Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ουτε τα ακυρα ουτε τα λευκαπανε υπερ καποιου πλεον

και πάλι όλοι συμφωνούμε:P

Ο κάρβου τα λέει σωστά περί ψήφων μόνο που εδώ και μερικά ποστ είστε οφ-τόπικ.

Πόσες φορές θα τα ακούσουμε; “Προχωράμε με συνέπεια και αυτοκριτική”!!

Ενω τα περι μσν ηταν οντοπικ

τελος παντων, ολη η κουβεντα για τον αστυνομικο χωρις πηγη της ειδησης

Στην Στεφανίδου ανακοίνωσε ότι έγινε επίθεση στο γραφείο του Κούγια και από κάτω άρχισαν να χειροκροτάνε :lol::lol::lol:

Lunatic διαβαζω τα ποστ κ γι αυτο τσαντιστηκα. κ οι δυο ηταν το ιδιο θυματα του ιδιου συστηματος αλλα η ζωη τους προφανως μετραει διαφορετικα.Προσωπικα μετραω την ανθρωπια πανω απ ολες τις εννοιες. αλλα δεν διαδηλωσαμε ποτε γι αυτην.

η ανθρωπιά δεν φέρνει ψήφους…:stuck_out_tongue:

Τελικά σκοτώθηκε κάποιος αστυνομικός?
Γιατί ούτε στο in.gr ούτε στο ert.gr γράφει κάτι σχετικό.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=815148&lngDtrID=244

http://osatyros.blogspot.com/2008/12/30.html

Πρώτο λινκ: Τελευταία ενημέρωση 08/07/07 16:00

Το δεύτερο λινκ που δίνεις, αναφέρει ως πηγή το troktiko όπου η είδηση έχει κατέβει.

Το έχω επισημάνει εδώ και μερικές σελίδες σε παραπάνω από ένα ποστ μου, ότι αυτή η είδηση για θάνατο του αστυνομικού, δεν υπάρχει πουθενά επίσημα, μόνο σε blog που έχουν ως πηγή το τρωκτικό.

μα αφου τοτε εγινε ο ξυλοδαρμος + εκανα εντιτ

Συγχωράτε με, δεν είδα σωστά το ποστ σου αρχικά. Δείτε το έδιτ μου. Από την αρχή είπα ότι στο τρωκτικό η είδηση δεν υπάρχει πλέον. Γι’ αυτό. Τεσπα οκ.

H διαφορά έγκειται στο ότι αυτό ήταν μια εγκληματική ενέργεια μιας ανεξέλεγκτης ομάδας ενώ η δολοφονία του Γρηγορόπουλου έγινε από θεσμοθετημένο όργανο του κράτους. Την αντιλαμβάνεσαι, έτσι?

Η διαφορά είναι η εξής.

1. Ο Αλέξης δολοφονήθηκε από έναν μπάτσο που δεν είναι απλά μέλος της κοινωνίας. Είναι ο εκφραστής του κράτους δικαίου και φροντίζει για την ασφάλεια των πολιτών.
  2. Ο Αστυνομικός που είναι σε κώμα( ή πέθανε δεν ξέρω) δέχτηκε δολοφονική επίθεση από 30 μπάχαλους ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους.

Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε δολοφονία. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει τουλάχιστον θλίψη. Και στις δύο περιπτώσεις αναρωτιέσαι γιατί. Η απάντηση είναι γιατί το κράτος είναι ανύπαρκτο . Όμως το κοινό αίσθημα το προκαλεί περισσότερο η πρώτη περίπτωση. Γιατί γενικά η κοινωνία πιο πολύ νιώθει ότι απειλείται από τους μπάτσους παρά από τους μπάχαλους. Και κατά την γνώμη μου όντως η αστυνομία έχει μεγαλύτερη δύναμη από τους μπάχαλους.

Τώρα βέβαια , είμαι σίγουρος ότι κάποιοι δεν θα το καταλάβουν αυτό που έγραψα, κάποιοι άλλοι θα το παρερμηνεύσουν. Αυτοί που το κατάλαβαν ,και που κατάλαβαν ό,τι έχω γράψει τόσες μέρες , θα διαβάσουν το από πάνω και λογικά θα συμφωνήσουν. Τα προφανή γράφω εξάλλου.

Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να κάνω κάτι…

ναι οντως επισημα η ειδηση δεν υπαρχει μονο απο το τρωκτικο ανεβηκε…

Χαχαχαχαχ χαίρομαι που 5 σελίδες μετά πήρε απάντηση η ερώτησή μου :stuck_out_tongue:

για μενα μια ψυχη χαθηκε και στις 2 περιπτωσεις η μια 15 χρονων η αλλη 23…

θα συμφωνησω με zouglaou και οι περιπτωσεις δειχνουν την ανυπαρξια του κρατους… αλλα αυτη η φραση εχει γινει κλισε δυστυχως

Απ’ότι είδα η συζήτηση εχει ψιλο-προχωρήσει,
εγώ θα ποστάρω μερικές σκέψεις…

ΘΕΛΩ
την Αστυνομία:

• γιατί 2 αδερφικοί μου φίλοι πέθαναν από πρέζα και δεν θέλω να χάσω άλλους.
  • να βρίσκει και να μπουζουριάζει τους στυγνούς εγκληματίες (βλ. δολοφόνους Φιλόπουλου)
  • να με κάνει να μην έχω το χέρι πάντα στην τσέπη μου προφυλάσσοντας το πορτοφόλι μου.
  • να βρίσκει και να πιάνει τα λαμόγια που με απάτες ζουν ζωή χαρισάμενη.
  • να με προστατεύει από το σαλεμένο γείτονα που μπορεί να έχει βάλει στο μάτι για να βιάσει την αδερφή μου.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ
την Αστυνομία:

• να με κοιτάει με μισό ματι και να μου ζητάει τα στοιχεία μου μόνο κ μόνο επειδή έχω μακριά μαλλιά και μούσι.
  • να θεωρεί εμένα και τους ομοίους μου “αλήτες”.
  • να χτυπάει ανθρώπους που θέλουν να διαδηλώσουν.
  • να σκοτώνει αθώους.
  • να υποθάλπτει παρακρατικούς και χρυσαυγίτες.
  • να αποτελεί καταφύγιο του κάθε αποβράσματος και να του δίνει εξουσία.
  • να έχει στελέχη που θεωρούν τους εαυτούς τους “ανώτερους” από μένα.

Κι εγώ αυτό νομίζω ότι ισχύει, τα άκυρα δεν μετρώνται πουθενά, τα λευκά στο πρώτο κόμμα και τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που δεν μπαίνουν στη βουλή μοιράζονται. Νομίζω έτσι μας τα είχαν πει κάποια φορά που ήμουν στην εφορευτική επιτροπή