Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ναι ξεχασες.
Φετος φανταζομαι οτι ξεχασες διαφορα,οπως να πας σε πορειες να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου,να απαιτησεις ασφαλιση στην δουλεια σου κλπ
Και επειδη μια μερα θα φας την πουτσα μιας και δεν νομιζω να χεις τιποτα εργοστασια ΤΟΤΕ θα θυμηθεις μια και καλη.
Και δεν αναφερομαι σε αυτες τις πορειες τοσο,οσο στην γενικοτερη σου σταση σε αυτα τα θεματα,τεσπα μην σε ενοχλω πηγενε τελειωσε το ματς στο προ.

Βρε λεπρέ, με το μπαρντόν, αλλά quoteάρεις αυτό:

…και απαντάς αυτό:

Ή δεν διάβασες καν αυτό που σχολιάζεις ή εσύ κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Λέω κι άλλα στο post και το έχω περιποιηθεί για να λέει αυτά που εννοώ και όχι ό,τι άλλο προσπαθεί ο καθένας παρουσιάσει ότι λέω. Αν όντως σε ενδιαφέρει διάβασέ το.

Όπως εξηγώ αναλυτικότατα στο post και σε άλλο προηγούμενο, για εμένα δεν είναι το «εύκολα» τα πράγματα. Αν για σένα είναι, χαίρομαι που δεν κάθεσαι να χολοσκάς. Παρεμπιπτόντως, ποτέ και πουθενά δεν μίλησα για πορεία σαν να ήμουν εκεί, το αντίθετο μάλιστα.

Δεν είπα πουθενά το αντίθετο. Συμφωνώ απολύτως. Το έγραψα και πιο πάνω και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Εν προκειμένω, για να σχολιάσεις αυτά που γράφω, αρκεί μόνο να έχεις διαβάσει αυτά που γράφω. Και μετά λες και την αποψάρα σου και ό,τι άλλο θες.

Έσκασε ξαφνικά όλο το συντακτικό προσωπικό να μου κάνει πόλεμο;
Μπα, μάλλον θα βλέπω παντού εχθρούς:!:
Μην ανησυχείτε, δεν αναφέρθηκα πουθενά στους συντάκτες του ρόκινγκ, ο admin του site όμως προφανώς και βγάζει, δεν το 'χει για την ψυχή της μάνας του. Συν τις διαφημίσεις.

Εσύ πάντως κατέχεις παραπάνω από 2 χαρακτηρισμούς που αναφέρεις πιο πάνω, ευτυχώς σ’ έχει καταλάβει ένα ολόκληρο φόρουμ, είναι αρκετό.
Και κάποιους άλλους επίσης.
Ορθολογιστές. :slight_smile:

Anyway, αρκετά με τα τσουτσέκια, σιγά μην κάθομαι να καυλαντίζω με πεντεδέκα άκυρους στο ίντερνετ.

Αδερφέ αν βλέπεις ένα “Εχμ” σαν πόλεμο, τι να πω… Απλά σαν φιλική ή και (πιθανώς) συντροφική συμβουλή και αν θες την ακούς. Συμφωνούμε σε περισσότερα από όσα διαφωνούμε (πολιτικά πάντα) αλλά κάνεις όλο και πιο δύσκολο το να συνταχθεί κανείς μαζί σου.

Όσο για τα “οικονομικά”, δεν ξέρω αν δουλεύεις, αλλά αν έρθω εγώ και σου πω ότι τα παίρνεις ΚΑΙ από τους Αμερικάνους και μετά δικαιολογηθώ ότι εννοούσα ότι στην κανονική εργασία σου δε δουλεύεις για την ψυχή της μάνας σου, νομίζω ότι αυτό λέγεται δημιουργία εντυπώσεων.

Over and out για να μην χαρακτηρισθώ κι εγώ τσουτσέκι (ή μήπως αυτό έγινε ήδη;)

Ε το “εχμ” quotara, μετά έπαιξε και η ειρωνική στιχομυθία που “πιάνω πουλιά στον αέρα” με τον nihilist και δεν θεώρησα απαραίτητο να την ποστάρω όλη, αυτό σαν εξήγηση για να τονίσω ότι ήταν προσβλητική.

Όταν μίλησα για τα οικονομικά ξεκαθάρισα που αναφερόμουν. Και έγινε σαν αστεϊσμός το σχόλιο για τον καρβου και την ανάγκη του να υποστηρίζει καθεστωτικές ενέργειες ακόμα κι αν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είναι λάθος. Δηλαδή οκ, μπορεί να παραδεχτεί κάτι ως λάθος, αλλα δεν πρόκειται ποτέ να το τραβήξει όσο κάποια “παρασπονδία” ας πούμε διαδηλωτών από τον αριστερό ή ακόμα χειρότερα τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ούτε αυτός πιστεύω ότι παίρνει κάτι από το site.

Και προφανώς και δεν αναφέρθηκα σε σένα όταν μίλησα για τσουτσέκια, μείνε ήσυχος.

Οκ. Ο Κάρβου είναι φίλος αλλά δε θα διαφωνήσω ότι έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση. (Εγώ τη σωστή κι αυτός τη λάθος). Και του το έχω ξεκαθαρίσει ότι όταν έρθει η Επανάσταση θα είναι ο πρώτος που θα “φάω”. ( Vic είσαι ο δεύτερος… :p)

Case closed πάμε παρακάτω…

ROFL! :lol:

Κόπανος. :stuck_out_tongue:

Τι ειναι το ροφλ?

Οποιος κοροιδεψει η αρχισει και κανει χαζα σχολια να του κατσει η μπουκια στον λαιμο.

rolling on the floor laughing (υποθέτω)

Και με αυτην την μαλακια χαιρεστε τοση ωρα:lol::lol::lol:

Ποιός την άρχισε;

ντουνο.

To παρακάνω λίγο, αλλά είναι παρασπονδία από τον αντι-εξουσιαστικό χώρο και για αυτό το τραβάω τόσο, για να στηρίξω το καθεστώς! :lol:

Μη χολοσκάς, διαβάζω τι γράφεις, από πέρυσι κιόλας. Απλώς μου φαίνεται λιγουλάκι χλωμό να είσαι σε κάθε πορεία στο μπαλκόνι σου και να παρακολουθείς τι γίνεται. Άμα το κάνεις, well done!

“φύτεμα” στοιχείων από μπάτσους.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=85717&cid=4

edit: σκεφτείτε πόσες μαλακίες μπάτσων έχουν βγει τις τελευταίες μέρες από καταγεγραμμένα βίντεο.
σκεφτείτε πόσα δεν έχουν καταγραφεί και μένουν στην αφάνεια.

σερβιετες που’ναι ωρε…αντε για να μην αναφερω την κανονικη λεξη…:evil::evil:

κι αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια δεν είναι ούτε το 1%… φανταστείτε πάντως ε, είναι τόσο σίγουροι ότι δεν τους αγγίζει κανένας (γιατί να τους αγγίξουνε άλλωστε αν εκτελούνε εντολές), που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το κάνουν πιο κρυφά.

έχω δει κι εγώ σκηνικό εδώ στην αθήνα τόσο τραγικό, που το λεγα φωναχτά στον εαυτό μου μέχρι να το πιστέψω. ξεφτιλισμένοι.

Το βίντεο με τους ματατζήδες που γράφουν στ’αρχίδια τους τον υπουργό τους το ποστάραμε;

Για να είμαστε πάντα οντόπικ

Παράλογο αλλά το χιούμορ, η ειρωνεία και η κουλτούρα έχουν χαλάσει το παρόν θρεντ.
Λέξεις όπως χιούμορ, ειρωνεία και κουλτούρα μπορούν να μπουν σε εισαγωγικά.