Billrocki αγορινα μου εγω δε θα σου μιλησω σαν μωρακι παρα το μικρο(τερο) της ηλικιας σου. Οσο πιο νωρις τα ακουσεις τοσο το καλυτερο (για μενα τουλαχιστον) για να μην καταληξεις κι εσυ σαν το φασισταριο που βλεπω να λεει “μπραβο στην αστυνομια μας, χειροτερα επρεπε να τους κανει”.
Η επιθεση εναντιον σου εγινε γιατι εχουμε απο τη μια πλευρα τους “εξεγερθεντες” με τις οποιες ομαδες εχουν εκεινοι μεσα τους (αναρχικους, φοιτητες, κουκουλοφορους, μπλα μπλα) και απο την αλλη εχουμε τον κρατικο μηχανισμο καταστολης και τρομοκρατιας, τους μπατσους και τις αλλες γνωστες αγνωστες που λειτουργουν για χαρη τους. Απο αυτες τις 2 ομαδες, πραγματικα πιστευεις οτι οι χειροτερες “ζημιες” προερχονται απο την πρωτη ομαδα? Σε ανησυχουν περισσοτερο τα 5-10-20-50 μαγαζια που θα σπασουν (και σαφως και για μενα κακως θα τα σπασουν γιατι ο καταστηματαρχης δε τους φταιει τιποτα), ή το οτι οι μπατσοι εχουν αφηνιασει και καταχραζονται την εξουσια που τους εχει δοθει σε επιπεδο που να θυμιζει εντονα εποχες χουντας, και οτι αυτο μπορει να φερει και στο μελλον?
Απο τη μια εχουμε ας πουμε 50 αναρχικους (λεμε τωρα) που πανω στη μαλακια που τους δερνει θα σπασουν 10 μαγαζια και 20 φαναρια, και απο την αλλη ενα ολοκληρο σχεδιο καταπατησης των περισσοτερων δικαωματων σου και τρομοκρατιας εναντιον οποιουδηποτε τολμαει να βγει στο δρομο και να βγαλει γλωσσα. Δεν ξερω αν εχεις κανει τον κοπο να πας σε καποια πορεια, αλλα αν δεν εχεις παει, ειναι καθαρα ΒΛΑΚΕΙΑ σου να αμφισβητεις το οτι τους συλλαμβανουν χωρις λογο. Εχω δει πολλες περιπτωσεις προληπτικων προσαγωγων και μπατσους να την πεφτουν σε διαδηλωτες που δεν εκαναν κυριολεκτικα τιποτα, να τους σαπιζουν στο ξυλο και να τους τραβολογανε στη ΓΑΔΑ. Εγω σου προτεινω να ξεκολλησεις απο την τηλεοραση λιγο και να σκεφτεις καθαρα. Νομιζεις οτι τις ζημιες και τα αμαξια τα καινε μονο οι αναρχικοι/κουκουλοφοροι?
Μιλησες για ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαδηλωση. Πες μου λιγο πως μπορει να γινει μια διαδηλωση ειρηνικα οταν ενω ολοι οι διαδηλωτες δεν εχουν κανει το παραμικρο, οι μπατσοι ορμανε -επαναλαμβανω σε διαδηλωτες που δεν εχουν κανει το παραμικρο- με δακρυγονα για να τους σπασουν? Και προτου το αμφισβητησεις και αυτο, θα σε διαβεβαιωσω και εγω οπως και πολλοι αλλοι οτι τα καλα μας τα γουρουνακια το εχουν κανει και αυτο. Ημουν μπροστα.
Αν τασσεσαι εναντιων της τρομοκρατιας της βιας και της χυδαιοτητας ε δε μπορεις ρε φιλε να λες οτι εισαι με το μερος των μπατσων που κανουν οτι γουσταρουν με τη δικαιολογια “γιατι ετσι γουσταρω και αμα εχεις προβλημα, λυσ’το με το γκλοπ μου”.
Η οικογενεια σου δεν ειναι πλουσια και το αμαξι που μπορει να καει, δε μπορειτε να το αγορασετε καθε μερα. Συμφωνω. Μπορειτε ομως να το αγορασετε. Τα κεφαλια των παιδιων που εσπασαν οι μπατσοι ή ακομα χειροτερα, τη ζωη του Αλεξη, για ρωτα τις οικογενειες τους, ποτε και πως μπορουν να τις αγορασουν, φιλε?
Edit: Κι εγω ημουν σε μαθητικες πορειες οταν πηγαινα λυκειο (λιγο πιο παλια θα μου πεις αλλα δεν εχει διαφορα) και παλι εφαγα ξυλο απο μπατσο. Η προκλητικη συμπεριφορα μου? Ο φιλος μου εχει σκολιωση και δε μπορουσε να τρεξει. Οποτε τον πηρα στα χερια (ηταν μικροσωμος :p) και τρεχαμε μαζι προς το μετρο πριν τον πιασουν και τον μπαγλαρωσουν. Τωρα ενας απο τους μπατσους που μας ειδε μαλλον νομιζε οτι ημουν ακρως επικινδυνος προφανως γιατι αν εξφενδονιζα τον φιλο μου πανω του θα απειλουσα θανασιμα τη ζωη αυτουνου και ισως και της υπολοιπης διμοιριας, οποτε θεωρησε σωστο να μας σταματησει και τους 2 με το γκλοπ του. Καλα να παθω τετοιο προκλητικο τσογλανι που ειμαι