Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Άσχετο αλλά τον Καλαμπόκα τον βλέπω συχνά στον δρόμο στον Βόλο. Κάτι έχω ακούσει ότι παντρεύτηκε την δικηγόρο που τον εκπροσωπούσε. Μαζεύει κοινόχρηστα για μια εταιρεία. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη αντίδραση από έναν φίλο μου μόλις έμαθε σε ποιον τα πληρώνει. Η μαλακία ήταν πως τον συμπαθούσε μέχρι τότε.

Mπορεί και να ειναι παλιο το video δεν ξέρω , ή και να έχει ποσταριστεί ξανά , απλα τώρα το ειδα εγω …:

Οτι κ να πω ειναι λιγο …

…Γ**ω τον Θεό που μας έχει φτιάξει ετσι…

Οντως. Ποσο φρικαλεα ηλιθιος και ρατσιστης μπορει να ειναι καποιος για να φτιαξει τετοιο βιντεο? Α ρε θεε…

Οντως ρατσιστης το ποσταρε … αν και ειναι προφανες οτι το βιντεο έχει τα αντιθετα αποτελεσματα …γιατι απλα δειχνει την αληθεια του τι εγινε …

Μ αρεσει που σε διπλανο βιντεο , έχει απομονωθει η στιγμη με το φασιστοειδες που τους κυνηγουσε και τον μάτωσαν … και τον αναφέρει ως …απλο μαγαζατορα …!!#-o

Επειδη τωρα το ειδα ολοκληρο το βιντεο… θανατος στον μπασταρδο με την καμερα. Να σαπισει ο πουστης.

Με το μπαρντόν, ο τύπος τους επιτέθηκε, τους έβρισε, τους κυνήγησε, προκάλεσε τη συμπλοκή και προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι έχει δίκιο;

Εν τω μεταξύ, στην αρχή του βίντεο εξηγεί στους περαστικούς ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι θύματα της μαφίας, ότι ζουν σε καθεστώς σκλαβιάς, ότι αγοράζοντας τα προϊόντα ενισχύεται το δουλεμπόριο και η παιδική εργασία και καταλήγει να τους κυνηγάει φωνάζοντας σαν τρελός. Αναρωτιέμαι σε ποιό σημείο του εγκεφάλου βρίσκεται το κενό λογικής που προκαλεί τη ρατσιστική έκρηξη.

Μπλουζάκι hellas, δερμάτινο και καπέλο (από το οποίο φυσικά απουσιάζει το στοχάδι λόγω φλωριάς).

Μάλιστα.

Κρίμα που δε του σπάσαν την κάμερα. Θα ήταν μέσα στις προτεραιότητες μου.

τι είναι αυτοί οι ουγκ ρε μλκ.

μ’ αρέσει που φωνάζει την αστυνομία ο τυπάς. μάλλον θα χει συνηθίσει να δίνει κόσμο.

Όχι απαραίτητα να δίνει, αλλά και εν ώρα υπηρεσίας να δένει.

Παλιό αλλά σταθερή αξία

are you mάfia…??

#-o

ρε δεν παμε καλα…
ειμαστε ενα βημα πριν την σχιζοφρενεια…

EDIT:τωρα ειδα ολο το βιντεο…
βρηκα υποψηφιους για μια dead skin mask που θελω να κανω…

απαραδεκτα και απολιτιστα μεχρι αηδιας γεγονοτα…ο γερος ηθελε και παραπανω ξυλο αληθεια…

νταμπλ ποστ αλλα τωρα μου το ειπανε…απορριφθηκε απο το δημο η αφισα που φτιαξαμε για τον Μαριο γιατι δεν ηταν και πολυ “αντιπροσωπευτικη” του συλλογου του δημου…συγνωμη που δεν βαλαμε τα στελεχη σας…δεν θα το πιασουν ποτε το νοημα νομιζω πως…

μας επνιξαν τα μετρα ειναι ο τιτλος…και οντως…

αυτή τη στιγμή γίνονται εκατοντάδες προσαγωγές και συλλήψεις στο πάρκο Ναυαρίνου - Ζωοδόχου Πηγής, συνοδευόμενες με άγριο ξύλο!

για το απο πανω…

γιατι…???

ισχυρίζονται οι αστυνομικοί ότι προηγήθηκε επίθεση με βόμβα μολότοφ.

παραειναι ξεκαρφωτο και οτι να΄ναι το πεσιμο…
ειχε ξαναγινει παρομοιο πριν κατι μηνες με μια μολοτοφ να σκαει μες τη μεση του δρομου και ξαφνικα στα εξαρχεια να υπαρχουν εκατονταδες μπατσοι…
πιασαν τους τρομοκρατες και νομισαν γιναν θεοι.
ετσι γεννιουνται τρομοκρατες… αντιθετα αποτελεσματα θα εχουν.

το απογευμα ειχα παει για καφε εκει και εφυγα κατα τις 9. μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι δεν ειδα καθολου μπατσους στην ακαδημιας και στα γυρω στενα. φαινεται ξεκουραζοντουσαν για την δουλεια που θα ειχαν το βραδυ…

Αυτά τα πεσίματα στα Εξάρχεια είχαν γίνει καθημερινότητα λίγο πριν τις 6 του προηγούμενου Δεκέμβρη (οπότε και έκλεινε ένας χρόνος από την δολοφονία του Γρηγορόπουλου και αναμενόταν μαζική έξοδος στους δρόμους) με προφανή στόχο να φοβήσουν τον κόσμο. Μετά τον Δεκέμβρη μειώθηκαν και πλέον σε μια περίοδο που υπάρχει μια γενικότερη δυσαρέσκεια στην κοινωνία λόγω της μπίζνας που λέγεται οικονομική κρίση, έχουν προηγηθεί δυο γενικές απεργείες που συνοδεύτηκαν από μαζικότατες και δυναμικότατες πορείες (100.000 κόσμος στην μία) και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για μια Πρωτομαγιά που ήδη μυρίζει μπαρούτι… τσουπ… εντελώς τυχαία οι μπάτσοι θυμήθηκαν πάλι τα Εξάρχεια και ξεκίνησαν ξανά μαζικές προσαγωγές. Τι σύμπτωση!

Φίλε αυτό το πράγμα είναι όντως αλήθεια πήρα τηλέφωνο ένα φιλαράκι που μένει εκεί κοντά και μου είπε ότι έγινε ο τρελός χαμός.

Το ζήτημα είναι τελικά ότι επειδή 5 άτομα την είδα Αντάρτες επανάστατες… πρέπει να την πληρώσουν ο απλός κόσμος που έχει την ιδεολογία την αντιεξουσιαστική…

Ο ΝεοΈλληνας μπάτσος συλλαμβάνει αδιακρίτως γιατί νομίζει ότι όλοι οι αντιεξουσιαστές είναι το ΙΔΙΟ

Έχει και κάτι ψηλά απεργίες την επόμενη βδομάδα.

Και να συμπληρώσω ότι έχουμε και τη νέα ομάδα ΔΙΑΣ στους δρόμους ε :stuck_out_tongue: