Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Οκ ρε Matia, δεν σου αρέσουν οι πολιτικοποιημένοι φοιτητές, σου την σπάνε οι πορείες, το ΕΕΚ και το ΚΚΕ είναι το ίδιο και το αυτό, αν ο μπάτσος είχε χτυπήσει μετανάστη δεν θα ασχολιόμασταν και εμείς επειδή είμαστε “ανοιχτόμυαλοι” πρέπει να ανεχόμαστε ότι αρλούμπα λέει ο κάθε “ώριμος”. Το πιάσαμε το βαθύτατα ψαγμένο μνμ σου.

Όχι, τους κράζεις επειδή είσαι ένας άσχετος βολεψάκιας και μέσα σε τόσες σελίδες δεν μας έχεις πει κάτι ουσιαστικό.

Βρίζω; Δεν νομίζω καλέ μου φίλε, αν έβριζα θα μου έσβηναν τα ποστς (όπως γινόταν επανειλλημένα παλιότερα). Δείξε το ποστ που σε βρίζω. Ρόμπα.

Θα θυμίζω μπάτσο αν έρθω και σε βρω και σου σπάσω τα πόδια και έρθω μετά να ζητήσω συγγνώμη εγώ και όλη μου η παρέα γιατί θα ήταν ένα ατύχημα.

Κατα τ’ άλλα ο φασισμός είναι μόνο μέσα στο κεφάλι σου και δημιουργείται από την αδυναμία σου να πεις κάτι σε όλα όσα σε κατακεραυνώνουν εδώ πέρα. Με τις υγείες σου, μία συμβουλή μόνο: ποτέ δεν είναι αργά ν’αλλάζεις στάση, και κανείς δεν θα σε κριτικάρει αρνητικά γι’αυτό, το να παραδέχεσαι ότι έχεις πει βλακείες είναι τρομερή μαγκιά, αν μάλιστα συνεχίζεις να μιλάς χωρίς να επαναλαμβάνεις τα λάθη σου, αυτό είναι σημάδι βελτίωσης σου ως άνθρωπος. Μέχρι τότε όμως, μαζέψου γιατί είναι κρίμα 34 χρονών άνθρωπος να γίνεσαι περίγελος από ανθρώπους δεκαετίας και βάλε μικρότερους σου, θυμίζεις καντιρού ρε παιδί μου πως να το κάνουμε, μόνο που αυτός είναι απλά αφελής.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχχ

Παιδια μην τσακωνεστε ο καθενας εχει την γνωμη του. Απλα εγω δεν θα μπω καν στον κοπο να συζητησω την δικια μου με καποιον που δεν κατεβαινει σε πορειες, δεν παλευει για τιποτα και καθεται στην ανατομικη καρεκλα του και κατηγορει οποιον δεν εχει παραιτηθει απο την ζωη και τα δικαιωματα του. Δηλαδη καποιοι δεν θα βαλουν μυαλο ποτε. Τι θελετε? Να σας πλακωσει στο ξυλο ενας μπατσος ή να σας πατησει (ατυχημα) με το μηχανακι του για να το βαλετε λιγο να σκεφτει το ρημαδι? Σιχαινομαι τους ‘‘παθητικους’’ ανθρωπους που δεν κανουν τιποτα και μονο λενε, λενε, λενε… Αν ηταν ολοι ετσι, θα ημασταν ηδη με τσιπακια στον εγκεφαλο… Και ο νοων νοειτο…

• να μην κανετε μισο βημα πισω…ημαρτον!

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Πες μου, αγορίνα μου, ποιος εδώ μέσα αναφέρθηκε στα νέα του indymedia σαν να τα αποκάλυψε ο θεός;

Ξέρετε, κάποιοι, δεν είναι αναγκαίο, ντε και καλά να πείτε κάτι, αν δεν έχετε κάτι να πείτε.

Βασικά δε σου ζήτησα να απολογηθείς. Μία παρατήρηση έκανα.

Επίσης μια χαρά αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πράγματα. :slight_smile:

Όχι, τους κράζεις επειδή είσαι ένας άσχετος βολεψάκιας και μέσα σε τόσες σελίδες δεν μας έχεις πει κάτι ουσιαστικό.

Πάμε στοίχημα ότι είσαι πιο βολεμένος από μένα? Εγώ “ξεβολεύτηκα” από την ζωούλα της Αθήνας, της κωλοπόλης, γιατί με αρρώσταινε. Εσύ ή ο καθένας που τον αρρωσταίνει αυτή ή η οποιαδήποτε κατάσταση έχει κάνει κάτι?

Βρίζω; Δεν νομίζω καλέ μου φίλε, αν έβριζα θα μου έσβηναν τα ποστς (όπως γινόταν επανειλλημένα παλιότερα). Δείξε το ποστ που σε βρίζω. Ρόμπα.

Όντος άλλος με έβρισε αλλά επειδή ήσουν υπότροπος σε πήρε η μπάλα πρίν δώ ποιος το πόσταρε :stuck_out_tongue:

Θα θυμίζω μπάτσο αν έρθω και σε βρω και σου σπάσω τα πόδια και έρθω μετά να ζητήσω συγγνώμη εγώ και όλη μου η παρέα γιατί θα ήταν ένα ατύχημα.

Θυμίζεις μπάτσο γιατί είσαι απόλυτος, και ας το κάνεις γιατί υποστηρίζεις και καλά “φιλελεύθερα” ιδανικά.

Κατα τ’ άλλα ο φασισμός είναι μόνο μέσα στο κεφάλι σου και δημιουργείται από την αδυναμία σου να πεις κάτι σε όλα όσα σε κατακεραυνώνουν εδώ πέρα.

Έχεις δίκιο, με κατακεραύνωσαν 3 lol και 2 roflmao, νιώθω κατακεραυνωμένος…

Με τις υγείες σου, μία συμβουλή μόνο: ποτέ δεν είναι αργά ν’αλλάζεις στάση, και κανείς δεν θα σε κριτικάρει αρνητικά γι’αυτό, το να παραδέχεσαι ότι έχεις πει βλακείες είναι τρομερή μαγκιά, αν μάλιστα συνεχίζεις να μιλάς χωρίς να επαναλαμβάνεις τα λάθη σου, αυτό είναι σημάδι βελτίωσης σου ως άνθρωπος.

Αυτά που σου έλεγε ο μπαμπάς σου μου λές? Με δουλεύεις? Επειδή εσύ θεωρείς κάτι λάθος νομίζεις ότι είναι κιόλας? Έχεις ξέχασει ότι ήθελα να πώ και απλά εμμένεις στο ότι είμαι αντίθετος με αυτά που πιστεύεις, και το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι στην ουσία δεν είμαστε αντίθετοι.

Μέχρι τότε όμως, μαζέψου γιατί είναι κρίμα 34 χρονών άνθρωπος να γίνεσαι περίγελος από ανθρώπους δεκαετίας και βάλε μικρότερους σου, θυμίζεις καντιρού ρε παιδί μου πως να το κάνουμε, μόνο που αυτός είναι απλά αφελής.

“Περίγελος” γίνομαι γιατί απευθύνομαι σε κολλημένα μυαλά, ένα ψήγμα συζήτησης δεν είδα, ούτε ένα όμως, λές και σου πόσταρα το μανιφέστο της χρυσής αυγής, άραξε λίγο.

Τελικά όμως δεν μας είπες τι ήθελες να πεις πέραν του ότι πρέπει να βγεις έξω στους δρόμους και να πετάς πέτρες για να έχεις άποψη για κάτι που αν δεν έβγαινες και δεν πέταγες πέτρες δεν θα γινόταν.

Μάτια μου, φτάνει με το τρολάρισμα. Ποστάρεις συνεχώς χωρίς να λες ΤΙΠΟΤΑ το ουσιαστικό, κατηγορείς συνεχώς τους “πολιτικοποιημένους φοιτητές” και μιλάς αορίστως για μια “προσωπική αντίληψη”. Γράψε κάτι συγκεκριμένο ή τράβα άκου θρας και πιες καμιά μπύρα.

Μου την είπες τώρα επειδή έβαλες το απόσπασμα της κατάπτυστης (όπως και η άλλη που αφιέρωσε μια γραμμή για τους μπάτσους και 3 παραγράφους για τον πρύτανη) ανακοίνωσης του ΣΥΝ?

Εσύ πιστεύεις ότι οι μπάτσοι βαράνε επειδή είναι ανεκπαίδευτοι και βλάκες. Εγώ πιστεύω ότι είναι πολιτική απόφαση μια κυβέρνησης που πίσω από έναν λαϊκίστικο σοσιαλδημοκρατικό μανδύα κρύβει ένα βαθύτατα φασιστικό πρόσωπο και στοχεύει σε συγκεκριμένα πράγματα. Τα γεγονότα μάλλον δικαιώνουν εμένα εκτός αν θες να μου εξηγήσεις πώς θα λειτουργούσαν διαφορετικά οι μπάτσοι αν εκτελούσαν τις ίδιες εντολές με σωστή εκπαίδευση όμως και έχοντας υψηλό IQ.

Που θα πάει…λες και είμαι ματατζής και τους σπρώχνω με την ασπίδα νοιώθω…

Παρεπτιπτόντως το κομμάτι που παίζει αυτή τη στιγμη είναι από Forgotten Tomb το …Alone…τραγικό!

Και ξαφνικά έχω λυθεί στα γέλια γιατί ο matias μου θύμησε το νούμερο 4 αυτού του ποστ http://electricrequiem.com/forum/showpost.php?p=915090&postcount=45

Εγώ λύθηκα στα γέλια με το που διάβασα τις λέξεις Forgotten Tomb πάντως.

Παίζει να κάνει φίνο παρεάκι με τον Herr Morbid και γι’αυτό να 'χει τέτοιες ελιτιστικές τάσεις το πουλί μου.

Ποστάρα δυό τρία πράγματα και μετά πέσαν να με φάνε οι ούννοι, και ποστάρω και εγώ για να αντισταθώ.
Διάβασε ρε Chris τα πόστ, αν δεν καταλάβεις τι ήθελα να πώ κερνάω μπύρα. Ουσιαστικό για σένα μπορεί να μήν είναι για μένα είναι όμως…

Matia εσύ για ποια θέματα θες να συζητήσεις? ποια σε καίνε ρε παιδί μου?
Απότι καταλαβαίνω δεν θεωρείς ότι είναι άξια συζήτησης αυτά που γράφουμε γιαυτό ρωτάω.

Σ’άρεσε αυτό έ? Βγάλε μπλουζάκι να γουστάρεις…πάντως δεν υποβαθμίζει την σημασία της αντίστασης κατά της κάθε άρχης εάν νομίζεις αυτό, απλά μην τα κατεδαφίζουμε όλα στο όνομα της “αντίστασης”, αυτή την έννοια έχει…

Ρε αγόρι μου δεν νομίζω τίποτα γιατί δεν έχεις πει τίποτα. Πες μας λίγο την θέση σου να σε καταλάβουμε.

Τα “δυο-τρια” πράγματα που πόσταρες είναι η πλήρης απαξίωση των “πολιτικοποιημένων φοιτητών” χωρίς ούτε ένα ουσιώδες επιχείρημα. Σε περίπτωση που δεν σου περνάει από το μυαλό, πολλοί εδώ μέσα είναι ή έχουν υπάρξει “πολιτικοποιημένοι φοιτητές” και οι οποίοι τις τελευταίες 2-3 μέρες (αλλά και αρκετές φορές παλιότερα) έχουν εισπνεύσει ληγμένα και μη δακρυγόνα, έχουν κουτουλήσει γκλομπ μπάτσων, έχουν πέσει πάνω στις ρόδες των δελτάδων (για να πάρουν αποζημίωση ίσως?), έχουν φίλους/γνωστούς/συμφοιτητές που πέρασαν ένα ή και περισσότερα βράδια στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της ΓΑΔΑ. Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον επιεικείς τις βρίσκω τις αντιδράσεις στα ποστ σου.

Αν συνεχίζεις να μην κατανοείς αυτά που σου γράφω, η συμβουλή μου ισχύει ακόμα: Άκου θρας (ή Φοργκόττεν Τούμπ(α) έστω) και πιες μια μπύρα εκεί στην γαλήνια εξοχή που βρίσκεσαι. Εμένα και πολλούς άλλους πάλι που μας αρρωσταίνει η καταπάτηση των δικαιωμάτων και της προσωπικότητάς μας και οι δολοφονικές επιθέσεις υπαλλήλων του κράτους προς πολίτες λέμε να μείνουμε εδώ και να πολεμήσουμε ακόμα και με πέτρες που αν δεν τις πετούσαμε δεν θα συνέβαιναν αυτά (or something like that, whatever).

Ο πρύτανης έφαγε γροθιά στο κεφάλι και τον έπιασε και η καρδιά του καθότι καρδιακός. Αυτό αναφέρεται στο ρεπορτάζ του τβχσ εδώ http://www.tvxs.gr/v27893.
Αναφέρει βέβαια ότι δεν υπάρχει μαρτυρία του ιδίου. Την περιμένουμε.
πάντως είναι το πρώτο μέσο που αναφέρει κάτι τέτοιο. Παντού αναφέρεται ότι με λοστούς και ξύλα βάρεσαν τον πρύτανη.Για να δούμε…

ο ιδιος δεν εχει μιλησει ακομα?