Videogame quiz

δεν βγηκε ποτε στις ΗΠΑ και το εφεραν στην ελλαδα?μαλλον καποιο λαθος κανεις.

Νομίζω ότι τα γιαπονέζικα FF 4,5,6 είναι αντίστοιχα τα FF 1,2,3 αμερικάνικα.

Κι όμως, ισχύει αυτό που έγραψα πάνω (ρε υπήρξα καμμένος με αυτά τα παιχνίδια σας λέω, χαχα). Το αμερικάνικο 2 είναι το γιαπωνέζικο 4 και το αμερικάνικο 3 είναι το γιαπωνέζικο 6. Το 5 δεν είχε κυκλοφορήσει Αμερική αρχικά, μόνο Ιαπωνία.

Όσο αφορά την Ευρώπη και ειδικά την Ελλάδα, κανένα ff μέχρι το 7 (του playstation δλδ) δεν είχε κυκλοφορήσει σε ευρωπαιική έκδοση. Μόνο μετά επανεκδόθηκαν (σε εκδόσεις για το playstation) και πλέον, μέσω ίντερνετ, μπορεί πλέον να τα βρει κανείς εύκολα.

Για περισσότερα:

Κλείνοντας την παρένθεση. Όντως, είναι το ff2 (δηλαδή το 4 κανονικά), όπως είχε παρουσιαστεί στο SNES. Elmarad, να το δώσουμε στον coyote ή θες να πεις και το άλλο και να συνεχίσεις εσύ? Αποφασίστε μεταξύ σας! 8)

Ας βαλει ο elmarad αφου το βρηκε πρωτος.

Ωραία, θα κάνω υπόθεση για το 2 (δεν είμαι σίγουρος) και ας συνεχίσει ο coyote. Breath of fire 2?

Χαχα, είσαι πρώτος. Ναι. (καταπληκτικό παιχνίδι, παρεμπιπτόντως!) Well done!!! 8)

Coyote, σου έδωσε τη σκυτάλη!

Πρεπει να φυγω guys sorry,ας βαλει ο elmarad.

OK.
Για πάμε χωρίς tip…8)

Vagrant Story for PS1

Έυγε! Έλεγα θα σας δυσκολέψει. Διαμαντάκι του ps1 όταν η square ακόμα εκσπερμάτωνε στη γκρι κονσολίτσα της sony. Your turn!

Yup!!!

Συνεχίζω με δύσκολο,όποιος το βρει grats!!!

Κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν είμαι σίγουρος…PS2 είναι; Star ocean ή rogue galaxy?

ps2 είναι ναι αλλά τίποτα από αυτά που αναφέρεις…Θα αφήσω λίγο ακόμα και μετά αν είναι θα ρίξω hint

RPG είναι πάντως…αφού είδα ότι τα πηγαίνετε είπα να το δείξω:p

Star Ocean δεν είναι σίγουρα πάντως… :-k

Μάλλον το βρήκα. Shin Megami Tensei: digital devil saga 2. Το άφησα στη μέση αυτό, χωρίς να το τελειώσω…

Σωστός!!!:wink:

Βάζεις

Για πάμε σε άλλο είδος τώρα. Μάλλον δυσκολάκι…

Post Mortem?

Nope![-X Τούτο εδώ έχει μια από τις πιο ανατρεπτικές πλοκές σε παιχνίδι αυτού του είδους.

Τhe Invisible Game?:lol: