Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

μάλλον… :lol::lol::lol::p:p:p

http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/223410.html

Νταξει τωρα που ο ζυμαρουλης της Πιτσμπουρι μας διαβεβαιωσε, παω για νανι ησυχη.:slight_smile: :stuck_out_tongue:

Edit: Βεβαια το ποιον βολευουν οι καταστροφες απο ολα αυτα τα ακραια στοιχεια το καταλαβαινουμε ολοι νομιζω…Οπως και το οτι ο κοσμακης που παει στην πορεια δεν εχει λογο να σπασει κατι που ξερει οτι θα το πληρωσει μεθαυριο μεσω φορολογιας…

Είναι νωρίς ακόμα ντε:!:

Καίγεται ολόκληρη η Αθήνα ε. Τράπεζες, μαγαζιά, πολυκατοικίες (!)…

Κάψαν ένα όχημα πυροσβεστικής, ακόμα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!

Καλά πάμε…

Πιστεύω καταλαβαίνουμε όλοι πως αυτό που γίνεται είναι το αποτέλεσμα μίας γενικότερης σαπίλας και όχι απλά του γεγονότος.

Η θλιβερή μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας. Λυπάμαι τα χιλιάδες παιδάκια που δε φταίνε σε τιποτα, και περιμένουν να ζήσουν απο κοντά τη “στολισμένη” Αθήνα. Η απόλυτη μιζέρια.

Ελπίζω οι ερπύστριες που ακούω στο παρασκήνιο να μην είναι της Χούντας που έρχεται…

Ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα σήμερα…

εντάξει ρε συ… λίγο πιο κάτω είναι ένα μαγαζί με εποχιακά. Έχουν πέσει πολύ οι τιμές. Τζάμπα θα πάρουν το νέο :stuck_out_tongue:

Σαπίλα στην Ελλάδα; Όχι ρε, είσαι τρελός; :roll:

Τραγικά πράγματα. Τα “καμάρια” μας έβαλαν φωτιά και στο κτήριο της Ολυμπιακής… και σε λίγο καιρό οι ίδιοι θα φωνάζουν ενάντια στην ιδιωτικοποίησή της :lol:

Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Εγώ με Swiss air θα γυρίσω :stuck_out_tongue:

εγώ πάντως γνωρίζω εκ των έσω πως έγινε απλά ένα βραχυκύκλωμα στα λαμπάκια του δέντρου.

καλα τους κανουνε ρεεεεεεεε…γιατι να το αφησουμε να περασει ετσι:|:|:|:|:|:wink:

Ήσουν μέσα στο δέντρο ρε μπαγασάκο; 8O :stuck_out_tongue:

είδα στις ειδήσεις πως πιάσαν μια κοπελιά στη Σαλόνικα και την ξυλοκόπησαν ετσί χωρίς κανένα λόγο…8O8O

Now playing: Equilibrium - Ruf in den Wind
via FoxyTunes

To γεγονός ήταν απλά η αφορμή. Θα’θελα να το αναλύσω κι άλλο αλλά θέλω να παρακολουθήσω λίγο τις εξελίξεις και μετά να postάρω επί του θέματος.

Αν περάσει κανένας από τα Μετρόπολις Ομόνοιας, μπορεί να μου κρατήσει το collectors box των Led Zeppelin?

Tο θέμα είναι ότι σπάζοντας τη βιτρίνα του απλού πολίτη στρέφουμε τους πάντες εναντίον μας.

Έτσι, αύριο η γριά θα κουτσομπολεύει “τους αλήτες που καταστρέφουν την Αθήνα” αντί να σταθεί σε αυτό που έγινε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eτσι…Η επανασταση αρχισε…ΨΩροικώσταινα!!!Πληρωνε αλλη μια για τα αρ…δια των αξιων παιδιων σου…Ελπίζω να χαιρεστε!