σαχλαμαρα ΒΑΝ, το εχεις ξαναποσταρει.
Ρε μαλάκα ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ είναι!!!
Και επίσης ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ:
http://www.tvxs.gr/v28005
Αν έχεις ΠΑΠΑΡΙΑ κύριος, βγαίνεις και παραδέχεσαι δημόσια τι έγινε! ΚΟΤΑ! Ε ΚΟΤΑ!
Μήπως η μολότωφ του μέλλοντος είναι η βιντεοκάμερα?
Σε πολύ περισσότερους μπελάδες βάζει την αστυνομία τώρα τελευταία.
Μήπως η μολότωφ του μέλλοντος είναι η βιντεοκάμερα?
Tεράστια ατάκα.
Ο ξεφτίλας λέει τα φουλφέις σκουφάκια. Μάλλον πηδάει και με τρύπιες καπότες.
Eιδικά το χιούμορ χρειάζεται πολλά πολλά εισαγωγικά…
«Κάτω από ένα κλίμα φόρτισης και πίεσης και βλέποντας να φωτογραφίζονται κάποιοι αστυνομικοί ίσως να φοβήθηκαν και να κατέβασαν το σκουφάκι και να το έκαναν κουκούλα. Κακώς όμως γιατί όταν ο αστυνομικός κάνει τη δουλειά του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»»
τι είπε ρε το άτομο :lol3:
H ελληνική αστυνομία, προφανώς καβλωμένη από την ασυδοσία που της παραχωρήθηκε απλόχερα τις τελευταίες μέρες, έκρινε σκόπιμο να στείλει διμοιρία των ΜΑΤ για να απομακρύνει αγανακτισμένους οπαδούς του Ολυμπιακού (που μπορεί και να ήταν αναρχικοί μεταφιεσμένοι σε οπαδούς βέβαια) από τον σταθμό μετρό Ομόνοιας.
Η αλήθεια είναι ότι μετά από 2 ώρες που κάναμε να φτάσουμε από το Φάληρο στην Ομόνοια όπου και μας ανακοινώθηκε ότι ο συρμός “δεν μπορεί” να συνεχίσει παραπέρα, πολλοί οργίστηκαν και προέβησαν σε τρομοκρατικές ενέργειες όπως 4-5 κλωτσιές στα βαγόνια του συρμού και παράπονα σε έντονο ύφος σε υπάλληλο του μετρό. Επομένως η επέμβαση των ΜΑΤ κρίνεται μάλλον αναγκαία.
Παρακαλείται όποιος βρισκόταν στον 4ο όροφο του Hondos Center γύρω στις 01.15 να μας ενημερώσει για το τι πραγματικά συνέβη.
:lol3::lol3::lol3:
ο,6% για ένα κόμμα που πάιζει ανάμεσα στο 4,5% και το 5 και κάτι δεν είναι μία σημαντική απώλεια;
H ερώτηση που ακολουθεί είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά ισχύει γενικότερα νομίζω για όλα τα κόμματα και τους υποψήφιους και όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο κάτω-κάτω, ειδικά ο Τσίπρας δεν νομίζω να έχει παράπονο από την τακτικότατη παρουσία του στα “αστικά” ΜΜΕ. Έχει εξαργυρώσει σε αυτά την “φωτογένεια” του με το παραπάνω από τότε που ήταν υποψήφιος δήμαρχος πριν τρία χρόνια, μέχρι το κάθε του επικοινωνιακό τρικ (π.χ. μετανάστρια συνοδός στο Προεδρικό μέγαρο).
Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που λες πως πρέπει κανείς να διασταυρώνει περισσότερες πηγές, που να έχουν διαφορετική προέλευση και ατζέντα
Επίσης…
…επειδή το άπαιτεί η βραδιά…
, και επειδή δεν τον έμπλεξα εγώ τον καναπέ σε αυτό το θρεντ…
[SIZE=“3”]Στρογγυλοκαθείστε τώρα όλοι οι αλλόθρησκοι να μας βλέπετε στους 16 :twisted::twisted:[/SIZE]
Εγω στα γεγονοτα που συνεβησαν τις προηγουμενες μερες ειμαι υπερ της ατυνομιας…
Δεν μπορει καθε κωλοπαιδο που γουσταρει να σπαει να καιει και να τρομοκρατει τον κοσμο να μην δεχεται τις συνεπειες.Μπραβο στα παιδια που διαδηλωσαν ομαλα για τον αδικοχαμενο Αλεξη.Ειναι διαφορετικο να διαδηλωνεις και διαφορετικο να τρομοκρατεις επειδη δεν σου αρεσει το ‘‘συστημα’’.Ουτε εμενα μου αρεσει το συστημα αλλα δεν ειναι τροπος λυσης να σπας και να καις μαγαζια και αυτοκινητα του φτωχου κοσμου.Ας κανανε μπουρδελο τις τραπεζες…
έλα καρβου, που είσαι να ποστάρεις…
ΡΟΦΛ :lol:
edit. α, 15, σόρρυ.
Ενω το να συλλαμβανεις καποιον “προληπτικα” χωρις να εχει κανει τιποτα, να σπας κεφαλια φοιτητων, τα “φυτευεις” μολοτωφ σε τυπαδες που εχουν βγει εξω με τις πυτζαμες και να κλεινεις δρομους επειδη ειναι “νομιμο για σενα”, ειναι λυση. Βεβαια… Μπραβο στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΡΑ μας. Μαζι τους!
Μην πέφτετε να το φάτε το παιδί, αυτά είδε στην TV, αυτά λέει.
Ασε μας ρε φιλε που τους συλλαμβαναν χωρις λογο.Δεν ειπα οτι ειναι τελειοι και οι αστυνομικοι αλλα μην το χεσουμε κιολας…Και οσο για αυτους τους ‘φοιτητες’’ που κατεβασαν και εκαψαν την ελληνικη σημαια ενα απο τα ιεροτερα συμβολα της χωρας μας περναει απαρατηρητο…ΚΡΙΜΑ…
[SIZE=“1”]Οχι λιγα με τον 15χρονο chrisp, στα 18 που δεν αργουν και τοσο μπορει να συνεχισει να τα πιστευει αυτα.[/SIZE]
billrocki εισαι τρανο παραδειγμα της μεσης αποψης που επικρατει στα ελληνικα σχολεια παντως. Δεν σε τιμαει αυτο. Βγηκες καθολου περσι τον Δεκεμβρη στην Αθηνα η οπου αλλου μενεις να δεις απο κοντα τους τρομοκρατες; Καμια εφημεριδα/site/οτιδηποτε εκτος απο tv κοιταξες;
Το ότι προχθές που τσακωνόμουν με τον πατέρα μου(ετών 62) , μου έλεγε περίπου τα ίδια πρέπει να με ανησυχεί ??? :-k:-k
Η “Γενιά του Πολυτεχνείου” γέρασε. Την ευχαριστούμε για όλα, αλλά καιρός να αποσύρεται σιγά-σιγά γιατί εκτίθεται.
Ας μην γίνει και η νέα γενιά τόσο αρτηριοσκληρωτική.
billrocki, πριν από ένα χρόνο, ένας αθώος μαθητής δολοφονήθηκε. Νομίζω συνομήλικός σου ήταν περίπου. Θα μπορούσες να ήσουν εσύ ή ο κολλητός σου.
Το πήρες είδηση, ή είδες κι εσύ “σπασμένες βιτρίνες”?
Billrocki εσύ κατεβαίνεις σε πορείες ή κρίνεις με βάση ότι βλέπεις στην τβ?
ΕΔΙT : bleedin νομίζω πως η ελληνική κοινωνία πάντα ήταν βαθύτατα συντηρητική. Η γενιά του πολυτεχνείου είναι μια μικρή μειοψηφία , δεν εξέφραζε την Ελλάδα του 70. Δεν είχαμε τυχαία χούντα.
Πήγα να ψάξω χθεσινή είδηση για τους μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου που έτρωγαν ξύλο, αλλά ο σημερινός τύπος δίνει εξαιρετικό παράδειγμα και σου προτείνω να το διαβάσεις billirocki. Παρόμοιες μαρτυρίες θα βρεις όλες αυτές τις μέρες:
Εικόνες καταλυτικές για τη σκευωρία που στήθηκε σε βάρος 23χρονου φοιτητή και κατατέθηκαν στην κύρια ανάκριση υποχρέωσαν τον κατήγορο αστυνομικό να ανακαλέσει «το κατηγορώ» του. Και ο κατηγορούμενος φοιτητής μετά από τρεις μέρες κράτησης με πιτζάμες αφέθηκε ελεύθερος. Ο Γ.Κ., την περασμένη Κυριακή, κατέβηκε από το σπίτι για να πετάξει τα σκουπίδια και βρέθηκε να κατηγορείται για κακούργημα.
Συνελήφθη στο πλαίσιο των αστυνομικών επιχειρήσεων, στη Θεσσαλονίκη, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και όπως προκύπτει από ερασιτεχνικά βίντεο που βρίσκονται στην κατοχή της «Ε» οι αστυνομικοί τού φόρτωσαν ένα σακίδιο με μολότοφ.
Με την κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών υλών οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή για να απολογηθεί. Στη δικογραφία συμπεριλήφθηκε και το DVD με τις εικόνες που κατέγραψαν διαδηλωτές και αποδεικνύουν την αθωότητά του. Ο αστυνομικός ανακάλεσε την αρχική του κατάθεση και μίλησε για… λάθος, ενώ ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.
Στα πλάνα που προέρχονται από λήψεις κινητού τηλεφώνου και κάμερας φαίνεται ξεκάθαρα ότι: Ο φοιτητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, που κατάγεται από τη Χαλκίδα, παρακολουθεί από μακριά την πορεία στην περιοχή πίσω από την εκκλησία της Παναγίας Χαλκέων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Περπατάει αμέριμνος με τα χέρια στις τσέπες έχοντας περασμένο στο μέση του ένα μικρό τσαντάκι.
Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στα βίντεο: Τον κυνηγούν αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» και τον συλλαμβάνουν μπροστά στην Αρχαία Αγορά. Ενας αστυνομικός της ίδιας ομάδας μεταφέρει από άλλο σημείο ένα άσπρο σακίδιο και το τοποθετεί δίπλα στον 23χρονο, ο οποίος είναι πεσμένος στα γόνατα και έχει δεμένα πισθάγκωνα τα χέρια με χειροπέδες, ενώ φαίνεται να απορεί με τη σύλληψή του. Ο νεαρός φοράει μια γαλάζια πιτζάμα με κίτρινα πουλάκια. Στο βίντεο ακούγονται φωνές που λένε «γιατί το πιάσατε το παιδί».
«Ο πελάτης μου δεν συμμετείχε στην πορεία. Παρακολουθούσε από μακριά και όταν είδε τους αστυνομικούς να χτυπούν μία κοπέλα διαμαρτυρήθηκε. Εκείνοι τον κυνήγησαν και τον συνέλαβαν. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Ούτε στη χειρότερη φαντασίωση του δημοκρατικού πολίτη αυτής της χώρας δεν θα μπορούσε να χωρέσει, ότι θα έρθει η αστυνομία να τοποθετήσει ένα σακίδιο με μολότοφ δίπλα στον κρατούμενο για να τον ενοχοποιήσει», επισήμανε ο δικηγόρος του 23χρονου, Θανάσης Τάρτης.
Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, μαζί με άλλους πολίτες, είναι και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παρασκευάς, ο οποίος επισημαίνει ότι «κάποιος άγνωστος που φορούσε κουκούλα και επέβαινε σε μηχανή χτυπάει το χέρι της γυναίκας μου που κατέγραφε το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο και ρίχνει τη συσκευή στο έδαφος».
- Μετά την απολογία τους στον ανακριτή χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή. Πρόκειται για έναν 26χρονο, έναν 37χρονο κι έναν 33χρονο που αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 24χρονος που κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικών υλών. Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι οι αστυνομικοί τού φόρτωσαν ένα σακίδιο που περιείχε βόμβες μολότοφ και μια αντιασφυξιογόνο μάσκα.
Επίσης, από την επιδρομή στο ρεσάλτο αφέθηκαν οι περισσότεροι ελεύθεροι γιατί όπως έκρινε η ανακρίτρια δεν υπήρχε λόγος να συλληφθούν. Όταν σε 4 μέρες έγιναν κάτι λιγότερο από 1000 προσαγωγές και οι περισσότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι, καταλαβαίνεις πως η αστυνομία τις τελευταίες μέρες μάλλον συλλαμβάνει κόσμο δίχως κόσμο.
Το να σκέφτεσαι και να διαφωνείς με την πολιτική της χώρας σου, δεν είναι λόγος για να συλλαμβάνεσαι. Τουλάχιστον όχι σε μια δημοκρατική χώρα:wink:
To θέμα με το φύτεμα των μολότωφ το έβγαλε και η Ελευθεροτυπία σήμερα.
Α και…
Αστυνομικοί δεν θέλουν να φορούν διακριτικά
Έως και την αποχώρησή τους από την υπηρεσία σκέφτονται οι 8 στους 10 αστυνομικούς, εάν υποχρεωθούν να φέρουν πλήρη διακριτικά στις στολές τους, κατά τις διαδηλώσεις, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Βήμα, η προαναγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη για υποχρεωτική αναγραφή μητρώου και ονοματεπώνυμου στις στολές των αστυνομικών που υπηρετούν στα ΜΑΤ και σε άλλες «μάχιμες» υπηρεσίες, όπως οι ομάδες «Δέλτα» και «Ζήτα», έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το «πάγωμα» της εφαρμογής της σχετικής εγκυκλίου. Το δημοσίευμα αναφέρει: «Όπως σημείωσαν αστυνομικοί: ?Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο το 70% ή και το 80% των συναδέλφων μας, κυρίως οικογενειάρχες, που καθημερινά βρίσκονται στον δρόμο για υπηρεσία, να υποβάλουν αιτήσεις για μετάθεση ή απόσπαση καθώς υπάρχει φόβος πως θα στοχοποιηθούν?».
Τι έγινε κορίτσια? Έτσουξε?
Ρε αφήστε το παιδάκι να πιστεύει ό,τι θέλει, το στριμώξατε κοτζάμ μαντράχαλοι τώρα δεν ντρέπεστε, προφανώς τα προηγούμενα ποστς με τα στοιχεία δεν του είπαν τίποτα. Ο κόσμος που βγαίνει και φωνάζει είναι βρωμοαναρχικοί (όλοι μαζί, και οι αριστεροί μέσα!) που δεν ξέρει τι θέλει και απλά οι καλοί αστυνομικοί επιβάλλουν την τάξη για να μην καούν τα μαγαζιά. billrocki πήγαινε τώρα στην μαμά σου γιατί μου είπε ότι θέλει να σ’ εξετάσει στα μαθηματικά.