/QUOTE]

Λοιπόν το αποπάνω το πόσταρα στις 11/10 με αφορμή την εξόρμηση του Πασόκ στα Εξάρχεια. Είχαμε τότε μια συζήτηση για το που αποσκοπεί η κίνηση αυτή και που μπορεί να οδηγήσει. Αναφέρω απλά πως τις προηγούμενες μέρες είχαμε σχεδόν 1000 προσαγωγές. Ο υπουργός σήμερα ανακοίνωσε πως από τις αρχές του άλλου χρόνου θα έχουμε απαγόρευση χρήσης των δακρυγόνων και των χημικών κατά την αντιμετώπιση διαδηλώσεων και πως την άλλη βδομάδα θα έχουμε νέο σχέδιο αντεγκληματικής πολιτικής.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/12/2009_312236

Τα μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι:

• Κατάθεση την άλλη εβδομάδα του σχεδίου αντεγκληματικής πολιτικής

• Απο τις 2 Ιανουαρίου όλοι οι αστυνομικοί θα έχουν διακριτικά στις στολές τους και όταν βρίσκονται σε αντιμετώπιση διαδηλώσεων.Στα διακριτικά θα είναι είναι ο αριθμός τους αλλά και το όνομά τους.

Θυμηθείτε το θα έχουμε ντράβαλα. Ο τύπος έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Θέλει να κάνει τη χώρα USA .

Γράψε λάθος, όπου έγραψα ΚΚΕ βάλε ΕΕΚ, αλλάζει τίποτα σε αυτά που γράφω? Εκεί είναι η διαφωνία δηλαδή? Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και απάντηση δεν έλαβα, αν η τεθωρακισμένη μηχανή χτυπούσε ένα μετανάστη ή έναν άσχετο που απλά πήγε να πετάξει καμιά πέτρα να γουστάρει θα έβγαινε κανείς να ξεμπροστιάσει τα ψέμματα? @@ μέντολες, τον κώλο τους και ΜΟΝΟ κοιτάνε.

Τώρα εγώ πρέπει να βγώ έξω στους δρόμους και να πετάω πέτρες για να έχω άποψη για κάτι που αν δεν έβγαινα και δεν πέταγα πέτρες δεν θα γινόταν…οκ λογικό…#-o

Με εκνευρίζει το γεγονός ότι κανείς δεν μιλάει για την εκμετάλλευση την εκάστοτε πορείας/συγκέντρωσης από χίλιους δυό μαλάκες, στην πλειοψηφία τους φοιτητές που έχει κολλήσει η τσουγκράνα στα @@ τους από το ξύσιμο και το WOW αλλά και άλλους μαλακογκαύληδες που μετά τα περσινά δικαιολογημένα γεγονότα δημιούργησαν για πάρτη τους ένα νέο είδος διακοπών, αυτές του Δεκεμβρίου, οι οποίες περιλαμβάνουν πετροπόλεμο, γενικό σπάσιμο και λοιπές αθλοπαιδίες.

Είναι γελοίο απλά να το βλέπεις, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ότι αν γινόταν πορεία την συγκεκριμένη περιόδο, έστω και από τα νηπιαγωγεία της χώρας, θα γινόταν χαμός , τόσο δύσκολο είναι να συνεργαστούν οι διάφοροι φορείς με το υπουργείο π.χ. ώστε να γίνει σε άλλη ημερομηνία ή έστω να γίνει κάτι ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις?
Πολλά ζητάω θα μου πείς…

επικος βλακας

:lol::lol::lol:

Γιε, τρομερές διακοπές περάσαν 1000 άτομα ΜΟΝΟ σε Αθήνα αυτές τις μέρες στην ΓΑΔΑ, είχαν πολλές δραστηριότητες κατα την παραμονή τους και πιο πριν, μερικές από αυτές: ξύλο, βρίσιμο, εξευτελισμός.
Συγκρότησε την σκέψη σου, απέβαλλε το αντικομμουνιστικό σου μένος (δεν είμαι κομμουνιστής, αλλά εσύ σίγουρα δεν ξέρεις γιατί είσαι αντικομμουνιστής), και έλα να μας ξαναπείς ό,τι σε απασχολεί. Θα καθόμαστε πάλι να εξηγούμε τ’αυτονόητα στον κάθε πικραμένο.

δεν είπα κάτι τέτοιο, απλά όταν τα “παλικάρια” συνέλαβαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο βιβλιοπωλείο, ο χρυσοχό άλλαξε οχτώ πάμπερς και εφτά βρακιά και πήρε ο ίδιος στη ΓΑΔΑ για να τους βγάλουν αμέσως.

Τώρα που έχουμε ΘΥΜΑ σοβαρότατα τραυματισμένο από το “έλα μωρέ, ποιό ΕΕΚ τώρα”, η αστυνομία λέει πως το συμβάν θεωρείται λήξαν επειδή ο δελτάς “ζήτησε συγνώμη”.

Απλή διαπίστωση κάνω.

Επιλογές είναι αυτές κόρη μου, δεν είμαι αντικομμουνιστής,ίσα ίσα, απλά είμαι αντίθετος στη μαλακία που δέρνει τον κόσμο και ιδιαίτερα τους φοιτητές και πιο ιδιαίτερα τους πολιτικοποιημένους φοιτητές, μεγάλη κοροιδία…

Είδες, δεν δέρνουν μόνο οι μπάτσοι…

Στην μαλακια που δερνει εσενα εισαι αντιθετος?

34 χρονων… Κρίμα…

:?

:?

ρε…ας τον σταματησει καποιος…#-o θα πονεσει το κεφαλι μου απο την κινηση αυτη!!!:lol::lol::lol:

Επειδη πεφτουν και deletes, θα το γραψω πιο συμμαζεμενα:

Τι μπουρδες ειναι αυτες που γραφεις ρε ανθρωπε? Θα επρεπε να ειμαστε να ειμαστε ολοι απολιτικα ζωα να μας κανουν οτι θελουν…

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα που μου προσέδωσες θηλυκό χαρακτηρισμό, θα υποθέσω ότι δεν γνώριζες και θα σου αποκαλύψω ότι είμαι γένους αρσενικού. Μην με αποκαλέσεις όμως γιό σου, θα ντραπώ λίγο.

Ωραίος τυπάς είναι αυτός ο Matia… :lol::lol:

νταξει καιρο ειχαμε να δουμε τοσες βλακειες μαζεμενες σε ενα ποστ. ηταν ενα ευχαριστο διαλειμμα. παω να παιξω WOW.

αχαχαχχαχααχ:lol3::lol3::lol3::lol3: ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!!:bow: λαικο αποφθεγμα!!!

Σωστα… Υπαρχει και αυτο που λεμε “η βλακεια που σε δερνει”

Άντε πάλι τα ίδια, ό καθένας διαβάζει ότι θέλει ώστε να απαντήσει μετά ντέ και καλά…

Εγώ κράζω τους “πολιτικοποιημένους” φοιτητές που κοροιδεύουν τον κόσμο και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ και είναι εν μέρει υπεύθυνοι για πολλά παρατράγουδα μόνο και μόνο λόγω άδειων εγκεφαλικών κυττάρων…

Ο BAN βρίζει γιατί δεν την παλεύει, ξέρεις ΒΑΝ υπάρχουν πολλές απόψεις, η δικιά σου είναι μία και της δίνεις τόση αξία όσο έχει η βρισιά σου.

Το ότι δεν συμφωνώ με κάποια πράγματα δεν με κάνει γιο μπάτσου, μήπως εσύ με τον τρόπο που με αντιμετωπίζεις για κάτι τόσο ασήμαντο θυμίζεις μπάτσο?

Το ότι κάποια παιδιά, ανοιχτόμυαλα υποτίθεται, αντιδρούν τόσο περιπαικτικά για κάποια πράγματα που ανέφερα τι μπορεί να σημαίνει? Ο φασισμός υπάρχει και από τις δυό μεριές ξέρετε…

Ωραίος:thumbup:

Οκεη, μαζί σου. Η πορεία να γίνει, λες, μια άλλη μέρα. Δεκαπενταύγουστος καλά μου ακούγεται, δε θα έχει και κρύο, θα είναι και οι πόλεις άδειες λόγω του κύματος των παραθεριστών που θα κατακλύζουν τις παραλίες.

Μην περιπαίζετε ρε φασιστάκια!!!1!!!~!~!~!!!`1!!!