Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

ρε παιδια απο προηγουμενα ποστς καταλαβα μια προσπαθεια υποβαθμισης του θανατου του παιδιου στην αστυνομια… δηλαδη ρε παιδια αστυνομικος η οχι μια ανθρωπινη ζωη δεν ειναι ανθρωπινη ζωη? η το αλλο που διαβασα πως ο αστυνομικος μπαινει στη σχολη γνωριζοντας πως μπορει να σκοτωθει!!
συγγνωμη ρε αλλα αν σας χτυπουσαν μεχρι θανατου 30 ατομα αλλα θα λεγατε.
η καλυτερα νεκρος παρα μπατσος…[-X

σκεφτεστε με τον ιδιο τροπο που σκεφτονται ακροδεξιοι (αλβανος καλος μονο νεκρος…) αν δεν το καταλαβαινετε ειναι λυπηρο

συμφωνώ

αν πχ τώρα γινόταν δημοφήφισμα, τον αστυνομικό θα τον είχαμε εκτελέσει στο Σύνταγμα

επίσης είναι ωραία να τα σπάμε όλα κ να βγάζουμε μετά τους ίδιους - παρόλη την “αγανάκτηση”

πέρυσι με τις φωτιές θυμάστε τι λέγαμε προεκλογικά? θυμάστε μετά ποιοι βγήκαν κ με τι ποσοστά ?

μάκιντος στις εκλογές δύο δελτία σου δίνουν ? κάτι κάνουν λάθος

Οσα μου δινουν τα βαζω ολα στο φακελακι και ριχνω την ψηφο μου:)

αφού δηλωσω το σοκ της συνειδητοποίησης πως σε 1 χρόνο μπαίνουμε στα 10s 8O, να δηλώσω πως πιστεύω πως πολλά άλλαξαν προς το καλύτερο και στο τέλος έκαναν μια πανέμορφη βουτιά προς τα κάτω για να φτάσουμε πάλι στα ίδια.

Τα τελευταία 3 χρόνια είναι μακράν τα χειρότερα χρόνια της Ελλάδας που θυμάμαι στο πολιτικό και κοινωνικό τοπίο, άρα θέλω να πιστεύω πως είναι κάτι παροδικό και ασθένεια του παρελθόντος που ξαναφούντωσε, αλλά όχι μόνιμη άρρωστη κατάσταση που συνεχίζεται με την ίδια ένταση όλα αυτά τα χρόνια…

• Οτι σκοτωσε, μαζι με τον Μομφερατο τον εκδοτη της απογευματινης, τον οδηγο του εναν απλο μεροκαματιαρη και οικογενειαρχη.

Αν βαζεις ολα τα ψηφοδελτια στο φακελακι τοτε ψηφισες ΝΔ και οχι ακυρο :slight_smile:

δεν υποβαθμιζεται κανενας θανατος. Απλως ,τουλαχιστον εγω κ καποιοι αλλοι, ειπαμε οτι η δολοφονια του αλεξη ηταν πιο αποτροπαια. Καθως συνετελεσθη απο καποιον που υποτιθεται ορκιστηκε να προστατευει τον αλεξη κ καθε αλεξη.

ακριβώς !:wink:

Κατσε ρε, ακυρη ψηφος δεν ειναι αυτη?και παει μια ψηφος σε ολα τα κομματα…?

Εν ολιγης ο οποιοσδηποτε να βγει κυβερνηση, ο ‘κακος’ αστυνομικος δεν θα πει ξαφνικα ‘α μια νεα μερα ξεκιναει ας αλλαξω συμεπριφορα’.Και με τους παροντες πολιτικους δεν πιστευω να παει κανεις να κανει ριζικες αλλαγες

Εδιτ ευχαριστω για την διευκρινηση, 1η φορα ψηφισα και γω, και νομιζα οτι ριχνω ακυρη, την επομενη να ξερω τι να κανω:p

Σεβόμενος την άποψή σου να σημείωσω ότι:

1. Στα 10’ς μπαίνουμε σε 1 χρόνο ΚΑΙ 20 μέρες.
  2. Μιλάμε αν άλλαξε κάτι σχετικά με την αστυνομία και τον ρόλο της.

Η ψήφος είναι μια αρχή και τίποτα παραπάνω…

μαλλον εννοουσε οτι η ΝΔ ειναι ενα ποτ πουρι των υπολοιπων παραταξεων! :stuck_out_tongue:

To δημοψήφισμα αφορά υποθέσεις της νομοθετικής εξουσίας, η εκδίκαση του αστυνομικού αφορά τη δικαστική.* Δε λέω ότι όλα πρέπει να γίνονται με δημοψηφίσματα (ούτως ή άλλως πρακτικά αδύνατο), άλλα σε ότι αφορά νομοσχέδια κτλ, όταν υπάρχει έντονη αντίδραση από τον κόσμο θα έπρεπε. Το παράδειγμα με τις φωτιές μάλιστα που ανέφερες είναι πολύ πετυχημένο. Όλοι μα όλοι ήταν δυσαρεστημένοι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης αλλά λόγω του ότι όταν ήρθε η ώρα να ψηφίζουν έπρεπε να το κάνουν σε ένα γενικότερο πλαίσιο, βγήκε η ΝΔ. Έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να πουν “ορίστε, ο λαός αποφάσισε ότι τα κάναμε όλα καλά την προηγούμενη τετραετία, οπότε και στην επόμενη θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό!”

*εδιτ: Θέλω να πω δε θέωρω ότι η εκτέλεσή του στο Σύνταγμα θα ήταν η σωστή επιλογή ούτως ή άλλως, καθώς αυτό θα μας γυρνούσε στο άλλο άκρο, σε άλλες εποχές…!

Σκατοψυχη αν παρακολουθουσες αρκετες μέρες αυτο το φορουμ θα καταλαβαινες οτι ο συνδυασμος “μπατσος” και “ανθρωπος” ειναι απαγορευτικος εδω μέσα
Υπάρχει μια φράση στην ψυχολογία που ονομάζεται ψυχολογία του όχλου…αντιδρώ γιατί αντιδρούν όλοι και αντιδρώ προς την κατευθυνση που αντιδρούνόλοι…
Υπάρχει επίσης η ηγετική προσωπικότητα ή ενιοτε ομάδα που δίνει τις κατευθύντήριες γραμμες στον τρόπο σκέψης, κοινώς πατρονάρει και προς αυτήν την κατεύθυνση αντιδρούνόλοι…
Οι πηγές όταν χαίρουν ομαδικής αποδοχής δεν χρειάζονται καν διασταυρωση…
Το συλλογικό ασυνείδητο παρασύρει ωσαν πύρινη λαίλαπα κάθε ρανίδα λογικής…
όλο αυτό το ομομάζουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…
Επι του θεματος διαφωνώ με όλους…Το πόσο οργισμενοι είμαστε θα φανεί στην κάλπη τώρα κοντά…μ αρεσουν τα μετρησιμα αποτελεσματα…

Δεν ειναι ειρωνικό το ποστ…

Μιας και λεμε για την κυβερνηση δειτε τις δηλωσεις του κ.Καραμανλη σημερα απο τις Βρυξελλες.(σιγα μην ηταν εδω)

«Η σύγχυση που επιχειρείται είναι επικίνδυνη για την ίδια τη Δημοκρατία» εξήγησε χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα και ανησυχίες από πλευράς νέων.

Ο πρωθυπουργός απέρριψε τα περί ιδεολογικής κάλυψης στην τυφλή βία, επαναλαμβάνοντας ότι όλοι έχουμε υποχρέωση να καταδικάσουμε και να απομονώσουμε τη βία.

Σχετικά με το πακέτο κάλυψης των επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές από τα επεισόδια, τόνισε ότι είναι επαρκές και αυτό το σημείωσαν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Σε άλλη ερώτηση για τυχόν αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Εσωτερικών ή την ΕΛ.ΑΣ., ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, αλλά σαφέστατα πρέπει να γίνει αξιολόγηση των επιχειρησιακών σχεδίων.
[SIZE=“6”]
Σε ερώτηση για τα περί εκλογών ή αλλαγής ηγεσίας στη ΝΔ, επανέλαβε ότι η χώρα διαθέτει ισχυρή κυβέρνηση, που καλείται μάλιστα να χειριστεί μια κρίσιμη -σε παγκόσμιο επίπεδο- κρίση.
[/SIZE]

Για την υπόθεση του Βατοπαιδίου τόνισε ότι αναμένει «με ιδιαίτερο ενδιαφέρον» το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής, προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις του.

Οχι.Το ποσοστο των ακυρων ψηφοδελτιων μετραει υπερ του πρωτου κομματος

τωρα μάλιστα …τωρα ναι…ειμαστε ασφαλείς.

νομιζω το ακυρο δεν προσμετραται σε κανεναν. Το λευκο παει στο πρωτο κομμα.

Τα άκυρα δε μετράνε στην καταμέτρηση ψήφων (νομίζω, δε θυμάμαι και εγώ… σίγουρα ισχύει όμως για τα λευκά). Πώς αυτό μεταφράζεται?

Έστω τρία κόμματα και 100 ψήφοι. Το Α πήρε τους 30, το Β τους 20 και το Γ τους 10. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν και 40 άκυρα-λευκά.

Κανονικά, το Α έχει το 30% των ψήφων, το Β το 20% και το Γ το 10%. Αν όμως δε διαιρέσεις τους ψήφους τους όχι με 100, αλλά με το 60 (αριθμός έγκυρων ψήφων), τότε έχει το Α 50%, το Β 33% και το Γ 17%.

Δηλαδή οι 40 άκυρες ψήφοι, αύξησαν το ποσοστό του Α κατά 20%, του Β κατά 13% και του Γ κατά μόλις 7%. Κάθε άκυρο-λευκό αυξάνει την πρωτοπορία (άρα και τις έδρες) του πρώτου:wink:

Τα λευκα πανε στην κυβερνηση.Τα ακυρα πανε σε ολα τα κομματα και δεν χαλανε οι αναλογιες.Δηλαδη ετσι μου τα εξηγησαν :stuck_out_tongue:

Εγώ το λέω και για όποιον φταίει.