Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ένας άπλυτος αριστερός λέει τα εξής παρανοϊκά για τα απολύτως φυσιολογικά πράγματα που συμβαίνουν στον δρόμο κι εμείς οι αναρχοδικτάτορες δεν δεχόμαστε καν να τα συζητήσουμε.

«Το γεγονός ότι απολύθηκαν όλοι οι προσαχθέντες, εκτός ελαχίστων, αποδεικνύει ότι όλη η ιστορία αυτή είναι να τρομοκρατήσει το λαϊκό κίνημα», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος σχολιάζοντας τις μαζικές προσαγωγές κατά τις διαδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αναφερόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Γλέζος δήλωσε: «Απέναντι στη σφοδρή επίθεση του κεφαλαίου εναντίον του Έλληνα πολίτη έρχεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη -κατά περίεργο τρόπο και η ονομασία- να πει, μην κινηθείτε, μην εναντιωθείτε, μην πείτε λέξη γιατί θα αντιμετωπίσετε το στυγνό πρόσωπο της εξουσίας. Απόδειξη και η επέμβαση που έγινε από τη δική μας πλευρά στο Κερατσίνι. Παρόλο που ο δήμαρχος του Κερατσινίου δήλωνε ότι είναι υπόθεση δική μου με τους δημότες μου καταληψίες για να λυθεί το θέμα, μην επεμβαίνετε. Αποτελούσε και προσβολή εναντίον του θεσμού της αυτοδιοίκησης».

«Και εκείνα τα περίφημα που ακούσαμε απέναντι σε μια μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου, που πήγε να του θέσει θέμα, απάντησε, δεν δέχομαι διάλογο. Δηλαδή με τη νεολαία που είχε εξεγερθεί για το φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου και ζητάει έναν άλλον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων της, η απάντηση της κρατικής εξουσίας είναι, δεν δέχομαι διάλογο. Και όχι μόνο δεν δέχομαι διάλογο, αλλά θα κάνω και προσαγωγές»πρόσθεσε ο κ. Γλέζος…

Τέλος σημείωσε: «Εάν προσάγεις κάποιον και δεν του βρεις τίποτα, έχεις πέσει έξω. Δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις την προσαγωγή σε καμία απολύτως περίπτωση. Την προσαγωγή την κάνεις εάν κάποιος είναι ύποπτος και αποδειχθεί από ορισμένα στοιχεία που θα παρουσιαστούν ότι είναι όντως ύποπτος, οπότε τον παραπέμπεις και τον πας στη δικαιοσύνη».

http://www.tvxs.gr/v27976

Αποτολμωντας μια κυνικη αναγνωση ενος σιβυλλικου μηνυματος του Πρυτανεως, θα πω μονο οτι μαλλον ξερει οτι δεν μπορει να πει την αληθεια, την πληρη αληθεια του τι συνεβη (αφηνει αναπαντητο το “δια ταυτα”: τι ακριβως συνεβη σε αυτον! Και εχει πολυ μεγαλη σημασια εφοσον απο αυτο κρινεται σε μεγαλο βαθμο το ζητημα του ασυλου απο τουδε και στο εξης). Με εναν μελαγχολικο τονο που μαλλον προκυπτει απο την φρικτη - για εναν επιστημονα, που παντα ηθελε το καλο της παιδειας αλλα αποσυνδεοντας το απο την ανεξελεγκτη πια τροπη της ταξικης παλης - διαπιστωση οτι βρισκεται αναμεσα στα διασταυρωμενα πυρα της αυτης ταξικης παλης, στην ουσια σηκωνει τα χερια ψηλα αναγνωριζοντας εμμεσως πλην σαφως αυτο που ελεγε ο Τροτσκι στο “Ηθικη τους και ηθικη μας” πριν 7 δεκαετιες - τα χτυπηματα στο κεφαλι οσων βρεθουν στο μεσο μιας τετοιας συγκρουσης αδυνατωντας να επιλεξουν σαφη πλευρα θα ειναι συμμετρικα, τοσο απο τη μια πλευρα, οσο και απο την αλλη.

Προκεται για την διαψευση καθε ιδεαλιστικης - οσο ρομαντικης κ αν ειναι - προσπαθειας “διαμεσολαβησης” στο αναποφευκτο της κλιμακωσης της ταξικης παλης σε βιαιες μορφες, αναποσπαστο κομματι των οποιων θα ειναι και εκ πρωτης οψεως “παραλογες” πραξεις βιας (ειτε αυτο ισχυει στη συγκεκριμενη περιπτωση ειτε οχι, σιγουρα περσι τον Δεκεμβρη υπηρχε σε εντονο βαθμο μια τετοια “ακατανοητη” αλλα οχι ανεξηγητη εκρηξη οργης). Η ταξικη παλη δεν εκφραζεται με ελεγχομενο, “αρμονικο” τροπο ενος ημιτονου. Εχει σπασμους, ζιγκ-ζαγκ και το ανεξελεγκτο οπως καθε φυσικο φαινομενο. Γιατι τα κοινωνικα, οπως και τα φυσικα φαινομενα, εξηγουνται με βαση τον διαλεκτικο υλισμο (στοχαστικοτητα, μη-γραμμικοτητα, αλματα και υποχωρησεις, ασυνεχεια και συνεκτικοτητα) και οχι τον ρομαντικο θετικιστικο ιδεαλισμο, οσο συμπαθης κ αν καταφερει ενδεχομενως να γινει.

EDIT: Διαυγης και καιρια η παρεμβαση του Γλεζου. Με εξεπληξε ευχαριστα.

To όμορφο είναι ότι όλοι μα όλοι το γράμμα του νόμου το κατακρίνουν, μα το χρησιμοποιούν όποτε τους συμφέρει. Πχ η -κατά τ’ άλλα συμπαθέστατη σε μένα- Κανέλλη χθες υποστήριζε με υφάκι δικηγόρου που βρήκε τη χρυσή τομή ότι η κατοχή 600 μπουκαλιών από μόνη της δεν αποτελεί αδίκημα. Μπορεί και να τα ήθελαν για ανακύκλωση όπως δήλωσαν οι ίδιοι. Με παραξένεψε γιατί η συγκεκριμένη πάντα κράταγε τη στάση του να μιλάει επί της ουσίας και να κράζει όσους χρησιμοποιούν σοφιστείες…

Ψιλοάκυρο, αλλά ήθελα να το γράψω κάπου. Συνεχίστε την κουβέντα σας.

Ναι μωρέ κατέβασε μια σημαία και τον εκάναμε και γκουρού τον άπλυτο :stuck_out_tongue:

κοίτα δεν είδα τη δήλωση αλλά με τα μπουκάλια έχω ένα θέμα. Αυτή τη στιγμή έχω πάνω από 200 στο μπαλκόνι μου :stuck_out_tongue:

Συμπαθέστατη η Κανέλλη λέει.

Τέλος πάντων, για να δούμε πως αποσιωπούνται και δηλώσεις μερικών ιστορικών/ιδρυτικών στελεχών του “σοσιαλιστικού” κινήματος, γιατί εμείς οι ΜΠΑΧΑΛΟΙ και οι ΒΑΝΔΑΛΟΙ δεν τα λέμε καθόλου σωστά, όχι. Και ειρωνευόμαστε αδίκως τους ακαδημαϊκούς καρβουδες και βικ βέγκες.

Πάντα στο πλευρό της διαμαρτυρόμενης νεολαίας ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Καρράς χαρακτηρίζει αυτονόητη τη συμμετοχή του στις φετινές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Εκφράζει παράλληλα την απογοήτευση του γιατί, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, «δεν είδα να έχει προοδεύσει η αστυνομία προς μια θετική κατεύθυνση».

Στην πρώτη γραμμή και των περσινών κινητοποιήσεων μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, ο κ. Καρράς, ο οποίος διανύει την 9η δεκαετία της ζωής του, ξεχώρισε μεταξύ των διαδηλωτών για την «τάση», όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος να πλησιάζει τους αστυνομικούς και να τους αποτρέπει από τη βίαιη συμπεριφορά τους απέναντι σε νέα παιδιά. «Όταν εκείνοι είναι αγριεμένοι, εγώ τους πλησιάζω ήρεμα και προσπαθώ να τους ηρεμήσω», λέει ο ίδιος.

Αίσθηση είχε προκαλέσει πέρυσι φωτογραφία του Γιάννη Κολεσίδη από τις πορείες του Δεκεμβρίου 2008 στην Αθήνα, που απεικονίζει το ματωμένο χέρι του κ. Καρρά να κρατά ένα φάκελο και στο βάθος να δεσπόζουν οι ασπίδες των ΜΑΤ. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία κυριάρχησε στα ελληνικά και διεθνή μέσα με τη λεζάντα «Το ματωμένο χέρι ενός άντρα καθώς στέκεται μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στην Αθήνα στις 9 Δεκεμβρίου 2008», κέρδισε το δεύτερο βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού φωτογραφίας World Press Photo στην κατηγορία «Άνθρωποι στις Ειδήσεις».

«Αυτονόητη» η συμμετοχή μου στις κινητοποιήσεις

Όπως εξηγεί στο tvxs ο κ. Καρράς, «κατέβηκα για να διαδηλώσω και να αμυνθώ κιόλας απέναντι στον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι κινητοποιήσεις, στον πολιτισμό που φτιάχνουν, στα γεγονότα που φτιάχνουν και τα γεγονότα όπως ήταν, απέναντι σε μια κινητοποίηση που είχε 6.000 αστυνομικούς. Με ενδιέφερε το πως αντιδρά το κράτος, η πολιτεία, οι πολίτες».

«Οι κινητοποιήσεις δεν σχετίζονται αποκλειστικά με το γεγονός αυτό καθ? αυτό, αλλά και με αυτό που σηματοδότησε στη συνέχεια. Εμένα αυτό που με ενδιέφερε και κατέβηκα στην πορεία ήταν η κινητικότητα της νεολαίας, ο τρόπος δηλαδή που εκλαμβάνει τα γεγονότα, ο τρόπος που αντιδρά, ο τρόπος που συμμετέχει. Έχει το δικό της κώδικα για το τι σημαίνει για αυτούς το γεγονός», συνεχίζει.

Σχολιάζοντας τα όσα είδε, ο κ. Καρράς, υπερτονίζει την ύπαρξη μιας πολύ ενδιαφέρουσας νέας γενιάς. «Όχι τις νεολαίες… Οι νεολαίες είναι γέροι μικρής ηλικίας. Μιλάω για τους νέους, τα παιδιά του λυκείου», εξηγεί. «Μου άρεσε η δυναμικότητα των καινούργιων και των παιδιών. Είδα κάτι αυθεντικό, όχι κάτι απλά επετειακό, σαν παρέλαση 25ης Μαρτίου και είχα πολύ ενδιαφέρουσες κουβέντες με τα παιδιά. Κορόιδευαν τους μεγάλους και καλά έκαναν. Και γιουχάρανε και όσους πετούσαν πέτρες και επενέβαιναν για αν αποτρέψουν φασαρίες, χωρίς να έχουν ηγέτες και αξιωματούχους περιφρούρησης».

«Ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να αλλάξει υπουργείο»

Αυτό που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, όπως τονίζει «είναι το κράτος, η πολιτεία, τα κόμματα, το πως τα τελευταία το εκλαμβάνουν, το χρησιμοποιούν, πως συμμετέχουν και πως το εκμεταλλεύονται. Εγώ δεν θα το χειριζόμουν έτσι. Είδα κουρασμένους αστυνομικούς, ανθρώπους που ήταν στα γραφεία και βγήκαν και καβάλησαν μηχανές, νέους με μηχανάκια να κάνουν εφόδους, οι οποίοι θα προτιμούσαν να κάνουν σούζες ή κάτι άλλο. Με ενόχλησαν αρκετά τα γεγονότα και το είπα και στους αρμόδιους».

Φανερά ενοχλημένος από το χειρισμό και την εκμετάλλευση των κινητοποιήσεων, επισημαίνει ότι «Η περσινή εξέγερση από τους μαθητές ήταν τελείως διαφορετική από τις επιμέρους ευκαιρίες εξεγέρσεων από άλλους εν ονόματι της εξέγερσης των μαθητών. Η στρέβλωση για μένα του γεγονότος από πολλούς, αλλά και ο τρόπος που αντιδρούσαν στους στρεβλώνοντες, με ενόχλησε. Για παράδειγμα, προχθές, πλησίασα 2 παιδιά που πετούσαν πέτρες, τους τις πήρα και τους πήρα μαζί μου. Τους είπα, αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε, ελάτε μαζί μου και τους έπιασα αγκαζέ. Με ενόχλησε επίσης η έλλειψη πειθαρχίας από τα ΜΑΤ, γιατί έφυγε ένας από τη σειρά και πέταξε μία κρότου λάμψης χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Στο τέλος, με πέταξαν και εμένα κάτω γιατί κάποια στιγμή στη διάρκεια της πορείας ήρθαν η μηχανόβιοι και ένας δεν μπόρεσε να φρενάρει, έπεσε κάτω και τον προστατεύσαμε, επειδή ήταν προκλητικός ο τρόπος που ήρθαν, μην τον κακοποιήσουν. Ήρθαν οι συνάδελφοί του, έβγαλαν τα γκλομπ και άρχισαν να χτυπούν».

«Η αστυνομία αποτελείται από δύο κομμάτια. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι νέων ανθρώπων και ένα άλλο που ίσως έχει διάφορη αντίληψη, πολύ παλιότερη για το ποια είναι η δουλειά τους. Απαιτούν οι τελευταίοι από τους νέους να είναι τσαμπουκάδες. Στεναχωρήθηκα γιατί δεν είδα να έχει προοδεύσει η αστυνομία προς μια θετική κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί μπαίνουν στο Σώμα ως πολίτες. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνούν είναι το πόσο καλοί πολίτες πρέπει να είναι για να είναι αστυνομικοί».

Τέλος, χαρακτηρίζει μεγάλη αποτυχία τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη ότι είναι ικανοποιημένος από τον επιτυχή χειρισμό της κατάστασης από την αστυνομία. «Λυπάμαι ειλικρινά», λέει χαρακτηριστικά και του προτείνει να αλλάξει υπουργείο και να μεταφερθεί στο υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. «Ειδικότερα, να πάρει τον τομέα των Θρησκευμάτων γιατί τελευταία μου φαίνεται ότι αρχίζει να έχει κάποιες ιδεοληψίες και φανατισμούς και του πάει περισσότερο».

http://www.tvxs.gr/v27919

Δεν πιστεύω να έχεις και τίποτα βενζίνες στο σπίτι σου “δήθεν για καθαρισμό”!!

Για να μην μακρυγορούμε και ποστάρουμε σαν χαζοί κάθε φορά ενώ έχουμε δεχτεί ό,τι να 'ναι απαντήσεις: Είτε σας αρέσει, είτε όχι, η μόνη σας απάντηση είναι ο καναπές σας.
Επί της ουσίας, στα γεγονότα που συζητάμε. Σε όσα συνέβησαν τις τελευταίες 5 μέρες.
Η προσπάθεια για να το αντιληφθείτε έγινε ευγενικά, με ειρωνεία, με αγάπη κι ενδιαφέρον. Έτσι είστε, έτσι είμαστε, τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέμε στα προσεχή χρόνια. :slight_smile:

Ποτε μου δεν ημουν υπερμαχος της Λιανας Κανελλη αλλα στο συγκεκριμενο θεμα εχει απολυτο δικιο. Η “προπαρασκευαστικη πραξη” ακομα δηλαδη κ αν θεωρηθουν τα 600 μπουκαλια οχι “προς ανακυκλωση” αλλα προς επιθεση σε καποιον (δυνητικα, πχ αν του τα πεταξεις στο κεφαλι) δεν συνιστα νομικα αξιοποινη πραξη, πολλω δε μαλλον “κακουργημα”. Οι κατηγοριες θα σωριαστουν σαν τραπουλοχαρτα και ειναι σημαντικο οτι μια βουλετης με την οποια κατα τα αλλα εχουμε απειρες διαφωνιες βγηκε να πει τα πραγματα με το ονομα τους. Σοφιστειες χρησιμοποιουν οι αστικοι παπαγαλοι των ΜΜΕ που ειναι μονο για ντοματες πλεον (“προπαρασκευαστικη πραξη” η καλλιεργεια ντοματας? εφυγαν για κακουργημα οι αγροτες!).

+1 στον κ. Καρρα , ειδικα για το πετυχημενο σχολειο για το Θρησκευματων.

BAN: Ασε τους ακαδημαϊκους πλατωνιστες να χαριεντιζονται.

Δεν αγοράζω πετρέλαιο για να μη με προσάγουν :lol: Πλάκα , πλάκα όλοι εν δυνάμει ύποπτοι είμαστε . Αυτό βασικά νομίζω θα είχε αξία να συζητήσουμε πλέον. Το ότι πλέον όποιος κατεβαίνει σε διαδηλώσεις είναι εν δυνάμει τρομοκράτης δεν απασχολεί τη κοινωνία? Δε πιστεύει κανείς ότι εύκολα μπορεί να επεκταθεί και αλλού? Σε λίγο καιρό ανοίγουν το ασφαλιστικό…

ROFL!

Ο Πρύτανης μάλλον δεν ήταν στην πορεία για να έχει άποψη!

:lol3::lol3::lol3:

Εντιτ: Ωραίες οι δηλώσεις του Καρρά, εύγε που τις πόσταρες κι ας την πέταξες την κοτσάνα για τον Πρύτανη

Ναι, καταλάβαμε τι έχεις να πεις, πίσω στο καρβούκι σου όμως γιατί είσαι περιττός.

Karvou o πρύτανης για μένα όφειλε να πει τι στο διάολο έγινε. Γιατί το γεγονός που έγινε μέσα στην πρυτανεία αποτέλεσε τη σημαία όλων αυτών που ανοίγουν θέμα ασύλου.

Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό. Ότι κάποιοι δε μιλάνε για τα ‘‘αίτια-αποτελέσματα-παρασκήνιο-συμφέροντα’’ της πορείας, αλλά για την ίδια την πορεία, ενω δεν ήταν εκεί. Βασικά το θέτεις σωστά.

Ακούει ο τυπάς στο ραδιόφωνο ότι κάψανε τη βιβλιοθήκη; Αυτό ήταν! Έρχεται στο rocking και αρχίζει: ‘‘βάνδαλοι κάψανε τη βιβλιοθήκη μπλα μπλα μπλα’’. Εκεί αρχίζει το πρόβλημα.

Ενώ οι παραστάσεις κάποιου από την τηλεόραση του είναι πιο σφαιρικές, ε;

Δεν ξέρω, αν κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή απλά δεν καταλαβαίνεις, στα είπε πολύ καλά και ο ChrisP. Ξέρεις, είναι πολύ εύκολο το επόμενο post κάποιου να είναι του στυλ: ‘‘άντε, ρε ChrisP, zouglaou, Ban κλπ. κλπ., που μας λέτε ότι για να μιλάμε πρέπει να κατέβουμε σε πορείες ή να έχουμε ευαγγέλιο το indymedia’’. Λες και κάποιος είπε κάτι τέτοιο. Για 'μένα είναι πολύ εύκολα τα πράγματα, χωρίς ειρωνίες, απλά και σταράτα.
Δεν πήγες στη τάδε πορεία; Δε θα μιλήσεις για την τάδε πορεία σαν να ήσουν εκεί.
Θες ντε και καλά να εκφέρεις άποψη; Δε θα εκφέρεις άποψη έχοντας δει μόνο Ant1. Δε θα εκφέρεις άποψη έχοντας διαβάσει μόνο Indymedia.
Εάν όλοι εδώ μέσα ξεκουνήσουμε λίγο, και πριν γράψουμε την αποψάρα μας έχουμε διαβάσει ΚΑΙ μία Ελευθεροτυπία, έχουμε δει ΚΑΙ ένα Mega και έχουμε διαβάσει ΚΑΙ ένα Indymedia τότε όλα θα ήταν πολύ πιο εύκολα.

Για κάποιους αυτό είναι δύσκολο. Κουραστικό. Αλλά ας μη λυπούνται μετά αν γίνονται ρόμπες σε διάφορες συζητήσεις.

Αν πει αυτά που είπε η γυναίκα του και πόσταρε χθες ο Bleedin, τότε ουσιαστικά ξεκινά ο διάλογος για την άρση του ασύλου δίνοντας τεράστια όπλα στη φαρέτρα της ΝΔ/ΛΑΟΣ/όσων είναι κατά του ασύλου. Δε νομίζω πως θα υπάρξει τα προσεχή χρόνια Πρύτανης που θα θέλει επί θητείας του και με δικιά του ευθύνη θα καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο.

Θυμάσαι που σου έλεγα πως σε λίγες μέρες θα αλλάξει το κλίμα και για τον Πρύτανη; Εντάξει, δε τον είπαν φασίστα όπως πρόβλεψα (αν και έχουμε μέρες ακόμη), αλλά άτομο με χαμηλή ικανότητα αντίληψης. “Είπε ο γάιδαρος τον πετεινο κεφάλα” προσθέτω εγώ.

Η B4TD (μου άρεσε αυτός ο τρόπος γραφής) το έθεσε σωστά το θέμα. Είναι ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παιδεία και βλέπει ο κόπος τους να είναι “παράπλευρη απώλεια” και για τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές της κοινωνίας. Και οι δύο τον βαράνε συμμετρικά. Θα είχε ενδιαφέρον να βγει προς τα έξω το τι είχε γράψει τότε. Είναι ο ίδιος που είχε παραιτηθεί πέρσι και η παραίτηση δεν έγινε δεκτή.

Στοίχημα ότι αν ανοίξω το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σου θα βρώ βενζίνη μέσα!

Ρε ντίτζιμον, κατάλαβες σε τι αναφερόμουν όταν είπα πόσο λίγα καταλαβαίνει;
Προσπαθώ επι σελίδες να μην σε βρίσω, μην το συνεχίσεις.
Τράβα κάνε καμια εργασία για το ελβετικό πανεπιστήμιο, προβοκατόρικο καταπιταλάκι.
Ήθελα να 'ξερα ρε άνθρωπε, το ρόκινγκ παίρνει ΚΑΙ απο το ΠΑΣΟΚ λεφτά για να παίζεις τέτοιο ρόλο εδώ μέσα.

edit: κι επειδή μας το παίζεις και διορατικός (θα λέγαμε ντε και καλά φασίστα τον πρύτανη), εσύ πέφτεις έξω, εμείς πέφτουμε μονίμως μέσα, τα 'παμε σε προηγούμενες σελίδες, στο καρβούκι σου λέμε χώσου.

Εγώ στη θέση σου θα πατούσα report γιατί έμμεσα σε είπε άτομο με “χαμηλή ικανότητα αντίληψης” πάντως.

Άρα εν δυνάμει τρομοκρατικό αμάξι έχω…Έχω και πολλά flyer και σκουπίδια μεσταμάξι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν Δια να προκαλέσουν ψευδείς εντυπώσεις :stuck_out_tongue:

Karvou η κουβέντα για το άσυλο, έχει ΗΔΗ ανοίξει σαν έτοιμη από καιρό άλλωστε.

ώρες , ώρες πραγματικά σκέφτομαι πως θα ήταν ωραίο για έναν χρόνο να μην υπάρχουν διαδηλώσεις, ούτε πορείες , ούτε συνδικαλισμοί ούτε τπτ. Να πάψουν οι “αναποτελεσματικές” μέθοδοι διαμαρτυρίας και να δούμε τι θα γίνει. Λογικά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα χωρίς εμάς που κλείνουμε το κέντρο της Αθήνας για ψύλλου πήδημα και γαμάμε την οικονομία της χώρας όπως δήλωσε και ο Μιχάλης.

Εγώ πέρσι θυμάμαι φώτος από ένα από τα “παραρτήματα” της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αθηνών που είχε πιάσει φωτιά, δεν ξέρω πόσο μεγάλη ήταν η φωτιά, αλλά σε έχω δει να το γράφεις ξανά και για αυτό ρωτάω. Τι έχω χάσει;

Εγώ εξυπηρετώ μόνο τα δικά μου καπιταλιστικά συμφέροντα ως μεγαλοαστός. Εσύ μίλα όσο θες, μιας θα είσαι για πάντα από κάτω και θα σε πατάω με άνεση. Κεφάλι δε θα σηκώσεις, ενώ εγώ θα κάνω σκι κάθε Σαββατοκύριακο στο Νταβός με την υπεραξία της εργασίας σου!

[SIZE=“7”]ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ[/SIZE]