Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Τι να έχεις χάσει; Το γράφω σαν παράδειγμα παραπληροφόρησης γιατί είναι το πιο χτυπητό από τον περσινό Δεκέμβρη.

Ο ίδιος ο Πρύτανης όμως, που η ενωποίηση και αναβάθμιση όλων των διαφορετικών κτιρίων της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου είχε παραιτηθεί ακριβώς για αυτό το λόγο. Ξέρεις τίποτα παραπάνω, γιατί εγώ δηλώνω άγνοια. Δεν ήξερα πως αυτό το θέμα είναι αμφισβητούμενο

Κυκλοφόρησε η “είδηση” ότι κάψανε τη βιβλιοθήκη.( και εγώ είχα πιστέψει την είδηση πέρσι μην κάνω τον έξυπνο). Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αλλά δεν πειράζε εντυπώθηκε στη κοινή γνώμη ως γεγονός. Φέτος το αντίστοιχο είναι το περιστατικό με τον πρύτανη ο οποίος χτυπήθηκε βάναυσα από αναρχικούς με σιδερολοστούς και ξύλα.

Μιλάμε όμως για τον ίδιο πρύτανη που πέρσι είχε παραιτηθεί ακριβώς για το θέμα της Βιβλιοθήκης. Η ενωποίηση όλων των κτιρίων της βιβλιοθήκης του Πανεπιστήμιου (προσοχή, μιλάμε για το Πανεπιστήμιο Αθηνών, όχι την Εθνική Βιβλιοθήκη) θεωρείται έργο ζωής του συγκεκριμένου Πρύτανη, αν θυμάμαι σωστά. Είχε παραιτηθεί δηλαδή χωρίς λόγο; Έχουμε κάποια πηγή/μαρτυρία πρόχειρη;

Εντιτ: Τι σκατά σύνταξη είχα πριν; Πώς έβγαλες νόημα ρε Ζούγκλα; :stuck_out_tongue:

Πφ, δε θυμάμαι συγκεκριμένη πηγή, και σπάζομαι τώρα. Οπότε προς το παρών έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς ότι λέω μαλακίες. :slight_smile: Αλλά γενικώς σκέψου λίγο τι χαμός θα γινότανε αν καιγόταν όντως η βιβλιοθήκη. Γενικώς είναι από τις κορυφαίες προπαγανδιστικές παραπληροφορήσεις του Δεκέμβρη.

O B4TD παρακαλω. :stuck_out_tongue:
Συνεχιστε αφοβα.

Αυτό που βρήκα με λίγο googlάρισμα μόνο, είναι πολλές πηγές να κάνουν λόγο για κάψιμο της Εθνικής Βιβλιοθήκης, που όντως δεν κάηκε και όντως είναι παραπληροφόρηση. Πάντως, προσοχή, γιατί πολύς κόσμος δε το ξέρει, αλλά η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι διαφορετική από την Εθνική βιβλιοθήκη και αποτελείται από πολλά διαφορετικά κτίρια διάσπαρτα στο κέντρο της Αθήνας (λόγω απουσίας χώρου στο κέντρο). Εμένα αυτό που μου είχε μείνει ως ανάμνηση ήταν πως είχαν καεί κάμποσα έγραφα από το παράρτημα της βιβλιοθήκης κοντά στη Νομική σχολή.

Αν ποτέ πετύχεις τίποτα, στείλτο πλιζ με πμ. Καλού κακού θα ρωτήσω κι εγώ μερικούς γνωστούς μου που πάνε συχνά σε αυτές τις βιβλιοθήκες

Εντιτ:@ ΒΤΔ, είχε ξεμείνει από μερικά backspace στο “κόβε-ράψε” του κειμένου μου. Σόρυ

Η αλήθεια είναι ότι η σύνταξη που ειχες πριν ήταν τιτανοτεράστια και επιτέλους μου έγινες κατανοητός :stuck_out_tongue:

Ban το rocking και κατεπέκταση ο karvou δεν παίρνουν λεφτά απτο Πασόκ. Ο καρβου γράφει την άποψη του.( με την οποία άπειρες φορές διαφωνώ απόλυτα)

Καρβου βλέπω έχεις αναπτύξει σχέση αγάπης με τον Ban . Μεγάλο πάθος βλέπω που μπορεί να οδηγήσει σε έρωτα :stuck_out_tongue:

Το ίδιο ΡΟΦΛ το ξανάκανες και πιο πριν, τι παίζει; :confused: Οκεη, το είδαμε, “ειρωνεύτηκες”, μπάβο.

:oops::oops::oops::oops:

Επιτέλους ένα ποστ γεμάτο ειλικρίνεια.

Remember remember the 9th of December!

Τότε θα έρθω με το υπερπολυτελές μου αυτοκίνητο και θα αγοράσω την ΑΕΚ και θα με παρουσιάζουν οι “δημοσιογράφοι” ως Μεσσία της ΑΕΚ και εγώ θα προσφέρω θέαμα στο λαό για να δουλεύουν σαν ζώα με το βασικό μιισθό που ορίζει η φίλη μου Ε.Ε. και αντί να ασχολούνται με τα σκατά που τους έχω βυθίσει θα ασχολούνται με το τι γράφουν οι αθλητικοί συντάκτες για την ΑΕ μου και έτσι με τη βοήθεια τους εγώ θα βγάζω υπερπολλαπλάσια κέρδη από την υπεραξία της εργασίας σας. Θα με φωνάζετε και τίγρη τότε!

[SIZE=“7”]ΝΙΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡ[/SIZE]
ROFL! ROFL!

Edit: Σταματάω γιατί δικαιολογημένα θα θυμώσουν όσοι θέλουν να γράψουν σοβαρά εδώ μέσα… :oops:

Περυσι αυτο περι βιβλιοθηκης ειχε βγει οντως σαν ειδηση και εβριζα συνεχως αλλα τα τζιμανια ειχαν μπερδεψει την εθνικη βιβλιοθηκη με τη βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου.Και αυτο γιατι καηκε οντως ενα μερος της βιβλιοθηκης της Νομικης αλλα παραλληλα ο πρυτανης εξεφραζε φοβους και για την αλλη βιβλιοθηκη αφου απεξω υπηρχαν φωτιες κλπ.Τα τζιμανια οι δημοσιογραφοι ομως εκεινες τις ωρες ειχαν βγαλει την τελεια ειδηση…:slight_smile:

Εχμ; :-k

δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι οποιος δεν εχει τις ιδιες αποψεις με τον ΒΑΝ ειναι καπιταλας,τσιρακι του πασοκ ή της νδ,καναπεδατος και πολλα αλλα.

γεια σου ρε ΒΑΝ αγωνισταρα…:lol::lol::lol:

@ΒΑΝ

πηγαινε να ξελαμπικαρεις λιγο ρε φιλαρακι γιατι βλεπεις παντου εχθρους:wink:

To ποιο αστείο σημειο είναι το “και” με κεφαλαία. Πουλιά στον αέρα πιάνει ο BAN. :lol:

Σιγα ρε γαμια οριτζιναλ.

Και αμα εσυ μετα το ξελαμπικαρισμα εισαι ετσι καλυτερα να μην…

Σόρυ, original, αλλά πρέπει να παραδεχτείς πως ήταν ωραία ατάκα!!! :lol3:

edit: ROFL :stuck_out_tongue:

ναι εχεις δικιο ξεχασα να βαλω και εσενα μαζι με τον ΒΑΝ

Μα κι εγώ αυτό πρόσεξα πιο πολύ. Γιατί ότι τα παίρνουμε από το ΠΑΣΟΚ το ήξερα. (Πέρασα χθες από την Ιπποκράτους και πήρα και τη δικιά σου επιταγή Φίλιππε, την έχω σπίτι να την πάρεις όποτε θες, πάλι δε σου έβαλαν τις υπερωρίες). Από ποιον αλλον όμως τα παίρνουμε; Μου κλέβετε μερίδια ρε παλιόπαιδα;