Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ρε σκατοφασισταριο:p , σου εχουν κανει τιποτα οι αναρχικοι? Μιλαμε για ενα χωρο οπου σε ολα τα κινηματα ητανε παρων, απο την Οαχακα στο Μεξικο, μεχρι τη Γενοβα και οπου αλλου υπαρχουν σημαδια αντιδρασης και αμφισβητησης του συστηματος… Μην συγχεουμε την αναρχια με τη βια επειδη 5-10 τσογλανια γουσταρουνε να καινε αμαξια κλπ…

Στο ξαναειπαμε, επειδη καποιος ασκει βια,(ο οποιοσδηποτε), πρεπει να ασκουνε και αυτοι που υποτιθεται υπερασπιζονται τους νομους και ειναι υπεθυνοι για την τηρηση της κοινης ειρηνης?

Θα το ξαναπουμε… Κανενα μνημειο δεν καηκε, το φυλακιο ητανε… Το μνημειο απο αλλους βεβηλωθηκε, το ειδατε ολοι στα πλανα…

Επαναλαμβάνω στους αναρχικους βάζω “” δηλώνοντας αυτην την ομάδα που τα σπάνε.

Και ξέρεις τι μου έχουν κάνει οι αναρχικοι; Πηγαίνουν στις πορείες των φοιτητών σπάνε αμάξια, πετάνε πέτρες χωρις λόγο και ετσι αμαυρώνουν τις πορείες αυτες. Και στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει ο Πρετεντέρης οπου μιλάει και κατηγορεί τους φοιτητές για τα αυτα που κάνουν οι “αναρχικοί”.

Να σου πω τι εχουν κανει? Αναρχικοι ητανε το '73 στο Πολυτεχνειο, αναρχικοι ητανε στο Σικαγο, στη Γαλλια το Μαη του '68, στη Γενονοβα, και οπου αλλου θες…

Οσο για τις πετρες, ας μη το σχολιασω καλυτερα… Το θεωρω τουλαχιστον ηλιθιο να τις τρως και να μην απαντισεις…

με τη διαφορα οτι το 73 οι πατριωτες που αγωσιστηκαν για να διωξουν τους προδοτες της ελλαδας και της δημοκρατιας ειχαν σαν λαβαρο τους την ελληνικη σημαια…ενω αντιθετα οι παραξενοι τυποι που τα Μ.Μ.Ε τους εχουν βαπτισει αναρχικους βαζουν φωτια στην ελληνικη σημαια και την αποκαλουν κουρελοπανο…

φιλικα παντα δεν εχω ορεξη να μπουμε σε τετοιου ειδους αντιπαραθεση…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8)

Συμφωνω, και για αυτο διαφωνω στο να καιγεται η Ελληνικη σημαια, ασχετα τι πιστευω για αυτο το συμβολο…

Τετοιες αντιπαραθεσεις ειναι συχνες απ’οτι φαινεται, αλλα κανεις δεν τσακωνεται με κανεναν παντως…:slight_smile:

Το θέμα είναι αν τις τρως και απαντας ή αν με το που βλέπεις μπάτσο βαράς χωρις να σου έχει κάνει τπτ

Κρατα και καμια πισινη για αυτο, ποτε δεν ξερεις…:wink:

Σύμφωνα μ’αυτην τη λογική τότε και οι μπάτσοι έτσι δρουν. Βαράνε οποιον βρουν γιατι κρατάνε πισινή.

Ουτε η πρωτη φορα θα ειναι ουτε η τελευταια… Εγω γιατι οποτε πηγαινω εξαρχεια χεζομαι κυριολεκτικα οποτε περναω διπλα απο κλουβες??

Γιατι εχεις κοτσιδα :lol:

Το αστειο εγω δεν βλεπω που ειναι…

Ενταξει…οντως :stuck_out_tongue:

Κι εγω οταν ειχα κοτσιδα και κατεβηκα μια μερα πανεπιστημιου φοβομουν…

Επειδη εχουνε ξυλοφορτωσει κοσμο δεν ειναι καθολου αστειο… Και εδω δεν μιλαμε για την Πανεπηστιμιου, μιλαμε για την Σολωνος, Ακαδημιας, Θεμιστοκλεους κλπ…

επειδή έληξε από τη μεριά σου το σέβομαι και δεν απαντώ.:wink:

dark_of_the_sun δεν υπάρχει ισότητα στην παρανομία. Το ότι οι ψευτο-αναρχικοί παρανομούν δεν επιτρέπει σε κανένα άλλο πολίτη να παρανομεί. Δηλαδή αν κάνω εγώ ένα φόνο και το σκάσω, σημαίνει ότι και εσύ μπορείς να κάνεις ένα φόνο γιατί δεν έχουν πιάσουν εμένα? Με λίγα λόγια, το τι κάνουν οι ψευτο-αναρχικοί δε νομιμοποιεί τους αστυνομικούς που κάνουν τα ίδια.

freedomofrock, αν και δε ζούσα στα περισσότερα από τα γεγονότα που είπες για να ξέρω πόσοι από αυτούς ήταν αναρχικοί, ξέρω ότι η σημερινές κοινωνίες στηρίζονται σε αυτές τις γενιές. Με λίγα λόγια ή δεν ήταν από τότε true αναρχικοί ή κάπου στη διαδρομή είδαν ότι κάτι έκαναν λάθος.

Γενική παρατηρήση: Αν το αρχικό μου ποστ ήταν κάτι που μόνο κράζει και δεν αναγνωρίζει τίποτα θα ήταν κάτι σαν αυτό:

Τόσα χρόνια την αστυνομία την έχουμε μάθει. Ένα μάτσο φασισταριά πάνε και μπαίνουν μέσα γιατί έχουν το κόμπλεξ κατωτερότητας και ψάχνουν λίγη εξουσία. Η δεξιά μας κυβέρνηση τώρα επιτρέπει στην αστυνομία να δέρνει αθώους και να φυλακίζει παράνομα άτομα που έχουν τα κότσια να αμφισβητήσουν την εξουσία τους για μία πιο δίκαιη κοινωνία. Επιτέλους κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλά δε βλέπω να αλλάζει τίποτα, γιατί η κυβέρνηση δε θέλει να αλλάξει τίποτα…

Παραδεχτείτε το… Τότε θα σας ήμουν πιο συμπαθής και ας έχω πει λιγότερα ουσιώδη πράγματα από ένα 5λεπτο λογίδριο του Αβραμόπουλου. Έχουν γίνει 154 ποστ από τα οποία πολύ λίγα λένε κάτι ουσιώδες και τα περισσότερα καταλαμβάνουν το ένα άκρο αγνοώντας επιδεικτικά την ύπαρξη του άλλου. Εγώ προτείνω την κρεμάλα σε όλους τους αστυνομικούς που έχουν τη βία μέσα τους και να κλωνοποιήσουμε τον Μαχάτμα Γκάντι για την Ελληνική αστυνομία!

Κarvou, δεν λεω οτι ολοι τοτε στα γεγονοτα αυτα ητανε αναρχικοι, απλα υπηρχαν και αναρχικοι, οπως υπηρχαν κομμουνιστες, αριστεροι κλπ…

Τωρα για το αλλο που λες, η αναρχια δεν ηταν ετσι παλια, αυτο ειναι σιγουρο… Αναρχικοι συγγραφεις αποκυρησουν τη βια… Απλα κατι εχει αλλαξει απο τοτε… Δεν ειμαι απολυτα εναντιον της βιας, ειμαι εναντιον της τυφλης βιας, κατι το οποιο χρησιμοποιειται παρα πολυ απο τους αυτοαποκαλουμενους “αναρχικους”… Η βια πολλες φορες χρειαζεται, με τη βια εχουν κατακτηθει πολλα δικαιωματα, οχι ομως με την τυφλη βια…

Απλα μου τη σπαει αφανταστα οποτε καιγεται ενα αμαξι να βγαινουν καποιο και να λενε “α, οι αναρχικοι, οι αλητες, οι πρεζακηδες κλπ”…

σε αυτό έχεις δίκιο. Ηλίθιους έπρεπε να τους λένε γιατί πολύ απλά έκαναν μία τρύπα στο νερό!!!:lol: :lol:

Πάντως, ακόμα και αν κατακτήσεις κάτι με τη βία, χρειάζεσαι βάσεις για να το διατηρήσεις και εκεί η βία δε θα σε βοηθήσει για πολύ…:wink:

Σωστα, και γι’ αυτο διαφερει η βια απο την τυφλη βια…

Anyway, ξεφυγαμε λιγο…:slight_smile:

+10000

Και για πες μου, αν κουρεφτώ γουλί και περάσω δίπλα απο κάτι αναρχικούς δε θα με αγριοκοιτάξουνε;