Βάλε άλλο αν είναι!
Το παιχνίδι είναι το Marathon 2: Durandal, για πολλούς ο πρόγονος του Halo.
Ας βάλει κάποιος τώρα…
a.k.a. Aleph One 2.
Δεν ήξερα ότι λέγεται κι έτσι, γι’ αυτό δεν άλλαξα το όνομα της φωτο στο link…
E νταξ μωρέ. Βάζω εγώ ένα έυκολο, για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
To fallout δεν είναι; :-k
Αχα. Βάζεις.
Κάποιο απο τα Dragon Quest???
(αν και μάλλον όχι! Γμτ, και τα είχα κάψει αυτά τα παιχνίδια παλιά ! - εποχές '90ς…)
Δεν είναι το dragon quest…
Τip, το παιχνίδι βγήκε μόνο για mega drive…είναι sega exclusive!8)
A, με λίγη βοήθεια απο το tip, το wikipedia και - το όνομα που λέει κάτω δεξιά στην οθόνη - το βρήκα!
Είναι το Shining Force, και αν δεν κάνω λάθος, το ΙΙ !
μαλλον αυτο θα ειναι.
Δεν είδα ότι έγραφε σχεδόν όλο το όνομα στη foto…:-k#-o
Anyway, ellanor το βρήκες (shining force 2) και βάζεις!
Ok, επειδή όπως είπα ήμουν κάποτε καμμένος με τέτοια παιχνίδια (ακόμα είμαι, απλά δεν έχω χρόνο πια), βάζω 2 διαφορετικά, κερδίζει όποιος βρει έστω το ένα. Είναι και εύκολα! Όποιος βρει και τα δύο, κερδίζει έξτρα δώρο!
(elmarad, επειδή σε κόβω να τα ξέρεις, μην απαντήσεις εσύ, τουλάχιστον όχι αμέσως!)
Indeed! Και μάλλον πάω και για το έξτρα δώρο!
Οκ, κράτα το, και αν δεν απαντήσει κανείς άλλος ως αύριο ας πούμε πες !
Το πρωτο αν δεν κανω λαθος ειναι το Final Fantasy II; (καμμενος με τα final fantasy κι εγω :D)
Χμμμ, βασικά υπάρχει μπέρδεμα με τα νούμερα των ff. Τα αμερικάνικα 1,2, και 3 είναι τα αντίστοιχα 4, 5 και 6 απο τα γιαπωνέζικα, σωστά?
οι μακακες αντι να τα χουν με αριθμους γιατι οπως παει ετσι θα χασουν τη μπαλα,ας βαλουν ενα υποτιτλο ο οποιος θα μενει και στο μυαλο ρε φουστη…οπως εγινε στο Psp για παραδειγμα με το Crisis Core
Ψέματα. 8O Το αμερικάνικο 2 είναι το γιαπωνέζικο 4 και το αμερικάνικο 3 είναι το γιαπωνέζικο 6. Το 5 δεν είχε βγει ποτέ στις ΗΠΑ !